én'Mindig azt hittem, hogy a galamb tetoválás a legkreatívabb és legszebb tetoválás.

Két galamb vázlata

Két galamb vázlata

Aarman Wright a Flickr -en keresztül (nyilvános domain)

Mit képviselnek a galamb tetoválások??

  • Egyetemes béke és tisztaság. Ezeket a galambokat olajfaággal lehet ábrázolni.
  • Hosszú távú szerelem. A galambok hím és nőstények életre párosodnak. Többnyire párban rajzolnak, bár ezt nehéz észrevenni, ha számos galamb van jelen.
  • kereszténység. A galamb a kereszténységben is nagyon szimbolikus, mind a Szentlélek, mind az áldozat szimbóluma.
  • Orákulum. Más kultúrák régen a galambokat hírnökként és előjelként tekintették, egyesek a jövő hírnökeiként tekintettek rájuk.
  • Háború. Az ókori Japánban a galambokat figyelmeztették a közelgő háborúra.

A galambot nagyrészt a béke szimbólumaként ölelik fel, hangsúlyt fektetve a szelídségre és a világ jobbá tételére. Hagyja's nézzünk meg néhány példát a galamb tetoválásokra.

Repülő galamb hátsó tetoválása

Repülő galamb hátsó tetoválása

Hátul

Amit felfedeztem, amikor galamb tetoválásokat kerestem, az volt, hogy a túlnyomó többség a hátára került, bár nem'nem tudom miért. Szinte mindenki, aki ezeket kapta (néhány kivételtől eltekintve) nő volt.

Sötét bélelt galamb tetoválás a hátán

Sötét bélelt galamb tetoválás a hátán

Stenciled on Back

Ami a fenti tetoválást illeti, szeretem a sablonos megjelenést és elhelyezést. Szeretem a sötét vonalakat – számomra sokkal jobban állnak.

Galamb és könnyű alkar tetoválás

Galamb és könnyű alkar tetoválás

Alkar

Itt's kivétel a galambtetoválások hátsó szabálya alól – azt's egy emberre és a karjára. Azt's meggyőző abban, hogy törzsi tetoválás érzetét kelti, és keveredik a felkarján lévővel.

Kis galamb tetoválás a nő bokáján.

Kis galamb tetoválás egy nőn's Boka.

Boka

Néhány boka tetoválás alkalmas arra, hogy egy nő része legyen's úgy néz ki, mint a fenti képen látható. A szív bevonása a galambbal jól működik, és nagyon aranyos.

Bonyolult galamb tetoválva a bordákra

Bonyolult galamb tetoválva a bordákra

Mellkas

Ezzel szemben itt's egy másik galamb tetoválása az oldalon, teljesen más eredménnyel és megjelenéssel. Jobban szerettem volna, ha a galamb alatti alj kicsit világosabb a jobb hatás érdekében, de ez van'még mindig szép.

Nő egy galamb tetoválással a nyakán

Nő egy galamb tetoválással a nyakán

A nyak hátsó része

Ennek elhelyezése lehetővé teszi a nő számára, hogy felhúzza a haját, hogy megmutassa, vagy elengedje, hogy elrejtse, amikor az alkalom megkívánja. Sokan nem tetoválnak'ne gondoljon a társadalmi következményeire, ha testük bizonyos részein tintát kapnak. Később megbánják. Ez egy példa a jó elhelyezésre.

Színes galamb tetoválás a hát felső részén

Színes galamb tetoválás a hát felső részén

Csak a nyak alatt

Ez közvetlenül a nyak alatt van, ami egy másik jó hely. Ha ezeknek a nőknek a tetoválása egy kicsit alacsonyabb vagy egy kicsit magasabb lenne, nehéz lenne megtenni. De a nyak alatti tetoválással egy blúz vagy ing könnyen eltakarhatja, amikor az alkalom azt igényli. Ami magát a tetoválást illeti, szeretem az olajbogyót a szájban.

Galamb tetoválás törzsi stílusban

Galamb tetoválás törzsi stílusban

Törzsi

Ez egy egyedi galamb tetoválás. Úgy tűnik, mintha azt mondanák, hogy a béke a legtöbb esetben kudarcot vall, ami nem túl boldog gondolat. A design szép, és szeretem a sötét és élénk színeket.

Kis galamb tetoválás a vállán.

Kis galamb tetoválás a vállán.

Hátsó váll

Valamiért nagyon szeretem ezt az egyszerű galamb tetoválást a váll hátsó részén. Azt'egy szép hely, ahol el lehet helyezni, és ismét láthatóvá válik és elrejthető, amint az látható.

Nagy galamb tetoválás

Nagy galamb tetoválás

Nagy

Ez egy csodálatos tetoválás. A szárnyak csapkodnak, mégis's békésen felfüggesztve a levegőben.

Két párzó galamb

Két párzó galamb

Párosodó galambok

Ez egy fantasztikus tetoválás, és egy férfit és nőt jelent, akik párosodnak egy életen át. Általában, amint az fent látható, kezdőbetűk jelenítik meg a személyt'fejezd ki szeretetedet. Amint fentebb említettük, a galambok életre kelnek, és ez a módja annak, hogy elmondjuk, szerelmed örökké tart. Ügyeljen arra, hogy amikor felveszi a kezdőbetűket, hisz a kapcsolatban, így nem'később nem kell megváltoztatni a tetoválást.

© 2011 Barnacle Bill