Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

Che Guevara

Che Guevara

BMEZINE.COM

Sok portrét tetováltak emlékként egy szeretett személynek, aki elment (az állatokat is beleértve). A tetoválás érzelmi folyamat lehet egyesek számára's fontos, hogy a tetováló művész udvarias, érzékeny és tisztelettudó legyen. Ha te'néztem valaha a műsort "Miami tinta" a TLC -n, te'Ismerni fogja Kat von D neves tetoválóművészt, aki portré tetoválásokra szakosodott. Az ügyfelek akkor keresik őt, amikor egy bálvány vagy szeretett ember reprodukcióját akarják a bőrükre tetoválni. Kat a szakterület szakértője, több száz portré tetoválást készített.

A portré tetoválás összetett. A portré részletességének szintje megköveteli az árnyékolás, a keverés és más művészi technikák szakértői ismereteit. Természetesen a művésznek szüksége lesz egy fényképre, amely a tervezés alapjául szolgál, és valószínűleg néhány módosítást is végrehajtanak a tervezésen, hogy megfelelő legyen.

Emberek tetoválásai

Hogyan válasszuk ki a megfelelő művészet egy portré tetováláshoz?

A portré tetoválások olyan magas szintű készségeket igényelnek, amelyekkel nem minden tetoválóművész rendelkezik, és olyan rajztehetséget, amire nem minden művész képes. Mint minden testmódosításnál, idő előtt végezzen kutatást. Ha ismersz valakit, akinek olyan portré tetoválása van, amelyet csodálsz, kérdezd meg tőle, melyik művészhez vagy bolthoz járt. Ha a tetoválóművészt választja a semmiből, kérjen előtte példákat a portré munkájára. A legtöbb tapasztalt tetováló összeállított egy portfóliót, amely bemutatja az elvégzett munka mintáit. A legjobb portfóliók az elkészített tetoválás képét és az eredeti fénykép másolatát tartalmazzák. Biztos akar lenni abban, hogy a befejezett tat valósághű és valóban úgy néz ki, mint a személy's hasonlítania kellene.

Háziállatok portré tetoválása

Mekkora kell egy portré tetoválás?

Ne feledje, hogy a portré tetoválásokra vonatkozóan minimális méretre van szükség. Az abszolút legkisebb, amire egy művész képes lesz, körülbelül 3" 3 által", és az's nyomja. Minél kisebb a tetoválás, annál kevesebb részletet kaphat. A tipikus méret 4 -től van" 6 által" és nagyobb, ami szépen illeszkedik egy felnőtt vállára.

Hírességek portréja

Hozzászólások

Jeff Foster 2012. december 17 -én:

Ryan Dearringer elképesztő munkát végez. Portré munkái csúcsminőségűek és kifogástalanok. Amikor elkészítem a portré tetoválást, Ryanhez akarok menni, függetlenül attól, hogy mennyi ideig kell várni. én'Kutatást végeztem a 9mos plus -on, és úgy tűnik, munkái mindenek felett állnak. Ő'igazad van, meg kell tenned a házi feladatot. Amikor megteszed, te'Ugyanazt találom, mint én. Csak nézd meg Ryant'honlapján, a munka hihetetlen. És nem, én nem'nem dolgozom neki, és nem is fizetek érte. Bár kedvezményt vennék haha. én'm viccelek. Sok sikert mindenkinek…

m4nhtats 2011. október 22 -én:

Egyetértek Ryan Dearringer véleményével a portrékról, tetoválóművész vagyok Vietnamban, ha remélheti, hogy kapcsolatba lép velem, és's beszéljünk a tetoválás művészetéről hinh.hay hozzászólások küldjenek nekem e -mail címet: [email protected] – örülök, hogy te és mindenki küldesz nekem levelet a közös művészeti szenvedélyünknek

