Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Kép jóváírása: Monika Malewska Raven Tattoo

Kép jóváírása: Monika Malewska Raven Tattoo

A holló sötét, elegáns madár, amely szépen átalakul tetoválássá. A legtöbb állatrajzhoz hasonlóan a holló általában mélyen szimbolikus a viselője számára. Sokféleképpen lehet megtervezni, hogy közvetítse személyes jelentését és megfeleljen személyiségének.

Ebben a cikkben a holló tetoválásmintáiról és azok szimbolikájáról fogok beszélni. Végül remélem, hogy ötleteket és inspirációt talál a következő tetováláshoz.

A holló szimbolizmusának története különböző kultúrákban

 • A holló az ókori és a modern irodalom gyakori szerelvénye. A legtöbb könyvben a holló sötét karakter volt, és gyakran a halálhoz köthető.
 • Sok ősi kultúra azt hitte, hogy a varázslatos holló erőteljes titkokat hordoz. Egyes mitológiákban ezt a madarat olyan lénynek tartják, aki képes rá'ne tarts titkot.
 • A holló az első madár, akit említenek Biblia. Később Noah az árvíz után elenged egy hollót, hogy lássa, a vizek visszahúzódtak -e. A Mózes törvénye szerint tilos hollót enni.
 • Ban,-ben korán's Káin és Ábel története, egy holló tanítja meg Káint, hogyan kell eltemetni a testvérét.
 • A holló is társul a kelta kultúra. Ez az egyik oka annak, hogy miért lát holló tetoválásokat a kelta művészetben. A keltáknak nem volt idegen a háború, és látták, hogy hollók megeszik a halottakat a csatatéren. A hollót a háború és a halál szimbólumának tekintették.
 • A kelta hollótetoválás azonban védelmet, varázslatot és próféciát is jelent. Ez elsősorban azért van, mert azt hitték, hogy ez a madár mágikus erővel rendelkezik.
 • Indiánok úgy vélte, hogy a holló világosságot hoz a földre, és ez az egyensúly szimbóluma, a jó és a rossz közötti tánc.
 • Ban ben Görög és római mitológia, a holló Apollónhoz és Athénéhez kötődik. Mivel magasan repül az égen, rendelkezik a nap tulajdonságaival és a bölcsességgel.
 • Ban ben Viking vagy skandináv mitológia, Odint a "hollóisten" mert Huginnal (régi skandináv szó jelentése "gondolat") és Muninn ("memória"), a vállán ülő két holló. Ez a kettő szerte a világban repül, és visszahozza az információkat, hogy a fülébe súgják.
 • Odinnak két farkas családja is volt, Geri és Freki. A hollókat gyakran nevezik Farkas-madarak mert gyakran barátságos szimbiotikus kapcsolatokat alakítanak ki a farkasokkal. Sok régi történet a Tlingit és inuit, két indián csoport a Csendes -óceán északnyugati részén és Alaszkában mesélt a ravasz hollókról, akik trükköztek a farkasokkal és az emberekkel.

A holló az intelligencia és a bölcsesség szimbóluma. Ez a tetoválás a jót és a rosszat egyaránt képviselheti viselőjében.

Kép jóváírása: Tony Alter

Kép jóváírása: Tony Alter

Tony Alter

Mit képviselnek a holló tetoválások??

A hollókkal kapcsolatos gyakori asszociációk a következők:

 • Védelem (mert figyelik az eseményeket)
 • varázslat (általában sötét, pogány vagy túlvilági)
 • Jövő (a madáruk'az s-eye-view egyfajta mindentudást biztosít számukra)
 • Titkok (ugyanezen okból látják a jövőt)
 • Halál (nem halál okként, hanem talán előjelként)
 • Könnyű (Az indiánok azt hitték, hogy fényt hoztak a földre)
 • Árnyak (szó szerint és pszichológiailag; a hollók a személyiség öntudatlan, ismeretlen oldalát képviselik)
 • Belső én (Jung a hollókat asszociálta pszichénk azon részeivel, amelyeket nem vagyunk hajlandóak látni)
 • Háború (megérkeznek, hogy segítsenek a harctér megtisztításában)
 • Jóslat (mindent látó előnyük miatt)
 • memória (a múlt összes emberének és eseményének árnyékát képviselik)
 • Nyomor vagy fájdalom (talán a háborúval és a halállal való összefüggésük miatt)
 • Intelligencia vagy bölcsesség (Természetesen a hollók rendkívül intelligens lények)
 • Gondolat (felhívják figyelmünket az eszméletlen gondolatokra, emlékekre és vágyakra)

Miért hívják a hollókat farkasmadaraknak??

