Az első tetoválásomat 18 évesen kaptam, majd 32 évet vártam, hogy újabbat készítsek. Közben én'm a TatRing, egy body art weboldal szerkesztője.

Mesés polip tetoválás Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos Németországban

Mesés polip tetoválás Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos Németországban

Polip tetoválás ötletek, minták és jelentések

A polipok varázslatos lények. A part menti sekélyektől 300 láb feletti mélységig élnek. Egy 600 kilós polip képes egy negyed méretű lyukon átpréselődni. Nincsenek csontjaik és nyolc karjuk tapadókorongokkal! Elképesztően intelligensek, emberfeletti ügyesek és furcsán felfoghatatlanok'olyanok, mint az egyszarvúak vagy a tündérek, csak a szabadban, hogy mindenki láthassa.

Ott'csak valami furcsa és túlvilági bennük. Egy tudóscsoport a közelmúltban publikált egy tanulmányt, amely komolyan felvetette, hogy a polipok a világűrből származhattak. Azt'vitatott ötlet, nem'nincsenek széles körű követői a tudományos közösségeknek, de ennek ellenére a cikk megléte aláhúzza azt az elképzelést, hogy ott's valami ösztönösen "Egyéb" egy polipról.

Aztán ott volt az izgalmas hír az Inky -ről, a polipról, amely megszökött Új -Zélandról's a Nemzeti Akvárium azzal, hogy kiszakad az akváriumból, áthúzza magát a padlón, kinyitja a lefolyócsövet, lecsúszik 50 métert, és kiengedi magát a tengerbe, és bárki, aki elolvasta ezt a történetet, megdöbbentette a hideg, kemény tényt, hogy a polipok a listán kívüli zseniknek.

Egyébként a polipok őrülten mesések. Nem csoda, hogy te'újra egy polip tetoválást fontolgat.

Octopus tattoo by @yustecore_tattoo at @alexoruetaestudio

Octopus tattoo by @yustecore_tattoo at @alexoruetaestudio

Özge Canoğlu @ozgecanoglu polip tetoválása az Instagramon

Özge Canoğlu @ozgecanoglu polip tetoválása az Instagramon

Mit jelent vagy képvisel egy polip tetoválás??

 • Fizikai és mentális intelligencia és ügyesség. Egy polip le tudja csavarni a fedelet, elfordíthatja a kapcsolót, szerszámot használhat, és őrült menekülési tervet készíthet.
 • Kitartás és odaadás. Valószínűleg köze van ezekhez a tapadókorongokhoz. Ha egyszer egy polip megragad valamit, azt's nehéz rávenni, hogy elengedje. Egy polip 4,5 évig őrizheti tojásfészkét, ami anyai türelmét hosszabbá teszi, mint bármely más lény.'s.
 • Illúzió és varázslat. Egy hatalmas, vaskos polip varázslatosan álcázhatja magát, halaknak teheti magát, beilleszkedik egy apró lyukba, és eltűnik a tintafelhőben: Most látja, most nem't. Ha elveszíti a karját, nőhet egy másik. Nem csak ez, hanem a levágott kar is megmozdul, és úgy viselkedik, mintha még mindig rögzítve lenne.
 • Szabadság vagy menekülés. Houdinihoz hasonlóan úgy tűnik, mintha ezek a lények képesek lennének megszabadulni minden körülménytől vagy körülménytől.
 • Változékonyság, alkalmazkodóképesség és rugalmasság. Lágy, csont nélküli teste bármilyen alakba válthat. Egy pillanat alatt megváltoztathatja saját textúráját és színét, hogy bármilyen háttérbe illeszkedjen.
 • Szimmetria és egyensúly. Mivel mindkettőnek nyolc karja (vagy lába) van, mandala vagy pókháló lehet, és mivel a polipnak és a póknak egyaránt nyolc végtagja van, hasonló elképzeléseket képviselhetnek.
 • Regeneráció, teremtés és átalakítás. A gyíkokhoz és a farkukhoz hasonlóan a polip is hátrahagyhatja a karját, ha gyors menekülésre van szüksége. A semmiből csinál valamit.
 • Az erő és az érzékenység kombinációja. A polipok az ellentétek csodálatos kombinációja. Azok a puha, csont nélküli karok, amelyek szétszaggathatják az osztrigát. Azok a gumírozott tapadókorongok, amelyek akár 35 fontot is elbírnak.
 • Szabályszegés és nem megfelelőség. Nem felelnek meg semmilyen szabálynak vagy formának. A földön járnak, bár nem kellene't nem lehet.
 • Túlvilági, Másság, "Egyéb." Csak valami bizarr van a polipban – testében, tehetségében, létezésében.

