Tizenhárom tetoválásom van, valamint több piercingem is, és szerintem azok is'nagyon menő minden.

Filozófia/Művészet & amp; Tudomány

Filozófia/Művészet & Tudomány

Amikor először olvastam az Angyalokat & Dan Brown démonai, lenyűgözött a művészi tehetség, amelyet a könyvben megjelenített számos ambigramma megtervezéséhez használtak. A végén, amikor egy ambigramma "föld, levegő, víz, tűz" kiderül, le voltam döbbenve.

Az ambigramma egy tipográfiai kialakítás, ahol egy szónak vagy kifejezésnek jelentése van's jobbra felfelé vagy fejjel lefelé nézve. Ez lehet ugyanaz a szó, akárhogy is olvasható, vagy lehet egy szó jobb oldalt felfelé, és teljesen más szó fejjel lefelé. Az ambigrammáknak sokféle típusa létezik (forgó, háromdimenziós, észlelési eltolás, sőt többnyelvű is, amelyek egyik nyelven egyféleképpen olvashatók, más módon pedig más nyelven).

Az, hogy pontosan miként jönnek létre az ambigrammok, messze meghaladja a felfogásomat. én'm biztos, hogy ragyogást és/vagy valamilyen számítógépes programot tartalmaz. Valójában csak azt tudom, hogy félelmetesen néznek ki, és az utóbbi években nagyon népszerű tetoválástervezővé váltak. Azt is tudom, hogy Talib Kweli rapper megemlíti a koncepciót egyik dalában, ahol énekel, "Fordítsa fejjel lefelé a játékot, mint egy ambigramma." Tényleg nem kéne'nincs szükség bizonyítékra félelmetességükön túl!

Tükörképes ambigrammák: ugyanaz a szó olvasható mindkét módon

A tükörképes ambigrammák olyan tervek, amelyek a tükörben tükrözve is olvashatók-ugyanazon szóként vagy kifejezésként olvashatók, akárhogyan nézzük.

Üvegkapu ambigrammák: különböző szavak különböző módokon

A tükörképek változatai "üvegajtó" ambigrammák, minták, amelyek különböző szavakat vagy kifejezéseket alkotnak, attól függően, hogy melyik irányba'újra megtekintve. Azért kapják ezt a kifejezést, mert az üvegajtóra nyomtathatók, hogy másképp olvassák őket belépéskor vagy kilépéskor.

Lánc Ambigrammák

A lánc -ambigramma olyan kialakítás, ahol a szavak egymással kapcsolódnak, általában kör alakban. A betűk gyakran átfedésben vannak, így az egyik szó a másik szó részénél kezdődik. én'Láttam ezt a fajta tetoválást, főleg emberekkel's nevét, bár én'Biztos vagyok benne, hogy más módon is létezik. A szimmetria elengedhetetlen a lánc ambigrammás tetoválásakor.

Az ambigramma kialakítása egyszerű – ott'Rengeteg ilyen igényt kielégítő weboldal. A kulcs egy jó, szilárd tetoválóművész megtalálása (hangsúlyozom a művész szót), aki végrehajthatja. A távolság és a méret kulcsfontosságú ahhoz, hogy a tetoválás tökéletesen olvasható legyen, és könnyű legyen a szemnek, ha mindkét irányba nézzük. Sok ambigrammás tetoválással találkoztam, miközben ehhez a cikkhez kerestem információkat, és sokuk égni kezdett a szemgolyómon. Határozottan bátorítalak, hogy tegyen erőfeszítéseket annak megtalálására, aki képes tetoválást készíteni, amit az emberek valóban tudnak olvasni.

Hozzászólások

Elizeus 2011. augusztus 10 -én:

Nekem van egy "szerelem-gyűlölet" ambigram tetoválás a lábamon & sok bókot kaptam érte … Csak egy újabb ötlet.

tetoválás wow 2011. április 30 -án:

ez annyira kinyitja a szemem, hogy szeretem. Ugyanezt láttam az URL -címen. menő

Tattolover 2011. április 19 -én:

http://www.greattattoos.net/

diogenének Egyesült Királyságból és Mexikóból 2011. március 30 -án:

A Google szeret téged! Nem voltam't még a csomópontokat is, és gyorsan kiválasztottak téged latin kifejezésekkel.

Itt's egy "Ubi bene ibi patria" "Ahol az ember jól érzi magát, ott van's ország"

Bob azt hiszem'Követni foglak, mert olyan titokzatosnak találtam az oldaladat.

Cathy Nerujen a valóság éléről és az ismert térből 2011. március 15 -én:

Milyen csodálatos tetováló optikai csalódás. Ez elképesztő. Köszönöm.

TattoGuy 2011. március 04 -én:

Ez mindenképpen fantasztikus volt, Jaclyn's mindig érdemes várni valamelyik tetoválóközpontra. Gratulálok egy másik szépséghez, élvezze a hétvégét !

Tiffany a Springbrook, AB cégtől 2011. március 03 -án:

Ez fantasztikus volt! Valójában soha nem gondoltam arra, hogy ambigramos tetoválást készítsek. Azt hiszem, mindenképpen el kell készítenem a következőt's egy. 🙂