Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Ahogy minden hópehely egyedi, úgy minden hópehely tetoválás is az. Ezek nagyon szépek, és ha helyesen csinálják, akkor lenyűgözőek lehetnek.

Ebben a cikkben a hópehely tetoválás mintáit fogom tárgyalni, beleértve azok különböző jelentéseit. Lehetősége lesz különböző formatervezési minták megtekintésére is. Végül remélem, hogy inspirációt és ötleteket talál a saját tetoválásához.

Szimbolika és design

A hópelyhek dekoratívak lehetnek, és remekül kiegészíthetik más tetoválásokat. A sokféle változat és kivitel miatt az emberek általában megtalálhatják a stílusuknak és személyiségüknek megfelelő dizájnt.

 • A hópehely elsődleges szimbóluma az egyediség. Ha távolról nézi a havat, úgy néz ki, mint egy hatalmas takaró. Közelebbről szemügyre véve azonban azt tapasztalja'sok teljesen egyedi pehelyből áll. Mindegyiknek más a mintája és a mérete. Így a hópehely egy szimbóluma lehet's egyénisége.
 • A hópelyhek finomak és rövid életűek, ezért a törékenységet és az élet mulandó jellegét képviselhetik.
 • Amikor látjuk, hogy hó esik az égből, azonnal eszünkbe jutnak a téli ünnepek. A modern időkben a hópehely karácsony és Krisztus szimbóluma's születése.
 • Van valami különleges abban, ahogy egy hópehely leereszkedik az égből, így a kegyelem szimbóluma.
 • Az esőtől eltérően a hó tökéletes példája a csendnek, mivel nem ad zajt az égből.
 • Alakjuk a természet isteni szépségének kiváló példája.
 • A hópehely az újjászületés szimbóluma lehet. A hó miatt a föld tiszta és friss. Éppen ezért a hópelyhek is a tisztaság szimbólumai lehetnek. Amikor megolvad, akkor's vízzé alakult, így alkalmas szimbólumává vált az átalakulásnak és az új kezdeteknek.

A hópelyhek színesek lehetnek, általában kék és lila árnyalatokban, vagy tömör fekete tintával. Ezeket törzsi vagy kelta stílusban is meg lehet tenni. A kelta hópehely valódi szemet gyönyörködtető, és szimbolizálhatja az élet vagy az élet körét.

További jelentések

A legtöbb esetben a hópehely pozitív szimbólum. Bár ezek a jelentések alkalmazhatók a hópehely tetoválásra, ne feledje, hogy a tetoválás végső soron azt jelenti, amit szeretne. Ennek ellenére az alábbiakban néhány gyakori jelentést találunk:

 • Isten
 • Egyediség
 • Egyéniség
 • Tisztaság
 • Ártatlanság
 • Tudás
 • Kedvesség
 • Higgadtság
 • Csendesség
 • Békés
 • Téli
 • Hideg
 • Kegyelem
 • Szépség

Mivel a hópehely kicsi vagy nagy rajzolható, szinte bárhová elhelyezhető. Általában nyomvonal -művészettel vannak megtervezve, ami mozgásszerű megjelenést kölcsönöz a képnek. A nyomvonal művészete kiemeli a tetoválást. Mivel a télhez, az éghez és a szépséghez kapcsolódnak, párosíthatók csillagokkal, fákkal, madarakkal, tündérekkel vagy akár lepkékkel. Nagyszerűen kiegészíthetik a már meglévő tetoválást. Csak ügyeljen arra, hogy szánjon időt a különböző tervek megtekintésére, és gondosan mérlegelje választását.

© 2012 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

jamesnielsen0901 2018. május 30 -án:

Hatalmas hópelyhek vannak a hasamon, és boldogan jut eszembe a tél, a magány és a természet, amikor meglátom őket. A jövőben valószínűleg bővíteni fogom a hópelyhek gyűjteményét, amint az elhelyezés mellett döntök.

Pázsitfű 2017. július 29 -én:

Imádom a hópehely tetoválásokat, és kapok 3 kavargó pelyhet, amelyek az unokáimat jelképezik. Mindhárom egyedi, értékes ajándék az égből, és örökkévalóságomban őrzött.

Mark 2016. november 20 -án:

A Myasthenia Gravis -betegség, amelyet hópehely -betegség tüneteinek és kezelésének neveznek, nagyon egyéni, így hópehely -betegségként is ismert

Alex 2014. október 30 -án:

Érdekes tény, hogy a hópehely tetoválások a fehér felsőbbrendűséget is képviselik. Gondold meg kétszer, mielőtt kapsz egy lol

BeyondMax Sydney -ből, Ausztrália, 2012. augusztus 08.

Milyen szép! Emlékszem, hogy az első megértésem a halandóságról egy hópehely tartásából származott. Azt hiszem, körülbelül három éves voltam, és néztem a 'elkapta a hó csodadíját' vízcseppvé változva a kis kezemben sírógörcsben hagytam magam a holt hópehely miatt…

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. augusztus 07 -én:

Ezek érdekesek és hidegrázást okoznak a hóra gondolva.

b. Malin 2012. augusztus 06 .:

Milyen ügyesek ezek "Hópehely" Tetoválás, Lyric. A nagyoktól a kicsikig fantasztikusak. Nekem személy szerint tetszik a "Láb hópehely", valamint a fül mögötti, nagyon finom.

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. augusztus 6 -án:

tudod a szövegíró a kisebb pelyheket, amiket nagyon szeretek, fantasztikus embernek szavaztam … 🙂

Élet építés alatt Neverlandből 2012. augusztus 06 -án:

wow .. milyen remek ötlet. egy hópehely. elképesztő igaz? és olyan titokzatos és szép.

Carly Sullens St. Louisból (Missouri) 2012. augusztus 5 -én:

Hú, soha nem gondoltam hópehely tetoválásra, és nem is láttam. Szeretem a szimbolikát, és olyan szépek és egyediek. Nagyszerű szimbólum a tetováláshoz.

Gail Sobotkin Dél -Karolinából 2012. augusztus 5 -én:

Ez egy másik nagy csomópont a tetoválásokról és jelentésükről. A hópelyhek szimbolikája annyira pozitív, és én'Mindig lenyűgözött az a tény, hogy minden hópehely teljesen egyedi, akárcsak a sok tetoválás.

Mint mindig, szeretem azt a tényt, hogy te'annyi fotót mellékelt.

Most, hogy itt a meleg idő, és a tengerparton az emberek rövidnadrágba vagy fürdőruhába vannak öltözve, sokféle tetoválást látok, és jobban értékelem őket, mint régen'Olvastam a hubok sorozatát, amelyek megmagyarázzák a műalkotás szimbolikáját.

Mindenhol szavaztak a vicces kivételével.

Hub Ölelés,

Gail