Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

17 éves voltam, amikor a legjobb barátnőm bemutatott nekem minden idők kedvenc filmjét, a Rémálmát karácsony előtt. Betette a videomagnómba, és csendesen énekelt, miközben én elragadtatva néztem a sokadik első alkalmat. Voltam benne, és felismertem a koncepciót minőségnek, de nem tudtam't úgy beleszeret a filmbe, ahogy remélte. Csak egy idő múlva, amikor megtudtam, hogy Tim Burton is létrehozta Edward Scissorhands -t, elkezdtem komolyan csodálni őt, és a The Melancholy Death of Oyster Boy and Other Stories című könyvével nagyjából lezártam az üzletet számomra..

Tim Burton 1958. augusztus 25 -én született a kaliforniai Burbankban. Kitörési funkciója, Pee Wee óta rendez filmeket's Nagy kaland, 1985, és azóta rendezi, gyártja és írja. Bár leginkább a The Nightmare Before Christmas (A rémálom karácsony előtt) című filmről ismert, a Beetlejuice, a Batman, a Batman Returns, a Sleepy Hollow, a Corpse Bride, a Sweeny Todd és még sok másban is közreműködött. Munkásságát sötét árnyalatai és természetfeletti mókás cselekményei jellemzik. Az általa létrehozott karakterek szerethetőek és hibásak, mélyek és sötétek, és tagadhatatlanul kedvesek – tökéletes tetoválóanyag.

Rémálom karácsony előtt Tetoválások

Az 1993-ban megjelent The Nightmare Before Christmas egy stop motion fantasy film, amelyet Henry Selick rendezett, és Tim Burton producere/társszerzője. Ez lazán egy három oldalas versen alapul, amelyet Burton írt, amikor a Disney animátoraként dolgozott a nyolcvanas évek elején. Jack Skellington történetét meséli el, Halloweentown szülötte, ahol az egyetlen másik lakos szellemek, kísértetek, koboldok, vámpírok, boszorkányok, szörnyek és hasonlók. Egy nap rábukkan egy portálra, amely Karácsony városába vezet, és azt tervezi, hogy megelőzi a karácsonyt. Eközben Sally, egy Halloweentown által létrehozott rongybaba'rezidens őrült tudós, beleszeret Jackbe, és egyben fél a közelgő cselekménytől.

Edward Ollóskezű Tetoválások

Ez az 1990 -es drámai film Johnny Depp és Winona Ryder főszereplésével egy Edward nevű férfi történetét meséli el, akit egy ollóval készített egy leltár, és végül befejezetlenül hagyta. Melléjében felfedezi egy külvárosi család matriarchája, aki hazahozza őt a családjához. Gyorsan beleszeret a nőbe'tizenéves lánya, Kim. Először a város örül Edwardnak'jelenléte (és fantasztikus hajvágási és sövényvágási képessége), de hamarosan az események egyesülnek, és a városlakók ellene fordulnak.

Az osztrigafiú tetoválások melankolikus halála

1997 -ben jelent meg, Az osztrigafiú melankolikus halála & Az Other Stories egy fekete humoros költészet könyve, amelyet Tim Burton írt és illusztrált. A kötet sötét, szardon természetű dajka mondókákat, csavaros meséket tartalmaz, amelyek miatt sírni és/vagy öngyilkos akar lenni -'re NAGYON szomorú. Roy, a mérgező fiú például egy tekegolyó alakú kis fickó, aki ammóniából és azbesztből gyarapodik, de meghal, ha a kertbe helyezik, hogy friss levegőt szívjon. Lelke lyukat hagy az ózonrétegben, amikor felmegy a mennybe. Egy másik mondóka a Star Boy és a Match Girl szerelmeseinek történetét meséli el, akiknek szerelme lángra lobbantja a szívüket … amíg meg nem halnak.

Hozzászólások

Catherine Taylor Kanadából 2012. október 29 -én:

Ó, mennyire szeretem Tim Burtont és a tetoválásokat. Talán a két kedvenc dolgom együtt. Tetszenek a képek és a történelem. Könyve határozottan szerepel a karácsonyi listámon, ahogy az NBC ihlette tetoválás is. Félelmetes hub!

Nicona 2011. szeptember 13 -án:

Ó, kedvesem …. nekem is van néhány TIM tattóm ….. Nagyon kreatív ember….

Tiffany a Springbrook, AB cégtől 2011. március 03 -án:

Szeretem Tim Burtont, határozottan kreatív elme. Bárcsak fele olyan kreatív lennék, mint ő.

Lexe Charleston Phoenix, AZ, 2010. november 02.

Don'nekem nincs tetoválásom, de ezek édesek, és szeretem Tim Burtont's karaktereket. Hűvös agy.

Nagyszerű tetoválások 2010. szeptember 27 -én:

Csodálatos Tetoválások !

http://www.greattattoos.net/

emma 2010. május 13 -án:

Wow, csodálatos cicák vannak 🙂

Julie Grimes 2010. április 15 -én, Columbia, MO USA -ból:

Hú, ezek őrültek! szeretem Tim Burtont. Imádom a stílusát, és a szeszélyes sötétet.

SUNSHYNE Kaliforniából, az Egyesült Államokból 2010. április 13 -án:

Wow fantasztikus hub. Unokatestvérem most tetováltatta meg az egész lábát a Nightmare Before Christmas Theme -tel. $ 1,000.00 dollár és sok -sok óra.

Cassandra Mantis Egyesült Királyságból és Nerujeniából 2009. december 09 -én:

A barátaim azt akarják, hogy kapjak egy csikót. Egy Tim Burton művészet a karomon jól nézne ki! Nagy Hub!

iskra1916 Írországból, Belfastból. 2009. november 3 -án:

Kiváló agy és kiváló kopások !

Magam is nagy rajongója vagyok a fekete tintának.

halleyhoops a West Palm Beachről 2009. szeptember 26 -án:

óóó. alig várom a koralltetőt.