Richard Hale tetoválásrajongó, aki a tetoválás szimbolikáját, jelentéseit és történelmét tanulmányozza és kutatja.

A bagoly tetoválása: történelem, jelentés és & amp; Tervezés

A bagoly tetoválás: történelem, jelentés, & Tervezés

Monsieur Gordon a Flickr Commonson keresztül

Bagoly Tetoválások

A bagoly gyönyörű és értelmes tetováló választás. A bagoly tetoválás nem feltétlenül mainstream, de népszerű, mivel mind férfiak, mind nők viselnek. Gyakran színesek és részletesek, általában egyedül ábrázolják a baglyot, de tartalmazhatnak más szimbólumokat és elemeket is.

Ebben a cikkben megvitatjuk a bagoly tetoválás terveit és a szimbolikát. Mi'fényképeket készített néhány igazán lenyűgöző bagoly tetoválásról. Reméljük, hogy inspiráltan távoztok, rengeteg ötlettel a következő tetováláshoz.

bagoly-tetoválás-és-jelentése-bagoly-tetoválás-tervek-és-ötletek-bagoly-tetoválás-képek

Mack Taknado (Engedéllyel használt)

A bagoly a legbölcsebb a madarak közül, mert minél többet lát, annál kevesebbet beszél.

– Afrikai közmondás

bagoly-tetoválás-és-jelentése-bagoly-tetoválás-tervek-és-ötletek-bagoly-tetoválás-képek

Råbbit (Engedéllyel együtt)

Bagoly tetoválás szimbolizmus és design

Csakúgy, mint a legtöbb állat tetoválás, a bagoly tetoválás gazdag szimbolikus értékkel rendelkezik. A bagoly a bölcsesség, a tudás és az átmenet szimbóluma.

A bagoly sok különböző ősi civilizációhoz kapcsolódik az idők során, szerte a világon. A bagoly szerepet játszik a hindu, egyiptomi és kelta hagyományokban és mitológiákban. Ezek a kultúrák azt hitték, hogy a bagoly a halottak védelmezője és őrzője, és úgy gondolták, hogy képes kommunikálni az eltávozottakkal. A rómaiak úgy vélték, hogy egy bagoly, amely egy középület tetején lóg, egy fontos közéleti személy halálát jósolja. Emiatt a baglyot általában a "A halál angyala" és azt hitték, hogy a nemrégiben távozott lelkeket az alvilágba kalauzolja vagy viszi. Az ókori görögök számára a bagoly szent volt Athénének, a bölcsesség görög istennőjének.

A bagoly szimbolikus volt az indiánok számára is, akik azt hitték, hogy a szent tudás őre. A bagolyra is néznének, hogy megjósolják az időjárást. Számos kultúra úgy vélte, hogy a bagoly elkíséri a lelket a túlvilágon, és néhányan úgy vélik, hogy ha bagolyt lát az álmában, az azt jelenti, hogy Ön vagy valaki az életében halált fog tapasztalni.

Ha közelebbről megvizsgáljuk a baglyot, jobban megérthetjük az állat mögött álló összes szimbolikát. Nagy szemükről és ügyes vadászati ​​képességeikről ismertek. Szemüket úgy tervezték, hogy gyenge fényviszonyok között messzire lássanak, és csendesen vadásznak, alig hallatszanak, amikor repülnek, mivel rendkívül puha tollazatot fejlesztettek ki "akusztikus lopakodás" és lehetővé teszi számukra, hogy zsákmányukra lopakodjanak. A baglyoknak titokzatos hangulata van, talán azért, mert éjszakai, és ritkán látni napközben. Ahogy a legtöbb szárnyas állat, a bagoly a szabadságot szimbolizálja, de a látást is képviseli, mivel képesek éjjel látni.

Egy bagoly tetoválással sokat tehet. Ezek a minták élénk színű vagy fekete tintával, bonyolult reális részletekkel, vagy absztrakt vagy rajzfilm -dizájnnal, nagy vagy kicsi tetoválásokkal jól néznek ki; a bagoly ülhet egy ágon vagy repülhet, szárnyait kinyújtva vagy szorosan átölelve. Emiatt a bagoly tetoválás szinte bárhol elhelyezhető a testen. A baglyokat gyakran más szimbólumokkal ábrázolják: kulcs, óra, virág, bármi, ami jól néz ki.

A bagoly tetoválás tervezésekor szánjon időt a lehetőségek feltárására és megtudja, mit kínál a tetoválóművész. Ügyeljen arra, hogy szánjon időt arra, hogy minél több bagoly tetoválási mintát nézzen meg, mert ez képet ad a lehetséges lehetőségekről.

bagoly-tetoválás-és-jelentése-bagoly-tetoválás-tervek-és-ötletek-bagoly-tetoválás-képek

Mack Taknado (Engedéllyel használt)

Az éjszaka tisztább, mint a nap; jobb gondolkodni, szeretni és álmodni. Éjszaka minden intenzívebb, igazabb. A nap folyamán elhangzott szavak visszhangja új és mélyebb értelmet nyer.

