Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Kolibri tetoválások: történelem, jelentés és & amp; Tervezés

Kolibri tetoválás: történelem, jelentés, & Tervezés

A kolibri tetoválást a nők általános tetoválásának tekintik, bár néhány férfinak is van ilyen. Különféle módon tervezhetők, és különféle szimbólumokkal és elemekkel, különböző színekben és méretekben ábrázolhatók. Emiatt szinte bárhol a testen tetoválhatók.

Ebben a cikkben megvitatjuk azok jelentését és a különböző terveket. Lehetősége lesz számos fénykép megtekintésére. Reméljük, hogy talál ötleteket és inspirációt a következő tetováláshoz.

kolibri-tetoválások-történelem-és-jelentések-kolibri-szimbolika

Jen Schuetz (Engedéllyel használt)

Az ártalmatlan villámok villanása, a szivárványfestékek ködje, A leégett napsugarak ragyognak Virágról virágra repül.

– John Banister Tabb

kolibri-tetoválás-történelem-és-jelentések-kolibri-szimbolika

Will Keightley a Flickr Commonson keresztül

Tervek és jelentések

A madártetoválások egyre népszerűbbek, és a kolibri az egyik legnépszerűbb.

A kolibri Amerikában él – északon, Alaszkában és délen egészen Chiléig -, és az indián legendákban, irodalomban, folklórban és mitológiában ábrázolták őket, ahol gyakran használják őket a szerelem szimbólumaként. Szorosan kötődnek az aztékokhoz is, akiknek királyi és vallási vezetői tollakat és döglött kolibreket viseltek a nyakukban kis táskákban. Az aztékok azt hitték, hogy a halott harcosok kolibriként reinkarnálódtak. Trinidad és Tobago néven ismert "a kolibri földje."

A kolibri egyedi és kecses madár. Minden irányba képes repülni, még hátra és fejjel lefelé is, akár 25 mérföld / óra sebességgel, majd megáll egy fillért sem. Naponta ötvenszer eszik csak azért, hogy életben maradjon, állandó energiaégetése miatt. A kolibri gyakran virággal van befestve, mert nem tudna túlélni virágok nélkül, és a virágok nem maradhatnának túl a kolibri nélkül.

Tetoválásként a kolibri dizájn fejforgató. Az ilyen gyönyörű tetoválási minták biztosan felhívják a figyelmet, mint a kolibri a való életben.

Mivel a kolibri olyan kicsi, keményen kell dolgoznia a túlélésért. A kolibri tetoválása jelentheti ezt a nehézséget, és jelentőségteljes lehet egy olyan személy számára, aki sok mindenen ment keresztül az életben. Sokan tudnak ehhez kapcsolódni, és a kolibri annak az erőnek a szimbólumává vált, amely szükséges ahhoz, hogy a bajok és nehézségek fölé emelkedjen. Igen, ez a nehéz idők átélését jelenti, de azt jelenti, hogy felülmúljuk azokat. Képviselhet valakit, aki teljes életet él, és szereti az életet és minden lélegzetvételét. Gyakran mondják nekünk, hogy élvezzük minden pillanatát, de vajon így élünk? A kolibri tetoválás erre emlékeztethet.

Önarckép tövis nyaklánccal és kolibri, (1940), készítette: Frida Kahlo

Önarckép tövis nyaklánccal és kolibri, (1940), szerző: Frida Kahlo

kolibri-tetoválás-történelem-és-jelentések-kolibri-szimbolika

Ish Frost a Flickr Commons segítségével

A kolibri repülés közben vízszikra, amerikai tűz izzó cseppje.

– Pablo Neruda

Kolibri tetoválás képek

Jelentések

Bár a kolibri tetoválás gyakran a nehéz idők leküzdését jelenti, sok más jelentése is van, beleértve a szeretetet, az örömöt, a reményt, az életet és a varázst, és sok különböző kultúra és ember számára a kolibri a béke szimbóluma.

