Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

Bohóc tetoválás: jelentés, tervek, fotók és ötletek

Bohóc tetoválás: jelentés, tervek, fotók és ötletek

CC-BY Danny PiG, a Flickr-en keresztül-effektus és szöveg hozzáadva

A horrorfilmek teljesen új kontextust adtak a hagyományos bohócnak. Azok a férfiak és nők, akik úgy döntenek, hogy ezeket a tréfákat a bőrükre festik, határozottan nem a mainstream a tetoválás világában. A bohócok különleges szimbolikus értékkel rendelkeznek azok számára, akik művészetként viselik őket. A boldog, szomorú, fenyegető, gonosz vagy gonosz bohóc tetoválások mindig nyomot hagynak. Ismerje meg ennek az érdekes tetoválásnak a jelentését, és fedezzen fel kreatív ötleteket saját egyedi tervezéséhez.

Gyakori bohóc tetováló fajták

 • boldog
 • szomorú
 • fenyegető
 • gonosz
 • gonosz
 • démon
 • koponya
 • dzsókerkártya
 • gyilkos

Bohóc Tetoválás Ötletek

Mit jelentenek a bohóc tetoválások?

Ezekhez a tetoválásokhoz számos különböző jelentés társítható. A jelentések attól függhetnek, hogy melyik variációt tetoválják. Ne feledje azonban, hogy végül a tetoválása azt szimbolizálja, amit szeretne. Ennek ellenére az alábbiakban bemutatunk néhány jelentést, amelyeket általában minden bohóc tetoválás típusához társítanak.

 • Boldog bohóc: Boldogság, nevetés, öröm, játékosság, csínytevő
 • Gangsta bohóc: Élet az utcákon, bűnügyi, pénz, szerkezet
 • Gyilkos bohóc: Börtön, gyilkosság, gonoszság, kétségbeesés
 • Szomorú bohóc: Boldogtalanság, nyomor, depresszió, hibák

Sok férfi és nő úgy véli, hogy ezeket a tetoválásokat az érzéseink vagy az általunk jelölt személy szimbolizálására használják. Annak, aki szeret másokat tréfálni, érdemes boldog bohócot választani. Ez jelentheti gondtalan életmódját is. Ha te'elkövetett néhány hibát, és igyekszik megtalálni az utat, a szomorú bohóc megfelelhet Önnek. A gyilkos bohócot és a gangsta bohócokat gyakran a fogvatartottak vagy a tekintélyt figyelmen kívül hagyók választják. Ezek a tetoválásminták nem't nem azt jelenti, hogy rossz ember vagy – lehet, hogy tetszenek az ábrázolt gonosz tervek. Tudnia kell azonban, hogy valószínűleg kritikát fog kapni emiatt.

A bohócokhoz gyakran különböző szövegeket, elemeket és szimbólumokat mellékelnek, hogy különböző kontextusokat biztosítsanak nekik. A legtöbb mintában csak az arc vagy a fej látható. A szöveg "Nevess most sírj később," gyakran a bohócokat kísérik – ez a mottó azt jelzi, hogy élvezni fogja az életet és a pillanatnak fog élni. A pénz, a szivar, a füst, a lángok, a tűz és a fegyverek is különböző jelentéseket emelnek ki a bohóc kialakításában. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt az összes különböző kép és ötlet megtekintésére ezen az oldalon, hogy képet kaphasson a rendelkezésre álló lehetőségekről, és inspirációt merítsen.

Bohóc Tetoválás Képek

A bohóc tetoválások története és szimbolizmusa

Az összetett személyeket gyakran vonzza a bohóc tetoválás, mivel egyszerre szimbolizálhatja a jót és a rosszat egyaránt gonosz A bohóc általában a népszerűbb választás. A formatervezési minták gyakran önmagukban mutatják be a bohócot, de néha más szimbólumok és elemek kísérik, amelyek új kontextust kölcsönöznek jelentésének. Akár fél-, akár teljes ujjú tetoválást szeretne, az új tetoválás öröme abból fakad, hogy egyedileg tervezi meg a választott színekkel, mérettel, szimbólumokkal és érzelmekkel.

A bohócszimbolika évszázadokra nyúlik vissza. A bohócok, viccnek is nevezik, általában a királyi udvarokat szórakoztatták. A bohócok szórakoztatják közönségüket, ha megnevettetik őket. Gyakran mindent megtettek, hogy jót nevessenek. A tréfákat a kalapjuk jelképezi, amelynek végein harangok vannak. A bohócokról már akkor is ismert volt, hogy színes és élénk öltözéket viselnek. Bár a bohócok szívesen szerepeltek a királyi körökben, gyakran gúnyolták a királyt, a királynét és az udvart. Ma is a bohócok képviselnek csúfolódás és féltékenység.

