Szeretem a tetoválásokat, és évek óta írok a témáról.

Amit a Madárijesztők képviselnek

én'Mindig figyelem az érdekes művészetet és az egyedi tetoválásokat. Valami megzavarta a minap a madárijesztőkkel kapcsolatos gondolataimat, és úgy gondoltam, körülnézek, hátha vannak olyan emberek, akik valóban úgy döntöttek, hogy tetoválásként használják őket.

Számomra meglepő módon sokan megtették. Ami egyedülálló a madárijesztőben, ami a popkultúrát illeti, lenyűgöző története van, mivel a tiszta rossz ábrázolására használható, máskor pedig bosszúra.

Visszatérve a Disney -hez, még Dr. Syn Alias ​​a Madárijesztő is volt, aki legendás személyiség volt III. György király idejében..

És akinek persze nincs'nem láttam a szerethető madárijesztőt az Óz varázslójában, tudod, aki mindig azt mondta, "Ha csak agyam lenne."

Így a madárijesztő ezen különböző értelmezései során különböző tetoválási minták rajzolódnak ki, amelyek a madárijesztő történetek és ismeretek teljes skáláját képviselik.

Madárijesztő Tetoválásminták

Egy dolgot felfedeztem, mivel a madárijesztő mindenütt jelen van a filmek és a tévé fontos részeként, a tetoválások, a madárijesztő évszázadok óta használt ötlete: a madarak elriasztása a terményektől nem volt't a tetoválások festésére használt madárijesztő -tervek egy része.

Gondolom, ha te'Madárijesztőnek kell lennie, ezt úgy kell kifejezni, ahogy az emberek többsége azt képzeli, és ez vagy sötét erő, vagy szerethető karakter.

Farm ijesztgetők egyszerűen nem't divatban ilyenkor.

Zöld Madárijesztő Tetoválás

Ezzel az első madárijesztő tetoválással rendelkezünk a tetoválógaléria legviccesebb és legnyerőbb részével, amint az a madárijesztőbe tervezett vidám gesztusokból is látszik..

Minden menő ebben a tetoválásban, de a kedvencem valószínűleg a hangos kalap's visel. Az ásó ásó kilóg szórakoztató. Semmi's zavarja ezt a szalmás embert.

madárijesztő

Az ózi Madárijesztő Tetoválás varázslója

Itt'az ostoba, de szórakoztató madárijesztő félelmetes műalkotása az Óz varázslójától. Lehetetlen volt és lehetetlen nem kedvelni ezt a fickót és gyökeret verni neki, mint esélytelen. A műalkotás mesés ebben, és a fekete és barna színek használata, valamint a világosabb árnyalatok csillogása valóban kiemeli ezt a madárijesztőt. Nagyszerű tetoválás.

madárijesztő

Szarvasagancs Madárijesztő

Hiába próbáltam, nem sikerült'nem tudja megmagyarázni a történetet a szarvasagancs -madárijesztő mögött, és hogy van -e mögött valami értelem.

Azt'határozottan egyedi, mindenféle dolog történik vele, és azt hiszem, megmagyarázhatatlan marad. Például mi's az a világoskék kerek dolog a közepén, vagy a karkötők a karon? Nyilvánvalóan az's valami nagyon személyes a tinta viselőjének.

madárijesztő

Hátborzongató Madárijesztő Tetoválás

Ezzel a tetoválással elkezdünk nézni az ijesztőbb és baljóslatú madárijesztőket. Ez számomra hátborzongató, nem más okból, mint a száj kialakításának módja miatt.

Ami a dizájnt illeti, nagyon tetszik, ahogy a fej árnyék használatával réteges és texturált. Szintén figyelemre méltó a sötét tinta használata a nyakát körülvevő kötél körül, hogy kiemelkedjen. A kalap színe is jól sikerült.

madárijesztő

reddragontattoomaster

Halloween Madárijesztő Tetoválás

Annak ellenére, hogy ez a következő madárijesztő abban a helyzetben van, ahogyan a legtöbben gondolunk, amikor a madarak elriasztására használják a termésről, az az érzés, ha ránéz's messze nem jóindulatú szalmával töltött ruhák sorozata.

A tetoválás kialakításának színe és részletei jól meg vannak csinálva, és tetszik, ahogy a mező gyomjai alul, a sütőtökkel együtt kialakulnak, hogy hozzáadják az ijesztő érzést és megjelenést. A hűvös kalapból kilógó virág és/vagy gyom is jól néz ki.

Ez a madárijesztő a sütőtök és a mezőgazdasági forgatókönyv miatt Halloweenkor is működne, valamint amikor'újra felveszi a legújabb horrorfilmet, vagy nézi a tévében.

madárijesztő

kékfényű tetoválások

Gonosz madárijesztő tökfejjel

A madárijesztő tetoválások egy kis százaléka olyan gonosz tökfejű, akiknek gonosz tekintete van, mivel ő készen áll arra, hogy semmi jót ne tegyen.

A kopott ing, szalmakalap és a rémület arca biztosan emlékezetessé teszi ezt a tetoválást. Úgy tűnik, hogy a ködhöz hasonló dolgok kavarognak körülöttük egy szellem, amely hamarosan belép, hogy életet adjon neki.

madárijesztő

mankótetoválások – flickr

Madárijesztő tetováló kasza

Ezzel a végső madárijesztő tetoválással ugyanazt a mintát vettem fel két különböző emberre és testrészre, hogy megmutassam, mennyire másképp nézhet ki, és miért kell átgondolnunk a lehetőségeket, hogy helyesen válasszuk azt, amit elképzelünk. tetoválás.

Először is, a tényleges madárijesztő fantasztikus megjelenésű. A fedett arc és a sötét rések a szemnek, az orrnak és a szájnak valóban kiemelkednek. A fekete-fehér tetoválásban a madárijesztő jobban megnyúlhat, és ezek a világos, zöld árnyalatú szemek erős hatást gyakorolnak. Szintén nagyon hűvösek a lábát körülvevő indák. Nekem ez jobban néz ki a fekete -fehér madárijesztővel, mint a színnel.

Ez elvezet a narancssárga színű madárijesztőhöz. Hogy a művész miért rózsaszínnel ment a füstös indákhoz, számomra semmi értelme. Elveszi az egyébként fantasztikus tetoválást. Ennek ellenére deréktól felfelé a színválasztás nagyszerű volt, és az az érzés, hogy valaki elveszti a fejét a kasza lengése miatt, nagyon is valóságosnak érződik. Nagy madárijesztő tetoválás design.

Madárijesztő Tetoválásminták

Amint azt a cikkben korábban említettük, a madárijesztő valóban lenyűgöző választás a tetoválás tervezéséhez, mivel sokféleképpen használják a popkultúra figurájaként.

Tehát akár a tetoválógaléria korábbi részében leírtak szerint szeretné használni, akár egy megnyerőbb, szórakoztatóbb madárijesztő megjelenéssel, vagy a madárijesztő tetoválásában lakó gonosz szellem háborúját akarja folytatni, ott'mindenkinek, aki nyilatkozni szeretne,