A kolibri egyik fő jellemzője, hogy folyamatosan úton vannak, olyan gyorsan mennek, hogy dúdolnak. Ez a tetoválás energiát és erőt, kemény munkát és töretlen erőfeszítést jelenthet. Lehet, hogy olyan ember vagy, aki jó munkát szeretne végezni és mindent megtenni. Ezen jelentések bármelyikét jól ábrázolhatja a kolibri tetoválás.

Néhány másodpercre egy gyönyörű kolibri jelenhet meg, amitől szerencsésnek érezzük magunkat; de ha kihagyjuk nekik az ételt, és biztonságban és fenyegetés nélkül érzik magukat, rendszeres látogatókká válhatnak. Ezzel a társítással a kolibreket galambokkal vagy a béke más szimbólumaival lehet megtervezni. A kolibri gondoskodást, vonzódást és boldogságot is jelent, és a kapcsolatokban élő emberek gyakran iker tetoválásokat készítenek a kolibrikről – megfelelő tetoválásokat vagy két kolibrit, hogy képviseljék kapcsolatukat. Néhányan nevet kapnak a tetováláson, a társuk's vagy egy szeretett személy's.

Ez a tetoválás a szabadságot is képviselheti. Bár a kolibri gyakran vonzódással és vonzalommal jár, magányos utazó. A kolibri független madarak, akik idejük nagy részét egyedül töltik. A kolibri tetoválás szimbolizálhatja ezt a független szabadságot.

Ragaszkodjon az álmokhoz, mert ha az álmok meghalnak, az élet egy törött szárnyú madár, amely nem tud repülni.

– Langston Hughes

Tervek és stílusok

A kolibri kreatív dizájn lehet, sokféle színválasztékkal, és általában virágokkal, felhőkkel, szivárványokkal, lepkékkel, szitakötőkkel és növényekkel együtt.

Ami az ilyen tetoválások testének helyét illeti, ez valóban a mérettől függ. Maga a kolibri néhány különböző módon megváltoztatható: rövid vagy hosszú farktollak, szárnyak kinyújtva vagy hosszú vagy rövid csőrbe bújtatva. Ezután természetesen sokféle színben festhető. Egyes színek nagyon élénkek lehetnek, míg mások reálisabbak a természetes színekkel.

Egy kis kolibri tetoválás a test minden különböző helyén elfér: nyak, gyomor, boka, mellkas felső része vagy fül mögött. Nagyobb kialakítás esetén a hát, a vállak, az alsó hát, az oldalak és a felső hát jól működik.

Mielőtt egy kolibri dizájnt választana, nézzen meg sok fotót, és gondoljon végig mindent, amit tehet a tetoválás személyre szabásához. Légy kreatív és szórakozz.

Egy madár sem száll túl magasra, ha saját szárnyaival szárnyal.

– William Blake

Tetoválás előtt

Függetlenül attól, hogy a kolibri tetoválás az Ön számára vagy sem, feltétlenül tanulmányozza az összes lehetséges mintát, stílust és jelentést. Biztos akar lenni abban, hogy tudja, mit jelent. Ne rohanjon tetováláshoz. Szánjon rá időt, és győződjön meg arról, hogy olyan dizájnt választ, amelyben magabiztos. Azok az emberek, akik rohannak tetoválást készíteni, általában olyasmiket kötnek ki, amit nem't mint később. Ha időt szakít, és megvizsgálja a különböző stílusokat és mintákat, sokkal boldogabb lesz a választással. Feltétlenül nézze meg a többi stílust és mintát az alábbi linkeken. Köszönjük látogatását.

kolibri-tetoválás-történelem-és-jelentések-kolibri-szimbolika

Alexander Lawrence (Engedéllyel használt)

"Ha úgy találja, hogy nem tud sem előre, sem hátra menni, amikor rájön, hogy már nem tud felállni, ülni vagy feküdni, amikor gyermekei meghaltak az alultápláltság miatt, és idős szüleiket a szegényházba vagy a gázkamrába küldték, amikor rájössz, hogy nem tudsz írni, vagy nem tudsz írni, amikor meggyőződsz arról, hogy minden kijárat blokkolva van, vagy a csodákba veted magad, vagy mozdulatlanul állsz, mint a kolibri."

