Imádom a tetoválásomat, és remélem, hogy ti is szeretni fogjátok a tiéteket! Kérjük, szánjon időt arra, hogy megismerje a tetoválásokat, mielőtt kimegy és beszerz egyet.

Nem fog megbánni, hogy tetoválást készíthet.

Hogyan lehet tetoválást nyerni't sajnálom.

John kedden a Flickr -en keresztül

Hogyan válasszunk tetoválást Önnek'Szeress örökké

A tetoválás kiválasztása stresszes lehet, mert's így állandó, és a rossz döntés meghozatala fájdalmas, költséges és kényelmetlen lehet. A végső döntés meghozatala előtt számos tényezőt kell figyelembe venni, beleértve a méretet, a színt, a dizájnt, a jelentést, a stílust és az elhelyezést, valamint azt, hogy melyik művészt válassza ki, hogy pontosan a kívánt tetoválást készítse el.

A lényeg az, hogy szánjon időt és végezzen minden kutatást, mielőtt választ.

Itt'Meg fogja találni a tetoválás tervezésénél követendő lépések listáját és hasznos tippeket a döntés meghozatalához. Itt's minden én'tanultam saját tetoválásválasztási tapasztalataimból és abból, amit én'hallottam más emberektől is.

Imádom a tetoválásomat, és remélem, hogy ti is szeretni fogjátok a tiéteket!

10 tipp a kedvenc tetoválás készítéséhez

 1. Miután megtalálta az Önnek tetsző ötletet, megváltoztathatja vagy megváltoztathatja bármelyik kialakítását, hogy megfeleljen személyes ízlésének. Például találhat egy olyan tetoválás képét, amely nagyon tetszik, csak lehet, hogy csak egy részét szeretné, vagy színeket szeretne megváltoztatni.
 2. Ha valami teljesen eredetire vágysz, akkor egy jó tetoválóművész készíthet egyet neked, ha akarod … don'Ne féljen segítséget kérni egyedi tervezéséhez.
 3. A fantáziád szab határt! Töltsön el egy kis időt kreatív ötleteléssel. Don't rendezze az első impulzusát.
 4. Fontolja meg, hogy a tetoválás hogyan érzékelhető a különböző kultúrákban. Megsért majd valakit? Jelent -e szimbolikája bárkinek valami negatívumot??
 5. Természetesen, ha ázsiai karakterekkel szeretne írni valamit (például hanzi, kanji vagy hanja), akkor nagyon óvatosan válasszon, és ellenőrizze kétszer a tervezést. Nem csak az lehet, hogy elképzelése teljesen téves, mit jelent ez a karakter, hanem kettős jelentése vagy más aspektusa is lehet't figyelembe vették. Először végezze el a kutatást; Don't ne bízzon az üzletfalakon lévő értelmezésekben.
 6. Gondolj arra, hogy milyen tetoválást vagy dizájnt szereztél volna 10 évvel ezelőtt, és kérdezd meg magadtól, ha igen'most így tetszik. Ha nem, akkor vegye komolyan ezt a tényt. Elkerülheti, hogy később meggondolja magát a tervezéssel kapcsolatban? Hogyan lehet előre látni jövőbeli ízlését? Kiderülhet, hogy te'túl változtatható vagy finnyás ahhoz, hogy kiválasszon egy formatervezést'örökké tetszik.
 7. A házi tetoválásokon kívül az első számú tetoválástípus, amelyet az emberek általában eltávolítani vagy eltakarni szeretnének, nevek. Hacsak a név nem a gyermekét vagy egy halott szeretett személyét illeti, kerülje a tetoválást a bőrére!
 8. Érdemes tetoválást készíteni egy másik családtaggal (a barátok túl ideiglenesek a véletlenekhez), amelyek megfelelnek vagy együtt járnak. Érdemes tetoválást készíteni egy családi szimbólumról, például címerről vagy vezetéknévről.
 9. A tetoválásod nem'nem kell mély jelentéssel bírnia. Don'ne félj rajzfilmfigurát szerezni, ha igazán szereted!
 10. Ne feledje, hogy a láb-, kéz- és arctetoválások elkészítése többe kerül, mert több hozzáérést igényelnek, és több időt és figyelmet igényelnek a gyógyuláshoz. Egyes művészek megtagadhatják az ilyen típusú tetoválásokat is, különösen, ha nem't már láthatóbb területeken vannak tetoválásai.