A hollókat farkasmadaraknak nevezik, mert gyakran barátságos szimbiotikus kapcsolatokat alakítanak ki a farkasokkal.

 • Ravens don't általában nyájban mozognak; ehelyett egy párjával élnek. Ezzel szemben a "magányos farkas" legszívesebben egy csomaghoz tartozna. E különbségek ellenére ez a két faj szoros kapcsolatot alakít ki.
 • A hollók követik a farkasokat, hogy összegyűjtsék a vadászat maradványait.
 • Cserébe a hollók figyelmeztetik a farkasokat a veszélyekre, és zsákmányhoz vezetik őket.
 • A vadonban a hollókat és a farkasokat gyakran látják együtt, és néha játszanak. A hollók kötekednek a farkasokkal, a farkaskölykök pedig játékosan üldözik a hollókat.

Miért kapcsolódnak a hollók a halálhoz??

Sokan a halálra gondolnak, amikor a hollóra gondolnak, mivel ez a madár régóta a sötétség, a halál és a rejtély szimbóluma. Honnan ered az összefüggés a holló és a halál között??

Mint dögmadár, aki vadászat helyett dörzsöl, a halálhoz kötődik. Ezenkívül a pestis és háború által elpusztított, testekkel tarkított középkori városokban nem ritka volt látni, hogy ezek a lények a bomló testeken rágódnak. Ezért társultak a halálhoz.

Az asszociációkban az a vicces, hogy összetévesztjük őket az oksággal. Más szóval, mivel a madarak megjelennek, hogy segítsenek a harctér megtisztításában, úgymond a gyászoló és traumatizált emberek azt kezdték hinni, hogy a hollók jelenléte okozta a csatát, nem pedig fordítva.

Ennek ellenére a holló rendkívül pozitív tulajdonságokat is képviselhet.

Raven Tattoo Designs

Ez a madár önmagában is rendkívüli formatervezést készíthet. A holló különféle testhelyzetekben ábrázolható, például nyitott szárnyú repüléssel vagy egy sügérre görnyedve. Ott's nincs rossz módja annak. Természetesen a holló más tárgyakkal való párosítása segít aláhúzni és közvetíteni jelentését.

 • Ha egy tetoválás a halált jelképezi, akkor azt egy koponyával, órával vagy órával vagy véres nyíllal lehet kombinálni. Nem ritkán látni holló tetoválásmintákat vérrel.
 • Ha egy szeretett személy halálát akarja jelenteni, akkor azt a személyt'a nevét vagy a haláluk dátumát is tintával lehet ellátni.
 • Kelta vagy törzsi stílusban is elkészíthetők. Bár a törzsi tetoválásoknak csekély szimbolikus jelentősége van, a kelta hollóhoz háború, mágia és nyomor társul.
 • A madár Edgar Allan Poe -tól's klasszikus epikus horror költemény, "A Holló," egy közös tervezés. A költő's arca vagy a szó "soha többé" beépíthető, bannerre vagy könyvre's gerinc.
 • A szimbolika bölcsességének és hozzáértésének hangsúlyozására a holló párosítható nyitott szemgolyóval, kristálygömbökkel vagy teliholddal.

Képhitel: Suzanna Fisher művész Seattle -ből, WA

Képhitel: Suzanna Fisher művész Seattle -ből, WA

Mely madarakat tévesztik meg a hollók?

A hollókat gyakran összetévesztik más típusú fekete madarakkal, ideértve a szurkolókat, seregélyeket és feketerigókat, de'újra leggyakrabban összekeverik a varjakkal.

Mit's a különbség a holló és a varjú tetoválás között?

Bár ezt a két madarat gyakran összetévesztik egymással, sok látható különbség van a varjak és a hollók között, és te'Biztos akarok lenni abban, hogy ezeket a részleteket pontosan megkapja a tervezés során.

 • Csőr: Egy varjú's csőre rövidebb; egy holló's csőre hosszabb és enyhén hajlott vagy ívelt. Mindkettőnek sörtéje van a csőrük tövében, de a holló's hosszabbak és vastagabbak.
 • Nyaktollak: A varjú's sima, a holló's bozontos.
 • Farktollak: Egy varjú's farka legyező alakú, és a holló's ék alakú.
 • Szárnyak: A varjak rövid szárnytollakkal rendelkeznek, a hollók hosszúak. Ez hollót jelent's szárnyait hosszabb ideig kell befesteni "ujjak."

Holló vagy varjú toll tetoválás

Ahelyett, hogy az egész lényt befestené, sokan csak egyetlen fekete tollat ​​választanak tetoválásként. Az egyetlen hollótoll ugyanazokat a dolgokat képviseli, mint a holló, ezért ha egyszerűbb kialakítást szeretne, fontolja meg a toll tetoválását.

