A divatos boka tetoválások manapság egyre népszerűbbek, különösen a nők körében. Ez a fajta tetoválás különösen alkalmas azoknak a nőknek, akik olyan kis darabot keresnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy ízlésesen és finoman kifejezzék magukat. Az önkifejezésen kívül sok nő úgy véli, hogy a bokadarabok vonzóbbá teszik a lábukat, ami növeli bájukat. Az idő múlásával a bokadarabok növekvő népszerűsége szélesebb körű és jobb formaválasztékot nyitott, ami több embert befolyásolt a divathoz.

boka tetoválás

A boka tetoválás típusai

Kicsi állati boka tetoválások

Ha aranyos boka tetoválást keres, amely tükrözi személyiségét, akkor érdemes kipróbálnia ezt a fajta tetoválást. Mindössze annyit kell tennie, hogy meghatározza melyik állat tükrözi legjobban az oldaladat amit képviselni szeretne. Minden állat egy bizonyos karaktert képvisel. A róka például ravasz személyiséggel társul. A nyúl viszont alázatot jelent. További lehetőségek lefedése érdekében nézze meg ezen állatok alternatív jelentését, amelyet egy másik kultúra határoz meg.

Örvényes boka tetoválások

Ha egy egyszerű tetoválást szeretne, amely kiemeli a formát a design felett, akkor az örvénylő boka tetoválás nagyon alkalmas az Ön számára. Sok nő használja ezt a típusú bokadarabot elegáns kivitele miatt. A dizájn egyszerűen a bokája körvonalain át a lábfej oldalára, majd a lábujja felé kavarog, elbűvölő mozdulatokkal nyomon követve a bokája és a lábszár körvonalait.

Kelta bokatetoválások

A kelta boka tetoválás ideális azoknak a nőknek, akik szimbolikus tetoválást szeretnének, történelmi ábrázolással. Ez a tetoválás ötvözi az eleganciát a kelták által az ókorban használt értelmes mintákkal. A kelta tetoválások formákból, vonalakból és mintákból állnak, amelyek összefonódnak, és gyönyörű csomót hoznak létre. A kelták úgy vélik, hogy ennek a szimbólumnak a hordozói képesek megidézni a jó energiákat, amelyek szerencsét hoznak.

Szőlő boka tetoválások

A szőlőtetoválás ma a boka tetoválás egyik felkapott típusa. Ha színes dizájnt keres a bokája kiemeléséhez, akkor fontolja meg a szőlőtetoválás megszerzését. Ez a fajta tetoválás a nőiességet képviseli, mivel gyakran színes virágokkal kombinálják. A tetoválás színezésére használt árnyalatnak valószínűtlen kontrasztot kell biztosítania a tetoválás és a bőr között, és nagyszerű befejezést hozhat létre, amely lenyűgözőbbé teheti a bokáját.boka tetoválás

A boka tetoválás jelentése

A boka tetoválásnak különböző jelentései vannak, és különböző dolgokat szimbolizálhatnak. A tetoválás jelentésének meghatározásának egyik gyakori módja a történelmi háttér és eredet ellenőrzése. Az olyan törzsi boka minták, mint a kelta tetoválások, általában a tetováláshoz tartozó törzs hiedelmeivel, hagyományaival és kulturális gyakorlataival vannak kapcsolatban. A tetoválás jelentésének meghatározása ezzel a gyakorlattal segíthet kitalálni a tetoválás tervezésének általánosan elfogadott jelentését.

Egy másik módja annak, hogy meghatározzuk a boka tetoválás jelentését, ha közvetlenül a viselőjétől szerezzük be. Bár a kutatások némi fényt deríthetnek a tetoválás tulajdonosának tulajdonságaival és értékeivel kapcsolatban, valójában nem árulja el a tetoválás valódi jelentését. Ez azért van, mert a tetoválás valódi jelentését a viselő személy határozza meg.

