Szeretem a tetoválásokat, és évek óta írok a témáról.

Gótikus Tetoválások

Azok számára, akik elég merészek ehhez, a szárnyas tetoválások egy módja annak, hogy felhívják a figyelmet azzal, ami általában, de nem mindig, a hátsó tetoválás, amely legalább a hát felső részét, és bizonyos esetekben szinte az egész hátat takarja..

A gótikus szárny tetoválás eltér a hagyományos szárny tetoválástól. Legtöbbször győztek't ne próbáljon reálisan ábrázolni egy szárnyat (pl. tollal), hanem értelmezze azt, amit az egyén és a művész a szárny gótikus megnyilvánulásának tart, például csontvázszárnyak, denevérszárnyak, magas vállú szárnyak és nagyon hegyes szárnyak.

A sok terv másik eleme, hogy olyannak tűnjenek, mint ők'közvetlenül a hátsó részhez rögzítve, mintha azt mondanánk, hogy a tetoválás nagyon személyes kifejezése annak, hogy ki az ember és mit akar közvetíteni.

Tervek

Személy szerint azt tapasztaltam, hogy nagyon kevés gótikus szárny tetoválás hasonlít egymásra. Hasonlóságuk általában csak járulékos.

Annyi mindent megtehetsz, hogy másképp tervezd meg a szárnyat, hogy még ugyanazok a tulajdonságok ellenére is aligha lehet közeli hasonlóságot mutatni egymással.

Nekem az'erőssége, mivel nem sokan akarnak ekkora tetoválást csinálni, csak hogy valaki más hátán lássák a tömegben, leértékelve annak a döntésnek az egyediségét és célját, hogy ilyen típusú tinta legyen a testén.

Gótikus szárny tetoválás a nyakon

Mivel a legtöbben úgy gondoljuk, hogy a szárnyak hátul vannak rögzítve – hasonlóan az angyalokhoz, démonokhoz vagy mitikus lényekhez, amiket elképzelünk vagy olvasunk -, a szárny tetoválások túlnyomó többsége a hátán van festve.

Itt van egy kivétel, amiről azt hittem, hogy élvezni fogja, a szárnyakkal a nyakán.

Bár szárnyakkal repül, amire gondolunk, érdekes.

Szárnyas tetoválás a nyakon

Szárnyas tetoválás a nyakon

Piros-fekete gótikus szárny tetoválás

Az elhelyezéshez hasonlóan a legtöbb gótikus szárny tetoválás színe meglehetősen hasonló. Szinte mindig sötétebb szürkékből vagy feketékből áll, így ez a piros és fekete színű kiemelkedik. A szárny kialakítása félelmetes ahhoz képest, amilyennek lennie kell, és a szárnyak sötét erei, amelyek a pontokban csúcsosodnak ki, remekül néznek ki. A szárnyas erek közötti vörös is nagyon jól sikerült.

Vörös-fekete szárnyak

Vörös-fekete szárnyak

Tetoválás az Anastacia énekes hátán

Az énekes és szórakoztató Anastacia nagyszerű szárnykészlettel rendelkezik a hátán, a gótikus stílus és a realizmus enyhe kombinációjával, amint azt a tollak megjelenése mutatja a szárnyakban. A szárny kialakítása egyébként nagyon szokatlan, és a kedvenc részem a közepén van, ahol a szárnyak találkoznak. Ha alaposan megnézi, úgy tűnik, hogy a tervezés ezen részében van egy csipetnyi törzsi. Érdekes szárny tetoválás.

Anastacia szárny tetoválása

Anastacia's szárny tetoválása

stylebistro

Aprított gótikus szárny tetoválás tervezés

Az ehhez hasonló mintákat néha ún "felaprítva" tetoválás. Ebben az esetben ez egy szárnykészlet, amelyet aprítanak. A szárnyakból kilépő hegycsontok azt is sugallják, hogy démonszárnyak.

Azt'nem azt választanám, de amilyen, nagyon jól néz ki, és a kialakítás nagyon részletes, és jól keveredik az árnyékban és a fényben a bőrön.

Aprított, csontvázas szárny tetoválás

Aprított, csontvázas szárny tetoválás

Gótikus démonszárny tetoválás

Itt van egy másik démonszárny tetoválás. Ezek a csontos pontok a formatervezés legnyilvánvalóbb része, amely így azonosítja, bár maguk a szárnyak nyilvánvalóan nem olyanok, amelyeket a fényhez társuló barátságos lény részének tekintenénk. Zavaróan hitelesnek tűnik az, ahogyan a hátlaphoz vannak rögzítve.

Denevér-szerű szárny tetoválás

Denevér-szerű szárny tetoválás

Gótikus csontváz szárnyak tetoválás

Látunk egy másik, egészen más stílust alább, ezúttal anélkül, hogy a bőr elfedné a szárnyak csontvázát, amelyek úgy tűnik, hogy kinyúlnak a hátsó részből.

Számomra az a hely, ahol a szárnyak látszólag a hátához kapcsolódnak, még reálisabb, mint a fenti páré.

Tetszik, hogy olyan érzést kelt, hogy egy gótikus szárny motorháztetője alá néz, és ez'nagyon jó látni ezeket a kiterjesztett pontokat és az általános hangulatot's összefogva ezeket a szárnyakat. Elég merész tetoválás.

Gótikus csontváz szárnyak tetoválás

Gótikus csontváz szárnyak tetoválás

Amint azt fentebb említettük, vannak néhány nagyon hasonló tulajdonság, amelyet sok gótikus szárny tervez, de ez nem így van'ne tartsa őket teljesen másként abban, ahogy kinéznek és megjelennek a háton és/vagy a bőrön.

Ha azt akarja, hogy észrevegyék, és tetoválásával beszélgetéseket kezdeményezzen és társadalmi kapcsolatokat létesítsen, a gótikus szárnyas tetoválások mindenképpen működnek..

Hozzászólások

Philip Cooper Olney -tól 2012. február 19 -én:

Óriási tetoválások … tényleg művészien néznek ki. Bár magam sosem hordanék egyet.