Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

világítótorony-tetoválások és jelentések

flickr

A világítótorony tetoválása

Az egyik érdekes dizájn, amelyet érdemes figyelembe venni a következő tetoválásnál, a világítótorony. Miközben azt'Nem túl népszerű, mind a férfiak, mind a nők továbbra is keresik őket. Ez sokféle jelentést is képviselhet – általában nagyon színesek és nagyon értelmesek azok számára, akik rendelkeznek velük. Bár különböző méretekben tervezhetők, a részletek és az árnyalatok miatt sokkal nagyobbnak tűnik.

Ebben a cikkben a világítótorony tetoválásmintáiról fogunk beszélni. Áttekintjük azok jelentését is, és lehetősége lesz számos különböző változat megtekintésére. Végül reméljük, hogy ötleteket és inspirációt talál a következő tetováláshoz!

világítótorony-tetoválások és jelentések

tettoonow

Variációk

A világítótorony tetoválásai különféle kreatív kivitelben készülnek, és gyakran más tengeri szimbólumokkal ábrázolják őket. Ők'férfiak és nők egyaránt viselik, és különösen a tengerparti területeken népszerűek.

Ezek szimbolikusak, és különböző dolgokat képviselnek. A világítótornyot évekkel ezelőtt hozták létre, és egyetlen általános célt szolgált: figyelmeztette az elhaladó hajókat, hogy a part közel van. A világítótoronyban lévő fények mérföldekről is látszanak, és ez tudatná a tengerészekkel, hogy a part közel van. Ugyanez az értelmezés mondható el a tetoválásokról is "irányító fény" életünkben. Ez szimbolizálja a helyes utat az életben. Egyesek számára a szimbolikus érték ebben a tetoválásban mélyre nyúlhat.

 • Ritkán látni világítótornyot egyedül a tetoválásokban. Ők'A tervekben gyakran tengeri szimbólumokat vagy megfelelő karaktereket ábrázol. Van egy csomó szimbólum, amely beépíthető vele. Ezek lehetnek horgonyok, csillagok, óceánvíz és hullámok, hold, fecskék, galambok és még sok más. Ez előnyt jelent Önnek, hogy egyedi, soha nem látottat hozzon létre. Virágokat, halakat és villámokat is ábrázolnak a világítótorony tetoválásmintáiban.
 • A világítótorony tetoválásai gyakran a part menti tájat ábrázolják, amely homokot és szaggatott sziklás széleket is tartalmazhat. Ez az egyik legszínesebb tetoválási terv.
 • Általában közepes és nagy méretekben készülnek. Méretük miatt a legnépszerűbbek a karokon, lábakon és a háton találhatók. Ez nem azt jelenti, hogy nem't kisebb méretben, és hogy a test bármely más pontján tetoválhatók, mert lehetnek. Feltétlenül szánjon rá időt, és tekintse meg a különböző mintákat, hogy megtalálhassa a megfelelő méretet.
 • Ennek a tetoválásnak egy népszerű változata úgy ábrázolja a világítótornyot, mintha egy fényképen lenne. Ezek a tervek tartalmaznak egy külső határt a terv külső széle körül. Ez azt a képet adja, hogy a tetoválás egy képen belül van.
 • Egyes tervek kötéllel vagy szalaggal is használhatók a határán. A szalagok népszerű választás, mivel szkriptelt kifejezés hozzáadható hozzá.
 • A világítótornyok szintén népszerű módja annak, hogy a tengerészeket, halászokat és a tengeri életet élő szeretteiket szimbolizálják, vagy azokat, akik elmentek a tengeren. Ide tartozhat a nevük, a fontos dátumok vagy az olvasható szalagok "hit" vagy "remény." Például, ha egy gyermek elvesztette az apját, akkor vehet egyet "Apu" alján szalagon.
 • Nyilvánvaló okokból ez a kialakítás népszerű a tengerészek és a halászok körében. Ezzel szimbolizálhatóak azok, akik minden nap bátran birkóznak a nyílt vizekkel, hogy megéljenek családjuknak. Ha mindezt figyelembe vesszük, ez ugyanolyan értelmes, mint a világ bármely más tetováló szimbóluma.

Jelentések

Ennek a kialakításnak számos különböző jelentése van. Amint korábban olvasta, népszerűek a tengerészek és a halászok körében. Ezek azok az emberek, akik mély szimbolikus jelentést hordozhatnak a tetoválással. Ebbe beletartozik:

 • Tanácsadás
 • Védelem
 • Figyelem
 • Biztonság
 • Ihlet
 • Remény
 • Irány
 • Hit
 • itthon
 • Sors
 • A helyes út

Bár szimbolikus, sokan szépségük miatt is ezt a dizájnt választják. Nagyon színes, és sok dolog társítható hozzájuk. Ez sok lehetőséget kínál. Például megtervezheti úgy, hogy nagyon valósághű legyen, vagy rajzosabb megjelenést kölcsönözhet neki. Lehet mögötte táj, míg mások úgy tűnhetnek, mintha a felhőkön belül lennének.

Fontos tippek

Van néhány nagyon fontos dolog, amit emlékeznie kell, mielőtt végső tetoválást választ.

 • Végezze el saját kutatásait és szánjon időt arra, hogy megnézze a különféle terveket. Biztos akar lenni abban, hogy teljesen biztos a végső választásában.
 • Nem kell kapkodni és don't rohanni, hogy tintát. Te nem't nem akarok kapni csak impulzus alapján. Szánjon rá időt, és győződjön meg arról, hogy teljesen megértette, mit jelent és jelent a tetoválása. Azok, akik rohanás nélkül szereznek egyet, anélkül, hogy kutatnának, és tudnák, mit jelent a tetoválásuk, nagyobb valószínűséggel megbánják később.

