A pontosvesszős tetoválások rendkívül egyszerűnek tűnhetnek, pontjukkal és vesszőjükkel alul, de mások számára többet jelentenek, mint a klasszikus nyelvtani írásjelek. Hosszú évek óta az emberek pontosvesszős tetoválásokat készítenek, hogy világossá tegyék a mentális betegségek jelentőségét. A szolidaritás jeléül viselik a mentális betegségben szenvedő emberekkel és azokkal, akik emiatt életüket vesztették.

A pontosvesszős tetoválási trend fokozódásával az emberek különböző típusú pontosvesszős tetoválásokat vezettek be, és módosították azt további elemek hozzáadásával. A tetoválások hihetetlenül klassznak tűnnek, és sok embert összehoztak. Tehát ha egyedi, minimalista tetoválást keres, erős jelentéssel, akkor mindenképpen a végtelen pontosvessző tetoválást kell választania.

Az alábbiakban felsoroljuk a pontosvessző -tetoválások különböző típusait, valamint a pontosvessző -tetoválás mögött meghúzódó jelentést..

pontosvessző-tetoválás

A pontosvessző -tetoválás jelentése

A pontosvesszős tetoválás elsősorban a szolidaritást szimbolizálja azok iránt, akik véget vethettek volna saját életüknek, de kiharcolták az utat és túlélték azt. Az emberek hosszú évek óta küzdenek depresszióval, szorongással és sok más típusú mentális betegséggel. Itt jött létre a „Project Semicolon”, és a pontosvesszőtetoválással szimbolizálta, hogy egy szerző hogyan fejezhette be életét, de nem döntött úgy. Ennek a hihetetlen projektnek a megalakulása óta a pontosvesszős tetoválás nőtt, és jelentős divatirányzat lett, és ehhez jó ok kapcsolódik.

A pontosvesszős tetoválások nem csak segítenek a viselőnek, hanem sok embert összehoznak, és segítenek megnyílni a mentális betegségekkel való küzdelemben. Ez a tetoválás a remény szimbóluma a mentális stresszen átesett emberek számára, és lehetővé tette az emberek számára, hogy kijussanak a héjukból. A pontosvesszős tetoválások is emlékeztetnek a történetedre, hogy milyen erős vagy. Ez a tetoválás motivál arra, hogy átvészeld az élet mindennapi küzdelmeit.

Még ha nem is mentális betegségekkel küszködik, tiszteletre méltó, ha ezt a tetoválást megcsinálja, mivel így támogathatja azokat az embereket, akik már átestek rajta, és valóban át is élik azt, és támogatást nyújtanak neki, amin keresztülmennek..

Elhelyezés

A pontosvesszős tetoválások kicsi méretűek, ezért a legjobb, ha látható helyen helyezzük el őket, mert így az emberek azonosítani tudják, hogyan harcolnak a mentális egészségért, és hogy Önnek komoly története van. Néhány pontosabb hely a pontosvesszős tetoválás felhelyezésére a csuklóujja és a füle közelében. Sokan elkezdték az arcukra, az oldalukra menni, ami egészen egyedi hely.

A pontosvessző -tetoválások típusai

Az alábbiakban felsorolunk néhány klasszikus és legdivatosabb pontosvessző -tetoválási ötletet, amelyek meggyőzhetnek arról, hogy egyet szerezzenek, annak ellenére, hogy ennek a tetoválásnak a jelentése elég meggyőző.

A vastagbél macska

Egyes pontosvesszős tetoválások egyedi megjelenésűek, és különböző jelentésekkel is rendelkezhetnek. Ez a pontosvesszős macskatetoválás az egyik legaranyosabb tetoválás, amelyet az interneten talál, különösen azok számára, akik macskaőrültek. Ez a tetoválás fekete tintás pontosvessző -tetoválást tartalmaz, de pont helyett egy macskaarc van, mint egy pont.

Az emberek általában azért készítik ezt a tetoválást, hogy bemutassák a kedvenceiket, és ez az átalakulást és a függetlenséget is szimbolizálja, mivel a macska sok törzsben és a japán mitológiában meglehetősen szimbolikus. Ez a tetoválás azt is jelentheti, hogy egy kisállat hogyan ment át a mentális betegségein. Próbálkozzon ezzel az aranyos pontosvessző -tetoválással, és dobjon ki néhány vonzó és értelmes hangulatot.

Az akvarell stílus

akvarell pontosvessző tetoválás

Most bemutathatja a híres akvarell tetoválási technikát a pontosvesszős tetoválásában, és feldobhatja. Ez az akvarell pontosvessző -tetoválás fekete tinta pontosvessző -tetoválást tartalmaz a csuklón, akvarellhullám fölött, amely kissé szivárványhoz hasonlít.