– Elie Wiesel

Bagoly tetoválás: jelentés és ötletek

Figyelembe véve a gazdag szimbolikus történelmet és a bagoly tetoválás színes szépségét, nem csoda, hogy ilyen népszerűek. Mint korábban említettük, férfiak és nők egyaránt viselhetnek bagoly tetoválást. Ha valami aranyosat szeretne, akkor rajzfilm -tervezéssel mehet. Ha te'Ha valami komolyabb dologba kezd, akkor egy teljesen részletes, valósághű tervezés mellett dönthet.

A tetováló művészek kreatívak lettek az évek során, és bagolyterveket tettek sok irányba; te'Látni fogja a baglyokat ékszerszemekkel, vagy lámpásokat tartva a karmukban. A bagoly az időhöz kapcsolódik, így nem ritka, hogy baglyokat látnak órákkal vagy homokórákkal. Néhány szülőnek bagolyfát tetoválása van, hogy gyermekeit ábrázolja. Szülheted a gyerekeidet's neveket a bagolybabák alatt.

Mit képvisel egy bagoly tetoválás?

A bagoly tetováláshoz sok különböző jelentés kapcsolódik. Függetlenül attól, hogy a baglyot szimbolikus célokra vagy dekoratív művészetként választja, továbbra is fontos tudni, hogy mit szimbolizál.

Bölcsesség

Lopakodás

Szabadság

Látomás

Tudás

Átmenet

Vadászat

A túlvilág

Az üzenetküldő

Függetlenség

Tapasztalat

Rejtély

Titkok

Védelem

Intelligencia

Intuíció

A természetfeletti

Halál (szó szerint vagy szimbolikusan)

bagoly-tetoválás-és-jelentése-bagoly-tetoválás-tervek-és-ötletek-bagoly-tetoválás-képek

Micael Faccio a Flickr Commons segítségével

Tetoválás előtt

Van néhány fontos dolog, amelyet emlékeznie kell a tetoválás előtt.

  • Feltétlenül szánjon időt az alapos kutatásra, mielőtt dönt.
  • Győződjön meg róla, hogy pontosan tudja, mit jelent – nem'nem szeretne tetoválást készíteni, és később megtudja, hogy valami mást képvisel, mint gondolta.
  • Don't rohanás tetoválás, ha nem biztos benne! Győződjön meg arról, hogy teljesen eladta a tetoválását.
  • Azok, akik rohannak a tintához, általában később megbánják az utat. Ne feledje, hogy még a lézeres eltávolítás és a borítás mellett is minden tetoválás megoldható't legyen rögzítve. Tedd meg a helyes választást az első alkalommal.

A Bagoly és a Punci macska a tengerhez ment

Gyönyörű borsó-zöld csónakban

– Edward Lear

Bölcs öreg bagoly ült a tölgyben;

Minél többet látott, annál kevesebbet beszélt;

Minél kevesebbet beszélt, annál többet hallott;

Miért tud't mindannyian olyanok leszünk, mint az a madár?

– Névtelen

Hozzászólások

Jason 2019. augusztus 30 -án:

Mit csinál egy bagoly & rózsa átlag

Allen Adkins 2019. március 08 .:

Teljesen lenyűgözte a Bagolyról szóló információ. Ez megerősítést jelent számomra a szerzésben, és a lábamra fogok tetováltatni, ez lesz az első tetoválásom. Kösz!

Ginny 2018. január 25 -én:

Mit jelent a férfi fekete özvegy

Tjw 2017. november 30 -án:

Szia Norman, ha jól tudom, nem. A tetoválóművésznek tudnia kell tanácsot adni, de ezt még nem hallottam / láttam.

normann 2017. október 22 -én:

A bagoly tetoválásnak van valami köze a bandához, mielőtt megkapom azt, amit nem szeretnék

Lindsay Langstaff 2017. augusztus 07 .:

Szeretek tetoválásokat készíteni, amelyek szerintem reprezentálják azt, aki vagyok, ezért egy bagoly tetoválása jó ötlet lehet. Köszönöm az inspirációt!

macskabagoly 2016. augusztus 27 -én:

Adja hozzá megjegyzését. A bagoly tetoválás fantasztikus. Baglyokat gyűjtök, és remélem, hogy hamarosan baglyos tetoválást készíthetek…

Michelle 2014. június 13 -án:

Nagyon köszönöm az összes információt, amelyet nyújtott, ez volt a leghasznosabb webhely'találtam

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2013. november 24 -én:

Lucas, köszönöm a hozzászólást. én'ilyen jelentést még nem hallottam. Rengeteg baglyos tetoválással rendelkező embert ismerek, férfiakat és nőket egyaránt. A bagoly a bölcsesség, a tudás és a látás szimbóluma. Bagoly tetoválás tervez rock !!! Ott'sokféle módon lehet rossz $$$ tetoválást készíteni. Ne félj barátom.

