Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

Mit mond a Biblia a tetoválásról??

Bár a vallási szimbólum tetoválás meglehetősen általános a világ számos részén, a keresztények között vita folyik arról, hogy utálatosak -e a testben. A 3Móz 19:28 kimondja, "Ne vágjatok húsotokat a halottakért, és ne nyomtassatok nyomot magatokra".

Ne vegyen részt bibliai vitában vagy bármi másban, de a 3Mózus is kijelenti, hogy csak a királynők viselhetik a lila színt, és hogy ha egy férfi megérint egy nőt, amikor menstruál, akkor meg kell fürödnie a Jordán folyóban.

Egyébként egyes keresztények ezt úgy értelmezik, hogy a hegesedés, a vágás, a piercing vagy a tetoválás bármilyen módon a test meggyalázása – a test pedig Isten temploma. Mások azzal érvelnek, hogy ez a vers más hamis, nem keresztény vallási gyakorlatokra is vonatkozik, vagy hogy az Újszövetség hívőit nem kötik az ószövetségi törvények. A kereszténység néhány híve tévesen úgy véli, hogy a tetoválás a pogányságban vagy boszorkányságban gyökerezik. Ettől függetlenül a vallási szimbólumok tetoválása népszerű testvázlat a keresztények és sok más felekezet körében.

A húszéves unokatestvérem nemrég hívta fel erre a figyelmemet, és úgy gondolta, hogy nem't nem hisz abban, hogy tetoválásokat készít magának a Biblia miatt's azt tanácsolja ellene. Ehelyett az úgynevezett eljárás mellett döntött "köpölyözés" (egy testmódosítás, amely hegszövetet használ egy állandó márka létrehozásához), elmagyarázva, hogy egy seb, amely biztosan meggyógyul, nem azonos a vágással vagy a nyomokkal.

Példa a karikázásra, hogy koi halat alkossanak

Példa a karikázásra, hogy koi halat alkossanak

Keresztek/feszület

Vallási tetoválás minták

A vallási szimbólum minden olyan kép vagy archetípus, amely kifejez egy elképzelést, tanít erkölcsöt, vagy közelebb hozza viselőjét Istenéhez vagy isteneihez. A tetoválásnak nem kell különösnek lennie a kereszténységhez ahhoz, hogy vallásos jelnek lehessen tekinteni. Bár a gyakoribb vallási tetoválások némelyike ​​keresztek vagy feszületek formájában jelenik meg, a buddhista képek (a héber írással, a kelta, az iszlám, a hindu és az ókori egyiptomi szimbólumokkal együtt, még a kínai jin-jang is) mind a vallás kategóriájába tartoznak..

Felirat

Hindu/iszlám tetoválások

Imádkozó kezek

Ősi civilizációk

Hozzászólások

Sokat 2010. november 10 -én:

Hű, de szép a telefonix emelkedése =]

thierry! 2009. július 16 -án:

Wtf? A tetoválásom az interneten?! .. (csak az isten ítélkezhet felettem) .. honnan veszik ezt a képet ?

Dean Thorpe 2009. május 19 -én:

Sok tetoválásom van, nem vallásos (nos, van egy jin-jang az egyik részeként), mivel nem vagyok vallásos ember, de azt hiszem, mégis tudok objektív megjegyzést fűzni a kérdéshez. Először is azt szeretném mondani, hogy néhány ilyen tetoválás csodálatos. Teljesen egyetértek azzal, amit a cikk írója megpróbált megvalósítani, és úgy gondolja, hogy a világ meglehetősen furcsa lenne, ha betűre követnénk egy 2000 éves könyvet! Akkoriban a rabszolgaság elfogadható volt stb., És a világ nagyon más hely volt. Ha minden idők legnagyobb könyvét írnám arról, hogyan hozhatom ki a legtöbbet a számítógépről, az valóban hasznos lenne, de mi lesz 5 vagy 10 év múlva, talán még mindig megvannak a hasznai, de mi lesz 50 vagy 100 év múlva, talán jó ajtómegállót tud tenni! Nem azt mondom, hogy a vallás olyan, mint a számítástechnika, de a lényeg ugyanaz, a dolgok megváltoznak, az emberek, akik nem királyiak, lila ruhát viselnek, tetoválásuk van, de ha jó emberek, akkor mindenképpen rendben kell lenniük?

PS annak, aki buddha képeket keres, csak menjen a google -ba és keressen rá

buddha tetoválás vaku

találni kell rengeteg, tetoválás flash a tetoválás világ egyenértékű clipart. Ne sértődj meg, de győződj meg róla, hogy helyesen írtad, megértettem, de a Google nem biztos, hogy így van.

nyugat 2009. május 19 -én:

Kínai tetoválást szeretnék, a nagy budát

de csak fekete -fehér absztrakt vagy teljes feketében..

de ez nem lehet igazi kép … thnx

BDazzler az Egyesült Államok Öböl -partjáról 2008. december 01 -én:

Mulatságos volt, amikor a lelkészünk tetovált, és megmutatta a templomnak.

Nem vagyok annyira jogász, de megpróbálom megvizsgálni a különböző jogok és az elvek alkalmazásának alapvető okát. A fent említett szentírás alapján … aggódom … amiatt, amit én'hívást hallottam "emléktetoválások"….

Ami a tetoválásokat általában illeti, Pál azt mondta, hogy minden ember lesz minden, hogy elmondhassa az evangéliumot. A keresztények számára minden törvényes, de nem minden dolog előnyös … ami nagyban személyes választást jelent.

Ami engem illet, peronálisan az ötlet, hogy gazillió tű tűzi át a bőrömet és tintát fecskendez, egyszerűen nem' jó tervnek tűnik számomra, még akkor is, ha a Bibliának erről nincs mondanivalója.

Ezt mondják, sokan szépek önmagukban.

stephanie 2008. november 24 -én:

Keresztény vagyok, és tetoválást akartam készíteni, de az imént említett vers után rögtön elolvastam a verset, és's arról, hogy ne tegye prostituáltjává a lányát, és ugyanez a fejezet arról szól, hogy nem alszik családtagjaival és állataival. Mióta dönthetjük el, hogy a Biblia mely részeiben higgyünk és miben ne? Vagy teljesen hiszel benne, egyáltalán nem, mert langyos hívőnek lenni utálatosság Isten előtt.

Ray Frye 2008. október 31 -én:

A fenti tetoválás, amely állítólag Isten Fiát jelenti héberül:

??? ?? ??????

és az arab:

??? ????

csillagosan felcsigázott Arizonából 2008. július 27 -én:

én'Nem vagyok vallásos, de ezek csodálatos tetoválások.

MINDJÁRT 2007. október 13 -án:

Az utolsó fénykép, amelyet hívsz "Ír ima" valójában egy ima egy filmből ……. talán hallottál róla. Boondock Saints

Keresztény Tetoválások 2007. szeptember 05 .:

Szép vallásos tetoválások gyűjteménye itt. Köszönöm a jó ötleteket. LOTLMCgod