– Henry Miller

© 2012 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

Hatalmak 2019. november 29 -én:

Jelentős időt töltöttem olyan helyeken, ahol nem'ne vásároljon tetoválást, amit keres. És kétségtelenül állíthatom, hogy a kolibri az egyik legveszélyesebb tetoválásnak tekinthető. Az azték mitológiában a kolibri a háború istenét képviseli. Én nem'Nem tudom pontosan, mi szükséges, de több mint egy évtizede élek a legkegyetlenebb gyilkosokkal Kaliforniában'A maximális biztonsági börtönök, és még nem láttam egyetlen délvidéki sportolót sem … szóval hacsak nem'újra szerződéses gyilkos az eme számára, óvatos lennék, mielőtt ezt felvenném.

Candice Ramos 2019. szeptember 27 -én:

Van egy kolibri tetoválásom, ami a nagymamámat képviseli, mert együtt nézzük őket az ablakon, amikor haldoklik. Én is 4 virág körül kaptam a gyerekeimnek és másfél bimbót, vagyis azt a gyermeket, akit elvesztettem. Tudom, hogy a nagymamám még mindig kolibri formában jön körül. Tehát a tetoválásom anyaságot jelent, és ő vigyáz a gyerekeimre

névtelen 2019. március 30 -án:

Régi iskolás családból származom. A kolibri látogatás mindig azt jelentette, hogy egy szeretett személy, aki elment, visszatér látogatóba.

D'Wayne 2019. március 24 -én:

Köszönöm a cikket és a képeket. én'm folyamatban van a stílus kiválasztása és a kolibri tetoválás elhelyezése a közelmúltban elhunyt édesanyám emlékére. Ez segít a döntéshozatalban és a kutatásban.

alfi 2018. május 24 -én:

nekem csak a kolibri tetoválásom van és imádom..nem tudom a jelentését..csak a két gyerekemre gondoltam abban a pillanatban, amikor kiválasztottam a dizájnt..de amikor elolvastam a jelentését, megdöbbent, mert illik hozzám személyiség és életfelfogás..független és élő élet, mintha pozitív módon nem lenne holnap..az élet olyan színes 🙂

Niamh 2018. április 20 -án:

Lenyűgöző cikk. Jelenleg egy kolibri tetoválást tervezek apám emlékére. Véletlenül láttunk egyet, amikor nyaraltunk Orlandóban, és mesés számunkra'Írországban nincsenek. Próbálom eldönteni, hogy hol végezzem el a testemen, bár kihívásnak bizonyul, mint néhány.

Charez 2017. február 10 -én:

Szia! Nagyon érdekes cikk .. igen, mi'megkaptuk az első kolibri kulcscsont tetoválást Jean legjobb barátommal. És soha nem jöttem rá, hogy a kolibri olyan népszerű tetoválás..

cukorka 2015. április 30 -án:

A dúdoló madarak a kedvenceim. Emlékeztessen most elment örökbe fogadott nagyszüleimre … Mindig köszönjön nekik minden alkalommal, amikor egy kolibri jön

néhány helyen vannak itt Albuquerque -ben, NM.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2014. február 12 -én:

Kismadár, micsoda remek hozzászólás! Szeretem ezt a mély jelentést a tetoválásodban. Számomra a szimbolizmus olyan gazdag és értelmes. Ha van időd, gyere és rakj fel egy képet. én'Szeretném látni a hátulját !! Köszönjük, hogy időt szakított a megosztásra!