Ha bármilyen okból habozásnak érzi magát, ne't átmenni vele!

Hogyan döntsük el, hogy milyen tetoválást válasszunk

1. Kérdezd meg magadtól, miért szeretnél tetoválást először.

Másért teszed? Követsz egy trendet? Csak gyakorolja a szabadságát, hogy végre tetováljon szülői engedély nélkül? Kapsz kedvezményt? Mielőtt folytatná, gondolja át az okokat.

2. Tekintsük a tetoválást's hatása a munkahelyen vagy más forgatókönyvekben.

A tetoválás miatt nem érdemes elveszíteni a munkát. Nézze meg, hogy vannak -e szabályok a tetoválások ellen más szervezetekben, amelyekben részt vesz, például a sportban vagy az önkéntességben.

3. Gondosan válassza ki a dizájnt.

 • Győződjön meg arról, hogy a tervezésnek személyes jelentése van, és hogy önmagát tükrözi. A dizájnnak olyasmit kell ábrázolnia, amit szeretsz, élvezel vagy amihez ragaszkodsz. Lehet, hogy más tiszteletére. Kérdezd meg magadtól, hogy miért fontosak ezek a dolgok számodra?
 • Még óvatosabban közelítsen a tetováláshoz írással. Győződjön meg arról, hogy ismeri és érti a szavak jelentését, eredetét és minden lehetséges értelmezését. Ha te'Árajánlat kiválasztásakor győződjön meg arról, hogy az teljes mértékben megfelel Önnek. És ne'ne felejtse el kiválasztani a tökéletes betűtípust (vagy saját maga készítsen) … a betűtípusok hangulatot és érzéseket keltenek.
 • Nézzen meg más, már létező tetoválásokat és terveket, de ne't csak arra korlátozza magát'már kint van. Ellenőrizze a könyveket, plakátokat, helyhez kötött anyagokat, matricákat és bármi mást, nem csak a tetováló stúdió falainak mintáit.

4. Gondold át, hol szeretnéd.

 • Nagyon fontos a tetoválás testre helyezése. Szeretné, hogy minden nap megjelenjen, vagy azt szeretné, ha az idő nagy részében elfedné? Gondoljon arra, hogy milyen ruhákat visel, hogyan formálja a haját, és milyen tevékenységekben vesz részt.
 • Próbálja meg kinyomtatni a tervezést, hogy megnézze, hogyan fog kinézni. A legtöbb tetoválóművész kinyomtatja a rajzot, és ideiglenesen a bőrére teszi, hogy ellenőrizze az elhelyezését és útmutatásként való használatát.
 • Próbáljon henna tetoválást készíteni a tervezésről'gondolkozz újra, mielőtt megkapod az igazit; A henna ideiglenes (legalább egy hétig és legfeljebb egy hónapig tart), és bár nyert'Ha nem tudja elérni a kívánt színeket és részleteket, akkor képet kaphat arról, milyen érzés egy bizonyos helyen, egy bizonyos méretben.

5. Válassza ki a tetoválást's színe (i) bölcsen.

Fekete vagy szürke színű tetoválást szeretne? Színes tetoválást szeretnél? Fehér? Gyorsabban halványul a szín a test bizonyos részein? Vegye figyelembe a bőr pigmentjét és azt, hogy milyen jól illeszkedik a színhez. Gondoljon arra, hogy a színek elkerülhetetlenül elhalványulnak.

6. Készítse el saját designját.

 • Légy kreatív. Néha csak egy kis gyakorlás szükséges a saját tervezéséhez.
 • Te nem't saját maga kell létrehoznia a tervezést; kérheti tetoválóművészét. A legtöbben olyan művészek, akik bármilyen elképzelést vagy képet képesek értelmezni. Ezenkívül újratervezhetik az Ön által készített rajzokat, és ideiglenesen reprodukálhatják a bőrön.
 • Vegye figyelembe a méretet. Gondold végig, hol van'megy, és ha meg akarja mutatni.
 • Vegye figyelembe a költségeket. Mennyire lesz drága? Az ujjak akár 300 dollárba is kerülhetnek!