Kraken tetoválás, Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos of München, Germany

Kraken tetoválás, Oleksandra Riabichko @oleksas.tattoos of München, Germany

Polip tetoválás @taras_shtanko Kijevben, Ukrajnában

Polip tetoválás @taras_shtanko Kijevben, Ukrajnában

taras_shtanko

Octopus-Skull Tattoo by @timmietattoo

Octopus-Skull Tattoo by @timmietattoo

Mit jelent a 8 szám a numerológiában és a tarotban??

 • A numerológiában nyolc – minden más számnál jobban – a karriert, az üzletet, a pénzt, a tekintélyt és az anyagi világot hangsúlyozza.
 • Bár az anyagi világban elért eredmények iránti törekvés és motiváció jellemzi, a 8-ság nem az't önző vagy mohó. A pénzt erőteljes eszközként, a cél elérésének eszközeként, energiát használja fel a játékhoz.
 • A 8 -hoz kapcsolódó tulajdonságok az ambíció, az előrehaladás, a tekintély, a hajtás, az ellenőrzés, a fegyelem, az állítás, az ambíció, a hatékonyság, a szervezés, a menedzsment és a fegyelem. Képzelje el nyolc karját, amelyek mind szorgalmasan és önállóan dolgoznak az egységes cél érdekében.
 • A nyolc a ciklusokról, a haladásról, a forradalomról és a fejlődésről is szól.
 • Csak meg kell nézni a számot's alakja, hogy megértse alapvető egyensúlyát. A 8 görbe, folyékony, stabil, szimmetrikus, egyetlen, sima, magabiztos mozdulattal jön létre. Fektesse az oldalára, és a végtelenség szimbólumává válik: ∞. Ott ér véget, ahol kezdődik: ez egy zárt energiakör, amely folyamatosan megújul.
 • Az 8 egyensúlyba hozza a teremtést és a pusztulást, az anyagi és a szellemi világot.

Andrew Wilson @andrewwilsonart Main Street Tattoo (Newmarket, Ontario) @mainstreettattoocompany

Andrew Wilson @andrewwilsonart Main Street Tattoo (Newmarket, Ontario) @mainstreettattoocompany

A polip vagy a Kraken -tetoválás története

Sok mitológiában te'Sok sávos lényt talál a mélyből.

 • A skandináv mitológiában az Kraken (az ókori Skandináviából) Norvégia és Grönland partjainál él.
 • Az Cthulhu, egy idegen, akit H.P. Lovecraft, óriási polipfejű volt.
 • Óriás fejlábúak, polipok vagy tintahalok, fontos szerepük van az irodalomban: Melville's Moby-Dick, Tolkien's A gyűrű ösztöndíja és Jules Verne's Húszezer liga a tenger alatt.

Polip tetoválás Adam Sky, Resolution Tattoo Studio, San Francisco

Polip tetoválás Adam Sky, Resolution Tattoo Studio, San Francisco

Polip váll tetoválás

Ott's valami a polip alakjáról, ami tökéletesen alkalmas vállra. Az ilyen szimmetrikus drapéria, a hosszú göndör csápok mind szép formát kölcsönöznek a váll tetején lévő tintával. Mint egy epaulette.

Szimbólumok, amelyek jól kombinálhatók a polipokkal

 • Tengeri motívumok: csónakok, horgonyok, tengeri csillagok, kagyló, kincs, térképek, kalózmotívumok stb.
 • Víz, hullámok vagy a kék szín.
 • Pókok vagy pókhálók: Talán ez's a nyolc végtag, vagy talán az's szimmetriájuk.
 • Szerszámok, tollak és egyéb eszközök. Végül is annak a nyolc lábnak szüksége van valamire.

Tervezési ötletek polip tetoválásokhoz

Milyen színű tinta?

Mivel a kialakítás önmagában annyira bonyolult lehet, a legtöbb ember úgy dönt, hogy egyszerű és monokróm színt tart. Természetesen a feketemunka a legnépszerűbb választás, ezt követi a kék, piros és nagyjából bármilyen más szín, amit csak el tud képzelni.

Milyen stílus?

A polipot bármilyen stílusban tetoválhatnánk, de többnyire a régi iskolában látjuk, hagyományosnak vagy reálisnak.

Mi van veled?

polip-tetoválás-ötletek-tervek és jelentések