Kis madár 2014. február 03 -án:

Köszönöm a képeket és a szimbolikus történetet. Van egy komplett háttérmunkám, amelyet különböző szakaszokban külön művészek készítettek. A bal vállamtól a hátam közepéig páva van. A bal oldalamon végig a hát alsó részén virágok vannak; rózsák, orchideák, cseresznyevirágok. Mindezt évekkel ezelőtt, fekete, egyetlen tűvel ellátott kötőeszközön végezték. Jobb oldaltól a háta közepéig félelmetes sárkány, többnyire fekete és szürke; csak egy csipetnyi pirossal. A sárkány évében születtem, és mindig is szerettem a virágokat és a pávákat (hímeket) egzotikus szépségük és egyediségük miatt. Négyes típus vagyok az Eanneagramban. A fő típusok a romantikus, individualista, misztikus. Négyes típusú személyiség'szereti egyedinek lenni és egyedinek tekinteni. Szeretik a gyönyörű tárgyakat és a környezetet. Mélyen intuitívak és érzékenyek. Érdekes módon számmisztikai életszámom 5. Az 5 fő jellemzője's az, hogy legyen szabadságérzete. A Kolibri az én szellem totem/szárnyas' és minden szimbolika rám rezonál. 4. típus'Is ismert, hogy a nehézségeket átveszik és átalakítják, vagy az átalakítás eszközeként használják. Az elmúlt négy évben szisztémás autoimmun betegségben szenvedtem, ami tartósan, sőt a lelkemet is megsebesítette. Most 61 éves vagyok, és úgy érzem, kész vagyok a tetoválással's nekem van. (az alacsony hátú rész lótusz veszi körül írással "A szeretett örök szeretettel szeret engem" De ez a négy év a "sivatag" arra szólít fel, hogy tegyem fel a kolibrit a bőrömre, hogy jelképezzem a tartós erőt ehhez a legnehezebb élethez's próbái. Új hajnal jön.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. október 12 -én:

Acaetnna, köszönöm, hogy időt szakított a véleményezésre. Hogy's amit tanítok. Tudom, hogy egyesek soha nem fognak tintát kapni, vagy soha nem veszik figyelembe, de a művészet és a jelentés különlegessé teszi őket. A kolibri tetoválások mindig színesek és nagyon szépek.

acaetnna Guildfordból 2013. október 07 -én:

Ezek csodálatosak, nagyon értékelem az itteni művészetet. Sosem lenne tetoválásom, de értékelem a szépségüket, mindenesetre ezeket a különleges mintákat.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. október 3 -án:

Dave, köszönöm a megosztást és a nagy kérdést. Én személy szerint semmi rosszat nem látok abban, hogy egy ember a kolibrit viseli. Ennek az elképzelésnek a szimbolikus értéke sokkal értelmesebb. én'Láttam tucatnyi kolibrit, amelyeket férfiak viseltek, mindezt egy témán belül vagy más szimbólumokkal. Azok közül, akiket ismerek, nem látok embert, aki megítélné ezt a tetoválást, legalábbis azok közül, akik ismerik a tetoválás szimbolikáját. A szimbólumok ábrázolták az anyagot és a színtémát. Én ebben semmi rosszat nem látok. Az emberek mindig ítélkeznek, de ilyen jelentést hordozva mondják el nekik, mit jelent, és én'teljesen biztos vagyok benne'kétszer is meggondolom, mielőtt újra mondanak valamit Dave.

Dave h. 2013. október 03 -án:

Van egy tervezési ötletem egy kolibri/rózsa tetováláshoz, szerelmem szimbólumaként, és küzd a vőlegényemmel és én. A kérdésem az? Hogyan fogadnának el ilyesmit egy emberrel?

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. szeptember 5 -én:

Köszi a megjegyzést Peggy! Azt is érdekesnek tartom, hogy minden tetoválásnak különleges jelentése van vagy van. Megértem, a tetoválás nem mindenkinek való. Igen, a tetoválások nagyon népszerűek, és ez a felkapaszkodás a haditengerészetnek, a hadseregnek és a katonaságnak volt köszönhető. Köszönöm mégegyszer!