Lucas 2013. november 20 -án:

Baglyot akartam tetoválni a lábamban, de apám azt mondta, hogy a homoszexualitást képviseli, igaz? Mert azt akartam tenni, hogy a világegyetem titkos tudását képviseljem, de most'Kicsit félek, hogy az emberek azt fogják gondolni, hogy i'meleg vagyok vagy ilyesmi

kádár szakács 2012. november 08 -án:

Amióta megcsináltam az első tetoválásomat, elfoglalt vagyok a megszerzésével. És nekem már van 4, a következőnek pedig én'Azt tervezem, hogy baglyot szerezek a húgom emlékére, mert a baglyok mindig a kedvenc állatai voltak. Tehát ez a tetoválás nagyon különleges jelentéssel bír.

Richard Ricky Hale (szerző) Nyugat -Virginiából 2012. július 28 -án:

*Jen, köszönöm, hogy időt szakítottál a látogatásra. Örülök, hogy tetszettek a baglyos tetoválások. Legjobbakat kívánom.

*Michael, köszönöm a remek megjegyzést. Örülök, hogy éleslátónak találtad. Ha valaha látott bagolyt a természetben, akkor nagyon elbűvölő. Jellegzetességük és személyiségük elképesztő.

*Cigány, mindig hálás vagyok, hogy eljöttél. Remélem tetszett nekik.

*Alocsin, köszönöm, hogy elolvastad ezt a pajtást. Igazad van, a bagoly tetoválásnál sokféle van. Valami mindenkinek.

*Aviannovice, örülök, hogy élvezted a bagoly és a bagoly tetoválás körüli történelmet.

*Max, mindig jó hallani rólad, uram Max. Ez egy jó keverék. Gondolom minden attól függ, hogy mit keresel. De sok nőt látni velük.

*Frank, köszönöm a megjegyzést és az időt Frank. Legjobbakat kívánom.

Frank Atanacio Shelton -tól 2012. július 24 -én:

A csodálatos baglyok csodálatosak, áldj meg testvér .. 🙂

BeyondMax Sydney -ből, Ausztrália, 2012. július 24 .:

Azt'Nagyon érdekes, hogy a legtöbb képen hölgyek láthatók. Azt hittem, hogy a baglyos tetoválásokat jobban kedvelik a srácok. De mint ismét, néhány közülük egyfajta rajzfilm.

Deb Hirt Stillwater, OK, 2012. július 23 -án:

Néhány jó történelem és remek tetoválások!

Aurelio Locsin Orange County -ból, CA -ból 2012. július 23 -án:

Szeretem ezeket a tetoválásokat, mert a rajzfilmfigurától az aranyoson át a reálisig és hevesig terjednek. Szavazz erre a Fel és Szépre.

Cigány Rose Lee a floridai Daytona Beachről 2012. július 23 -án:

Ezek színesek és csodálatosak. Szeress baglyokat.

Michael Fielder Észak -Közép -Nyugat -Virginiából, ahol a zöld fű nő … 2012. július 22 -én:

Milyen nagyszerű és tanulságos olvasmány. Mindig titokzatosnak néztem a baglyot, és soha nem hangoztattam, miért. Nagyra értékeltem és élveztem is őket, amikor láttam őket, és úgy néztem volna a néhányra, mint akiket transzban láttam, elfelejtve az időt. És soha nem jutott eszébe, hogy miért? Csak egyike volt azoknak a sok félelmetes dolognak a természetben, amelyek mindig megragadtak.

Volt egy farmom, és ott volt egy bagoly "közösség" val vel. Egyszerűen biztonságban éreztem magam bizonyos mély, nem verbális szinten. Ezenkívül az utolsó helyen, ahol laktam, két szezont késleltettem a költözést, mert a bagoly (amit soha nem láttam) a hálószobám ablakán kívül elaludt és felébredt "Hú, Hú."

És most már tudom, miért! Az a tizenkét jelentés, amelyet a fenti bagolyhoz társít, mind mélyen beleivódott a spiritualitásomba. Most már megyek, és sokkal jobban megértem magam.

Köszönöm a remek olvasást.

Jennifer Stone az angliai Riverbankról 2012. július 22 -én:

Hűha … elképesztő kopások vannak itt, különösen szeretem azt, ami a női bal vállon van. Remek csomópont, köszönöm. Szavazás és ilyesmi, Jen