Tom több mint hét éve online író. Szereti megosztani az egyedi tetoválásmintákat.

Fa Tetoválások

A fa tetoválások valószínűleg a kedvenc témáim a body artban. én'Nem tudom, miért, de ha megnézem a fa tetoválási minták sokféleségét, valóban lekötik a figyelmemet. Mint műalkotás önmagukban, nagyon élvezetes nézni és értékelni őket.

Néha könnyű kihagyni, hogy pontosan mit is ábrázol egy fa tetoválás. Időnként ez egy családfa ábrázolása lehet. Ez nyilvánvaló lehet a különböző ágakon szereplő nevekből, máskor pedig nem olyan nyilvánvaló, hogy a fa átfedi a mellkasát, szívvel a gyökereknél, közel ahhoz, ahol az emberi szív található. Mindkettőt az alábbiakban ismertetjük, és jó ötleteket adnak arról, hogy mit lehet tenni, ha Ön'újra azt akarja, hogy egy családfa legyen beragasztva.

Sokféle fa tetoválás létezik; túl sok ahhoz, hogy egyetlen cikkben szerepeljenek. De én've tartalmazza az egyik hím és nőstény fa csontvázát; esetleg az elhunyt szülők emlékére mutat. Van egy nagy pálmafa tetoválás is, amely egy lépésre van a többi hasonló megjelenésű tetoválási fafajtától.

A legnépszerűbb fa tetoválási minták kétségkívül egy fa nélküli levelek, amelyeken egy madár vagy madárcsapat ül az ágakon, vagy elrepül. Ez azt sugallja, hogy a család felnő, és elhagyja otthonát, hogy saját életét alapítsa.

Bármi is legyen az értelme és oka, a fa tetoválás fantasztikus választás, ha Ön'újragondol, hogy készítsen egy kis festéket.

Családfa Tetoválások

Ez egy példa a családfa tetoválására. Nagyon tetszik, ahogy a családi szeretethez kapcsolódó kapcsolatot és érzelmet ábrázolja, valamint azt, hogy a család egy része letelepedik, míg mások elrepülnek, amint azt az égbe szálló madár látja.

A legérdekesebb a fa gyökerei alatti szív, amely arra utal, hogy a család szeretetben gyökerezik, függetlenül attól, hogy hol található.

Az alábbi képen a fa minden ágára mutat, amelyet a család más tagja képvisel; mindegyiknek megvan a maga helye a dolgok átfogó rendszerében, egyedi funkcióval együtt.

Családfa tetoválás szívvel, ami a szeretetben gyökerezik

Családfa szívvel a gyökereknél

Családfa szívvel a gyökereknél

Családfa tetoválás

Tetoválás családfával és nevekkel

Tetoválás családfával és nevekkel

Fa tetoválás a szív lóg a fa végtag

Ez a kép fantasztikus, mert sokféleképpen értelmezhető. Az első válaszom, amikor megláttam, az volt, hogy arra gondoltam, hogy valami történik az életben, ami nemcsak összetört szívet eredményezett, hanem annak idején is látszólag megölte. Sokan átéltünk olyan eseményeket életünkben, amikor minden nem csak összetörtnek tűnt, hanem halottnak is.

Ami magát a fát illeti, teljesen élettelennek és kopottnak tűnik a történtekből, mivel a szívek súlya lehúzza.

Azt'a valóságos élet elképesztő ábrázolása, és sok mindent jelenthet, amint azt a fenti néhány példa is mutatja. Egy biztos, bármit is képvisel, a szív összetört.

favágócsaládok

Fehér Gondorfa Tetoválás

Ha te'a Gyűrűk Urának rajongója vagy, te'Nem lesz gond az alábbi fa azonosításával. Azt's a Gondor Fehér Fája.

A fa nemcsak fantasztikus kép, hanem az alatta lévő tünde nyelv is fantasztikus forgatókönyv, és önmagában egy műalkotás.