Peggy Woods Houstonból, Texasból 2013. szeptember 5 -én:

Érdekes tanulni a kolibri tetoválások jelentését. Én személy szerint soha nem csinálnék tetoválást, de úgy tűnik, hogy ma népszerűbb, mint valaha. Fiatal koromban a haditengerészetben az emberek hajlamosak voltak tetoválásra. A bátyám egy volt közülük!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. szeptember 4 -én:

Lisa, LOL. Hogy ne szerethetném a szép versedet 🙂 Köszönöm a szavazatot és a megosztást Lisa, további szép napot 🙂

Lisa J Warner, más néven Lisa Luv az USA -ból Conneticutból 2013. szeptember 04 -én:

AZTA!!! FANTASZTIKUS!!! Nagyon örülök, hogy megállt és meglátogatta az írásaimat … Milyen csodálatos központ! Én szavazok és megosztom!

PS. Írtam egy verset egy FANCY HUMMINGBIRD -ről egy nőről, aki egy divatos kolibrira emlékeztetett … 🙂 Legyen csodás napod!!!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. szeptember 2 -án:

Kim, köszönöm, hogy időt szakított a látogatásra, véleményezésre, szavazásra és megosztásra. Nagyra értékelem ezt a különleges megjegyzést. Örömmel tanítok másoknak, hogy a tetoválás sokkal több, mint jelzés's szép művészet, értelmes művészet. A legtöbb tetoválás valakit vagy valami különlegeset képvisel az adott személy számára. Kim, ha ez boldoggá tenne, azt mondom, hajrá. Olyan régóta szeretnél tetoválást csinálni'Valószínűleg sokkal jobban fogja érezni magát, ha képes lesz rá. Még egyszer, köszönöm szépen.

tüzes legyek Észak -Karolinából 2013. szeptember 1 -én:

Kedves zeneszerző,

Először is szeretem a neved nevét. Másodszor, a hubok egyszerűen látványosak. Mindig az volt a tervem, hogy 40 éves koromban készítek egy kis tetoválást egy halványító poloskáról, de amikor eljött az idő, csiriztem. Ezenkívül nem vagyok biztos abban, hogy van -e valaki a környéken, aki a tetoválást valóban világosító hibának tűnhetné, és nem csak néhánynak 'ol bogár. Miután elolvastam ezt a központot és néhányat a többiektől, úgy érzem, talán újra megkapom a bátorságot. Felszavazták! Fantasztikus! Megosztva! Nem tudom, hogy bármelyik hubod kapta -e a HOTD -ot, de biztosan megkapja.

A legjobbakat neked,

ocfireflies aka Kim

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. augusztus 24 -én:

Sgbrown, köszönöm, hogy benéztél. Megértem, a tetoválás nem mindenkinek való, de nagyra értékelem, hogy hajlandó vagy megismerni őket. Hálás vagyok, mint mindig, találkozunk és még egyszer köszönjük.

Sheila Brown Dél -Oklahomából 2013. augusztus 24 -én:

Jómagam nem vagyok tetováló ember, de élveztem megtanulni a kolibri tetoválások jelentését. Nagyon szép tervek vannak itt. Szavazni és érdekes! 🙂

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. augusztus 19 -én:

Faith, köszönöm, hogy időt szakított arra, hogy bejöjjön és hozzászóljon. A kolibri tetoválásminták nagyon szépek, lenyűgözőek és színesek. A kolibri tetoválás nagyszerű tetoválást tesz lehetővé minden nő számára. A kolibri tetoválás mögött rejlő jelentések nagyon szimbolikusak, és sok pozitív tulajdonságot képviselnek. Köszönöm Faith a nagyszerű megjegyzést, remélem, hogy nagyszerű lesz, és még egyszer köszönöm!

Hit Arató az USA déli részéről 2013. augusztus 19 -én:

Milyen szép minták, olyan szépek és színesek … a kolibri design. Ezt lemaradtam, örülök, hogy itt kiemelted.

