Jaymz számos állást töltött be több államban, de bárhol is él, mindig tetoválóművészként dolgozik.

Phoenix tetoválás

A tűz és a láng tetoválás jelentése

Sokan lánggal és tűzzel díszítik a meglévő tetoválást, hogy egy régebbi tetoválást új megvilágításba hozzanak. Egyébként a tűz és a láng továbbra is nagyon népszerű tetoválási ötlet.

A tűz tetoválás megszerzésének számos jelentése és oka van, amelyek jelentősebbé teszik, mint a tetoválás dekoratív ágense.

A tűz jelentheti az átalakulást, a pusztulást, a változást, a szenvedélyt, a fény és a tudás jelzőfényét, vagy figyelmeztetésül szolgálhat viselője számára. Vallási szertartásokban és szimbolikában használták; ahogy a füst az Ég felé száll, azt's úgy gondolta, hogy a hit kívánságát és imáját hozza.

A tűztől félnek és tisztelik is, mert ha pusztító képessége és ereje. A tűz nagyon pusztító, ha nem ellenőrzik, így erős. A tűz elűzi a hideget és megvilágítja a sötétséget. A tüzet fáklyák, jelzőfények, urnák és gyertyák képviselhetik.

A kereszténységben a tűz a Szentlélek szimbóluma. Azt's gyakran használják a pokol leírásában. Isten az égő bokor jelképében ismertette meg jelenlétét Mózes előtt. A lángok a kísértés és a bűn szimbólumai is, és Sátánt gyakran lángok veszik körül.

A görög mitológiában Prométheusz a Titán, akit főleg azért tisztelnek meg, mert tüzet lopott az istenektől az édeskömény növény szárában, és a halandóknak adta használatba..

A zsidóságban a tűznek is nagy jelentősége van; gyertyákat gyújtanak az ünnepek bevezetésére és a Sabbat elkülönítésére a hét többi részétől, valamint a halottak emlékére. Egy másik fontos tűz szimbólum az Örök láng, amely az első és a második templomban tartott tűz, amelynek soha nem kellett kialudnia.

A görög mitológiában a Főnixet lángokban emésztik fel, és saját hamvaiból reinkarnálódik. A lángok az átalakulás és az újjászületés szimbólumai, és az élet körforgását jelképezik.

Láng Tetoválások

Tűz tetoválás

© 2008 jaymz

Hozzászólások

David 2011. június 15 -én:

A fickó flappin számára az íny egyes tetoválásokról olyan, mint a tiszteletlenség a kerékpárjával. Őszintén szólva kétlem, hogy van -e … Menő Tatt ember.

ew 2009. szeptember 17 -én:

Az utolsó fújás úgy néz ki, mint a sperma…

jordan armstrong 2009. január 25 -én:

hogy az égő épületek ….. az én tetoválásom….

Colby Hutte 2008. december 13 -án:

Szeretnék egy nagyon klassz sárkány tetoválást csinálni a cipőmön. Azt hiszem, nagyon jó lenne felvenni. 20 éves nő vagyok.