én'nagy rajongója minden tetoválásnak, és szeretném megosztani szenvedélyemet a tetoválás művészete világa iránt.

csónakos tetoválások

Mark Turnauckas

A csónak- és hajótetoválások meglepően népszerűek azok számára, akik valami hűvöset szeretnének megjeleníteni a bőrükön. Én nem'nem tudom, hogy's Jack Sparrow és a Karib -tenger kalózai franchise, amelyek annyira népszerűvé tették ezeket a tetoválásokat, vagy'Mindig is menő volt, de akárhogy is, lenyűgöző, emlékezetes és tartalmas tervezési választás.

Alattad'Sok tényt, ötletet, variációt és fotót talál inspirációként.

Ujj különböző tengeri elemekkel.

Ujj különböző tengeri elemekkel.

Tony Alter

Hajó tetoválás minták

Kétség sem fér hozzá's a régi hajók árbocokkal és vitorlákkal, amelyek messze a legnépszerűbbek minden csónak- vagy hajótetoválás közül. Ennek nyilvánvaló oka az, hogy önmagukban fantasztikus formatervezésűek, és nagyon jól fordítanak tintával. Gondolom's a hajó's gomolygó vitorlákat, amelyek valóban működőképessé teszik.

A design népszerűségének másik oka, hogy kaland- és veszélyérzetet képvisel, ami nagyon vonzó megjelenítésre.

Absztrakt old-school hajó tetoválás.

Absztrakt old-school hajó tetoválás.

Sarah-Rose

Viking Hajó Tetoválás

A hajó műfaján belül számos különböző stílus közül lehet választani, mint például az alább látható nagyon szép viking hajó. Fantasztikusak az edényt feldobó gördülő vizek és a felhők arcát figyelve a körülményekre. Szeretem a tetoválásokat, amelyek sok szín nélkül készülnek: ez egy remek példa.

Nézd ezt a fantasztikus árnyékot. A részletek és a színek hiánya erőteljes érzést keltenek't kap a szín.

Szeretem a haj nélküli tetoválásokat szín nélkül: ez egy remek példa.

Szeretem a szín nélküli hajótetoválásokat: Ez egy nagyszerű példa.

Színes csónak tetoválás

Annak ellenére, hogy nem't mint a szín, van pár dolog, ami tetszik az alábbi színes tetoválásban. Először is, a hajó vitorláinak sötétebb színe meglehetősen jól működik itt. Másodszor, hogy a keretből kifolyó víz kellemes tapintású.

csónakos tetoválások

Vontatóhajó Cupcake -t húz

Ez az egyik legfurcsább tetoválás'valaha is láttam. Mit jelent ez a világon? Ez egy film jelenetének része volt, vagy valami hasonló? Én nem'nem tudom. Ha igen, hagyjon üzenetet az alábbi megjegyzésekben, hogy felvilágosítson minket.

Ismét a sötét tinta és a szín kombinációja van. Tartja magát és nagyon más.

csónakos tetoválások

Hajótörés Tetoválás

Ez egy csodálatos tetoválás. A munka csúcsminőségű, és az elől hajló hajó az oldalán lévő kis csónak mellett valóban remekül néz ki. Mit szólnál ahhoz a sziklás parthoz az előtérben, és a térkép tetején a háttérben? Ebben a kialakításban minden a legmagasabb minőségű.

csónakos tetoválások

Csónakot vezető férfi portréja

Az alábbi portré tetoválás emlékezetes mind a téma, mind a minőség szempontjából. A győzelem érzetét és a lusta, sietetlen nap érzetét kelti a csónak. Egy másik működő elem a sárga finom keverése a háttérben az árnyékkal. Az egyetlen negatív számomra a hangos piros szín. De mégis, azt'nagyon szép munka.

csónakos tetoválások

Előadó: Jesse Rix

A hajók és a hajók nagyon jól működnek különféle forgatókönyvekben. Az idősebb hajók nagyszerű témák, és zökkenőmentesen és lenyűgözően fordítanak tetoválásra. Mindenképpen érdemes őket komolyan megvizsgálni, amikor tetováló ötleteket kutatnak.

csónakos tetoválások

mmatins

  • Hajók és tengeri élet tetoválásai

    Míg általában szívesen célozok meg egy bizonyos témát, amikor tetoválásról írok, motivációt kaptam arra, hogy különféle tetoválásokat mutassak be, amelyek az óceánokhoz, a hajókhoz és általában a tengeri élethez kapcsolódnak. Néha a különböző tetoválási minták nézése ötleteket válthat ki…

  • Fenséges Hajótetoválások

    Kinek nincs't álmodott a tengerek vitorlázásáról a régi időkben, mivel az akkori tengerészek és hajókapitányok koruk felfedezői és legnagyobb kockázatvállalói voltak. Ott's mindig valami a fenséges hajókról és hullámzó tengerekről, amelyek felkavarják a miénk…

csónakos tetoválások

Rozsdás Clark