Tizenhárom tetoválásom van, valamint több piercingem is, és szerintem azok is'nagyon menő minden.

tattoo_ideas_words__shelley_jackson_skin

Shelley Jackson's SKIN Project, Ineradicable Stain

Shelley Jackson's "Bőr" Az Ineradicable Stain projekt 2003 óta van folyamatban. Jackson, megjelent szerző felhívást tett közzé önkéntesek számára, akik tetoválják a kéziratot a bőrükön, egy szó résztvevőnként.

A regény sehol sem jelenik meg könyv formájában, és csak az önkéntesek ismerhetik meg, akik mindegyike kap egy példányt a befejezés után. A kifejezés "befejezése," azonban értelmezésre vár. Amikor Jackson először elindította weboldalát és javaslatot tett az ötletre, kijelentette, hogy ha nem jelentkezik elegendő önkéntes az első (és egyetlen) kiadás elkészítéséhez, akkor a hiányos változatot véglegesnek kell tekinteni.

A szavakat az önkéntesekhez rendelik, abban a sorrendben, ahogyan aláírják a szabadulási űrlapot. A hozzárendelt szó bármilyen méretű lehet (az önkéntes dönt), de fekete tintával kell tetoválni, klasszikus könyv betűtípussal. A szó bárhol elhelyezhető a testen, mindaddig, amíg az önkéntes nem kapott olyan szót, amely egy testrészt nevez meg. Ebben az esetben bárhol tetoválhatja a szót, kivéve az adott testrészt. (Például a szó "kéz" nem tetoválható közvetlenül valakire'keze.)

A honlapján azt is kifejti, hogy a résztvevők nem a szöveg hordozói, hanem maguk a szavak, egy fogalom megtestesítője. Ha bármelyik önkéntes el akarja takarni vagy eltávolítani a szót a testéről, az megváltoztatja a nagyobb munkát és megváltoztatja annak jelentését, de csak a résztvevők tényleges halála távolítja el szavaikat a szövegből. Jackson odáig jutott, hogy azt mondta, kísérletet tesz szavainak temetésére.

Öntörvényűnek hangzik? Talán így van, és talán úgy tűnik, mintha Jackson eltávolítaná résztvevőitől az önkényuralmat és az ügynökséget, de ez nem történt meg't megállította 2095 önkéntes jelentkezését.

Íme néhány példa Shelley Jackson -tól's SKIN projekt, néhány mással együtt, akik az írás művészetét használják a legjobban szavakkal, nem pedig képekkel kifejezve.

Bőr projekt

Alattad'Talál még néhány példát, amelyek a tetoválás művészetét használják üzenetek közvetítésére szavak, idézetek és kifejezések segítségével, nem pedig képeken keresztül.

Szó Tetoválások

Tetovált mondatok

Tetovált Idézetek

Linkek

© 2007, mert hasznos

Hozzászólások

iiiliivvv 2012. december 23 -án:

latin szavakkal írtam a bal karomba- vannak korlátaink, mert félünk…

Katia 2010. október 18 -án:

Ezek a tetoválások csodálatosak, kivéve a hónalj melletti tetoválásokat

michelle 2010. március 09 -én:

Szeretem a da tatt betűket

(És idővel ez is elmúlik):]

Shannon 2009. szeptember 07 -én:

http://www.flickr.com/photos/tiangotlost/386884001…

Shannon 2009. szeptember 07 -én:

Néhány hete csináltam ezt a tetoválást. Azt jelenti "szerelem mindenütt," vagy inkább szó szerint, "nincs olyan hely, ahol a szeretet nem létezik." A barátom, akinek az anyanyelve a kínai, nekem írta … figyelmen kívül hagyja a megjegyzést's nyelvtanilag helytelen.

sammy 2009. augusztus 04 .:

Nagyon szeretem 'a csend veszélyes hang' én'Most fontolóra veszem a következő tetoválásomat, de az első tetoválásom mindig a kedvencem lesz 'ragaszkodj az álmaidhoz'

Bőrápolás 2009. július 17 -én:

menő tatos.

Savy 2009. április 07 -én:

^rofl!

de egyetértek.

Mindjárt 2008. december 21 -én:

Hol készült ez a fotó's innen származom …. ezek egyike jó barátom ("A sötét világossá válik, idővel én'rendben lesz")

csillagosan felcsigázott Arizonából 2008. július 27 -én:

szeretem ezeket!