én'azon gondolkodtam, hogy egy kavargó méhrajzot tetováltatok a bal könyökömre a 40. születésnapom emlékére.

Szerezzen ötleteket egy méh témájú tetováláshoz ezzel a designgalériával.

Szerezzen ötleteket egy méh témájú tetováláshoz ezzel a designgalériával.

"Zümmögés, zümmögés, zümmögés, zümmögés, mézelő méh, mézelő méh… " Imádom a méheket és a tetoválásokat, így amikor a minap hallottam, hogy a férjem ezt a dalt zúgja egyik lányunknak, az jutott eszembe, hogy itt az ideje, hogy kaptam egy méh tetoválást.

Valójában ahelyett, hogy csak egyet kapnék, én'azon gondolkodtam, hogy egy kavargó méhrajzot tetováltatok a bal könyököm köré, hogy megemlékezzek a 40. születésnapomról. Tökéletesen illeszkednének a pillangókkal teli alkaromba, és talán én is'Még bátor leszek, és a könyök hegyét tetováltatom egy szép virággal, hogy zümmögjenek. (Hogy's igaza van, annak a fárasztó fájdalma ellenére, hogy a könyökét tetováltatta, én'm fontolgatom a másik elkészítését. Mit mondhatnék? Azt hiszem, falánkságom van a büntetésért.)

Szóval, úgy gondoltam, megoszthatom itt eredményeimet, hogy segítsek másoknak a tökéletes méh tetoválás keresésében. Készüljön fel, mert úgy gondolom, hogy néhány ilyen ötlet a méhek' térd. (Már haldoklottam, hogy találjak egy helyet, ahol ezt írhatom.)

8 méhész tervezési ötlet

 1. Reális méh tetoválások
 2. Apró, aranyos méhek
 3. Rajzfilm méhek
 4. Dühös méhek vagy darazsak
 5. Méhek és virágok
 6. Méhek más rovarokkal
 7. Méhsejt vagy kaptár tetoválás
 8. Díszes méh design

Reális tetoválás egyetlen méhről.

Reális tetoválás egyetlen méhről.

Egy méh

Egy méh "NEKEM" nyomtatott rá.

Thundermama

Méh szimbolizmus

Az alázatos poszméhhez számos jelentés kapcsolódik, amelyek közül bármelyiket hozzárendelheti a tetoválásához.

 • Például néhány korai civilizáció azt hitte, hogy a mézelő méheket a mennyország küldte, mert mindig megtalálták az utat hazafelé. Ennek eredményeként a méh a lélek képviseletébe került, ezért balszerencsének számított a méh megölése.
 • Mások a méheket a termékenység és a szexualitás szimbólumának tekintik. Sok keresztény a méheket a remény szimbólumaként fogadta el, a kis méh társadalmi rendjére, tisztaságára és munkamoráljára összpontosítva.
 • A méheket a családdal, a királyi joggal és a hadviseléssel is összefüggésbe hozták: a kaptárokat valójában fegyverként használták az ókori maják. Ki tudta, hogy egy ilyen apró, zümmögő lényben ennyi jelentés van?

Természetesen hozzárendelheti saját jelentését a szép méh tetoválásához, és talán még egy szót is beépíthet a tervezésbe.

Élénk méh.

Élénk méh.

1. Reális méh tetoválás

Sok tetoválásomat a természet ihlette – mint a pillangók, a fák, a levelek és a gyökerek -, így egy méhraj tökéletesen illeszkedik. Számomra a méh a kemény munkát és az eljövendő jó dolgokat jelenti. Szeretem az ötletet, hogy egy teremtménycsoport együtt dolgozik valami finom és életfenntartó alkotáson. A mézelő méh fontos szerepet játszik a föld ökológiájában. Ha nem tették't sok növényünket és virágunkat beporozzuk, élelmiszerhiány lenne a kezünkben. (És én'Büszkén mondhatom, hogy ezt úgy tanultam meg, hogy a lányaimmal megnéztem a Bee Movie -t.)