A bohóc valójában egy karakter, akit világszerte ismernek. A bohócok még most is szórakoztatják a férfiakat és a nőket szerte a világon. A bohóc -előadásokat gyakran élvezik a farsangokon és a születésnapi partikon. A bohócok egyik ismert megkülönböztető eleme, hogy gyakran festik az arcukat. Sokan úgy vélik, hogy a bohócok úgy festik arcukat, hogy szimbolizálják személyiségüket és jellemüket. A bohócok festhetik az arcukat, hogy ábrázolják'újra boldog, szomorú, őrült, vagy bármilyen más érzelmet.

Mivel a tervezés testreszabásának számos módja van, az eredmény teljesen attól függ, hogy mit keres. Akár boldog, őrült, szomorú vagy gonosz, azt találja, hogy a tetoválás két leggyakoribb változata a gengszter bohóc és a gyilkos bohóc. Ez sok esetben ugyanazon két variációja. A gengszter tervek gyakran ábrázolnak egy bohócot fegyverrel, például késsel vagy fegyverrel. Lehet ábrázolni szivarral, pénzzel vagy ékszerekkel. Gyilkos bohócok is ábrázolhatók ugyanazokkal a szimbólumokkal, valamint koponyák és vér. Ezt a kettőt a bandák és a fogvatartottak kedvencének tartják. Érdemes alaposan megfontolni ezt, ha érdekel, hogy mások hogyan vélekednek rólad. A gonosz tréfás tetoválás is ugyanígy osztályozható.

A boldog bohócokkal készült tetoválásokat gyakran a mosoly, gyerekekkel, ill szórakoztató. A szomorú bohócokat gyakran mutatják könnyek vagy a önelégült mosoly az arcukon. Ha ezek közül bármelyiket fontolgatja, győződjön meg arról, hogy megértette az egyes tervek konnotációit.

Bohóc Tetoválás Inspiráció

Szánjon időt a tetoválás előtt

Van néhány nagyon fontos dolog, amit emlékeznie kell a tetoválás előtt. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt a tetoválás kutatására. Teljesen meg akarja érteni, mit jelent és mit jelent a tetoválása. Te nem'nem szeretne tetoválást készíteni, és később megtudja, hogy valami mást képvisel, mint amit először gondolt. Don't rohanni, hogy tintát! Azok a férfiak és nők, akik rohannak tetoválást készíteni, általában sajnálják a választásukat. Don'ne kövesse el ezt a hibát. Még a lézeres eltávolítás és a takarás mellett is minden tetoválás megoldható't legyen javítva! Mint mindig, köszönöm a látogatást.

Hozzászólások

James 2015. október 08 -án:

A bohóc tetoválás azt jelenti, hogy az illető rendőrgyilkos, vagy meg fog ölni

I.W. McFarlane Philadelphiából 2012. augusztus 06 -án:

Ott kell hitelt adnom, ahol hitel jár! Amit itt látok, az minden bizonnyal a művészet műve. Bár ezeknek a tetoválási mintáknak egy része ijesztő, azt kell mondanom, hogy néhány képzőművészeti alkotás.

Dianna Mendez 2012. augusztus 04 .:

Ez csak érvényesíti a "a bohócok ijesztőek" gondolatok sok embertől. Érdekes téma és nem'nem tudom, hogy a bohócokat tetoválásnak ajánlották.

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. augusztus 3 -án:

Igen, csak az aljas bohócok. lol

BeyondMax Sydney -ből, Ausztrália, 2012. augusztus 03.

Ez csak elgondolkodtató, tényleg! Gyerekkoromban szerettem a bohócokat, de amikor elkezdtek kúszni, LOL Minden ezen a világon felborul…

Ruby Jean Richert Dél -Illinois államból 2012. augusztus 02 -án:

Egyetértek Frank -el, a tetoválásod a legjobb, ezek nagyon színesek, ügyesek..

Aurelio Locsin Orange County -ból, CA -ból 2012. augusztus 02 -án:

Azt hiszem, ezek a bohóc tetoválások jobban megijesztenek, mint azok, amelyek koponyákat és halált mutatnak. Szavazás erre és érdekes.

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. augusztus 02 -án:

tudod, amikor ezeket a csomópontokat csinálod're másodszor senki előtt .. Láttam sok, de a tiéd csúcs !!! 🙂 Frank

Alastar Packer Észak -Karolinából 2012. augusztus 02 -án:

Gonosz gonosz, ó fiú. Ezek egy része magas művészi- néhány nem annyira. Hé, Ricky, szerinted azok az emberek, akik ismerik ezt a stílust, rájönnek, hogy komolyan meg tudnak ijeszteni egy csomó embert, akiknek kulofóbia van- félelem a bohócoktól?