Az általános jelentés példájaként; a bokatetoválást viselő nőket gyakran független, titkos, magabiztos személyiségként definiálják, finom személyiséggel és erős meggyőződéssel. A boka tetoválás a módjuk arra, hogy kifejezzék, hogy kemények és elegánsak lehetnek egyszerre, anélkül, hogy mindenkinek meg kellene mutatni.boka tetoválás

A boka tetoválások ideális elhelyezése

A boka tetoválás ideális elhelyezése attól függ, hogy a bokájának melyik területét szeretné kiemelni, és a használni kívánt kialakítástól. Ez a két tényező az elsődleges szempont, amikor kiválasztjuk a tetoválás legjobb elhelyezését.

 • A boka tetoválásnak számos módja van. Az egyik, hogy körbecsavarja a bokája tetoválását. A törzsi boka tetoválások általában jó bokaszalagot alkotnak. Az ilyen formatervezéshez használt formák és minták lehetővé teszik a tetováló számára, hogy könnyedén kiterjessze a bokája körüli kialakítást anélkül, hogy a tetoválás minőségét rontaná..
 • Azok számára, akik egy kis darab bokatetoválást részesítenek előnyben, bárhol kiválaszthatják a talp környékét vagy a lábfejét a bokájával összekötő ízületet. Válasszon egy kicsi és rugalmas kialakítást, amely jól illeszkedik ennek a területnek a kontúrjaihoz, így a tetoválása nem fog deformálódni, amikor felfelé és lefelé hajlítja a lábát.
 • A szőlőültetvények és a boka -örvények tetoválásához a bokája és a lábfej vagy a lábszár ideális helye lesz. Ez lehetővé teszi, hogy a design szabadon áramoljon a bokájából, mivel elegánsan kiemeli a láb vagy a láb körvonalát.

Lásd még:

 • 125 legjobb horgony tetoválás 2017 -ben (jelentéssel)
 • 110 félelmetes zenei tetoválásgyűjtemény mindenkinek
 • 110 legjobb családi tetoválási terv idén
 • 125 Egyedi nyilak tetoválása jelentéssel
 • 125 legjobb azték tetoválás minták férfiaknak

boka tetoválás

Boka tetoválás tervezés

Előkészítési tippek a bokatetoválás előtt

 • Válassza ki a kívánt boka tetoválást. Ne feledje, hogy minél nagyobb és összetettebb kialakítást választ, annál tovább tart a tetoválás befejezése.
 • Döntse el, hogyan szeretné a tintát a bokájára. Számos módja van a boka tetoválás végrehajtásának, ezért győződjön meg arról, hogy megtalálja a célterületének megfelelő kialakítást.
 • Keressen egy jól bevált tetováló szalonot vagy tetoválót. Javaslatokat kérhet barátaitól vagy a környékbeli helyiektől. A tetoválóüzletek véleményeinek olvasása is erősen ajánlott.
 • Beszéljen leendő tetoválójával, mielőtt időpontot egyeztet. Beszélje meg a céltervet és a boka tetoválás helyét. Tudja meg, hogy jól érzi -e magát a vita és a tetováló ajánlásaival. Ne felejts el árajánlatot kérni.
 • Készítse el költségvetését. A boka tetoválás olcsóbb lehet egy teljes ujjú tetováláshoz vagy egy fekete darabhoz képest, de ez nem jelenti azt, hogy olcsó lesz. Ne feledje, hogy minél összetettebb kialakítást szeretne, annál drágább lesz a tetoválása.
 • Megfelelően hidratálja a bőrt, és elegendő alvást és vitamint kap, hetekkel a tervezett tetoválás előtt. A bőr állapota befolyásolhatja a tetoválás általános minőségét. A tetoválás színe és részletei mindig jobban néznek ki az egészséges bőr érdekében.
 • Kerülje az aszpirin vagy más vérhígító gyógyszerek szedését 24 órával a tetoválás előtt. A vérhígító gyógyszerek a szükségesnél nagyobb vérzést okozhatnak. Ebben az esetben a tetoválónak le kell állítania a tetoválást.
 • Fogd a te étkezés néhány órával a tetoválás előtt ülés. Ez azért van, hogy ne éhezzen abban az esetben, ha a tetoválás a vártnál tovább tart. Hozzon magával valamit, ami szórakoztatja Önt. Mivel bokatetoválást végez, a kezeinek szabadon kell játszania néhány játékot a telefonján, ezért ügyeljen arra, hogy legyen elegendő játék vagy film, hogy elfoglalja magát.boka tetoválás