A méretekkel kapcsolatos aggodalmak: A méhek kicsik

A reális tervezés dilemmája a méret. Ha a mérethez igazodik, akkor nem túl nagyok, kevés teret hagyva a részleteknek. És ahogy minden művész, aki megéri a sóját, elmondja, hogy sok tervezési részletet kis helyre kényszerítve rossz tetoválást eredményez, amely elvérzik és nem öregszik.

Tehát ha a szíved's a realizmusra összpontosít, és meg akarja mutatni minden apró fuzzy-wuzzy méh lábszőrét, te'd jobb növelni a méretet.

Repülő méh a csípőn.

Repülő méh a csípőn.

2. Apró, aranyos méhek

Egyszerűen imádom az apró tetoválásokat, és egy aranyos kis méh elkészíti a tökéletes apró tetoválást. Nyilvánvaló, hogy minél egyszerűbb a design, annál jobb. Választhat egy egyszerű méhet egy diszkrét helyen, vagy számos édes méh tetoválást készíthet, és rendelkezhet saját kis rajával, ahogy azt tervezem.

A hullámok és kötőjelek hozzáadása növelheti a mozgás illúzióját, és nagyban javíthatja a dizájnt. Miért nem választasz egy ívelt testrészt, és elmegy egy örvénybe vagy egy szívbe?

Rajzfilmszerű méh.

Rajzfilmszerű méh.

3. Rajzfilm méhek

Kicsit pimasz érzés? Akkor miért nem választ egy olyan dizájnt, amely tükrözi ezt a hozzáállást. Mit szólnál egy méhkirálynőhöz, hogy a belső díva vagy egy extra nagy csípő üzenetet küldjön neked'nem szabad összezavarodni? Mit szólnál egy szuper mosolygós mézelő méhhez, amely azt mondja, hogy minden édes és kedves? Engedd szabadjára a fantáziádat, túlozd a legjobban tetsző funkciókat, erősítsd a színeket és érezd jól magad.

A dühös méhek vagy darazsak egy másik lehetőség.

A dühös méhek vagy darazsak egy másik lehetőség.

4. Dühös méhek vagy darazsak

Szeretnél valami élesebbet, több hozzáállással? Akkor miért nem megy egy raj gyilkos méh vagy egy dühös darázs? A küldetésem során sok dühös méh tetoválással kereszteztem, ami engem is meglepett'ne gondoljon rájuk dühösnek vagy bármilyen módon agresszívnek. (Ne feledje, ha közvetlenül utánam kérdezte'megcsíptek, lehet, hogy másképp érzem magam.)

Látom, hogy egy ilyen tetoválás kissé férfiasabbnak tűnhet, mint egy duci kis mézelő méh. Tehát ha a hozzáállás a célod, csapj rá egy extra nagy maróra, és mutasd meg az embereknek, hogy üzletre gondolsz.

A méhek virágokkal való párosítása szép dizájnt eredményez.

A méhek virágokkal való párosítása szép dizájnt eredményez.

5. Méhek és virágok

Virág vagy egész csokor hozzáadásával szépséget és színt adhat a darabnak. A virágok és a méhek tökéletesen illenek egymáshoz. Fontolja meg, hogy kontrasztos színű virágot választ, hogy dicsérje méhe élénk sárgáját. Végezzen egy kis kutatást, hogy valósághűbbé tegye művészetét, ha olyan virágot szed, amelyet a méhek valóban vonzanak, például napraforgót vagy mákot. Azt is meg kell kérdeznie magától, hogy szeretné -e a tetoválás elemeit skálázni, és mi a fókuszpont (a méh vagy a virág)? Ahhoz, hogy megkapja a részleteket, amelyeket kereshet, előfordulhat, hogy kicsit játszania kell az arányokkal.

Ebben a tetoválásban a méhek lepkékkel és szitakötőkkel párosulnak.

Ebben a tetoválásban a méhek lepkékkel és szitakötőkkel párosulnak.

