A bazsarózsa egy tetovált tetováló rajongó, aki szeret tanulni és megvitatni a tetoválás történetét és jelentéseit. A japán témák a kedvencei.

Mielőtt szöveges tetoválást készítene, ellenőrizze, hogy a választott tetoválóművész jól tudja -e betűzni. Kétség esetén kérdezzen. te'd) meglepődnék, hogy néhány tetováló nem'Ne végezzen szöveges tetoválásokat, és ennek a készségnek a tökéletesítése időt és tehetséget igényel.

Előadó: Tarlito @ One Love Tattoo

Előadó: Tarlito @ One Love Tattoo

Tarlito

Népszerű betűtípusok tetováláshoz

  • Kézírás: Széldal, mézes forgatókönyv, kedves Joe
  • Forgatókönyv: ILS -szkript, Nina -szkript, Piel -szkript
  • Új kor: Titillium Text, Monoment, Greenbeans
  • Old school: Tetoválás, High On Fire, Tattoo Sailor
  • Gótikus: Kedves, címsoros szöveg, Blackletter

További tetoválások böngészéséhez látogasson el az ingyenes betűtípus webhelyekre, például a dafont.com webhelyre, ahol beírhatja a vágy szót, és megtekintheti azt bármilyen betűtípussal. Ezeket a betűtípusokat akár letöltheti a számítógépére, kinyomtathatja és megmutathatja tetoválóművészének!

01. Tumblr | 02. Ügyetlen kezek tetoválása | 03. SheClick

01. Tumblr | 02. Ügyetlen kezek tetoválása | 03. SheClick

Nagyszerű idézetek tetováláshoz

Az alábbiakban csak néhány beteg idézet található (ezeket én'm elég szeretem magam) a benned lévő kis zen mesterért. Frissítve, amikor és amikor jókra bukkanok'Csak megosztani kell, bátran kommentelni és kiegészíteni!

Légy kedves, mert mindenki, akivel találkozik, kemény csatát vív.

– Platón

A cselekvő egyedül tanul.

– Friedrich Nietzsche

Legrosszabb ellensége nem árthat annyira, mint saját őrizetlen gondolatai.

– Buddha

Hétszer zuhanj le, nyolcan kelj fel.

– Japán közmondás

Fordítsa arcát a nap felé, és az árnyékok mögötted fognak maradni.

– Maori közmondás

Mutass egy hősöt, és én'Tragédiát írok neked.

– F. Scott Fitzgerald

Nem mindenki veszett el.

– J.R.R. Tolkien

Az ezer mérföldes utazás egyetlen lépéssel kezdődik.

– Lao Tzu

Vannak, akik soha nem élnek, de az őrültek soha nem halnak meg.

– Hunter S. Thompson

'Szent', amikor felforgatott műsorokat 'Bűnös'

Tattoo Base

Kilenc hüvelykes köröm logó (tükrözött ambigramma)

Kilenc hüvelykes köröm logó (tükrözött ambigramma)

Wikipédia

Ambigram Tetoválások

A szöveg kimondásának egyedülálló módja az ambigramma. Az ambigrammák lényegében a szó (k) játéka; ügyesen tervezték őket, úgy tűnik, hogy különböző nézőpontokból eltérő olvasmányokkal rendelkeznek.

Vegyük példaként a fenti szélsőjobboldali képet, amely az „apa” szót mutatja, amikor függőlegesen és fejjel lefelé is olvassa. A mellette lévő kép trükkösebb; a „Szent” szót mutatja függőlegesen, és a „bűnös” szót elforgatva.

Néhány népszerű ambigramtípus:

  • Tükör
  • Forgó
  • Természetes

Masszív esszé tetoválás. TL; DR

Masszív esszé tetoválás. TL; DR

Nagy fehér cápa

Idéz tetováló tippeket

Érdemes beilleszteni egy olyan idézetbe, amiben erősen hiszel, ezek lehetnek a mottód az életben, és az ideáljaid vagy elveid ábrázolása, amelyekhez ragaszkodsz..

Ahelyett, hogy tetoválna egy szövegfalat, legyen rövid és édes. Bár lehet, hogy nagyon szereted Nietzsche bálványainak alkonyát, valószínűleg nem kéne pár oldalt beszerezned a testedről.

