Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

A tekercsek és a transzparensek a tetoválás szövegének és betűinek alakformálásához használhatók. Ahelyett, hogy hagyná, hogy a tetovált szavak csak úgy lebegjenek a bőrén, keret nélkül, egy tekercs (amely úgy néz ki, mint egy darab feltekercselt pergamen) vagy egy transzparens (hosszú, művészien hajtogatott csík) gyönyörű környezetet ad a tetovált szövegnek.

Ez olyan, mint egy üres papírlap, és azt írod, amit akarsz. Befestheti a családtagját'neveket, kedvenc idézeteket vagy kifejezéseket, vagy egy különleges dátumot. Szóval mit kell mondanod? Ami fontos? Alapvetően ez az egyetlen kérdés, ami maradt. Gondold át, mi az értelme az életednek. Lehet szülő, testvér, közeli barát, partner vagy valaki inspiráló. Ez a tökéletes kialakítás, ha együtt dolgozik'értelmes tetoválást keres.

Mit jelképeznek a tekercsek és a bannerek??

A tekercsnek vagy a transzparensnek önmagában nincs konkrét jelentése. Ez alapvetően egy üres papír. A jelentés attól függ, hogy mit írsz rá.

A tekercsek az ókori Egyiptomba nyúlnak vissza, és megtalálhatók voltak a legtöbb írástudó kultúrában, amelyek azután léteztek. Ezek megelőzték a bekötött könyveket, és ezt a formátumot használták először tintával vagy festékkel írt hosszabb dokumentumokhoz. Agyagtáblát is használtak, de a tekercsek sokkal szebbek voltak. Csak a legfontosabb szavakat őriztük meg így, így azok a tökéletes keret a legfontosabb szavakhoz, gondolatokhoz és hiedelmekhez.

A tervezéshez hozzáadott szimbólumok és elemek is jelentést adhatnak. Bármilyen elem vagy szimbólum hozzáadható. Ha a tekercs szíveket ábrázol, akkor ez szeretetet, szenvedélyt vagy vágyat jelenthet. Ha a zászlót kereszt díszíti, az a hitet, a vallást vagy Istent ábrázolhatja.

Ötletek a görgetéshez vagy a banner tetováláshoz

Fontos témák

Családnevek

Tartalmazza a kereszt- vagy vezetékneveket.

Dátumok

Születési dátumok, halálozási dátumok vagy bármely fontos életesemény dátuma.

Vallási idézetek

Bármilyen név, szó vagy kifejezés, amely lelkileg jelentős az Ön számára.

Emlékhely/Emlékezés

Bármilyen szimbólum, amely az emlékezetedet képviseli: vallási ikonok, virágok, imádkozó kezek, portrék stb.

Kifejezés

Egy dal szövege, idézet egy könyvből, egy nagyszerű párbeszédsor, egy életmottó.

Inspiráló

Galamb, feszület, angyalok stb.

Tervezési ötletek

Ha görgetésről vagy szalaghirdetésről van szó, bármit meg lehet tenni. Ez azon kevés tetoválások egyike, amelyek valóban sokoldalúak. Bármilyen szimbólumot beépíthet, amely megfelelőnek tűnik. Ha vallásos vagy, érdemes olyan szimbólumokat hozzáadni, amelyek a hitedet jelképezik. Ha ír, akkor fontolja meg a négylevelű lóhere vagy a kelta művészet hozzáadását. Ha tengerész vagy halász, esetleg horgony vagy fecske.

Gondosan válassza ki a betűtípust. Szeretné, hogy kézzel vagy gépben, forgatókönyvben vagy gépírásban nézzen ki? Játékos betűtípust vagy valami komolyabbat szeretne? Fekete tintát szeretne, vagy színt szeretne? Van, aki a kurzív, mások a gótikus vagy az óangol írást részesítik előnyben. Japán és kínai karaktereket is használnak.

Mielőtt döntene

Van néhány dolog, amit figyelembe kell venni, mielőtt tetoválást készítene. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt arra, hogy teljes körűen kutasson, mielőtt megbeszél egy találkozót, hogy teljesen megértse, mit jelent és mit jelent a tetoválása. Te nem'Nem akar tintát kapni, és később megtudja, hogy valami mást jelent, mint amit először gondolt.

Don'ne rohanj a tintához! Az impulzív tetoválások később sajnálathoz vezetnek az úton. Hidd el, nem't nem akarja végigjárni a takarások és a lézeres eltávolítás folyamatát.

© 2013 Richard Ricky Hale

Hozzászólások

Thomas Silvia Massachusetts -ből 2013. május 30 -án:

Szia barátom köszönöm ezt a remek tetoválóközpontot !

Szavazz és még sok más !!!

Hit Arató Dél -USA -ból 2013. május 30 -án:

Álomközpontra számítottam. Hú, ezek nagyon személyesek és gyönyörűek. Nagyra értékelem a figyelmeztetést azoknak, akik nem rohannak tintát kapni. A fiamnak tetoválása van, és különösen fontos, legalábbis a fejemben, hogy ne olyan helyre tegyem, ahol túl nyilvánvalóak.'s a későbbi foglalkoztatás korlátozott lehet, akárcsak a fiam's. Manapság azonban jobb, mint régen. Mivel azonban az övé a könyöke alatt és egy a nyakán volt, bizonyos szakmák már az elején nemet mondanak.

+++ és megosztás

Isten áldjon, Faith arató