Mindegyik kiemelt annyira egyedi és nagyon szép. Hú, azoknak, akik a lábukon és a fül mögött vannak, biztosan fájniuk kellett, ahogy ismerem a tetejét's olyan érzékeny a lába. Azonban mindkettő gyönyörű formatervezés.

A kolibri az egyik legérdekesebb kis teremtménye számomra lebegésével, szépségével és sebességével!

Nagyon szeretem, hogy valakit képviselnek, aki sok mindenen ment keresztül az életében, de továbbra is kitart. Fantasztikus

Felszavazták és megosztották!

Isten áldjon. Mindig az Ő szerelmében, Faith Reaper

Kellee Bowman 2013. február 19 -én:

nagyon szép

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. szeptember 20 -án:

Dani, köszönöm, hogy időt szakítottál a látogatásra. Ez a stílus nagyszerű választás, mert a tetoválásnak a mozgás látszatát kelti. Mindig népszerű választás. Ráadásul a színek és a művészet remek kombinációját kapja.

Dani 2012. szeptember 19 -én:

SZERETEM Kolibri. Ötleteket kapok a tattomhoz. Ezek közül a legjobban az tetszik, amely úgy néz ki, mint a repülés vagy a szárnycsapás, de mindegyik gyönyörű.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. szeptember 4 -én:

CC, köszönöm, hogy benéztél. Volt szerencsém néhány cikkemmel. Értékelje a bókot mindig CC. Szívesen használod, ha szeretnéd. Köszönöm és vigyázz.

Cynthia Calhoun a Western NC -től 2012. augusztus 22 -én:

Gratulálnom kell! én"Kutatást végzek a kolibri tényekről és a szimbolikáról egy közelgő központ számára, és a hub magas lett a Google keresési eredményei között! én'Mindenképpen linkelni kell hozzá! Gyönyörűek ezek a képek, és szeretem a magyarázataidat. szép!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. július 6 -án:

Moonlake, köszönöm, hogy benéztél. LOL. Ezeket szeretem. Úgy tűnt, kihagy egy generációt. Manapság a világon minden eddiginél népszerűbbek. Igazad van, főleg a katonaságnál.

holdlakó Amerikából 2012. június 29 -én:

Gyönyörűek a tetoválások. Én nem't tetoválásuk van, de néhány gyermekemnek és unokámnak tetoválása van. Édesapám'generációjának volt tetoválása, különösen ha katonaságban voltak. Most már biztosan népszerűek. Tetszett a hubod.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. június 08 -án:

Maran, nagyon köszönöm a hozzászólást! Nagyon szívesen. Örülök, hogy hasznosnak találtad. Szívesen megnézném, ha elkészül. Legjobbakat kívánom.

maran 2012. június 08 -án:

Van egy kedvencem, ami díszíteni fogja a lábamat 🙂 köszönöm a csodálatos inspirációt és információt ezekről a különleges, élénk és színes kis madarak öleléséről Svédországból

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 23 -án:

Billips, köszönöm, hogy benéztél és a megjegyzést. Örülök, hogy érdekesnek találtad. Szép napot kívánok. Vigyázz magadra.

bilincsek Közép -Texasból 2012. január 22 -én:

Nagyon érdekes csomópont – a tetoválások jelentése ugyanolyan érdekes, mint az emberek okai – a képek gyönyörűek – B.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 20 -án:

AE, köszönöm, hogy megállt, és a megjegyzést. Örülök, hogy tetszett. Klassz kis madarak.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 20 -án:

Bobbi, köszönöm, hogy eljöttél, és időt és megjegyzést írtál. Mondom, hajrá. Sok közülük szimbolikus. Lehet, hogy talál egy olyat, amely tökéletesen illik hozzád.

