Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

szamurájok

Micael Faccio CC-BY, a flickr segítségével

A szamuráj tetoválások nagyon népszerűek a japán kultúrában. Annak ellenére, hogy ez nem egy mainstream tetoválás Amerikában, még mindig követi, különösen azok között, akik csodálják Japánt. Tervezésük nagyon részletes és meglehetősen színes. Bár sokféle méretben és stílusban kaphatók, a legtöbb minta nagyobb a tetoválás részleteinek köszönhetően.

Általában a szamurájok tulajdonságait és tulajdonságait képviselik. Gyakran szimbolizálja az erőt és a bátorságot, számos más jelentéssel együtt. A minták meglepően lenyűgözőek és tökéletesek a hüvelyes tetoválásokhoz, különféle elemekkel és szimbólumokkal, amelyek kísérhetik témájukat. Lent, én'Elmeséli a történetét, a különböző jelentésekkel és tervezési ötletekkel együtt.

Szamuráj tetoválás jelentése

A szamuráj tetoválás különféle jelentéseket képviselhet. Mivel sok variáció létezik, a jelentések változhatnak. Ne feledje, hogy végül a tetoválása azt is szimbolizálja, amit szeretne. Ennek ellenére itt van néhány hagyományos jelentésük:

Ennek ellenére itt van néhány hagyományos jelentésük:

 • Férfiasság
 • Bátorság
 • Bátorság
 • Becsület
 • Nemesség
 • Önfegyelem
 • Takarékosság
 • Tisztelet
 • Kiszolgálni
 • Harcos
 • Élet
 • Halál

Mivel a szamurájok minden nap úgy éltek, mintha az utolsó lenne, a tetoválás ugyanazt szimbolizálhatja. Ott emlékeztetheti Önt arra, milyen törékeny az élet valójában. Emlékeztetheti arra, hogy éljen minden pillanatot úgy, mint az utolsó volt, mert egyikünk sem biztos a holnapban. Azt is választhatják, akik értékelik a szamurájokat és kultúrájukat. Ezek a tetoválások hosszú évek óta léteznek Japánban-ezeket a tetoválásokat hagyományosan teljes hátú, teljes testű vagy teljes ujjú tetoválásként viselték..

Szamuráj tetoválás története

Ami a hagyományos japán tetoválásokat illeti, egyik sem lehet szimbolikusabb, mint a szamuráj tetoválás. Japánban hosszú évek óta népszerű választás. De mivel egyre népszerűbbek a nyugati kultúrákban, ma már az egész világon megtalálhatók. Napjainkban férfiak és nők egyaránt viselnek. Hagyományosan azonban a férfiasságot szimbolizálják. Számos különböző módon tervezhetők, és magas szimbolikus értékkel bírhatnak azok számára, akik ilyen tetoválást viselnek.

A szamurájok gazdag hagyományokkal és értékekkel rendelkeznek. Még ma is minden idők legdíszesebb harcosai közé tartoznak. A szó "szamuráj" szóból származik "saburau," ami azt jelenti "kiszolgálni." Ennek a szónak egy másik ábrázolása az "várni a társadalom felsőbb rangú személyére."

A szamuráj élet

A szamurájoktól bizonyos életmódot vártak, amely becsületet, nemességet és szolgálatot jelentett. A 13. században megjelent a zen -buddhizmus, és a szamurájok erre a gyakorlatra alapozták szabványaikat és magatartásukat. A zen meditáció nagyon fontos lett a szamurájok számára. Egy szamuráj megnyugtatására használták's elméje. Ezzel a gyakorlattal a szamurájok fegyelmezettek lettek a háború művészetében. A buddhizmus a szamurájokat is a felesleges gyilkosságok megszüntetésére vezette, mivel megmutatta nekik, hogyan kell újjászületni.

Mindennél jobban ismerték harci képességeiket, különösen a harcművészeti készségeiket. A buddhizmus hatására fegyelmezettek voltak a megközelítésükben. Az új gyakorlattal és képességeikkel koruk végső harcosává váltak. Követték a gyakorlatot "Bushido," amely képviselte "a harcos útja." Elveiket bátorságra, tiszteletre, becsületre és önfegyelemre építették, ezeket az elveket életben és halálban is értékelték.