7. Válasszon művészet.

 • Ön után'eldöntötted, hogy milyen stílusú tetoválás tetszik a legjobban, majd keress egy tetoválóművészt, aki erre a stílusra specializálódott. Annak ellenére, hogy a legtöbb művész sokféle megjelenést tud elérni, általában különlegességekkel rendelkeznek. Vannak természetes, ázsiai, fekete-fehér, komikus és egyéb stílusok, amelyeket figyelembe kell venni.
 • Az ajánlások valóban segíthetnek! Győződjön meg arról, hogy az előadó, akit keres, jó kellékeket kap a korábbi és/vagy jelenlegi ügyfelektől; Don'csak menjen a legközelebbi szalonba. Nézze meg, milyen tetoválásokat tettek az emberek a helyükről'újra azon gondolkozol, hogy elmegy, és megnézi, hogy olyan -e, mint te'ért megy.
 • Vegye figyelembe az árakat. Kérjen árajánlatot, mielőtt elkezdené.
 • Vegye figyelembe a művész tapasztalatait. Nem'nem fáj kérdezni.

8. Don'ne félj időt szakítani.

A legfontosabb, hogy elégedett legyen a kész termékkel. Szánjon minél több időt! Ezt hangsúlyozom.

én'd 10 éves korom óta tetoválást akartam, de tudtam, hogy várnom kell. Mindig azt hittem, hogy a nevemet koreai karakterekben akarom, de ahogy közeledett az idő, hogy elmenjek és megszerezzem, elkezdtem meggondolni magam. Beszéltem másokkal és megnéztem sok más tetoválást, mielőtt új, jobb dizájnt találtam. 19 éves koromban és a szalonban teljesen meggondoltam magam. Több mint nyolc évbe telt, mire eldöntöttem, de én'örülök, hogy időt szakítottam.

Ezt a tetoválást választottam. Ez egy fotó a saját tetoválási tapasztalataimról.

Ezt a tetoválást választottam. Ez egy fotó a saját tetoválási tapasztalatomról.

Általános tetoválási kockázatok

 • Ügyeljen arra, hogy olyan dizájnt válasszon, amely tetszik, így nem'nem kell eltávolítania a tetoválást. A tetoválás lézeres eltávolítása nagyon drága, fájdalmas és időigényes … és talán nem is működik teljesen. Ne feledje: don't ne féljen időt szakítani a tetoválás kiválasztására, így nyert'ne sajnáld később!
 • A tetoválás elfedése olcsóbb, mint az eltávolítás, de győződjön meg róla, hogy talál egy erre szakosodott művészt.
 • Mivel a tetoválások megfertőződhetnek, ügyeljen arra, hogy különös gonddal járjon el, és hallgassa meg, mit mond a tetoválóművész a gondozással kapcsolatban. Gyakran felajánlanak egy oldalt az utasításoknak az Ön számára.
 • Ahogy öregszik, a tetoválások elveszíthetik színüket vagy minőségüket, és javítást igényelhetnek, gyakran 10–30 év után, bár ez a területtől függ. A test bizonyos részein a tetoválás gyorsabban kopik, mint mások. A fényvédő vagy a bőr hidratáló krémek használata segíthet abban, hogy a tetoválás friss legyen.

© 2007 glassvisage

Hozzászólások

glassvisage (szerző) Észak -Kaliforniából 2019. november 1 -én:

Nagy tanács Edward! Köszönöm a hozzászólásaitokat!

Edward J. Palumbo 2019. október 31 -én:

Egy egyszerű tetoválást kaptam a jobb alkaromra, "Amerikai Tengerészgyalogság", 1965 augusztusában, közvetlenül a dél -vietnami bevetésem előtt. én'Soha nem bántam meg, de az idő elkente a tetoválást's most alig olvasható. Figyelmeztetem a tetoválást fontolóra vevő másokat, hogy kerüljék a karikatúrákat vagy a terméklogókat. Don'ne válassz semmit, amit nem't meghal, vagy akivel tartósan azonosítanak (pl. légszárnyak, katonai jelvények, vallási jelek stb.). Egyetértek veled, óvatosan válassz, mert az'sokáig ott lesz. Röviden, mit akarnak mondani mások rólad?

