A tetoválás tökéletes módja a bőr díszítésének, különösen akkor, ha stílusos megjelenést szeretne elérni, és kipróbál egy izgalmas művészetet a testén. A tetoválás egyik egyedi és szórakoztató helye a gyomor. A tetoválások legtöbbször a ruházat alatt rejtőznek, de megmutathatod a gyomor tetoválásait, miközben egy pihentető napot élvez egy tengerparton vagy egy szigeten.

A gyomor tetoválás tökéletes számodra, ha nem szeretnéd, hogy a tetoválásod mindig látható legyen. Sokan munkahelyi szabályaik miatt kerülik a tetoválást. Ebben az esetben azonban nem kell aggódnia az ilyen korlátozások miatt. A szabályok nem akadályozzák meg, hogy gyomor tetoválást készítsen, mivel könnyen eltakarhatja.

Különböző típusú tetoválásokat kaphat a hasára; ezek egy része kifejezetten erre a területre készült. Ha alább olvassa tovább, néhány rendkívüli gyomor tetoválás mintával találkozik, amelyek elhelyezésükben is eltérőek. Tehát ha azt tervezi, hogy művészi hatást kölcsönöz a gyomrának, tartsa körül magát, és kezdje el a gyomor tetoválás vadászatát!

Gyomor tetoválás

Jelentése a gyomor tetoválás mögött

Az embereknek különböző okai vannak a gyomor tetováláshoz; van, aki terhesség vagy műtét után elfedi a striáit, és van, aki csak az egyedi megjelenése miatt. Választhat, hogy bármilyen típusú tetoválást a hasán csíp. Minden választott tetoválásnak más jelentése van.

Sok embernek, különösen a nőknek, a gyereke nevét vagy arcképét a hasára csavarják, hogy szimbolizálják terhességük útját. Ez azt az erős köteléket is képviseli, amelyet az anya és a gyermek még a gyermek e világra érkezése előtt kialakít. A másik fele nevét vagy arcképét hasra is csípheti, hogy szimbolizálja, hogyan ad pillangókat az illető.

Sok ember számára a gyomor tetoválás meglehetősen értékes és szimbolikus a tetoválás rejtett jelentése miatt. A gyomor tetoválásnak nem kell jelentéssel bírnia, amíg tökéletesen illeszkedik a területhez, és jól érzi magát benne.

Gyomor tetoválás elhelyezések

Különböző módokon jelenítheti meg tetoválásait a hasán. Vannak, akik nem szeretik, ha az egész gyomrukat egyetlen tetoválással borítják be. Ezért több kisebb mintát választanak, és ezeket a tetoválásokat kiegészítőként viselik.

A középső gyomor tetoválás a leggyakoribb, mivel lehetővé teszi bármilyen dizájn kipróbálását. Sokan kis tetoválásokat kapnak a gyomor közepén vagy oldalán, például szimbólum tetoválást vagy név tetoválást. De egyesek nem szeretik, ha tetoválást tesznek a gyomor közepére; ehelyett a felső/alsó hasi területet választják.

Egyes tetoválási minták megfelelnek a gyomor vagy a borda oldalának. Ezek többnyire virágmintákból vagy ferde formájú mintából állnak. Kaphat egyet a gyomor alsó részén vagy a felső részén. Nem számít, hol a hasán kap tetoválást, gyönyörűen fog kinézni, mint valaha.

Gyomor tetoválás ötletek

Mandala gyomor tetoválás

Mandala gyomor tetoválás

A Mandala tetoválás egy nagyon gyakori tetoválás, és kerek formája miatt tökéletesen illeszkedik a gyomorhoz. Ez a tetoválás fekete tintás mandala kialakítást tartalmaz, és meglehetősen nagy, így a gyomor nagy részét lefedi. Az árnyékolás és a művészi vonalak ebben a tetoválásban egyedivé és reprezentatívabbá teszik. Ennek a mandala tetoválásnak a méretét bármikor módosíthatja, és színes tintát adhat hozzá, ha nem szeretne sima fekete árnyékos tetoválást készíteni.

A körök és vonalak kiegyensúlyozott szerkezete a tervezésben a tökéletességet és az egyensúlyt jelképezi az életben. Segít emlékeztetni viselőjét a harmónia fenntartására a személyes kapcsolatokban és a munka és a magánélet egyensúlyában. Ez a tetoválás tökéletes az Ön számára, ha egy tervezett tetoválást szeretne, és nőies érzést is kihoz.