A zen -buddhizmus azt is megtanította a szamurájoknak, hogy legyőzzék a gyilkosságtól és a haláltól való félelmet. Emiatt azt várták tőlük, hogy egy bizonyos életmódot éljenek. Megtanultak úgy élni minden napot, mintha ez lenne az utolsó. Azt is megtanulták, hogy rendben tartsák az életüket és minden mást a kettő között. Általában összeházasodtak és gyermeket szültek, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy társadalmi osztályuk tovább él. Évek és évek folyamatos háború után ez segített megőrizni társadalmi osztályukat. Ha egy szamuráj férjhez menne, a felesége is osztályának tagja lenne, akárcsak a gyerekeik.

szamurájok

Szamuráj tetoválás megjelenése

Mivel a szamuráj tetoválások Japán kultúrájához kapcsolódnak, gyakran a japán kultúra különböző szimbólumaival készülnek. Általában a katanájukkal ábrázolják őket, ami egy speciális típusú kard. A cseresznyevirághoz kapcsolódnak, amely valójában a japán szamuráj szimbóluma. Emiatt a szamuráj tetoválások gyakran cseresznyevirág virágokat tartalmaznak. Számos más szimbólum és elem jeleníthető meg a szamurájokkal, például sárkányok, gésa, koi, yin-jang vagy tigrisek. Ide tartozhatnak a kanjik is (japán írás kínai karaktereket használva). Különböző méretben készíthetők, és szinte bárhol a testen festhetők. Az emberek azonban leggyakrabban a karjukon vagy a hátukon döntenek.

A tetoválás a szamurájokat különböző testtartásokban is megmutathatja. Ábrázolhatók katanájukkal a kezükben, vagy lovon is. Lehet, hogy félelmetlennek vagy békésnek tűnnek. A különböző formatervezési minták számos különböző lehetőséget kínálnak Önnek – fontolja meg, hogy szakít időt arra, hogy megnézze a cikkben és máshol található különböző terveket. Így képet kaphat a rendelkezésre álló lehetőségekről, így tippeket és ötleteket gyűjthet saját egyedi tetoválásához.

Mit kell tudni a tetoválás előtt?

Van néhány nagyon fontos dolog, amire emlékeznie kell, mielőtt japán szamurájtetoválást vagy bármilyen tetoválást készítene. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt a tetoválás kutatására. Biztos akar lenni abban, hogy teljesen megérti, mit jelent és mit jelent a tetoválása. Don't rohanni, hogy tintát! Azok a férfiak és nők, akik impulzusból rohannak tetoválást készíteni, általában később megbánják a választásukat. Ha nem biztos benne, adjon neki több időt. Győződjön meg róla, hogy az első alkalommal rendben van!

© 2012 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. szeptember 5 -én:

Max, köszönöm, hogy időt szakított a véleményezésre. Igen, nagyon érdekes történelem velük. Könnyen belátható, miért akar valaki sportolni egy ilyen tetoválást.

BeyondMax Sydney -ből (Ausztrália) 2012. augusztus 24 -én:

Azta. Nagyon érdekes háttér és a képek maguk olyanok, mint egy nyitott könyv. Hihetetlen, lenyűgöző!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. augusztus 23 -án:

*Lightshare, köszönöm, hogy időt szakított a látogatásra. Remélem tetszett nekik, és még egyszer köszönöm!

*Rosemay, mindig jó hallani rólad 🙂 Néhány nagyon részletes. Valószínűleg néhány napig és hetekig tartó munka vár néhányra. Élvezem a történelmet rajtuk, mindig a történelemben. Értékelje, ha észreveszi, ez sokat jelent! Vigyázz Rosemay.

