Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Pisztolytetoválás: jelentés, tervek és ötletek

Pisztolytetoválás: jelentés, tervek és ötletek

CC-BY Elvert Barnes, Via Flickr-szöveg és effektus hozzáadva

Gun Tattoo Designs

Ha te'A tetoválást keresi, hogy illeszkedjen a betyár módjaihoz, a fegyver biztos megoldás. Sokféle ember létezik, akik kapcsolatban állnak a fegyverekkel. A katonák, vadászok, rendőrök és a hétköznapi emberek különböző okokból, például védelem és vadászat miatt használnak fegyvert. Bármilyen típusú pisztoly tetoválható, de ha előnyben részesít egy adott típust, győződjön meg róla, hogy tudja, mi az's hívták. A pisztolyok a pisztolyt művészi, realisztikus vagy rajzfilmszerű megjelenésűnek mutathatják be. Ami a fegyverek kialakítását illeti, a variációk végtelenek.

Ha a példákat nézzük, a pisztolyok könnyen a leggyakoribb választás férfiak és nők körében. A pisztolyok a legtöbb esetben kicsik és karcsúak, és különféle helyeken elférnek, mint egy műalkotás a testen. A 9 mm -es és a Colt revolverek két népszerű típus, amikor pisztolytetoválásról van szó. Puskák, géppuskák, AK's, és sörétes puskák is használhatók, ha fegyvertervekről van szó. Több puskatervet lát a katonasággal, például az amerikai hadsereggel és a haditengerészetgel.

12 fegyvertetováló ötlet

18 félelmetes fegyvertetoválás jelentése

1. Erő

7. Védelem

13. Gonosz

2. Teljesítmény

8. Biztonság

14. Bosszú

3. Hatóság

9. Veszély

15. Becsület

4. Lázadás

10. Betyár

16. Kockázat

5. Merészség

11. Kéztelenség

17. Tisztelet

6. Megfélemlítés

12. Szabadság

18. Szabadság

A szimbolizmus rövid története

A fegyvereket évszázadok óta kritizálják, az első létrehozásuk óta. A tetoválás világában nincs ez másként. Sokan erőszakhoz és gonoszsághoz kötik őket. Ez csak részben igaz. Igen, néha bandákat és erőszakot képviselnek, de nem mindegyik. Több célt szolgálnak azok számára, akik szimbolikus célokra viselik őket.

Bár elsősorban férfiakat viselnek, ma már egyre több nő választ ilyen formatervezést. A nők általában különféle szimbólumokkal díszítik őket, például virágokkal és szőlővel. A nők nincsenek egyedül, mivel a férfiak is hasonló módon díszítik a fegyvertetoválásukat, ami csökkenti a körülöttük lévő nagy felhajtást és kritikát.

9 Pisztolytetoválás

Fegyvertetoválás jelentése

A fegyverekhez sokféle jelentés kapcsolódik. Sokan úgy vélik, hogy a fegyvertetoválás csak a negativitáshoz köthető, de ez egyszerűen nem így van – időnként pozitív is lehet. A fenti táblázat tartalmazza a fegyvertetováláshoz rendszeresen kapcsolódó jelentéseket.

Férfiak és nők egyaránt különböző okokból választják ezeket a mintákat. Vannak, akik arra késztetik őket, hogy kapcsolódjanak a szimbolikus jelentésükhöz, míg mások személyes okokból. Mások csak azért viselhetik, mert tetszik nekik a kinézetük. Akárhogy is, jól néznek ki, ha helyesen és jó részletességgel készülnek.

Általában szürke, ezüst vagy fekete színben készülnek a legtöbb esetben. Néhány művész azonban saját, nagyon színes és megkülönböztető terveket készített. Mivel a pisztolyok hosszúak és rövidek, gyakran tintával vannak ellátva a karokon, az oldalakon, a lábakon és a háton. A férfiak és nők körében az egyik népszerű hely a gyomor oldalán található. Ez a fegyverek benyomását kelti az övben. Némelyikük egyetlen pisztolyt ábrázol, míg mások tokban ábrázolhatók. Rengeteg dolgot tehetsz, amikor a tervekről van szó.

10 Pisztolytetováló kép

Mit kell tudni a tetoválás előtt?!

Van néhány nagyon fontos dolog, amelyet emlékeznie kell, mielőtt kiválasztja a tervezést. Biztos akar lenni abban, hogy saját kutatást végez, és megérti, mit jelent és jelent a tiéd. Azt szeretnéd választani, amelyik megfelel a személyiségednek, és egyet, amely magadat szimbolizálja. Don't rohanjon bele a folyamatba, mielőtt mindent átgondol. Ha sietsz, hajlamosak vagyunk valami olyasmit kapni, amit később megbánunk. Végezze el saját kutatásait, szánjon rá időt, és értse meg a kívántat. Köszönöm a látogatást, és jó szórakozást!