Halálos koponya gyomor tetoválás

Halálos koponya gyomor tetoválás

Érdemes kipróbálni ezt a halálos koponya -gyomor tetoválást, ha valami olyanra vágyik, ami eltakarja az egész gyomor területét. Ez a tetoválás fekete, szürke és vörös tintával koponyaarccal rendelkezik, amely megjelenik a gyomorban. A drámai tapintás érdekében a tetováló művész néhány testizmot készített a háttérben piros tintával. A tetoválás a mellkasig és a karokig terjed, amely különböző koponyacsontokat tartalmaz, némi drámai árnyékolással.

Ez a tetoválás olyan, mint egy teljes takarás, és úgy tűnik, mintha tetoválóinget viselnél. A tetoválás szimbolizálja személyiséged sötét vagy merész oldalát, és azt, hogy nem félsz a haláltól vagy bármi mástól. Ez kihozza azt a heves és ijesztő természetet személyiségében. Ezért ez a tetoválás ideális lenne a férfiak számára.

Tigris gyomor tetoválás

Tigris gyomor tetoválás

Ez a tigris gyomor tetoválás egy másik ragyogó tetoválás a gyomor számára, és nagyon nőies tapintást kölcsönöz. Ez a tetoválás tigrisarc fekete tintával körvonalait tartalmazza nyitott szájjal és néhány körvonalazott levelet a háttérben. Ezt a tetoválást egyedivé teszi a tigris feje tetején felvázolt mandala. Ez a tetoválás a gyomor közepén jelenik meg, ahol a tigris orra átnyúlik a köldökön, így ez illeszkedik erre a területre.

A tigris ebben a tetoválásban a függetlenséget és a szabad szellemet képviseli, míg a mandala a kiegyensúlyozott életmódot szimbolizálja. Mindkét jelentés együtt egy erőteljes tetoválást eredményez, amely kiegyensúlyozottan mutatja be, hogyan értékeli függetlenségét, és soha ne hagyja ki használatát.

Vallási átjáró tetoválás

Vallási átjáró tetoválás gyomor

Ön is kipróbálhatja ezt a vallási passzív gyomor tetoválást, és finom, mégis egyedi gyomor tetoválást érhet el. Ez a tetoválás tartalmazza a kedvenc vallási szövegrészletét a feketével befestett szent könyvből. Az egész szövegrészt vagy verset szóról szóra átírhatja vastag fekete tintával, kreatív írásmóddal. Hozzáadhat néhány galambot és felhőt a háttérben, hivatkozva a versre, hogy ez a tetoválás reprezentatívabb legyen.

Ez a tetoválás remekül mutatna rajtad, ha a hasad oldalán csíptetnéd. A gyomor felső részén is kapható, ha kicsi az átjáró. Győződjön meg arról, hogy olyan szövegrészt választ, amelyre képes reflektálni, és amely inspirál arra, hogy együtt éljen az életével.

Drámai színű tetoválás

Drámai színű tetoválás

Ha színes tetoválást szeretne kapni a gyomrára, ezt ki kell próbálnia a legdrámaibb színű tetováláson, és el kell érnie az egyik legmenőbb gyomor tetoválást. A hagyományos dizájn magában foglalja a lila tintás kutyacsonttal rendelkező kutyát és a háttérben más elemeket, például színes virágokat. Ez a tetoválás színes tintát tartalmaz, és nagy figyelmet fordít a gyomorra.

Ha szereti a hagyományos stílusú tetoválásokat, és kapcsolódik ennek az egzotikus dizájnnak a hangulatához, akkor érdemes ezt a tetoválást választania anélkül, hogy sokat gondolkodna. A legjobb az egészben, hogy ez a tetoválás lefedi az egész gyomrot, és csak néhány üres helyet hagy. Tehát ez a tetováló kialakítás jó művészi esélyt ad arra, hogy lefedje az összes nem kívánt striát, amit utál a gyomrában.

Anatómiai szív gyomor tetoválás

Anatómiai szív gyomor tetoválás

Ez az anatómiai szívtetoválás az egyik legmenőbb és reálisabb gyomor tetoválás, amellyel találkozni fog. Ez a tetoválás egy fekete, tintával teli emberi szívet tartalmaz, amely pontosan úgy fest, mint az igazi emberi szív. A tetoválás részletezése és kontúrozása kívül esik a világon, és felhívja rá a figyelmet. Ezért, ha ezt a tetoválást tervezi, mindenképpen foglaljon időpontot egy tapasztalt tetoválóművésszel.