Rosemary Sadler Hawkes Bay -ből – Új -Zélandról 2012. augusztus 18 -án:

Hú ezek elképesztőek. Annyi részlet van bennük, biztosan több is kell hozzá 'ülés' a bonyolult és részletes tats befejezéséhez.

Szeretem, ahogy belefoglalod a történelmet, történeteket a tetoválások mögé.

Iszonyatosan sok munka történt ezzel.

Félelmetes Up és még sok más

Fénymegosztás 2012. augusztus 16 -án:

Wow !! Csodálatos képgyűjtemény és megosztott információk.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. augusztus 15 -én:

Ruby, köszönöm, hogy itt voltál és megjegyzést írtál. Igen, ezek egy része nagyon részletes. Néhányan valószínűleg hónapokig tartanak.

Alocsin, köszönöm, hogy benéztél. Igen, ez lenne az út egy színes, nagy tetováláshoz. Hátul remekül néznek ki.

Köszönöm mindkettőtöknek és vigyázzatok magatokra.

Aurelio Locsin Orange County -ból, CA -ból 2012. augusztus 14 -én:

Én nem'nem hiszem, hogy'Láttam valaha szamuráj tetoválást, ami a mérete miatt mindenképpen észrevehető. Ha te'nagy lesz, tegyen sok színt, amint azt több példája is mutatja. Szavazz erre a Fel és Szépre.

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. augusztus 13 -án:

Az enyém, némelyik az egész hátat lefedi, sokáig tarthat, és fájdalmasnak kell lennie, de ezek is gyönyörűek. Köszönöm Ricky…

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. augusztus 13 -án:

Nell

Etamin

Őszinte

Klingonkorra

Mhatter

Pix

Gyspy

Aviannovice

Köszönöm mindenkinek a látogatást, az időt és a megjegyzéseket 🙂 Nagyon nehéz lépést tartani veletek 🙂 Mindent megteszek, tényleg. Nell, ez király. Mint valószínűleg tudja, a filmek és könyvek valóban növelték a szamurájok népszerűségét. Köszönöm a megosztást Nell !! Frank és Tammy, köszönöm. Ugyanezt mondják mindkettőtöknek. Mhatter, egy kicsit megtanultam Zula Zuláról a kutatásom során. Őszintén szólva, emlékszem bárkire, akit olvastam. Ezekkel a japán szavakkal és nevekkel elcsúsztatnak. Utálom, de mit tehet. Cigány, Pix, Aviannovice, még egyszer köszönöm. Mindannyian a Hubpage közösségévé váltok.

Deb Hirt innen: Stillwater, OK, 2012. augusztus 13 .:

Ezek a szép műalkotások figyelemre méltóak.

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. augusztus 13 -án:

Őrült, fantasztikus és színes tetoválások.

004 2012. augusztus 13 -án:

fantasztikus

fantasztikus

www.ledpxgd.com

Martin Kloess San Franciscóból 2012. augusztus 12 -én:

Kíváncsi vagyok, hallottál -e valaha a Zulu Zulu -ról

Klingonkorra 2012. augusztus 12 -én:

5 tetoválásom van, és szeretnék többet szerezni, a szerelem és a fény harcosa vagyok, miféle szamuráj az?

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. augusztus 12 -én:

A szövegíró nem'nem hiszem, hogy valaha is elegem lehet a tetoválásod tanításaiból és terveiből

Etamin Észak -Karolinából 2012. augusztus 12 -én:

Ezek epikus Lyricwriter! Lefogadom, hogy ezek népszerűek az animát szerető fiatalok körében. Kiváló, mint mindig!

Nell Rose Angliából 2012. augusztus 12 -én:

Szia líra, most ezek szuperek! Imádom a szamuráj hagyományokat és nézem az összes filmet, azt hiszem, megakadtam rajtuk, amikor a Shogun tévéműsor a hetvenes években volt! lol! és persze a Tom Cruise -val frissített verzió, ami nem volt'annyira jó, de nézhető, ezek nagyszerűek, és a fotóid biztosan segítenek valakinek a megfelelő választás kiválasztásában, érdekes információk is, szavazatok és megosztások, nell