Tizenhárom tetoválásom van. azt hiszem ők'nagyon szépek (és biztosan nem't minősíteni "rossz minőség").

Verses hátsó darab - most ez az elhivatottság!

Verses hátsó darab – most már's odaadás!

Az első vers, amit valaha írtam, alig kilenc éves korában, arról szólt, hogy egy férfi és egy nő késő este a nappalijuk sötétjében állnak, és ismeretlen okok miatt nem tudnak aludni, és az utolsó mondat valahogy így hangzott:, "Nézd őket, lágy arcukkal, mert a karjában ott alszik egy gyermek." Az éjszaka közepén felébredtem, az utolsó mondat az agyamba ültetett, és életemben először benyúltam az éjjeliszekrénybe a sötétben, és találtam egy ceruzát és egy papírt, lefirkantva a szavakat, és verset alkotott körülötte. Emlékszem, elég lenyűgöző volt egy kilencéves gyerek számára. Valójában annyira lenyűgöző, hogy amikor reggel rohantam, hogy megmutassam anyámnak, furcsán nézett rám, és megkérdezte, "Ezt tényleg te írtad??" Szeretem a költészetet, mert olyan erőteljesen felidéző ​​lehet néhány rövid sorban, akár rímel, akár csak saját természetes folyamata van.

Azok között, akik úgy döntenek, hogy a bőrükre tetováltatnak egy egész verset vagy egy versrészletet, vannak olyan klasszikusok, amelyeket különösen kedvelnek.

Megállás Woods mellett egy havas estén (1923)

Azt hiszem, hogy kinek az erdei ezek, tudom.

A háza mégis a faluban van;

Nem fogja látni, hogy itt megállok

Látni, ahogy az erdő megtelik hóval.

A kis lovam biztos furcsának tartja

Megállni parasztház nélkül a közelben

Az erdő és a befagyott tó között

Az év legsötétebb estéje.

Rázza a hámcsengőit

Megkérdezni, hogy van -e hiba.

Az egyetlen másik hang's a söprés

Könnyű szél és pelyhes pehely.

Az erdők szépek, sötétek és mélyek.

De van ígéretem, amit betartok,

És mérföldeket kell mennem lefekvés előtt,

És mérföldeket kell mennem lefekvés előtt

Robert Frost tetoválás

Robert Frost amerikai költő és drámaíró volt New England -ből, aki olyan művekről ismert, mint a Stoping by Woods egy havas estén, az Út nem vették meg, a Nothing Gold Can Stay, valamint a Fire and Ice. Első költeménye, a Pillangó: Egy elégia 1894 -ben történő eladása és 1963 -ban, 88 éves korában bekövetkezett halála között négy Pulitzer -díjat nyert költészetért, és megtiszteltetés volt, hogy az elnök avatásakor megválasztották, hogy elolvashassa egyik versét. John F. Kennedy 1961 -ben. A vermonti Old Bennington temetőben található sírkövén található sírfelirat idéz egy sorát egyik verséből: "Volt egy szeretőm's veszekedés a világgal."

irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások

Semmi arany nem maradhat (1923)

Természet's az első zöld az arany,

A legnehezebb árnyalata.

Korai levele's egy virág;

De csak így egy óra.

Aztán levél levélre süllyed.

Így Eden a bánatba süllyedt,

Tehát a hajnal a napba megy.

Semmi arany nem maradhat.

irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások

Dylan Thomas tetoválás

Dylan Thomas walesi születésű költő és író volt, aki Walesben született, és New Yorkban halt meg, 39 évesen, 1953 -ban. Legismertebb munkája, le a kézzel, a Do Not Go Gentle Into That Good Night, haldokló apjának 1952 -ben. Dylan Thomas egyik volt' utolsó verseit, és kísérteties önhódításnak bizonyulna, mivel ő maga egy évvel később meghalt. Halálakor New Yorkban tartózkodott, hogy felléphessen az Under Milk Woodban. Thomasnak régóta volt asztmája, eszméletvesztése, valamint szív- és mellkasi problémái. Alkoholfüggőségét biztosan nem't segíteni, de ez a két tényező együtt járt New York városának növekedésével's a levegőszennyezés, amely összeesküvést okozott végül Dylan Thomasnak' korai halál.

irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások

E.E. Cummings tetoválás

Edward Estlin Cummings (1894. október 14. – 1962. szeptember 3.) amerikai költő, aki életében lenyűgöző 2900 verset és négy darabot írt. Verseinek modern stílusát (leginkább Gertrude Stein és Ezra Pound hatására) leginkább azért ismerik fel, mert nem tartalmaz nagybetűket és szórványosan használ írásjeleket. Még a nevét is gyakran így írják "e e cummings," bár nincs bizonyíték arra, hogy a költő inkább ezt írta volna. E.E. Cummings sikeres karriert vezetett, amely három évtizedet ölelt fel, mielőtt 67 éves korában meghalt agyvérzésben New Hampshire -ben.

irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások irodalmi-tetoválás-ötletek-vers-tetoválások Tól től:

Tól től: "Legyen szívem mindig nyitva"

Tól től:

Tól től: "Apám a szerelem végzetein haladt át"

További költői tetoválások

Hozzászólások

Skyler DeCristoforo Olimpia, WA 2013. május 21 -én:

Ez a hub fantasztikus egyszerűen! Nagyon szeretem a költészet tetoválásait. Van egy saját versem a mellkasomon, és azt tervezem, hogy többet megtudok a testem más helyeiről. Sokan úgy látják, hogy a bőr üres vászon, amelyet tetoválással illusztrálnak. Nem olyan gyakori, hogy a bőrt üres lapként kell látni. Szerintem személy szerint zseniális. Tényleg ásom az összes képet a cikkel együtt. Teljesen fantasztikus

Beastgate 2013. február 11 -én:

"Az övék, hogy ne válaszoljanak,

Az övék, hogy ne indokolják, miért,

Az övék, csak tenni és meghalni"

Joshua Pine San Franciscóból, 2012. március 23 -án:

Hűha … És azt gondolni, hogy a szájbarágós tetoválás rossz ötlet … Állok a Menny és a pokol házassága által javítva – írta: William Blake! jó hub!

Költői bolond 2011. december 09 -én:

Szeretem a költészetet, de nem rajongok a tetoválásért. Mégis ez egy fantasztikus hub és néhány tinta'a bemutatott néhány kedvenc versemből származnak. Nagyon tetszett. Kösz.

mert hasznos (szerző) N. J. -től 2011. december 01 -én:

@tammyswallow – Az'félelmetes! Örömmel veszem hallani 🙂 Nagyon sok remek tetoválási ötlet létezik. én'örülök neked'újra inspiráltnak érzi magát.

Etamin Észak -Karolinából 2011. december 01 -én:

Ez lenyűgöző. Ha elolvassa a csomópontjait, átgondolhatom, hogy tetoválást készítsek!

RichardCMckeown 2011. szeptember 15 -én:

Nagyszerű tetováló versek.

Sammy Ausztráliából 2011. augusztus 17 -én:

Wow ezek csodálatosak, ha csak tetoválást szeretnék!

divat 2011. augusztus 03 .:

WOW ez furcsa és érdekes. Jól van

Debbie Carey Rivertonból, KS, USA, 2011. július 31 -én:

Wow, még sosem láttam tetovált verseket. Gyönyörűek, de soha nem bírtam volna ennyire elviselni a szavak szeretetét. Túl gyenge vagyok.

Szavazott, fantasztikus és gyönyörű

Phoebe Pike 2011. július 30 -án:

Egyik barátomnál van a teljes vers "A Holló" Poe által, mint tetoválás.

Erin Bower Grúziából 2011. július 30 -án:

Ezek egy része fantasztikus, de én nem'ne gondolja, hogy ennyire elkötelezett vagyok a költészet iránt; Viszont szeretem! Ezt megszavaztam és fantasztikus!