Tehát ne feledje: szánjon időt és kutassa a tetoválását! Ha a világítótorony nem az Ön számára, akkor végtelen sok más lehetőség is rendelkezésre áll.

Köszönöm, hogy elolvasta!

© 2012 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

Wayne Etheredge 2018. szeptember 09 -én:

A Bilicei, Mississippi világítótornya van a felső bicepszemen. Láttam viharokat, különösen a Katrina hurrikánt. De túlélte. Sérült, de még mindig ott van. Miután megjavították, erősebb volt, mint valaha. Akárcsak az élet viharai. Mindenki erősebbé tesz

Kerstin 2017. november 27 -én:

Köszönöm ezt a remek cikket! én'meglehetősen szokatlan világítótorny van a hátamon: Ez's egy teknősbaba hátára épült, amely dinamikát visz a világítótorony gyakran stabil és stabil helyzetébe. Én így akartam, mert én személy szerint nem't egy meghatározott földrajzi helyen gyökerezik, hanem inkább emberi világítótornyaimban, azaz barátaimban. A teknősbébinek több jelentése van a mitológiában. A hindu hit szerint a világ egy teknős hátán nyugszik (The World Turtle). A hawaii kultúrában azt is mondják, hogy az ősi Hawaii'iakat teknősök kalauzolták a szigetekre. Vicces tény (és véletlen): Körülbelül 1,5 évvel azután, hogy elvégeztem ezt a tetoválást, Hawaiin találkoztam a barátommal és a leendő férjemmel'én. Szenvedélyes hobbivitorlázó és őrült a tengerért.

Richie 2012. november 02 -án:

Remek cikk, én'm a jövő hónapban lefoglaltam egy világítótorony tetoválást, és ennek elolvasása megerősítette, hogy mit'nekem szól. Utazóként fény lesz, hogy biztonságban haza vezessen, és nekem, a világítótorony képe kalandokról álmodoz. Nagy csomópont!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. július 3 -án:

Max, örülök, hogy tetszett. Jó ügyet csinálsz Max. Ez egy érdekes perspektíva a világítótoronnyal kapcsolatban. Azt is hiszem, hogy ebben a formában inspirálóak lehetnek. Sosem néztem így, de lehet. Zseniális vagy Max!

BeyondMax Sydney -ből, Ausztrália, 2012. június 25 .:

Fantasztikus, hogy hagytam ki ezt! =) Különös ragaszkodásom van a világítótornyokhoz, különösen ausztrál tévésorozat 4 évados fogyasztása után 'Kerek fordulat' (a világítótoronyban élő család vidám varázslatos kalandjai) LOL Soha többé nem néztem ugyanúgy a világítótornyokra. Mindig ajtót jelentett számomra az ismeretlenhez, a természetfeletti kalandhoz (de akkor mégis, mit várhat tőlem? LOL) Azt hiszem, ez a legtöbb – számomra inspiráló kategóriába tartozik.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. április 25 -én:

Köszönöm mindenkinek, hogy időt szakított arra, hogy eljusson hozzászólni. Nagyon értékelik. Minden jót kívánok mindenkinek és köszönöm 🙂

Hit Arató az USA déli részéről 2012. április 19 -én:

Milyen elképesztően szép alkotás. Szeretem a világítótornyot. Ez annak a gyülekezetnek a neve, amelyhez tartozom. Szeretem a szimbolikát. A fiam egy tetoválásért, de az övé sehol sem ilyen szép. És szeretném, ha időt szakított volna rá (ahogy itt javasolja), hogy ne rohanjon egyet, és kutassa a jelentését azok mögött, amelyeket tett. Szerelmében, Faith Reaper

Aurelio Locsin Orange County -ból, CA -ból 2012. április 19 -én:

Hú, ezek meglehetősen kidolgozottak – néhány teljes jelenet. Szavazz erre a Fel és Szépre.

Gail Sobotkin Dél -Karolinából 2012. április 18 -án:

én'Soha nem láttam tetoválásba beépített világítótornyot, és örömmel láttam, hogy ez a csomópont, mint a többi, te've tetoválásokról, sok fotót és sok információt tartalmaz a képek mögött rejlő jelentésekről.

Meglepődtem ezen minták bonyolultságán és színességén.

Mindenhol szavaztak a vicces kivételével.

Rosemary Sadler Hawkes Bay -ből – Új -Zélandról 2012. április 16 -án:

Ezek csodálatosak. Soha nem láttam és nem is hallottam világítótorony tetoválásról.

Szeretem azt, akinek lenti tengeri lova van.

Ismét sok munkát fektettél ebbe, és nagyon érdekessé tetted az olvasást.

Köszönöm Ricky

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. április 16 -án:

Ezek gyönyörűek. Imádom a világítótornyokat. Van egy világítótornyos kárpitom, amit imádok. Még egyszer köszönöm…

30 Malang-Indonéziából 2012. április 16-án:

Hű … ez gyönyörű központ volt, barátom. Soha nem tudtam, hogy a világítótorony gyönyörű lesz, mint a tetoválás tárgya. Nagyszerű munkát végzett, ha megosztotta velünk ezt a központot. Értékelt és fantasztikus.

Prasetio

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. április 16 -án:

Nagy csomópont, mint mindig a barátom, de miért akarna bárki világítótornyot rájuk. Színesek.

Brenda Barnes Amerikából-megtört, de még mindig gyönyörű, 2012. április 16-án:

Ezek gyönyörűek. Életemben nem láttam világítótorony tetoválást. Köszönöm a bemutató szövegíróját. Nagyon élvezem ezeket a Hubokat.