Easton Memmott 2018. november 26 -án:

Tetszik a tipp, amit adott, hogy válasszon egy tetováló színt, amely a bőr pigmentációjával működik. A feleségem és én szeretnénk a hétvégén az évfordulónkhoz illő tetoválásokat készíteni, és fontos számunkra, hogy olyan színt kapjunk, amely megfelel a bőrszínünknek. Biztosan keresek olyan színt, amely jól mutat a bőröm pigmentációjával, így a lehető legjobban nézhet ki. http://dermtattoo.com/

Jasper Whiteside 2016. október 12 -én:

Tetszik a tanácsod, hogy a tetoválás előtt tájékozódj a munkahelyeden. Bár a te dolgod lehet, hogy milyen tetoválást készítesz és hol, te képviseled a szervezetedet. Ha a munkáltató úgy gondolja, hogy a tetoválása nem működik azzal a képpel, amit szeretne, akkor okot találhat arra, hogy elengedje. Ez néhány államban teljesen törvényes. Az egyszerű megoldás az, hogy kérdezze meg munkáltatóját, mielőtt megkapja. Valószínűleg jobban fognak tisztelni téged, mert kérted.

http://www.gallerytattoo.org/tattoos-walden-ny.htm…

Gloriane 2015. január 10 -én:

Ez a darab liajcfeket volt, ami megmentett a fulladástól.

Terrence 2015. január 01 -én:

IMÁDOM. Komolyan elvetettem ezt a tetoválást. Az emberi forma brutális megosztottsága, mégis finom kiemelése egyszerűen lélegzetelállító. Mi'Meglátom, lesz -e valaha kedvem véglegesen festeni magam … xx, Claire

Catherine Taylor Kanadából 2012. szeptember 17 -én:

Ez egy nagyon alapos és jól megírt központ. Jó olvasmány azoknak, akik tetováláson gondolkodnak.

aanarosey 2012. július 09 -én:

Bármilyen kiegészítő kifejezi az ember személyiségét, és a tetoválás az egyik legszebb kiegészítő, így a tetoválás során sokat kell gondolkodnunk, hogy feltárja gondolatainkat a szépség mentén. Köszönöm, hogy megosztotta véleményét. http://www.getyourtattoos.com/choosing-the-best-ta…

petealex 2012. április 14 -én:

Tetoválást kaptam 20 éves koromban. A művész megpróbálta delegálni a színválasztásomat. én'Örülök, hogy a legjobb barátnőm velem volt, hogy segítsen emlékezni arra, hogy volt egy tervem, mielőtt odaértem, tehát igaza van a tetoválóművész kiválasztásában. Megváltoztattam azt a helyet is, ahol eredetileg a tetoválásomat akartam, mert úgy tűnt, mert értelmesebb volt a vállamon lenni a csípőmben. Én nem'nem akar szemeket ott, ahol nem kellene't legyen.

Dillan 2012. február 07 -én:

Szia köszönöm szépen az infót! én'Már két éve fontolgatom a tetoválást, de nem vagyok benne biztos, mert szeretném a megfelelőt. Ez határozottan segített megnyugtatni az idegeket, és tisztább gondolkodásra késztetett. Nagyra értékelik.

glassvisage (szerző) Észak -Kaliforniából 2011. szeptember 5 -én:

Köszönjük, hogy megosztotta a linket, és gratulálunk a design kiválasztásához!

Linda Oxford 2011. szeptember 05 .:

Nagyon hasznos!! Köszönöm ezt a hasznos központot !! végül úgy döntöttem, hogy elkészítem a tetoválásomat. most a tetoválásból választottam a dizájnt. Nehéz volt választani, mivel több mint 4500 tetoválásmintával rendelkeznek! de megkaptam az enyémet !! 🙂 itt a tetoválásom linkje

http://a8111.18356.hop.clickbank.net

ha több olyan weboldal van, ahol sok tetoválás van, írjon kedvesen.

Legjobbakat kívánom!

Nick 2011. július 02 -án:

Hé srácok, csak azt nézem, hogy kapok egy koi fél ujjat. Végignéztem a netet, és sok inspirációt kaptam a tervek/színek és az árnyékolások terén. Sok jó véleményt hallottam egy adott tetoválóüzletből, és láttam néhány munkájukat, amelyekben le voltam nyűgözve. Végignéztem a galériájukat, de menedék'nem rajongtam a koi mintájukért. A kérdésem az, hogy … Olyan művészrel járok, aki tudom, hogy jó munkát végez, vagy olyan művésszel, ahol jobban szeretem a koi mintájukat. Bármilyen visszajelzést nagyra értékelnénk

rayy a tattoosiastic.com oldalról 2011. április 05 -én:

Nagyon informatív és hasznos központ.

iriegirl Jamaicából 2011. január 06 -án:

Milyen könnyű eltávolítani a tetoválást, különösen a sok színűeket.

