Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

Halak tetoválás fotógaléria

Halak (február 19-március 20)

A Halak, amelyeket két, ellentétes irányban úszkáló, de a szájnál zsinórral összefogott hal képvisel, a 12. és utolsó jel az állatövben, amely a Halak csillagképből származik. A két hal szimbóluma a Halak egyedeinek kiváló és pontos ábrázolása. Ez késlelteti azt a belső feszültséget, amelyet sok halak tapasztalnak meg naponta – a helyes cselekvés vágya ellen harcol a vágy, hogy tévedjen, az oktatás megszerzésére irányuló törekvés és az állandó állás párbajoz az örök buli vágyával. A Halak, egy vízjel, képes igazán "sodródj az árral," békésen utazik felfelé. De dobj egy kavicsot a vízbe, és a Halak kettészakadnak. Ők'Biztosan megkerülik a sziklát, de lehet, hogy két teljesen különböző irányba terelik őket, nem olyan könnyen összeegyeztethetők.

A Halak együttérző és kedves, önzetlen és adakozó, kreatív és ötletes. Titokzatosak és homályosak, valóban csak nagyon kevés kiválasztott személyben bíznak. Vágynak az elfogadásra, és gyenge akaratúakká válhatnak, ha tömegbe kerülnek. Erős a hajlam arra, hogy együtt járjunk azzal, amit mindenki más tesz; még ha a Halak nem is't élvezze a kiválasztott tevékenységet éjszakára, ő'Csak azért fogom csinálni's a kiválasztott tevékenység az éjszakára, és mindenki más végzi. Például sört iszik, amikor nem't még az ízét sem szereti, és lenyomva hányingere lesz. Pedig a Halaknak nem nehéz beilleszkedni. Könnyed és szeretetteljes természete miatt elfogadják őt a körülötte lévők. Nincs szükségük arra, hogy a reflektorfénybe kerüljenek, vagy minden tekintetüket rajtuk tartsák, és ez elfogadhatóvá teszi azokat, akik ezt teszik, mert nem'nem jelent veszélyt vagy kihívást.

Ahogy Lindsey nővérem gyorsan elmondaná, egy átlagos Joe élete 9-5 munkával hétfőtől péntekig nem nekik való. Nem szeretik a fegyelmet és a bezártságot, és olyan beállításokat igényelnek, ahol tetszésük szerint jöhetnek és mennek (anyámnak sokat'bánat, különösen akkor, ha a húgom otthon él). A halak lázadó természetűek, bár nem rendelkeznek motivációval ahhoz, hogy aktivista vagy disestablishmentarian legyen. A Halak jó barátok, nagyszerű hallgatók és csodálatos partnerek. Átgondoltak, és habozás nélkül szabadon adnak.

Mivel a Halak annyira ötletesek, gyakran álomviláguk van, amely a saját fejükben létezik. Azt akarják, hogy az élet olyan legyen, amilyennek filmekben, könyvekben és a televízióban ábrázolják. Olyan románcokat akarnak, amelyek dacolnak a térrel és az idővel, barátságokat, amelyek csodával határos módon túlélik a traumákat, és hangos, lengő partikat, ahol mindenki's jól érzi magát, és vicces dolgok történnek minden lépésnél – higgye el. Amikor a húgom 15 éves volt, könyörgött, hogy nyár végén vigyem Long Beach Islandre. Sosem voltunk ott, de a húgom csak tudta, hogy nagyszerű bulik lesznek. Azt mondta, bérelhetünk szállodai szobát (olvassuk a sorok között: bérelhetek neki szállodai szobát), majd ő és barátja vándorolnak a tengerparti utcákon, amíg találnak egy partit aranyos, idősebb pasikkal és sok sörrel. boldogan hívná fel őket a szobába és ők'táncolt egész éjjel, és a srácok nem'ne használja ki őket, és semmi veszélyes nem történne! Mint a varázslat!

A Halak a leginkább kompatibilisek a Rák, a Skorpió és néha a Bikával. A Halak irányítják a lábakat, a májat és a nyirokrendszert, ami vérszegénységet, fekélyeket, bőrbetegségeket, köszvényt és súlyos menstruációkat okozhat.

A Halakat a Neptunusz bolygó uralja (bár korábban, a Neptunusz felfedezése előtt a Jupiter bolygó uralta). Női, negatív jel, ami azt jelenti, hogy kissé introvertált, passzív és érzékeny. Azért, mert's egy vízjel, a Halak képlékenyek és befolyásolhatóak. Bármennyire is ellenzik a társadalmi normákat, tekintélyt és korlátozásokat, gyorsan felveszik a körülöttük lévők formáját és érdekeit.

Hozzászólások

Evaun2982baba 2011. szeptember 25 -én:

én'm a picese, és két sértett halként akartam sóhajtozni, testük a csuklón vagy a don körül't a láb rózsaszín, lila, sárga és narancssárga színben készült, lehet'várj szeretem a 69 jelzésemet!

ceholmes Chicagóból 2010. július 10 -én:

minden igaz, amit ebben az írásban mondtál. SOK halat ismerek, és mielőtt elmondták volna a jelüket, már tudtam, hogy b.c halottak. Igen, nagyon gyenge akaratúak lehetnek.

Minden-ékszerek 2009. december 15 -én:

én'm a Halak, és van egy tetoválásom a vállamon, ez's két kardhal (természetesen oppostie irányban úszva), a Gilth a hal mögött, és fröccsenő víz az alján. Azt'tényleg menő. Én voltam az első tetoválásom, körülbelül 35 éves voltam.