Hol van az ideális hely egy holló tetováláshoz??

Az egyetlen tollba illeszthető részletesség miatt a részletes hollótetoválásokat általában nagyobb területekre helyezik: a hátra, a mellkasra, a vállra, a hüvelyre, a karra vagy az alkarra.

Kisebb, kevésbé részletes hollókat bárhol elhelyezhetnek.

Persze, hogy'a leggyakoribb, hogy a hollókat fekete tintával (és sok) tintával festik, de sokféle variáció létezik, beleértve a kék és lila árnyalatokat.

holló-tetoválás-és-jelentése-holló-tetoválás-tervek-és-ötletek-holló-tetoválás-képek

Max Pixel

Ha egy holló tudna beszélni, mit mondana?

"Soha többé" nem't az egyetlen, amit egy holló mondhat. Megtanulnak beszélni, még jobban, mint egy papagáj. Nemcsak a férfiak és a nők hangjait tudják utánozni, hanem számos más hangot is pontosan utánozhatnak, beleértve a szirénákat, sikolyokat, öblítő WC -ket és ugató kutyákat. Bár a holló ének inkább károgásra hasonlít, a hollókat a legnagyobb énekesmadarak közé sorolják.

Századi illusztráció a régi skandináv Hrafnsmál című versről (

Századi illusztráció a régi skandináv Hrafnsmál című versről ("holló dal") Frederick Sandys.

Joseph Swain a Wikimedia segítségével

Hozzászólások

Toms 2020. február 23 -án:

Az első tetoválásom Raven, ez valóban segített a kutatásban

Tony 2019. június 27 -én:

Kiváló cikk! Waaaay jobb, mint az állatöv webes keresők…

Független 2019. május 07 .:

….nagyon informatív.

WereSloth volt 2017. május 04 .:

Köszönöm

Ron Burgundy 2012. december 10 -én:

Nagy Odin's Raven!

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. szeptember 5 -én:

Eric, köszönöm a hozzászólásodat és az oldal hozzáadását. Igazad van. A holló valójában nagyon szimbolikus volt a skandináv mítoszokban és legendákban. Valójában mentettem a történetet a viking tetováló cikkemhez, de minden bizonnyal a skandináv mitológiához kapcsolódik. Értékelje a kiegészítést.

Eric 2012. szeptember 02 .:

Egy dolog, ami nem volt't a cikkben említették a hollót a skandináv mitológiában. Odinnak, a skandináv istenek vezetőjének két hug hin és munin nevű házi hollója volt, akik szemei ​​voltak a halandó birodalomban, és ennek eredményeként a hollókat vikingek látták emlékeztetőül, hogy Odin vigyáz rájuk és védi őket. az isteni bölcsesség szimbóluma.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. augusztus 5 -én:

Aviannovice

Alocsin

Kj

Kash

Hypsi

Rubin

Max

Köszönöm mindenkinek, hogy időt szakított a véleményezésre, a szavazásra és a kedves szavakra. Tudtam, hogy a Holló tud beszélni egy kicsit, de valóban intelligens madarak. A szimbolika évszázadokra nyúlik vissza, nagyon jó ezt kutatni. Nagyra értékelem, hogy mindannyian olvassátok.

BeyondMax Sydney -ből, Ausztrália, 2012. augusztus 03.

Szeretem ezeket a hátborzongató srácokat, még akkor is, ha hidegrázást okoznak. LOL =)

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. augusztus 01 -én:

Gyönyörű művészi munka..

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. augusztus 01 -én:

Mindig lenyűgöztek a hollók. Nagyszerű tetoválások.

Thomas Silvia Massachusetts -ből 2012. július 31 -én:

Imádom ezeket a holló tetoválásokat, és a képek gyönyörűek voltak! A holló az egyik kedvenc Poe történetem.

Szavazz és még sok más !!!

kjforce Floridából 2012. július 30 -án:

thelyricwriter … élvezte ezt a központot.. alapvetően Poe rajongója vagyok … és a híres írásait…

A nagybátyámnak volt egy házi kedvence Raven .. akinek a nyelve kettészakadt, így megtanult beszélni … ő volt. Nagyon ragaszkodott a nagybátyámhoz, mindenhová követte őt..szép fotók..és kutatás..dicséretek..

Aurelio Locsin Orange County, CA, 2012. július 30 -án:

Érdekes, hogy sok állat tetoválásnak van rajzfilm változata, de nem a hollónak. Szavazz erre a Fel és Szépre.

Deb Hirt Stillwater, OK, 2012. július 30 -án:

Soha nem csinálnék tetoválást, de ezek közül néhány nagyon feltűnő.