Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Oroszlán tetoválás: jelentés, tervek és ötletek

Oroszlán tetoválás: jelentés, tervek és ötletek

CC-BY Ricardo Almeida

Az oroszlán tetoválási minták sokféleképpen változhatnak, és főleg férfiak viselik őket, annak ellenére, hogy a nők alkalmanként kapnak. Mint minden állati tetoválás, ezek a minták gyakran képviselik az oroszlán tulajdonságait és vonásait.

Mit szimbolizálnak az oroszlán tetoválások??

 • erő
 • bátorság
 • szeretet
 • egyensúly
 • család
 • átalakítás
 • gondnokság
 • bölcsesség
 • remény
 • erő

Bár ez a tetoválás nem tekinthető mainstreamnek, népszerű tetoválás. A részletes munka és a szükséges árnyékolás miatt legtöbbjük nagyobb tetoválásként van kialakítva. A tervek gyakran az egész oroszlánt vagy csak az oroszlán fejét ábrázolják. Bizonyos esetekben akár koronával is ábrázolhatók, amint az fent látható.

Ebben a cikkben az oroszlánt, annak klasszikus szimbolikáját és a tetoválás jelentését tárgyaljuk. Több mint 30 mintát is megvizsgálunk. Végül reméljük, hogy ötleteket és inspirációt talál a következő tetováláshoz.

Oroszlán Tetoválásötletek

Oroszlán Tetoválásötletek

Oroszlán szimbolizmus a történelemen keresztül

Csakúgy, mint az állatvilágban, az oroszlán tetoválás a tetején áll, amikor az állati tetoválásról van szó. Amint ebből a cikkből megtudhatja, évszázadok óta így van. Az oroszlánt úgy ábrázolják "a dzsungel királya" vagy "az állatvilág királya." Amikor az oroszlánt természetes élőhelyén tekintjük, megismerhetjük erős tulajdonságait és szimbolikus jelentését. Az oroszlán az egyik legféltettebb állat a bolygón. Az oroszlán nagyon erős, és néhányan több mint 400 fontot nyomhatnak. Az oroszlán nagyon intelligens és magasan képzett az állatvilágban. Az oroszlán jól felépített tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a világ egyik legjobb ragadozójává teszik.

Ősi civilizációk

Az oroszlánt hosszú évek óta ábrázolják az ókori kultúrákban, legendákban, mitológiában, asztrológiában, irodalomban, filmekben és még sok másban. Néhány ősi civilizációban az oroszlánok királyok és királynők voltak. Az oroszlán a hatalom szimbóluma volt a király népe számára's erő és erő. Érdekes ellentétben a római mitológiában az oroszlán a szeretet.

Az oroszlán szimbolikus volt az egyiptomiak számára is – gyakran két oroszlánt ábrázoltak egymásnak háttal. Ezek a szobrok jelentették egyensúly, ami nagyon fontos volt az egyiptomiak számára. Általában ezeket a szobrokat a szent épületeken kívül helyezték el. Az egyiptomiak hittek az egyensúlyban, például napkelte/napnyugta és kelet/nyugat. Oroszlánszobraik jelentették ezt az egyensúlyt.

Vallás

Az oroszlán a kereszténység szimbóluma is. Néhány keresztény az oroszlán tetoválást használja a keresztény hiedelmek szimbolizálására. Az oroszlán az iszlám szimbolikus alakja is, amelyben az oroszlán és a kard képviseli a hatalmat. Az oroszlán napenergia is. Ez azt jelenti, hogy az oroszlán napszerű tulajdonságokkal és tulajdonságokkal rendelkezik. Sok kultúrában és hiedelemben az oroszlán a Naphoz kapcsolódik. Azt mondják, hogy az oroszlán's sörénye úgy néz ki, mint a napsugár – ez a tulajdonság, amelyet sok tetoválás gyakran kiemel. Más ősi mítoszokban az oroszlán a átalakítás és utazás a gyermekkorból a felnőttkorba.

