Tizenhárom tetoválásom van, valamint több piercingem is, és szerintem azok is'nagyon menő minden.

Ritka négylevelű lóhere megtalálása a jó szerencse jele.

Ritka négylevelű lóhere megtalálása a jó szerencse jele.

Fotó: Amy Reed az Unsplash -en

A szerencse hagyományos szimbólumai

Mindenkinek más elképzelése van arról, hogy mit's szerencsésnek tartják. Hagyományosan a szerencse és a szerencse szimbólumai a következők:

  • patkó
  • egy nyúl's lábát
  • a hetes szám
  • négylevelű lóhere
  • gyémánt
  • dobókocka

Hetes szerencseszám

Ott's kissé hosszadalmas matematikai magyarázat arra, hogy a hetes szám miért szerencsés (az 1, 3, 9, 13, 15, 21 számokkal együtt). A magyarázat magában foglalja a számelméletet és az egész számokat, de vannak vallási vonatkozásai is. Isten hat nap alatt teremtette az eget és a földet, és a hetedik napon megpihent; hét erény létezik (valamint hét halálos bűn); és Jézus (aki a 77. a leszármazottak közvetlen sorában) azt tanácsolta Péternek, bocsásson meg valakinek, aki hétszer 70 -szer vétkezett..

A 13 -as szám: Szerencsés vagy szerencsétlen?

A 13 -as szám ugyanazon számelmélet szerint vagy szerencsés, vagy szerencsétlen, attól függően, hogy kit kérdez.

  • Akik hisznek a számban's sok szerencsét arra a tényre alapozva, hogy a három bölcs találta meg a kis Jézust életének 13. napján, hogy 13 apostol volt, és 13 ember ült Jézus mellett' Utolsó vacsora.
  • Akik hisznek a 13 -as számban szerencsétlen, azonban gyorsan rámutatnak, hogy az a férfi, aki elárulta Jézust, Júdás Iskariót volt a 13. személy, aki azon a napon ült az asztalnál.

Más magyarázatok arra a tényre utalnak, hogy ha egy 13 fős csoportot két, három, négy vagy hat egyenlő csoportra osztanak, akkor mindig egy személy marad. Az Egyesült Államokban sokan elég komolyan veszik ezt a koncepciót, ezt bizonyítják azok is, akik babonásak péntek 13 -án. Néha még épített épületeket is talál "nélkül" egy 13. emelet, liftekkel és lépcsőkkel, amelyek közvetlenül a 12. emeletről a 14. emeletre mennek.

A patkó, amelynek végei felfelé néznek (itt látható), jó szerencse; a lefelé mutató vége balszerencse.

A patkó, amelynek végei felfelé néznek (itt látható), jó szerencse; a lefelé mutató vége balszerencse.

Szerencsés patkó és nyúl's Lábak

  • Patkó: Egy patkó, amelynek mindkét vége felfelé lóg, állítólag szerencsés, mert Saint Dunstan kovács egyszer egy patkót szegezett az Ördög patájához, ami rendkívüli fájdalmat okozott neki. Saint Dunstan csak akkor távolítja el a cipőt, miután megígérte az ördögnek, hogy soha nem lép be azon ajtón, ahol patkót akasztottak.
  • Nyúl's Lábak: A nyúl szerencséje's lábát az ókori afroamerikai varázslatból hoodoo néven származtatják, amely szerint a nyúl's a bal hátsó láb nagyon erős és hasznos varázsa.

A szerencse szimbólumai tetoválásként

A patkó felakasztása a ház ajtaja fölé, vagy nyúl cipelése'A lábát a zsebében vagy a kulcstartóján minden babona célja a jó szerencse biztosítása, akkor miért ne emelje a következő szintre, és tetováljon helyette a szerencse szimbólumát a testére? te'Soha nem fogja elveszíteni vagy rossz helyre tenni, és mindig veled lesz, bármi legyen is az. Az alább látható emberek ezt tették – a szerencsét reprezentáló elemeket vették, és helyette a testükre örökítették meg őket.

Szerencsés tetoválások képgalériája

Hozzászólások

szerencse San Franciscóból 2009. augusztus 3 -án:

• "Hinnünk kell a szerencsében. Mert hogyan is magyarázhatnánk másoknak a sikerét't tetszik?" –Jean Cocteau

Eaglekiwi -Oceania -ból 2009. június 18 -án:

Yayyyyy végre valakinek sok szerencséje van a 13 -as szám körül !! lol

Nem tudtam azonban a spirituális tényeket e szám körül, mennyire menő ez !!

13 -án születtem, és a férjem is, mindketten május 13 -án (de mindketten különböző országokból) …. (most soha nincs mentsége arra, hogy elfelejtse a születésnapomat) hehe …. nagyszerű hub, élveztem ez halom!

Nagyszerű TetoválásokMost San Jose -ból 2007. október 09 -én:

Egy másik nagyszerű központ, mint mindig. Szeretem a szerencsés típusú tetoválásokat. Jellemzően nagyon világos, tele színekkel és ki teheti'ne menj még egy kis szerencsével. Nagyon szeretem a patkó, a tengeri csillag, a kocka és a kártya kombinációkat. A napokban nekem is szereznem kell egyet! Nagyszerű HUB!

reneszánsz 2007. október 08 -án:

Óvakodj a lángoló nyulaktól's lábát…