6. Méhek más rovarokkal

A rovarok csodálatosak és gyönyörűek. Az anya természet miniatűr műalkotásokat készített mindegyikben, és csodálatos témát készítenek a tetoválásokhoz. Tehát miért nem hozhat létre újból egy virágmezőt, és adhat hozzá néhány barátot a poszméhhez, például pillangókat, katicabogarakat és szitakötőket??

Szép kék méh és kaptár.

Szép kék méh és kaptár.

7. Méhsejt vagy kaptár tetoválás

Néhány a legmenőbb méh tetoválás I.'Láttam, hogy a méhsejtet beépítették a tervezésbe, mintha a személy belseje valójában egy kaptár lenne, amely lüktet a tevékenységtől. Bár ez egyeseknek hátborzongatónak tűnhet, nem tagadható, hogy a hatás meglehetősen drámai.

Ha az otthon és a család eleme azok a szempontok, amelyeket hangsúlyozni próbál, akkor a kaptár hozzáadása a tervezéshez hangosan és egyértelműen elküldi ezt az üzenetet. Győződjön meg arról, hogy olyan helyet választott a testén, amely elegendő helyet biztosít a munka bemutatásához. Miért nem lép egy lépéssel tovább, és nem tartalmaz egy ágat a kaptár számára, ahonnan lengeni tud?

Díszes, absztrakt méh design.

Díszes, absztrakt méh design.

boostinspiration.com

8. Díszes méhtervezés

Komolyan, ez nem az egyik legcsodálatosabb tetoválás, amit valaha láttál? Csodálatos, ragyogó, egyedi. Millió év alatt soha nem gondoltam volna, hogy bonyolult dizájnt fogok bele egy méhbe, de az eredmények lenyűgözőek. Nyilvánvalóan el kell köteleznie magát egy meglehetősen nagy tetoválás mellett, hogy ezt lehúzza, de nem tenné't érdemes valami ilyen szépet a karodon megérni? Számos más elemet is bele lehet keverni ebbe a kialakításba, köztük kelta, törzsi vagy akár orvosbiológiai.

Egy másik reális méh.

Egy másik reális méh.

Tony Alter

Bee Happy!

A tetoválás egy csodálatos módja annak, hogy kifejezze magát a művészeten keresztül, ezért válasszon olyan dizájnt, amely valóban szól ahhoz, aki vagy és mit érdekel. Sokrétű szimbolikájával és számos tervezési lehetőségével a méhek tetoválása lehet a tökéletes választás az Ön számára. Nekem biztosan az.

Maradjatok velünk, mivel a 40. születésnapom rohamosan közeledik, azt tervezem, hogy közzéteszek egy képet a saját kedves méhrajomról, amely emlékeztetőül szolgál "légy boldog." Köszönöm, hogy elolvastad, és jó tusolást!

Hozzászólások

Jill Antalek 2019. április 14 -én:

Mit jelent egy kis apró katicabogár?

Ana Maria Orantes Miami Floridából 2016. február 20 -án:

Tetszik a hubod. Ez szép. Rengeteget tanultam a méhek jelentéséről. Nem tudtam, hogy a tetováláshoz időre és tervezésre van szükség. Kiváló munkát végzett kisasszony mennydörgés.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2014. augusztus 28 -án:

Bárcsak átvehetném az elismerést, de ezek nem az én munkáim, csak bemutatom őket itt. Azért köszönöm, hogy elolvastad.

KristinaMPitts 2014. augusztus 28 -án:

te'csodálatos művész vagy!!

Sienna Finder Arizonából 2014. április 28 -án:

Nagyon élveztem ezt a cikket! Nagyon szeretnék egy méh tetoválást is, és már jó ideje! Örömmel találtam ezt!

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2014. február 09 -én:

Értékelje a kedves megjegyzéseket és a művészet szeretetét még tetoválás formájában is. Köszönöm, hogy elolvasta.

Shyron E Shenko Texasból 2014. február 09 -én:

Thundermama, ezek aranyosak, én nem rajongok a tetoválásért, de a művészet szerint gyönyörűek, főleg az, amelyikben a Dogwood virága van, amit szeretek. Élvezte a hubot.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. április 14 -én:

Köszi Sharkey11! Egyetértek, én is szeretem a díszes méhet, és valójában eljátszottam a gondolattal, hogy valami hasonlót szerezzek. Végül mégis úgy döntöttem néhány kis méhszájjal. Örülök, hogy tetszett a központ.