Az akvarell technika tökéletesen kiegészíti a pontosvesszőt, így tökéletes kontrasztban marad a tetoválás. Ez a tetoválás nemcsak egyedülállóan elegánsnak tűnik, hanem színt is hoz az életedbe, főleg akkor, ha a mentális egészséggel foglalkozó durva folton ment keresztül.

A pillangó elszáll!

Ennek a pillangó pontosvessző -tetoválásnak az egyik legjobb és legszebb pontosvessző -tetoválásnak kell lennie, amellyel valaha találkozik. Ez a tetoválás fekete tintás pontosvesszőt tartalmaz, kis pillangószárnyakkal a vastagbél közelében. A vastagbél egy pillangó testét képviseli. Ez a tetoválás az átalakulás pontos szimbóluma; megmutatja, hogyan alakult át az évek során emberként, és most sokkal jobban érzi magát.

Ez reményt is kelt, hogy a dolgok jobbra fordulnak, és nem mindig marad hernyó. Mint egy bizonyos ponton, a hernyó pillangóvá változik. Csak így fogsz új és jobb emberré válni, testileg és lelkileg is.

A kereszt jele

Ha a keresztény hit valódi híve vagy, és úgy gondolod, hogy ez segített neked csodálatos módon növekedni, akkor ez a pontosvesszős kereszt tetoválás a tökéletes választás az Ön számára. Ez a tetoválás fekete tintával ellátott keresztből áll a csuklórésen középen, ahol megjelenik a pontosvessző. Ez a tetoválás a Krisztusba vetett valódi hitet jelképezi, és azt, hogy a vallás hogyan segített átvészelni az élet sötét szakaszát. Készüljön hát fel, hogy bemutassa Isten csodálatos erejét ezen a szimbolikus keresztvesszős tetováláson keresztül.

Fade Away Birds Semicolon Tattoo

madár pontosvessző tetoválása

Ez a madár pontosvessző -tetoválása valóban egyedi és kivételes műalkotás. Ez a tetoválás kék és lila tintával ellátott pontosvesszőt tartalmaz, ahol a pont halványan jelenik meg, és elhalványuló fekete tintás madarakká. A madarak ebben a tetoválásban a szabadságot képviselik, ahogy kilépnek a kagylóból. Megmutatja, hogyan hagyta maga mögött minden gondját és küzdelmét, és végül lépett tovább. A reményt is szimbolizálja, mivel a madarak a remény és a fenntartás egyik jelentős szimbolikája.

Sok vallásban és kultúrában a madarak az ég és a föld hírnökei közé tartoznak, nagyobb hangsúlyt fektetve a szabadság ábrázolására. Ennek a tetoválásnak nehéz ellenállni ilyen gyönyörű megjelenéssel és intenzív ábrázolással.

Szív vastagbél tetoválás

Ez a szív pontosvessző -tetoválás meglehetősen klasszikus, és az egyik leghíresebb pontosvessző -tetoválás. Ez a tetoválás egy piros tintás szívet tartalmaz a pont helyett, alatta a hagyományos fekete tintás vesszővel, pontosvesszőként bemutatva. Ez a tetoválás azt jelképezi, hogy milyen erős a szerelem, és hogyan segített neked életed néhány szörnyű időszakában.

Ezt a tetoválást is megszerezheti, hogy megbecsülje egy szeretett személyt, aki átvészelte a sötét fázist. Ezzel a tetoválással bizonyítsa be a világnak, hogy csak szerelemre és ajándékozásra van szüksége, leginkább a kegyetlenséggel és csalással teli világban való túléléshez.

Infinity Semicolon Tattoo

Ez a végtelen pontosvessző -tetoválás meglehetősen erős, mivel mindkét szimbólumnak erős jelentése van, és együttesen erőteljes hangulatot áraszt. Ez a tetoválás fekete tintával ellátott végtelen táblát tartalmaz, pontosvesszővel kiegészítve a képet.

A végtelen tetoválások a magányt és valami örökre utalnak. A pontosvesszővel együtt a teljes tetoválás az életben rejlő összes korlátlan lehetőséget képviseli, és nincs semmi, amin ne tudna keresztülmenni. Csak annyit kell tennie, hogy elméjét és lelkét jobbá teszi, és ez a tetoválás tökéletes módja annak, hogy erre ösztönözze Önt.

Pontosvessző és ütem

pontosvessző szívverés tetoválás

Noha a tetoválás nagyon keserűnek tűnhet, még mindig nem győzi le azt a tényt, hogy ez a pontosvesszővel ellátott szívverés tetoválás az egyik lenyűgözőbb és legfinomabb tetoválás a tetoválás művészetében. Ez a tetoválás fekete tintás szívverést tartalmaz, amely pontosvesszővel végződik. Ez a tetoválás azt jelzi, milyen értékes az életed, és ez az élet csak egy szívdobbanásnyira van. Ezt a tetoválást is megszerezheti, hogy bemutassa valaki iránti szeretetét, és azt, hogyan változtathatták meg vagy menthették meg az életét.