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. január 19 -én:

A Kolibri tetoválások gyönyörűek. A kolibri a kedvenc madárom..táplálom őket egész szezonban..utálom látni őket elmenni..Köszönöm..Még egy érdekes központ…

Barbara Purvis Hunter Floridából 2012. január 19 -én:

Szia szövegíró,

Szeretem a kolibrit, és szerettem volna egy kicsi tetoválást, évekkel ezelőtt, de nem't nem kapok egyet-mert a családom kiábrándult tőle. Azonban lehet, hogy még kapok egyet-HA!

Bobbi

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 19 -én:

Franks, köszönöm a látogatást. Azt akarom, hogy vegyél egyet, tényleg. Annyi mintát, jelentést és stílust találhatunk "a jobb oldali" neked. Biztos vagyok benne.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 19 -én:

Sofs, köszönöm az idejét és kommenteljen barátom. A tetoválás nem mindenkinek való, de nagyszerű, hogy elismerik a kemény munkáját és odaadását, ezért nagyon köszönöm Sofs. Sokat jelent nekem, tényleg.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 19 -én:

B Malin, köszönöm, hogy itt voltál, és a megjegyzést. Örülök, hogy tetszik. Szeretem nézni, ahogy repülnek. Olyan kecsesek és bájosak. Nagyon ügyes is. Köszönöm szépen és vigyázz lány.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 19 -én:

Cigány, köszönöm, hogy időt szakítottál, és köszönöm a megjegyzést. Nagyra értékelem, hogy lépést tartasz mindegyikkel, és felsorolod kedvenceidet. Örülök, hogy élvezed őket, és köszönöm a folyamatos támogatást.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. január 19 -én:

Nell, köszönöm, hogy eljött és elolvasta ezt a cikket. Érdekes történet, és rámutat egy nagyon fontos tényre. Annyi ember rohan bele a tetoválási folyamatba, és végül olyan tetoválást kap, amelyet először szeret, de később megbánja. Nagyon fontos, hogy végezzen kutatást, szánjon rá időt, majd készítse el a tetoválását. Ha igen, akkor nagy valószínűséggel kap valamit, ami tetszik.

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. január 19 -én:

Nem szeretem a tetoválásokat, és kapok egyet .. LOL ezek lágyabbak .. köszönöm a csodálatos megosztást még egyszer 🙂

Sophie 2012. január 18 -án:

Nem szeretem a tetoválásokat, és soha nem is fogok ilyet szerezni .. de az agyad nagyon szép .. a tervek csodálatosak. Ez egy vizuális csemege, nagy dicséret tőlem egy tetováló gyűlölőtől … és olyan jól beszél az agyadról !! Mesés napom van.

b. Malin 2012. január 18 -án:

te'most tényleg túlszárnyaltad magad "Lírai" hogy fogod ezt a csúcsot tenni? Imádom a kolibri madarakat, a Jersey -parton kapjuk őket, és olyan élvezetes látnivaló … Ha pislogsz, hiányzol, olyan gyorsak. Csodálatos, csodálatos tetoválások!

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. január 18 -án:

Szavaztak, és milyen csodálatos tetoválások. Szereted a kolibreket. Követem a kedvenceimet. Azt kell mondanom, ha valaha megőrültem a tetoválásból, amit nem'nem tervezem, de ha igen'd találjon helyet a pillangóknak, a kolibriknek és a tündéreknek eddig.

Nell Rose Angliából 2012. január 18 -án:

Szia, milyen szép tetoválások! Soha nem tudtam, hogy a Kolibri ilyen népszerű. Én személy szerint szeretem az első lábtetoválást, amin fent van, de a többi nagyon szép. Teljesen egyetértek veled abban, hogy nem rohanok tetoválni, emlékszem, hogy a tengerparton nyaraltam, és a tetoválószalon képeit böngésztem, amikor egy fiatal lány belépett a barátaival, és ott állt, és nézte a képek, a barátai megkérdezték, mit kapsz? és azt válaszolta, nem tudom, azt hiszem! aztán elment és megcsinálta! Meglepődtem és kissé zavarban voltam, túl gyorsan! remek hub! ujjongj nell