A tendencia, hogy a testén túlzott tetoválás van, a múlté. Az őrület, hogy a testrészeket túlságosan megtöltik tintával, az elkövetkező években mérséklődött. Ez egy generációváltás eredménye lehet, amely inkább az absztrakt művészetet és a minimalizmust rögzíti. Tehát a generációváltás, amely nyilvánvaló a fiatalok körében, köze lehet a haltetoválások növekedéséhez, mivel a haltetoválások többnyire kicsik, és a minimális tetoválások kategóriájába tartoznak, hacsak nem kapunk nagyobb haltetoválást. A halak szemrevalóak az akváriumokban, élénk színeik miatt, amelyek a fény ellen csillognak. Ez csak az egyik oka annak, hogy a halak kiváló választás a tetoválás művészetéhez.

A halak évmilliók óta léteznek. Ezek a vízi életformák számtalan módon szolgálták az emberiséget. A legfontosabb, hogy elengedhetetlen táplálékforrásként szolgáljon nemcsak az emberek, hanem minden olyan állat számára, amely a nagy víztestek, például tavak, folyó vagy tenger környékét lakja. Nem csak ez az oka annak, hogy miért kell tintás halat viselnie a bőrén. A hal nagy hírnévnek örvend néhány ősi kultúrában is, amelyek nagy értéket tulajdonítanak az Egyiptomban talált archaikus bulvárlapok írásainak, amelyek az anunanki istenekről beszélnek, akik hasonlítanak a halakhoz.

Az evolúciós biológia szerint a halak voltak az első olyan életformák, amelyek átálltak a vízről a szárazföldre, és így a szárazföldi élet, beleértve minket, nem létezett volna a FISH nélkül. Mindezek a bizonyítékok arra utalnak, hogy esztétikus megjelenésű haltetoválással rendelkezik, amely egyedinek tűnik és felkelti a nyilvánosság figyelmét. Ez a cikk tovább részletezi, hogy mit jelképez szimbolikusan a haltetoválás a különböző kultúrákban, és melyek illenek személyiségéhez.

hal tetoválás

A hal tetoválások jelentése

  1. Történelmi

A halak az őskori irodalomban megtalálhatók szimbólumok formájában. Kő közé faragva és a barlangok belsejében, amelyek romként maradnak. A halak történelmi pompája a civilizáció előtti időkben van. A hal szimbólumát a korai keresztény művészetben is látták, amely a Kr. U. Még mindig jelentősége van a keresztény irodalomban, mert a hal szimbólumát a hívők emlékeztetőjeként használják. Emlékeztet Jézus Krisztusra is. Ezért a haltetoválásnak erős szimbolikus jelenléte lehet, amely több mint ezer életen át tartott, a bibliai korszakig. Fontosságát megerősítik a bibliai írások és a kő ókori sumér faragványai. Miért ne lenne tetoválása, amelynek annyi történelmi jelentősége van?

  1. Pszichológiai

A haltetoválás olyan embereket is vonzhat, akik mélyen érzékelik a halak tulajdonságait, ez egy olyan lény, amely órákon át úszik élelem után, miközben ösztönösen kitér és elrejtőzik a zsákmány elől. Hidegvérűsége azt jelenti, hogy alkalmazkodik a nem kívánt helyzetekhez. Emblematikusan bemutatja a hideg, alkalmazkodó és rugalmas tulajdonságokat. Ezért a haltetoválás olyan személyiséget ábrázol, amelyet a szorongás vagy csalódás érzése nem sokat érint. Olyan személyiség, amely nem hagyja, hogy az érzések eluralkodjanak rajta, és mindig a túlélésre törekszik a nehéz helyzetekben. Olyan, amely gyorsan megtanul alkalmazkodni bármilyen helyzethez. Ha a fentiekhez hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, a haltetoválás emlékeztetheti erkölcsi felelősségét, és segíthet a válságok idején.

