Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

tetoválás-ötletek-dalszöveg-a fájdalomról

én'normális mennyiségű fájdalmat éltem át életemben: a betegség fájdalmát, a függőség fájdalmát, a veszteség fájdalmát, a szerelmet, a csalódást és a sajnálatot. Voltak pillanatok, amikor én'éreztem, hogy az őrület határán vagyok, és én'szó szerint a padlóra zuhantam a mellkasomhoz szorítva, mert annyira fájt a szívem, és nem tudtam't nyúljon elég mélyre belül, hogy erőt találjon a megnyugtatásához. A fájdalom elkerülhetetlen. De nélküle nem lenne jó, nem lenne öröm. Csak azért tudjuk, hogy valami jó, mert valamikor rosszat tapasztaltunk. Eminem's új albuma "Felépülés" most szabadult, és én'megállás nélkül hallgatom. Most van egy férfi, aki átlagon felüli fájdalmat élt át – apja elhagyta, anyja bántalmazta, rossz a nevelése, szadista szerelmi/gyűlöletkapcsolat Kimmel, legjobb barátja, a Bizonyítás elvesztése, és végül több éves kábítószer -függőség a fájdalomcsillapítóktól, amelyekből éppen most lábadozik. Mindezek brutális igazsága megmutatkozik a szövegeiben. Éles rím és ragyogó áramlat, pár módszeresen elhelyezett szó és hirtelen ő's kifejez valamit, amit mi is érzünk. Azt'Elképesztő, hogy a szövegírók hogyan tudnak hangot adni saját érzelmeinknek, emlékeztetve bennünket arra, hogy szenvedésünk valóban egyetemes.

Tetoválás Képek

Tetoválásötletek: Idézetek a fájdalomról

  • A fájdalom táplálja a bátorságot. tudsz'ne légy bátor, ha'csak csodálatos dolgok történtek veled.
  • A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés nem kötelező.
  • Hagyd, hogy örömöd sikítson át a fájdalmon.
  • Az embernek még mindig káosznak kell lennie magában, hogy táncoló sztárt szüljön. -Nietzsche
  • Minél mélyebbre vés a lényedbe a bánat, annál több örömöt tudsz magadban tartani. -Kahlil Gibran
  • De a fájdalom ragaszkodik ahhoz, hogy ellássák. Isten súgja nekünk örömünkben, lelkiismeretünkben beszél, de fájdalmunkban kiabál: ez az ő megafonja, hogy felébressze a süket világot. -C.S. Lewis
  • Az álmok és a gyötrelmek összehoznak minket. -Eugene Ionesco
  • A tél mélyén végre megtudtam, hogy legyőzhetetlen nyár van bennem. -Albert Camus
  • Sosem szenvedni soha nem lett volna áldott. -Edgar Allan Poe

Társadalmi torzítás -

Társadalmi torzítás – "Kedves Szerető"

Hozzászólások

5master0mind5 2019. június 27 -én:

Nagytestvéremet 4 évvel ezelőtt vesztettem el fegyveres erőszak miatt. Van egy tetoválás a mellkasomon 2 kezem enyém n övé idézettel "fiú testvér's soha ne engedje el" hiányzik ez a bolond. Ő óta nem ugyanaz'elment.

jayde szereti az eminemet 2012. január 08 -án:

szeretem, amit az illető eminemről írt. tetováltam "eminem" a lábamon egy tetoválópisztollyal, de szeretném az egyik szövegét. ő csodálatos

kayleigh13 2011. február 12 -én:

Szia,

sok fájdalmat éltem át az elmúlt években, és sokat jelent! először apám lépett ki rajtam, majd elvesztettem mindkét szüleimet, nagyon csúnyán zaklattak engem az iskolában, majd a legkisebb húgomnál diagnosztizáltak rákot. ezért szeretném, ha egy tetoválás kapcsolódna ahhoz, hogy mennyi fájdalmat éltem át, és milyen értékes az élet bármilyen ötlet??

köszönöm x

Nagyszerű tetoválások 2010. szeptember 27 -én:

Szeresd a tetoválásaidat.

http://www.greattattoos.net/

rászoruló 2010. szeptember 05 .:

tetoválást szeretnék eminem dalszöveggel, de nem'nem tudom melyiket, szeretném, ha az életemről szólna. az életem bántalmazáson és gyűlöleten ment keresztül, és csak anyám nevelte fel, mert apám megcsalta, és pénz nélkül hagyott minket.

kérlek segíts, azzal, hogy ezt a tetoválást elkötelezem magam, hogy új életet kezdjek egy fényes jövő felé tekintve. színész leszek.

kérlek adj néhány ötletet.

fehér atlanti Indiából 2010. július 5 -én:

jó képek …. tetszettek