Ez egy új kezdetet és életet képvisel, ahogy a filmből kiderült, de ez'A letisztult vonalak és az egyedi dizájn fantasztikus dizájn, amelyet élvezni lehet, függetlenül attól, hogy az emberek megértik -e a mögöttes jelentést.

favágócsaládok

Fa Tetoválások Madarakkal

A fa tetoválások közül valószínűleg az alábbi kép a leggyakoribb; vagy legalábbis valami hasonló. Általában madárcsapat ül a fákon, vagy elrepül, vagy mindkettő kombinációja.

Ez egy fa tetoválás, amely mindig működik, és ha te'aggódik amiatt, hogy releváns'biztos jó választás lesz. A tetoválóművészt is módosíthatja egy kicsit, hogy egyedi megjelenést kölcsönözhessen annak megkülönböztetéséhez vagy tükrözéséhez.'újra próbál kommunikálni vagy élvezni.

Bármit teszel, azt'jó választás, ha egy fa tetoválást fontolgat.

Az alatta lévő sokkal másabb, és szokatlan a fa törzsének vastagságában. A szín hozzáadása is egyedi. Én nem't ez annyira tetszik, mint a fölötte lévő stílus, de a madárraj nagyon jól sikerült.

favágócsaládok Fa tetoválás madarak nyájával

Fa tetoválás madarak nyájával

Férfi és női csontvázfa

Míg az alábbi kép nem'Valóban vonzó, valóban elgondolkodtat és elgondolkodtat a mondanivalóján.

Számomra az'utalás egy apára és anyára, akik továbbmentek, de alapot hagytak gyermekeiknek és unokáiknak, amint azt mindketten a földbe gyökerezik.

A fák levelei az utódoknak átadott jellemzőket is képviselhetik, és ebben az esetben azt hiszem'pontosan mit csinál.

Azt'a kommunikáció szokásos módja, de nagyon hatékony.

favágócsaládok

busbones

Fa tetoválás bagoly ág

Én általában nem't, mint a vastag törzsű fa tetoválások, de ez tényleg működik. Azt hiszem, ennek oka a képen szétterülő számos ág.

A részlet rendkívüli, és a gyökerek azt az érzést keltik, mintha egy óriási bonsai lenne, ha ilyesmi lehetséges.

A gnarly gyökereket alapként beleszámítva az egész műalkotást kissé baljóslatú nyilatkozatként állítja be.

én'm nem vagyok biztos abban, hogy az iránytű mire van mellékelve, de utalnia kell egy irányra. A bagoly számomra is rejtély, bár tényleg fantasztikusan néz ki a fa ágán ülve.

favágócsaládok

Teljes hátsó pálmafa tetoválás

Végül és egyedülálló módon itt van ez a csodálatos pálmafa és óceáni jelenet tetoválása. Én nem't ne gondolja abból, hogy a tetovált férfit nézi's nehéz rájönni, hogy ő's biztosan szörfös, vagy legalábbis része a szörfözési kultúrának.

Ami magát a képet illeti, az's elképesztő. Nem csak a pálmalevél részletei, hanem a nap tükröződése a csillogó óceán felszínén. Nem'ennél sokkal jobb nem lesz.

Szeretem a trópusi lombokat is a fák alján, kiegészítve a kép általános hangulatát és megjelenését.

favágócsaládok

Tetoválástervezés 24

Fantasztikus fa tetoválások

A fa tetoválások galériájából I.'biztos látod, miért'olyan egyedi és népszerű téma azok körében, akik egyedi tintát keresnek.

Természetesen számos más módja is van a fa tetoválás tervezésének. Például én'Láttam néhányat, akiknek különböző állatai vannak a jelenetben, attól függően, hogy milyen fát vagy fákat kívánnak. én'számos jelenetet is láttam, amelyek fákat, vizet, lombozatot és állatokat foglaltak össze, hogy elképesztő képet alkossanak.

Ezeket a fákat azért választottuk, hogy képet kapjunk az alapozás típusáról, amelyből félelmetes és lenyűgöző képet kaphatunk. Természetesen ezekből a fa tetoválásokból beállíthatja, hogy csodálatosak, ahogy vannak.