Kultúra

Az oroszlán a kínaiak számára is nagyon szimbolikus. A szerencse szimbólumát jelképezi, gondnokság, és hatalom. A kínaiak azt is hiszik, hogy az oroszlán a föld és a nap szimbóluma. Sokan tudják, hogy az oroszlán "Oroszlán" az állatöv része. Az Oroszlán az állatöv 5. jele, és bárki, aki július 23. és augusztus 22. között született, oroszlánnak számít. Az ebben az időben született emberek nagyon energikusak és jó szívű emberek. Az Oroszlán kissé félénk és élvezi az irányítást, de nagyon nagylelkűek. Az Oroszlán egyensúlyt is képvisel.

Mint már tudja, az oroszlánt az emberiség történelme során ábrázolták, és hosszú évek óta szimbolikus figurák. Ez az egyik legszimbolikusabb állati tetoválás, amely elérhető. A különböző jelentések miatt nagyon keresett a tetoválás világában. Számos különböző formatervezés és stílus is létezik hozzá. Vannak törzsi minták és kelta minták, és még sok más. Mielőtt végleges formatervezést választana, győződjön meg róla, hogy minden rendelkezésre álló stílust és formatervezést megvizsgál. Győződjön meg arról, hogy olyan dizájnt választ, amely elégedett.

Oroszlán Tetoválásötletek

Oroszlán tetoválás minták és jelentések

Az oroszlán tetoválásnak számos különböző jelentése és hiedelme kapcsolódik, és így sok tényezőt kell figyelembe venni a kiválasztásakor.

 • Hatalom és hatalom: Ez a két leggyakoribb jelentés. Az oroszlánt hatalmas állatnak tekintik, és az állatvilág királyaként ábrázolják. Erőt és vezetést is jelenthet. Ezen okok miatt sok különböző ember választhatja az oroszlán tetoválást. Félelmetlenséget jelenthet, mivel az oroszlánokat olyan állatoknak tekintik, amelyek nem félnek. Ez a fajta tetoválás jól illik valakinek, aki félelmet nem ismer, vagy talán az szeretne lenni.
 • Gyógyulás és Hope: Ez a jelentés az oroszlántól származik's kapcsolat a kereszténységgel. Ezt C. S. Lewis képviseli' Aslan karaktere Az oroszlán, a boszorkány és a szekrényben.
 • Bölcsesség: Ez a jelentés a buddhista hitből ered. Például valaki eldöntheti, hogy oroszlán tetoválást készít, mert nehéz helyzetben van. Számukra a reményt és a hitet jelentheti; azt's arra emlékezteti őket, amikor a tetoválásukat nézik. Egy idősebb, érett hím oroszlánt tetováláson lehet ábrázolni, hogy a bölcsességet és a tudást képviselje.
 • Bátorság: Ez a jelentés gyakran a filmből származik, "Óz, a Nagy Varázsló." A klasszikus film azt ábrázolja, hogy a gyáva oroszlán bátor akart lenni. Tetoválás céljából a bátorság jele lehet a viselője számára. Emlékeztető lehet az oroszlán tetoválás viselőjének, hogy legyen bátor az életben és mindenben, amin keresztülmennek.
 • Bátorság: Még ebben a korban is nagyon szimbolikus tervezés marad, amely sokféle jelentéssel bír. Mégis mindig is jól képviseltette magát a történelem során a tetoválás világában és sok különböző kultúrában. Védelmet, bátorságot, biztonságot és nemességet is jelenthet. Valaki dönthet úgy, hogy egyet kér, hogy szimbolizálja a bátor cselekedetet, amit tett, vagy remélni fogja, hogy meg fogja tenni. Például egy tűzoltó életét teszi kockára minden alkalommal, amikor hívást fogad – lehet, hogy megmentett valakit's életét. Mindkét esetben megfelelő lenne az oroszlán tetoválás. Bátorságot és bátorságot jelentene. Bárki, aki veszélyes munkát végez, választhatja azt a bátorság iránti elkötelezettségének elismeréseként.
 • Család: Lehet, hogy észrevett néhány tetoválást ebben a cikkben, amelyeken a hím oroszlán van a családjával vagy a büszkeségével. Bár ez különböző dolgokat jelenthet, elsősorban a család védelmét jelenti. Egy apa fontolóra veheti ezt a tetoválást, hogy megmutassa családja védő jellegét. Ő is választhatta ezt a mintát, hogy képviselje szeretetét és becsületét családja iránt. Mivel az oroszlán jogdíjjal is jár, látni fogod a királyi címert viselő mintákat is. Lehet, hogy észrevette azokat a tetoválási mintákat is, amelyeken az oroszlán koronával látható. Ezek gyakran keresztény hiedelmeket képviselnek, vagy ábrázolják, hogyan tekintik az oroszlánt az állatvilág királyának vagy királyának.