Ben Jenkins 2010. november 20 -án:

Igen, szeretem látni, hogy valaki 300 dollárért kap egy teljes ujjat. én'd legyen ujja mindkét karján, ha ez igaz lenne

FÉLELEM 2010. szeptember 26 -án:

Végül eldöntöttem, hogy milyen tetoválást készítsek … és én'kb. két hét múlva megkapom … végül megkaptam az idegeket, hogy megbeszéljem … I'mindenben biztos vagyok … csak gyűlölöm a tűket … páva lesz a bokámra … tippek a tűtől való félelem leküzdésére?

utazás 2010. szeptember 23 -án:

bizonytalan vagyok, és még mindig gondolkodom a tetováláson, csak nem tudom, hol kezdjem a keresést, válogatós vagyok, és nem akarok rossz döntést hozni. NAGYON STRESSZES,

pillangó tetoválás Dallas Texasból 2010. szeptember 22 -én:

Határozottan ajánlom ezt a cikket mindazoknak, akik tetoválást terveznek. Még a lézeres műtéttel sem garantálható, hogy a bőr visszatér normális megjelenéséhez.

félelmetesnek értékelte ezt a cikket, és hamarosan olvasni fogja a többi cikket.

Drood 2010. szeptember 15 -én:

miután elolvastam az agyadat, az enyém kicsit tűnt, y'tudod, sekély. szóval retooláltam és tettem egy újat: tetoválás: szent bőr. megnézheted, és elmondhatod, mit gondolsz, talán? én is próbáltam linkelni a huboddal, de sikerül't ne találd ki, hogyan.

Drood 2010. szeptember 13 -án:

ez egy remek csomópont! én'Új vagyok, és lenyűgözött ez a tartalom. te'én leszek a példaképem. Kösz.

buta 8 évesek 2010. augusztus 19 -én:

Még azt is megkérdezed, hogy milyen tetoválást szeretnél 8 évesen, ha még 1 -et is kérnék ebben a korban'ov vertek le apu pajtól.

glassvisage (szerző) Észak -Kaliforniából 2010. május 2 -án:

Egy törzsi nagyon jól hangzik! Emlékszem, 10 éves koromban terveztem az enyémet, és 20 éves koromban meggondoltam magam 🙂

Youdontneedtono 2010. április 30 -án:

én'm 8, kapnék -e törzsi karszalagot a jobb izomra, vagy válasszak valami kisebbet. én'én biztos vagyok benne'nekem tetszeni fog'm idősebb, mert a bátyám még mindig kedveli az övét és ő's 17.

blabak 2009. december 16 -án:

ez olyan .. igaz .. ha a hátsó darabomat 9 évvel ezelőtt csinálták .. volt egy probléma vele a gyógyulás napján .. a tinta nem'ne maradjon a bőrön belül (jó dizájn, jó művész, rossz gép és tinta).'m az ördög's fiam .. lol .. szép hub mégis .. gondolj 2x többet, mint egyet .. lol..

glassvisage (szerző) Észak -Kaliforniából 2009. július 23 -án:

Köszönöm mindenkinek! Winston, remek idézet 🙂

winston churchil 2009. július 21 -én:

"Ha a tested templom, miért ne tennéd't szeretné díszíteni a falakat?"

Steve W. 2009. május 29 -én:

Imádom ezt a HUB -ot. Sok értékes információ és tanács!

qual7868 Kanadából 2009. május 08 .:

Nagyszerű munka a HUB -on … sok jó tanács … Van egy hasonló, de nem olyan részletes a videókkal!

Dale G. Holmes Brentwood, Kalifornia, 2008. március 06.

Azoknak, akik tetoválást szeretnének, kétszer is el kell olvasniuk ezt, és meg kell fogadniuk a tanácsokat – így is'biztosan döntenek valamiről'boldog lesz!

Whitney Grúziából 2007. november 28 -án:

Nagyszerű információ! Ez minden bizonnyal segíteni fog azoknak, akik tanácstalanok a tetoválásról.