én'nagy rajongója minden tetoválásnak, és szeretném megosztani szenvedélyemet a tetoválás művészete világa iránt.

Amikor elkezdtem inspirációt keresni a kockákkal kapcsolatos tetoválásokhoz, meglepődtem, hogy ilyen sok kreatív tervezési ötletet találtam. Az uralkodó téma (nem meglepő módon) a szerencse volt, és a legnépszerűbb kép a lángoló kocka vagy kocka tűzzel volt. Ez látszólag arra utal, hogy forró sorozat van a dobáskor.

Nagyon szórakoztató volt látni, hogy a művészek hogyan tervezik és szeretik a szerencse elemeit kockadetoválásukkal. Rámutat néhány olyan ember vágyára, akik mindig szerencsét keresnek, hogy javítsanak életükön, és ezek a szimbólumok már régóta képviselik ezt a lehetőséget. Ami a kiegészítő képeket illeti, a szerencse és a véletlen más elemei is voltak, például ír samponok és patkók.

Csatlakozz hozzám ezen kreatív tetoválások fotótúrájára!

Jegyzet: Vannak, akik tetoválást tesznek a test bizonyos részeire egy adott téma alapján, de ez nem volt az't a kocka. Hogy's azt mondani, hogy nincs hol dobni kockát a testen.

Vegas kocka tetoválás

Vegas kocka tetoválás

Vegas kocka tetoválás

Mi lehet jobb módja a kockatetoválások megtekintésének, mint a véletlen helye: Las Vegas. Itt a lángoló kockák és a Vegas logó kombinációja van, nagyon jó képet mutatva.

Kocka, kártya és nyolc labda

Kocka, kártya és nyolc labda

Kocka, kártya és nyolc labda

Az alábbi tetoválás egy kicsit tartalmaz mindent a szerencsejátékokban. Ott's a nyolc golyó a medencéből, a kártyákból és természetesen a kockákból.

Szerencsés tetoválás a nyakon

Szerencsés tetoválás a nyakon

Szerencsés tetoválás a nyakon

Habár én'Mindig aggódom, amikor nyak tetoválást látok, mivel ez határozottan befolyásolhatja az egyiket'Az élet az elhelyezés miatt, ez egy szép tetoválás, amely jól néz ki.

Kocka tetoválás a tarkón

Kocka tetoválás a tarkón

Kocka tetoválás a tarkón

Ez a nyak tetoválás egy kicsit jobb, mint a rejtőzködés képessége, mivel magas nyakú inggel borítható. Maga a kép annyiban érdekes, hogy tartalmazza a lángoló kockákat, de ezúttal a sötétebb színekben, és nem általában a vöröses árnyalatban. Tetszik a kinézet.

Lángoló kocka csonttal

Lángoló kocka csonttal

Lángoló kocka csonttal

Ez a szórakoztató tetoválás része a lángoló kocka témának. Ami a csontokat a háttérben illeti, azoknak, akik nem ismerik a kockákat, "csontok" a kocka másik neve.

Kocka dobott tetoválás

Kocka dobott tetoválás

Dobás

Bár nagyon egyszerű, ez a kocka tetoválás a kedvenceim közé tartozik. Nagyon szeretem, ahogy a kockákat úgy nézik ki, mint ők'tekercs közepén. Nagyszerű munka.

Lángoló kocka

Lángoló kocka

További lángoló kockák

Amint fentebb említettük, a lángoló kocka messze a legnépszerűbb a kocka tetoválások között, és ez's mert mindazok, akik kockával játszanak, szeretik úgy érezni magukat, mint ők'forró sorozatot érünk el, és sok dobást nyerünk egymás után.

Tetszik, hogy a kocka olyan forrónak tűnik, hogy valójában olvad.

Szerencsés 7 kockával

Szerencsés 7 kockával

Szerencsés 7 kockával

Itt's nagyszerű tetoválás, hasonló az előzőhöz az olvadó kockák tekintetében, de a szó felvétele "Szerencsés" és a szám "7" sokat hozzátesz hozzá. Szép tetoválás.

Kocka, kártya törzsi tetoválás

Kocka, kártya törzsi tetoválás

Kocka és kártyák Törzsi tetoválás

Folyamatosan le vagyok nyűgözve a tetoválóművészek minőségéről és egyediségéről, amint azt az alábbi kártya, kocka és törzsi hatások is elárulják. Lenyűgöző és érdekes kép.

Kocka és tőr tetoválás

Kocka és tőr tetoválás

Kocka és tőr

Tetszik ennek a kocka és tőr tetoválásnak a színei. Különösen hatásos számomra az, ahogy látod, hogy a tőr átszúrja a kockákat az átláthatóság miatt.

Kocka és Shamrock tetoválás

Kocka és Shamrock tetoválás

Dice és Shamrock

Azt's mindig jó látni szeszélyes tetoválásokat azok között, akik komolyan gondolják a terveiket. És az alábbi szép az egyszerűségében, valamint abban, ahogyan a lóhere, a csillagok és a kockák összekapcsolódnak, és azt a látszatot keltik, mint egy szerencsés sorozat.

Patkó és kocka tetoválás

Patkó és kocka tetoválás

Patkó és kocka

A patkó egy másik dolog, amit az emberek a szerencsével társítanak, ezért elkerülhetetlen volt, mint a sáfrány, hogy kockával együtt kerüljön bele a dizájnba. Természetesen ebben mindenben van egy csomó szerencséje, mivel ha jól megnézzük, a kép alján is vannak sárkányok.

Kocka, kártya, koponyatetoválás

Kocka, kártya, koponyatetoválás

Kocka, kártya és koponya

A kártyák, a kockák és a koponya nincsenek't, hogy egyedülálló a tetoválás tervezésében, de ami meggyőző, a koponya használata a kártya arcaként. Egy másik érdekes ötlet volt, hogy a csillagot központi elemként használták a tervezés köré.

Joker ül a kocka tetováláson

Joker ül a kocka tetováláson

Joker ül a kockán

Fantasztikus és kreatív az a joker, aki a kockákon ül, mögötte a kártyacsomag. Ez rámutat arra a tényre, hogy a jokert számos játékban szerencseként használják, és megváltoztathatja a játékos helyzetét. Nagyon cool.

© 2011 Barnacle Bill