Szeretem a tetoválásokat, és évek óta írok a témáról.

Azt'Nehéz elhinni, hogy az első Chucky -film, a Child'A Play című filmet 1988 -ban mutatták be. A filmben Chucky egy baba, amelyet Charles Lee Ray sorozatgyilkos tudata lakott. Amikor meg akart halni, Ray áthelyezte a lelkét a babába, és egy korsó gyilkos lett belőle.

A franchise kultikus követése, különösen a Chucky menyasszonya előtti filmeké, évek óta aktív marad, sok rajongó odáig megy, hogy állandó Chucky -tetoválásokat készít emlékére. Azt'Nehéz elhinni, hogy ennek a gonosz kis srácnak ilyen követői vannak, de igen, és a művészet bőven ábrázolja a babát, aki gyilkos lett.

Chucky Tattoo Designs

Még a könnyen felismerhető arca ellenére is tetováló minták Chucky számára meglehetősen változatosak. De összességében a legelterjedtebb tervezés az, hogy kitör a bőréből. Én nem'Nem tudom, miért van ez így, de a Chucky -tetoválások többségét teszi ki. Ezek közül néhány az alábbiakban található.

chuckykillerdolltattoodesigns

szerző: graynd Deviant Art

Chucky kapcsokkal

Mindannyian tudunk Chucky -ról és az ő kapcsos arcáról. A kapcsok ennek a tetoválásnak a meghatározó részét képezik. Ez egy nagyszerű portré, és minden gyermeknek megfelelne's Játssz rajongó büszke.

chuckykillerdolltattoodesigns

Horror Man

Fekete és szürke

A legtöbb Chucky tetoválás sok színt tartalmaz. Hogy's ezért vettem bele ezt a füstös szürke tetoválást, mivel a műfajra jellemzőnek tűnik. Ami magát a tetoválást illeti, ez az egyik egyedibb I'láttam, és a színséma sokféle tervezési lehetőséggel működhet. Ott'sok potenciál van itt.

chuckykillerdolltattoodesigns

Garry B.

Láb tetoválás

Chucky mélységének megjelenése'A figura jól sikerült ebben a tetoválás kialakításban. Azok a gonosz szemei, amelyek oldalra néznek, azt a kísérteties előérzetet keltik benned.

chuckykillerdolltattoodesigns

3-D

Ha szereted a 3D-s tetoválásokat, a horrort és Chuckyt, akkor itt minden megvan. Bár ez egy jó tetoválás, azt hiszem, sokkal lenyűgözőbb lett volna sötétebb színekben és árnyalatokban, mivel a 3-D elképesztően kiemelkedett volna, és személyiségének gonoszsága még pontosabban lett volna megjelenítve.

chuckykillerdolltattoodesigns

A hurok

Újabb lábtetoválás

Ez a borjú tetoválás nagyon jól működik, mivel csak illeszkedik a rendelkezésre álló vászonokhoz. A kép nagyon jól sikerült, és a nagy szem és a keskenyebb szem közötti különbség szépen ki van emelve. Még az is látszik, hogy fényforrásnak tűnik ezzel a tetoválással – úgy tűnik, hogy az arca jobb oldalára ragyog, ahogy rád néz.

chuckykillerdolltattoodesigns

Csodálatos Chucky Tattoo Design

Még akkor is, ha figyelembe vesszük a tárgy típusát'ezzel foglalkozik, ez egy csodálatos tetoválás. Íme néhány ok.

  • A művészet minősége önmagában is rendkívüli.
  • Az árnyékolás, az árnyékok, a vonalak és a realizmus kiemelkedőek, és pontosan rögzítik, mi ez az üzletkötő baba.
  • Az öltözéke nagyon precízen készült, és a kés ragyogása a kedvencem. Kár, hogy a témát Chucky választotta, ahogy én is'Szeretném látni ezt a minőségi művészetet más mintákkal.

Ikon tetoválása

Chucky a kulturális franchise sok rajongójának kulturális ikonja volt, és ezek a tetoválások nemcsak a tetoválást kapók, hanem a tervezők elkötelezettségét is mutatják, akik elvették a gyilkos babát, és olyan lenyűgöző – bár zavaró – művészetet hoztak létre..

A karakterhez hasonlóan ezek a tetoválások is felejthetetlenek. Azt's kitekintés és értelmezés kérdése, hogy ez van -e vagy sem'jó vagy rossz eredmény. Charles Lee Ray szelleme – jóban -rosszban – továbbra is tartósan tovább él bhaktái bőrében.

Hozzászólások

Dakota Gowdy Denton Texasból 2019. május 5 -én:

Van 2 Chucky tetoválásom, szerelem, szerelem, szerelem Chucky -ba

Dakota 2019. május 04 .:

én'm hatalmas hatalmas hatalmas rajongója a gyilkos Chucky babának Még 2 klasszikus tetoválásom is van róla'Ha tehetem, közzéteszem, és feleségül venném saját Chucky babáimat

Paytonrowe 2019. április 24 -én:

Paytonrowe

ALissa torgerson 2017. december 18 -án:

Én rajongó vagyok @❤️chunky the killer dollar

shaun hutchinson 2017. október 24 -én:

Azt hiszem, Jessica Rocha ragyogó munkát végzett 100 százalékosan

Thomas Glapinski 2012. április 10 -én:

Utálom, amikor képeket látok a munkáimról tetováló oldalakon, a művész elismerése nélkül. te "tetoválás" az oldalaknak szégyellniük kell magukat. A 3D Chucky tetoválást ezen az oldalon Jessica Rocha készítette a Red House Tattoo -tól Buffalo New Yorkban. Kezdje el elismerni a művészt, mielőtt ellopja a munkát, és tegye fel a szar honlapjára. Kösz