ódia 2010. szeptember 08 -án:

a tetoválások fantasztikusak. Bárcsak megcsinálhatná azt, amit szeretnék

Louie 2010. szeptember 3 -án:

Van, amelyik funkynak tűnik, a babával és a hölggyel, de a többi jól néz ki

Alexis 2010. szeptember 01 -én:

Szerintem Jason Gallo'a munkája szar! www.gallotattoos.com

Ryan Dearringer 2010. június 26 -án:

Hadd tisztázzam, mire gondoltam két évvel ezelőtt a megjegyzéseimre hivatkozva. Én nem'nem hiszem, hogy feltétlenül a helyes módon mondtam. A fenti portrék mindegyike tisztességes. Egy pár fantasztikus … Che és Eminem különösen kiválóan teljesítettek. A megjegyzést a cikkre hivatkozva tettem, és az első pár arckép … mint az oldalon található összes portré, ezek nem voltak itt a megjegyzés idején, ezért módosítanom kellett mondott. Nem vagyok magas színvonalú művész, csak megjegyzem, hogy milyen nehézek a portrék, és hangsúlyozom annak fontosságát, hogy megtaláljuk a megfelelő srácot a munkára, és azt a tényt, hogy a portrék – a tetoválás minden más formájától eltérően – alig adnak helyet a hibáknak. boldog tetoválást.

m 2010. június 22 -én:

határozottan kapok eminem's kezdőbetűi igazán kicsi betűtípussal a testemen .. sok mindent átvitt..

yuvi 2010. június 20 -án:

hé ryan, azt kell mondanom, jó tűzőkészség. haver, tetoválóművész vagyok Indiában, kevés portrét készített 7 magnummal, kérlek, javasolj nekem egy jó tűt csak portrékhoz ….. nagyon megköszönném.

Stan 2009. július 11 -én:

Én nem'Nem tudom, mit keresett Ryan, de ezek a portrék fantasztikusak … I'Láttam néhány munkáját Ryan, és nem mondanám, hogy ezek olyan jók, mint ezek…

d 2008. november 26 -án:

ó Istenem szeretem aki valaha is Johnny Depp -et szerelmes vagyok belé .. szerelmes vagyok a nevébe .. tetováltatott a csuklómon egy portrét akartam de féltem hogy nem't jól néz ki …. de jól néz ki .. szeretem

Arnie 2008. július 23 -án:

A Che Guevarra portré gyönyörűen elkészült!

Brian 2007. november 25 -én:

Mit's fel a kutyával havin' félig merev?

Kevin 2007. november 19 -én:

Ryan, én csak az interneten kerestem, különböző művészeket kerestem, akik készítenek nekem egy portrét. Néztem a látásodat, azt szeretném mondani, hogy szép munka !!!! félelmetesnek tűnik …. Minnesotából származom, de hetente kétszer utazz Indianapolisba dolgozni, lehet, hogy meg kell állnom egy éjszaka, és megnézem a helyed ki, ahogy mondtad, a portrék nagyon nehézek, én pedig csak az interneten keresem a megfelelő embert, aki megcsinálja a tetoválásomat … csak így tovább.

Ryan Dearringer 2007. július 09 -én:

Tetoválóművész vagyok Indianapolisban, Indiana államban, és büszke vagyok a portré munkáimra. Első kézből és művészi szempontból beszélek, amikor azt mondom, hogy a portrék a legnehezebb tetoválások közé tartoznak, és magam mellett csak körülbelül tíz, nagyjából 200 fős művészről tudok Indianapolis városában, akik jó portrémunkát végeznek … sokan próbáld meg szerencsétlenül megbukni. ezen az oldalon szinte minden portré hiányzik művészi szempontból. Néhányan képzetlen szemnek is jól néznek ki, de soha nem fogadnak el kiválóságon kívül semmit, ha portré tetoválásokról van szó. Végezze el a házi feladatát, és keressen egy jó művészt. Meg fogja hálálni magát.