Mielőtt tetoválást készítene

Nagyon fontos, hogy tanulmányozza a különböző tetoválási stílusokat, terveket és jelentéseket, mielőtt kiválasztja a tetoválás végleges tervét. Szó szerint több ezer különböző design, stílus és jelentés közül lehet választani. Nagyon fontos, hogy szánjon időt és fektesse bele a kutatást. Sokan hajlamosak rohanni a tetoválási folyamatba, és általában olyan tetoválást végeznek, amelyet később megbánnak. Gondolj csak bele, ez a tetoválás egész életedben veled lesz.

Ezenkívül mindenképpen menjen el egy tetoválóművészhez, akiben teljesen megbízik. Don'ne féljen kérdéseket feltenni nekik, és kérje, hogy nézze meg korábbi munkájukat. Ha szeretné, internetezhet, és megnézheti a tetoválóművészek véleményét. Remélem tetszett ez a cikk.

Hozzászólások

Janet 2019. október 11 -én:

Mit jelent a fél oroszlán tetoválás??

Van 2015. augusztus 23 -án:

eltakart szemek mit's jelentése

M WHUTE 2012. november 19 -én:

MARY WHUTE

Huntall 2012. február 09 -én:

Az Apple márciusban hirdeti meg az iPad 3 első hetét

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 17 -én:

Rosemay, köszönöm, hogy megálltál, és a megjegyzést és a szavazást. LOL, tényleg. Örülök, hogy érdekesnek találtad Rosemayt. Legyen jó 🙂

Rosemary Sadler Hawkes Bay – Új -Zéland, 2012. január 17 -én:

Ezek fantasztikus Ricky. Néhányuknak tetszik a kép 'Inkarttattoos' nézz szomorúan.

Imádom az oroszlánfotót a ferde koronájával, csak egy kicsit tanácstalannak tűnik. Lol

Az általad közölt információk ismét nagyon érdekesek. Felszavazás

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 17 -én:

Cigány, köszönöm, hogy eljöttél, és a megjegyzést és a szavazást. Hálás vagyok, hogy továbbra is támogatja. Legyen jó.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 17 -én:

AE, köszönöm, hogy benéztél és a megjegyzést. Az oroszlán tetoválás sok mindent szimbolizálhat, népszerűvé teszi őket.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 17 -én:

Writer20, köszönöm, hogy benéztél. Hiszem, hogy ez az új generáció. Meg tudom csinálni'nem hiszem el, hogy mennyire népszerűek magam, de manapság nagyon kedveltek.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 17 -én:

Frank, köszönöm, hogy eljöttél és elolvastad ezt a cikket. Nagyra értékelem dicséretét. Legjobbakat kívánom.

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. január 17 -én:

Csodálatos és érdekes központ. Felszavazták. Az oroszlán mindig a dzsungel királya lesz.

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. január 17 -én:

Wow, csodálatosak … A kedvencem … Fashiontipsforall..I'soha nem láttam oroszlán tetoválást..Köszönöm..Gyönyörű hub…

író20 2012. január 17 -én:

Tényleg nem'nem tudom miért tetoválás'S most újra divatban van mindenki számára.

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. január 17 -én:

wow dalszövegíró ezek megint olyan jók wow