Válassza ki a kívánt részletet, és emelje ki annak zsenialitását. Egyszerűen fogalmazva, válassza ki kedvenc vonalát. Például, ha tetszett ez a darab:

" A törvények, amelyek megóvnak minket, ugyanazok a törvények unalomra ítélnek minket. Az igazi káoszhoz való hozzáférés nélkül mi'Sosem lesz igazi békéje. Hacsak nem romlik minden, győzött'nem lesz jobb. "

– Chuck Palahniuk, Choke

A tetoválásomhoz valószínűleg azt a mondatot emelném ki, hogy „Az igazi káoszhoz való hozzáférés nélkül mi'Sosem lesz igazi békéjük. ”

Az alábbiakban bemutatunk néhány példát, amelyek nem idéznek túl sokat és esztétikusak:

01. Buttonquail @ Lj | 02. Mehndi Design | 03. Beau-foto @ Flickr

01. Buttonquail @ Lj | 02. Mehndi Design | 03. Beau-foto @ Flickr

Megjegyzés a helyesírásról

Kérem, kérem, ellenőrizze a helyesírást, mielőtt bármi. Lehet, hogy erre felhorkant, de komolyan, hölgyeim és uraim. Mi sem lehet idegesítőbb annál, mint ha anya nevét rosszul írják be.

Leggyakrabban az ügyfél és a tetováló egyenlő hibát visel a rosszul írt tetoválásokban. Tetoválóművészként a lehető legpontosabbnak kell lenniük – elvégre az aprólékosság az erősségük része. Ügyfélként feltétlenül nézze meg magát a tükörben, hogy az megfelel -e annak, amit elképzelt, mielőtt a tű a bőrébe ütközik.

A tetoválás tónusa

Az a fajta hozzáállás, amelyet a tetoválásnak szeretne kifejezni, ugyanolyan fontos, mint a helyesírás -ellenőrzés. Ha szeretetteljes idézetet kap, hogy megemlékezzen drága elhunyt nagymamájáról, ne keressen olyan betűtípust, mint a Dead Bitch (igen, ez'igazi betűtípus – az irónia).

Válasszon egy olyan betűtípust, amely megfelel az érzetének, és keresse meg az olyan webhelyeket, mint a dafont, hogy jól áttekinthesse a rendelkezésre álló számtalan betűtípust. Írja be a kívánt szöveget, és tekintse meg azok előnézetét néhány tetsző betűtípusban, majd szűkítse őket a tökéletes szövegre.

Előadó: Cartoon Mister @ Cartoon Mister

Előadó: Cartoon Mister @ Cartoon Mister

Cartoon úr

Fejjel lefelé fordított koreai hangul (ábécé)

Fejjel lefelé fordított koreai hangul (ábécé)

Hanzi Smatter

Idegen nyelvű tetoválások … vagy Gibberish?

Ha úgy gondolja, hogy szavakat vagy kifejezéseket más nyelven szerez be, kérjük, végezzen kutatást. Bármennyire is egzotikusnak tűnnek, kínosan viselhetik őket.

Nem generálja online fordítóprogramokból. Félidőben nincs sok értelme. Ne feledje, hogy a legtöbb szónak kettős betűje van, és szerencsétlen is lehet – azt, amelyik a legkevésbé értelmes és gúnyos.

A Hanzi Smatter kiváló hely az ázsiai karaktertetoválás ellenőrzésére. (Ebből is látszik, hogy hány ember valójában nem tudja, mit jelent a bőrükön.)

Nem minden angol kifejezés rendelkezik (pontos) megfelelővel mandarin, japán vagy koreai nyelven stb. Ha közvetlenül lefordítaná, néha elferdítené a tervezett kifejezés vagy mondat eredeti jelentését.

A legjobb megoldás valóban az, hogy valójában kérdezzen meg valakit, aki anyanyelvű. Nyugi, ha nem ismersz senkit, aki ilyen. Mindig van internet. Lépjen be például a thai vagy a szanszkrit nyelv tanulására szánt fórumokra. Tegyen közzé udvarias kérést, amelyben kéri a szó, kifejezés vagy mondat helyes fordítását és írását (ez fontos). A legtöbb fórumozó ezen üzenőfalakon általában barátságos és rendkívül segítőkész; ne felejtse el mondani: „Köszönöm”!

Tipp: Fújja fel a rendelkezésére álló szöveget, hogy a tetoválónak világos elképzelése legyen a karakter elrendezéséről. Ez különösen akkor fontos, ha a tetoválóművész nem ismeri (azaz nem olvas vagy ír ezen a nyelven) a nyelvet.

© 2012 Bazsarózsa

Hozzászólások

Bazsarózsa (szerző) 2014. május 21 -én:

Vvitta – Köszönöm! És sok sikert a hubhoz (:

Kalaichelvi Panchalingam a PETALING JAYA -tól 2014. május 20 -án:

Csak dolgozom egy hasonló témájú darabon. Remélem, olyan nagyszerű lesz, mint a tiéd. Tetszik a cikked. nagyon informatívnak találta.