Jayme Kinsey Oklahomából 2013. április 13 -án:

Bájos! Ez a díszes méh tetoválás egyszerűen fantasztikus! Nem tenném't bánja, hogy egy méh tetoválás. Számomra a méhek nagyon titokzatosak és bölcsek. Ráadásul szorgalmasak. Valószínűleg valami olyasmit választanék, mint a stilizált csípőtetoválás a méheimnek.

Nagyszerű hub! Nagyon élveztem a fényképek csodálását!

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. március 01 -én:

Köszönöm, hogy benéztél Eddyhez'igazad van, egy nap felébredsz, és tudod, hogy ez's ideje. Hogy'nagyjából így történt velem. A legjobb, ha nem rohansz erőltetni ezeket a dolgokat.

Eiddwen Walesből 2013. március 01 -én:

Amióta az eszemet tudom, ígéretet tettem magamnak egy tetoválásra, de mint mindig, egyszerűen nem tudom megközelíteni.

Egy nap azt mondom "Ma pont az!!!".

Imádtam itt az ötleteidet.

Értesítem, ha elkészül az enyém, és talán csak inspirál.

Szép napot.

Örvény.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. február 28 -án:

te'Igaz, úgy néz ki, mint egy darázs, és én sem rajongok értük. Köszönöm a jókívánságokat a rajomhoz!

Kim Kennedy Nagy -Britanniából 2013. február 28 -án:

Én is szeretem a méheket, bár a dühös méh tetoválás inkább egy darázsra emlékeztet …. teljesen más érzések a darazsak iránt! Az egyik barátomnak csuklóján van egy csöpp méh, amit a karórája elrejthet a munkahelyén. Érdekes központ, és remélem, hogy a rajod jól sikerül.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. február 28 -án:

Kidscraft, köszönöm, hogy elolvastad és élvezted a tetoválás művészetét, annak ellenére, hogy ez nem neked való. Meg tudom csinálni'Ezt nem garantálom, mivel még soha nem jártam szülésen, a három lányomat örökbe fogadják, de gyanítom, hogy a szülés fájdalmasabb lenne, mint a tetoválás. Ennek ellenére csodálatos babát hoz ki az üzletből. LOL, köszönöm még egyszer, hogy benéztél.

gyerekmesterségek Ottawából, Kanadából 2013. február 28 -án:

Nagyra értékelem a tetoválás művészetét; gyönyörű alkotásokat tudnak készíteni, de én tudom'nem nekem való! Azt hiszem, inkább szültem, mint pusztán a tetoválás gondolatát 🙂

Sok sikert a projekthez, és boldog születésnapot!

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. február 28 -án:

bb, nagyon köszönöm, hogy mindig az elsők között olvastad és kommentelted a központomat. Egy támogatóbb fickó, akit nem kérhetek. És gyanítom, hogy az összes tetoválóközpontom végül megviselheti Önt. Mit szólnál egy apró katicabogárhoz?

Bill Holland Olimpia, WA 2013. február 28 -án:

Ezek aranyosak, és a megfelelő személy jól nézne ki … de én nem't az a megfelelő ember. LOL Jó magyarázat, és a képek szuperek. Remélem jól vagy barátom!

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. február 28 -án:

Köszönöm szépen, hogy elolvastad h.o. Egyetértek, elképesztő, milyen tehetségesek ezek a művészek. Köszönöm a születésnapi jókívánságokat.

Hawaii Odüsszeusz Délkelet -Washington államból 2013. február 28 -án:

Ez nagyon érdekes volt, Thundermama, és én'félek a tehetséges tetoválóművészektől, akiknek munkái kegyelmedet szolgálják. Sok sikert kívánok mind a 40. születésnapodhoz, mind a tetováló projekthez.

Aloha!

Joe