© 2012 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

usman 2012. október 19 -én:

nagyon szép

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. június 28 -án:

Theredesense, köszönöm a megjegyzést és az időt. Örülök, hogy tetszett ez a cikk. Vigyázz magadra.

Elmélet Leeuwarden -től 2012. június 25 -én:

Nagy csomópont – imádom ezeket a képeket, és nem tudtam, hogy ennyi különböző jelentésük lehet. Szép 🙂

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. április 25 -én:

Amy, ez egy nagy kérdés. Minden attól függ, kivel beszél. Látod, hogy sok fegyvertetoválás, különösen pisztoly, lefelé mutat. Ez egyszerűen annak előrejelzésére szolgál, hogy tokban tartják. Ez inkább a fegyver művészetét, majd szimbolikus jelentését szimbolizálja. De ha egyszer bandatetoválásba kezd, a motoros tetoválás, stb., Felemelt fegyverek képviselhetik "harc kész" mondjuk. Ez nem mutat rá bandákra, motorosokra, stb. Ismét a tervezés céljától és attól függ, hogy ki visel ilyen tetoválást. Nagy kérdés. Egyesek számára minden bizonnyal szimbolikus.

Amy 2012. április 24 -én:

Van -e jelentősége annak, hogy a hordók felfelé mutassanak, szemben a lefelé mutatással?

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. április 24 -én:

Midnightbliss, köszönöm, hogy időt szakított arra, hogy betérjen hozzászóláshoz. Remélem tetszett és hasznosnak találta.

Haydee Anderson a Hermosa Beachről 2012. április 18 -án:

Szép cikk. Magamnak is több tatsom van, de fegyver nincs.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. április 12 -én:

Nagy köszönet mindannyiótoknak. Frank, teljesen. 100%-ban egyetértek. Femme, ha jól csinálják, a szín néhány évtizedig tarthat. Végül elhalványul, egyes színek jobban, mint mások. Bár nem nehéz megjavítani őket. HBN, Cigány, Alocsin, Ardie, AE, Rosemay, köszönöm mindenkinek. A legjobbakat kívánom mindenkinek!

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. április 07 -én:

Van fegyver fog utazni. Kár, hogy megteheti't lőni 'em.

Sondra Neverlandből 2012. április 5 -én:

Először kissé szkeptikus voltam, de nagyon szép tervek vannak ebben a Hubban. Nem voltam'Nem vagyok biztos benne, hogy milyen jelentéssel bírhat a pisztolycsiszolás – de ezt nagyon jól elmagyaráztad.

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. április 5 -én:

Hú, soha nem láttam fegyvertetoválást, Visszahoz egy régi dalt, 'Pisztolyos csomagolás Mama'..Tényleg elég színesek .. Üdv Ricky

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. április 5 -én:

thelyric író, ez nem Playboy tetoválás volt, de jó volt .. a két lövöldözős tetováló nő dögös volt … LOL Úgy értem, hogy a tetoválás dögös volt 🙂 Frank

Aurelio Locsin Orange County -ból, CA -ból 2012. április 05 -én:

én'Láttam ezt feketén, de még nem vettem észre a színeseket. Szavazz erre a Fel és Szépre.

femmeflashpoint 2012. április 05 .:

Lírai,

Én nem'nem hiszem, hogy'személyesen találkoztam fegyvertetoválásokkal, de ezek lenyűgözőek voltak!

én'Kíváncsi vagyok, hogy a tinta olyan fényes marad -e (többnyire), mint a fotókon.

Eddig nincs'nem tetovált, és valószínűleg nyert't. De ha ennyire hajlamos lennék, akkor én'remélem színes lesz, és maradjon is ilyen. 🙂

femme

Rosemary Sadler Hawkes Bay – Új -Zéland, 2012. április 04.

Nagyon érdekes Ricky. Sosem láttam senkiben fegyvertetoválást, némelyik egészen megfélemlítő.

Ismét nagyszerű munkát végeztél

Gail Sobotkin Dél -Karolinából 2012. április 4 -én:

Egy másik nagyszerű csomópont a tetoválásokról, amelyet alaposan tanulmányoztak és nagyon érdekesek voltak.

Én nem'nem hiszem, hogy'Láttam valaha személyesen fegyvertetoválást, és örültem, hogy ilyen sok példát hoztál fel.

Ezek általában merészek és sokkolóak, különösen néhányuk elhelyezésével, de nagyon művésziek is.

Köszönjük, hogy megosztotta ezt.