Átlagos szolgáltatási költség és standard ár a boka tetoválásokhoz

A tetoválás költségét általában a design mérete, összetettsége és színe határozza meg. További további tényezők, amelyek befolyásolhatják az árat, többek között a tetoválóüzlet helye és a tetoválóművész szakértelme.

Egy tetoválóművész az Egyesült Államokban óránként 100-150 dollárt kérhet. Egy egyszerű boka tetoválás elkészítése egy -két órát vehet igénybe, ami legalább 200 dollárba kerülhet. Ne felejtsen el további 10–25% szolgáltatási tippet adni a művésznek.

A Premiere tetováló szalon viszont díjat számíthat fel a kívánt boka tetoválás kialakításának mérete alapján. A minimális díj 60 dollárnál kezdődik az első hüvelykért, plusz 20 dollár a következő hüvelykért.

Ezen árképzési módszerektől eltekintve néhány üzlet kedvezményeket és különleges promóciókat is kínál. Ezen promóciók közül néhány akár 50% -ot is megtakaríthat a tetoválás rendes árából, ami nagyszerű, ha figyelembe vesszük, hogy egy tetovált tetoválóművész felelős a tetoválásért.boka tetoválás

Tippek a boka tetoválásához

A bokatetoválás megfelelő karbantartásával kapcsolatos ismeretei határozzák meg, hogy mennyi ideig tarthatja tetoválását merésznek és élénknek. Ez időt és pénzt is megtakaríthat azzal, hogy oda -vissza jár tetoválóművészéhez, hogy javítson.

 • Védje bőrét a zord időjárási viszonyoktól. A túl sok napfény és hideg károsíthatja a bőrt, és bármi károsítja a bőrt, károsíthatja a tetoválást. A nyári napvédő vagy télen hidratáló krém alkalmazása segíthet megőrizni a tetoválást.
 • Ne felejtse el védeni a tetoválást a rovarcsípéstől, az allergénektől és más külső tényezőktől, amelyek károsíthatják a tetoválást. Védőfelszerelés viselése a szabadban való felfedezéskor, vagy bőrre veszélyes környezetben vagy anyagokban való munkavégzés esetén csökkenti a tetoválás véletlen károsodásának kockázatát.
 • Mindig viseljen kényelmes ruhát. Kényelmes ruha vagy ebben az esetben nadrág viselése csökkenti a felesleges súrlódást a nadrág és a tetoválás között. A tartós karcolás vagy súrlódás a tetoválás színét a szükségesnél gyorsabban elhalványíthatja. Viseljen olyan ruhát, amely lehetővé teszi a tetoválás lélegzését.
 • Keressen hiteles tetoválóápolási termékeket, amelyek további védelmet nyújthatnak tetoválásuknak. Sok pénzt fektetett a tetoválásába, így természetes, hogy további mérföldet tesz meg, hogy meghosszabbítsa befektetéseinek értékét.

Az itt közölt részletek néhány alapvető információt tartalmaznak, amelyeket tudnia kell, ha bokatetoválást tervez. Ha további információkat szeretne kapni bármely konkrét problémáról, akkor a megbízható tetováló szakértő konzultációja lesz a következő legjobb megoldás.