Ez a tetoválás a gyomor közepén jelenik meg. Vannak, akik ott helyezik el, ahol a szív van. Ez a tetoválás a barátok és a család iránt érzett tartós szerelmet szimbolizálja. Azt is jelképezi, hogy mi az élet értelme, és mennyire odaadó, hogy minden pillanatát a lehető legteljesebben éli, miközben a helyes úton marad. Segít emlékeztetni az embereket a pozitivitás és a szeretet terjesztésére, de nem szabad elfelejteni, hogy először önmagát kell szeretni.

Kis rózsa gyomor tetoválás

Kis rózsa gyomor tetoválás

Ha egyszerű, de kreatív dizájnt keres a gyomor tetoválásához, akkor a megfelelő helyre jött, mivel ez a kis rózsás gyomor tetoválás a tökéletes választás az Ön számára. Ez a tetoválás egy közepes méretű fekete tintával rózsát tartalmaz, gyönyörű árnyékolással a gyomor alsó részén.

Mindig szórakoztató különféle tetoválásokat hozzáadni a gyomor különböző területein. Ez a tetoválás tökéletes az Ön számára, ha nem szeretné lefedni az egész gyomrát. Nem beszélve arról, hogy a minimális gyomor tetoválás mindig vidám és kreatív megjelenést kölcsönöz.

Ez a tetoválás meglehetősen szimbolikus, mivel a rózsa a reményt, az új kezdetet és az ígéretet szimbolizálja. De van egy sötétebb jelentése is, mivel veszteséget és meggondolatlanságot is jelent. Ezért ez a tetoválás ideális az Ön számára, ha pozitív motivációt keres. Ugyanakkor tökéletesen megfelel azoknak, akik szeretnék felfedni személyiségük sötét, meggondolatlan vagy komor oldalát.

gyomor-tetoválás

gyomor-tetoválás

gyomor-tetoválás

gyomor-tetoválás

gyomor-tetoválás

GYIK

A terhesség tönkreteszi a gyomor tetoválásomat??

Sajnos, igen, ha teherbe esik és gyomor tetoválást végez, észre fog venni néhány drasztikus változást a tetoválás alakjában és megjelenésében. A terhesség alatt a gyomor nyúlni kezd, ami megváltoztatja a tetoválás kialakítását. Ha gyomor tetoválást szeretne készíteni, de babát is tervez, várjon. Végezze el később, hogy ne pazarolja az idejét és a pénzét.

Mennyibe kerül a gyomor tetoválásom??

A gyomor tetoválás költsége a tetoválás méretétől és kialakításától függ. Ha kicsi vagy közepes méretű gyomor tetoválást készít, az 100-200 dollárba kerül. Ha nagyobb tetoválást választ, amely rendkívüli részletekkel borítja az egész gyomrot, akkor körülbelül 250-400 dollárt vagy még többet kell fizetnie. A másik tényező, amelyet figyelembe kell venni, az, hogy a szalon tetoválásonként vagy óránként fizet. Néhány tetoválóművész óránként 100-150 dollár körüli díjat számít fel.

Fájdalmasak a gyomor tetoválásai?

A gyomor tetoválás nem olyan fájdalmas a test más csontos részeihez képest; a fájdalom intenzitása azonban néhány dolog miatt változhat. Ha extra zsír van a gyomrában és a laza bőr, akkor valószínűleg több fájdalmat tapasztal, mint egy szoros gyomorral rendelkező személy. A fájdalom a tolerancia szintjétől is függ; az eredmények azonban minden fájdalmat megérnek.

Hogyan csökkenthetem a gyomor tetoválás fájdalmát??

Bármit is csinál, a tetoválás során valamilyen fájdalmat fog tapasztalni. De van néhány dolog, amit tehetünk a fájdalom kordában tartása érdekében. Nagyon fontos, hogy hidratált maradjon, és egészségesen étkezzen, mielőtt a tetoválás időpontjára indul, mivel ez megakadályozza, hogy megbetegedjen és összeomoljon. Kerülje az alkoholfogyasztást is, mivel ez vékonyabbá teszi a vérét, ami több fájdalmat okoz, és a nagy nap előtt pihenjen egy jót.

Végső szavak

Itt az ideje, hogy kényelmesebben érezd magad a bőrödben, és jobban szeresd. Néhány ember számára a legjobb módja ennek a tetoválás, mivel ezáltal egyedinek és stílusosnak érzi magát. Most, hogy tisztában van a gyomor tetoválás mintáinak típusaival, nincs olyan, hogy lemaradjon a gyomor tetoválásról. Gondosan nézze át az egyes formatervezési mintákat, és válassza ki a legjobbat, amellyel díva lesz. Találhat egyet, amely művészi érintéssel kiemeli a gyomrát.