Minden Fehér Minden

Ha egyedi tetoválást keres, ne keressen tovább, mivel ez a fehér pontosvessző -tetoválás a tökéletes választás az Ön számára. Ez a tetoválás fehér tintás pontosvesszőt tartalmaz, amely tökéletesen néz ki az ujján vagy a fül közelében. Ez a tetoválás egyszerű, mégis stílusos és egyedi, mint valaha. Ez a tetoválás arra ösztönöz, hogy mindig a jó oldalára nézzen, függetlenül attól, hogy milyen kedvezőtlen vagy kihívást jelent a helyzete. Ez a tetoválás arra is ösztönöz más embereket, hogy találkozzanak a tetoválásával, hogy mindig nézze meg a pozitívumokat.

Szitakötő pontosvessző tetoválás

Egy másik fantasztikus elem, amely feldobhatja a pontosvesszőtetoválást, ez a szitakötő pontosvesszőtetoválás. A tetoválás egyedi megjelenésű, és valamilyen okból misztikus hangulatot áraszt. Ez a tetoválás tartalmaz egy fekete tintás pontosvesszőt, amely a szitakötő testét képviseli, fekete tintával körvonalazott szárnyakkal.

A szitakötők a bátorságot, az örömöt és az erőt jelképezik. Ez a tetoválás sok embernek segített megtalálni ezeket az élet fő tulajdonságait és alkalmazni a mindennapi életükben. Elsősorban azoknak szól, akik túlélték a súlyos öngyilkossági epizódokat, és most sokkal jobb életszakaszban vannak. Így adj egy kis varázslatos tapintást a testedhez és az életedhez ezzel a hihetetlen pontosvesszős tetoválással.

Zenebarátok Semicolon Tattoo

zenei pontosvessző tetoválás

Ha igazi zenekedvelő vagy, akkor ez a hangjegy pontosvesszős tetoválás a megfelelő választás az Ön számára. Ez a tetoválás fekete tintával ellátott hangjegyből áll, szívverésvonalakkal, amelyek a pontosvesszőhöz csatlakoznak. Ez a tetoválás azt mutatja be, hogy a zene hogyan vezetett át életed legnehezebb részein.

Azt is elmondja, hogy a zene és ez a tetoválás segíthetett a depresszióban. Így másoknak is megmutathatja, hogyan segíthet nekik a zene a depressziós időszakban, különösen akkor, ha úgy tűnik, nem tudnak túljutni a nehéz időszakon, mert a zene erőteljes.

pontosvessző-tetoválás

GYIK

Mennyi ideig tart egy pontosvesszős tetoválás?

A pontosvesszős tetoválás elkészítéséhez szükséges idő sok tényezőtől függ. Ezek a tényezők általában a tetoválás méretéből, a kialakításból és a szükséges részletekből állnak, valamint a tetováló művész tapasztalatából..

A pontosvesszős tetoválások meglehetősen egyszerűek, és nem igazán tartalmaznak felülmúltságot. Tehát ha a klasszikus pontosvesszős tetoválásra készül, akkor legfeljebb tíz percet vehet igénybe.

Ha először tetovál, akkor a fájdalomtűrő képességétől és a testfelületétől függően tovább tarthat..

Mennyibe kerül a pontosvesszős tetoválásom?

Mivel a pontosvesszős tetoválások általában kisebb méretűek, összesen 40 dollárba kerül; ez azonban nem szabványos ár, és a költségek több okból is emelkedhetnek. Néhány tetováló szalon óránként fizet. Tehát ez attól függ, hogy milyen területen van a tested, amelyen fel kell csavarni. A tetováló művészek óránként fizetendő maximális költsége 200 dollár. Ha színes tintát és más egzotikus részleteket ad hozzá tetoválásához, akkor több mint 40 dollárba kerül.

Fájdalmas a pontosvesszős tetoválás a csuklómon?

A csuklótetoválás meglehetősen fájdalmas, mivel ezen a területen sok véna található, ami miatt sok fájdalmat érezhet más területekhez képest. Ez azonban nem akadályozhatja meg, hogy beszerezzen egyet, mivel néhány percig érezni fogja az érzést. A pontosvesszős tetoválások kicsik, és nem sok időt vesznek igénybe.

Végső szavak

Ezekkel a fantasztikus pontosvesszős tetoválásokkal most nemcsak fantasztikus body artot érhet el, hanem sok más ember életét is megváltoztathatja. Ez az egyik tetoválás, amit a tetováló fanatikusok gyakran kapnak, hiszen nagyon sok embernek segített már. Tehát ezt a tetoválást érdemes megtenni, mivel jelentős változást hozhat egy olyan ember életében, aki mentális egészségével küszködik.