  1. Asztrológiai

Az emberek, akik leginkább rezonálnak a haltetoválással, a Pieces és a Aquarius a népszerű vélemény szerint. A Fish tetoválás hatalmas változást, tudást és bölcsességet ábrázol; a kettősség tükrében helyezi előtérbe a két egybeeső elképzelést. A darabok jele két hal, amelyek ellentétes irányban úsznak, ami azt jelenti, hogy elfogadják az ellentétes elképzeléseket és megtalálják az egyensúlyt. A Vízöntő visszhangozhat a halakra, mert ez egy vízjel, és nyitott az új ötletekre és kísérletezésre. Még ha nem is hiszel az asztrológiában, vagy nem tartozol a következő állatövi csoportokba, a haltetoválás azt jelentheti, hogy nagyra becsülöd ezeket a fogalmakat.

A haltetoválás legelőnyösebb elhelyezései

A hal csodálatos kinézetű teremtmény; fenséges megkülönböztető képessége van, és vizuálisan vonzó a szem számára. Az emberek általában számokban érzékelik, nem pedig egyedileg. A halak legjobb része az, hogy minden elképzelhető formában, méretben és színben megtalálhatók, és ha halakkal kívánja megtervezni a bőrét, akkor sok lehetőség van a kreativitásra.

Az elhelyezés a tetoválás méretétől függően változhat. Ha egy nagy halat szeretne tetováltatni a bőrén, a tetoválóművész segíthet Önnek abban, hogy mit javasolhat a legjobban a bőrének felépítése és tónusa alapján. Ha azonban minimális haltetoválást szeretne készíteni, szinte bárhol beszerezheti. A csuklójától az ujjai közé számos lehetőség áll rendelkezésre.

A tudatalatti tetoválás szerelmeseinek, akik szeretik diszkréten tartani tetoválásügyeiket, az olyan opciók, mint a kar, nagyszerű választás lehet, mert elrejtése csak egy ujjhúzás lesz. A nők számára érdekes lehetőség lenne egy kis hal, amely a fül mögött kering, amelyet elrejthet, ha csak leengedi a haját, és megköti őket, amikor lobogni kell. Ellenkező esetben, ha hangos és büszke a tetoválásaira, annyit tud tenni a haltetoválásokkal, különösen akkor, ha annyi élénk színnel kell játszania; ez tényleg az Ön preferenciájától függ.

Hal tetoválás ötletek

Koi Fish Tattoo

Koi Fish Tattoo

A koi hal egy híres japán hal. Ezzel a tetoválással nemcsak a kultúra mély érzékét örökölte, hanem nagyon esztétikusnak is tűnik. A kínaiak nagyon értékelik a koi halakat, és a béke és a jólét szimbólumának tekintik. A szerencse érzését is adja. A férfiak azonban szeretnek piros és fekete Koi halat kapni, ami a férfiasságot szimbolizálja. A kék és a fehér egy másik színválaszték, amikor Koi hal tetoválásról van szó. Ez a kombináció fiát és családját képviseli. Az arany színű Koi tetoválásokat szimbolikusan a gazdagságnak tekintheti.

A Koi hal tetoválás gyakrabban fekete -fehér, ez olyan emberek számára használható, akik tisztesebb és kifinomultabb halművészetre vágynak. Vannak, akik két koi halat is szeretnek az egy helyett, hogy költőibb érzést kapjanak a művészetben, mivel két ellentétes gondolat ötletét reprezentálja, amint azt fentebb említettük.

A Koi Fish tetoválások élénkebbek és színesebbek is lehetnek, mert pikkelyes textúrájuk és hosszú uszonyuk arra hívja a tetoválóművészeket, hogy minden részt töltsenek fel újabb és újabb színnel. Ez tetszeni fog mindenkinek, aki egy sokszínű, a napon csillogó tetoválást keres.

koi-hal-tetoválások

Kék hal

Kék hal

A mélykék hal a haltetoválás legfinomabb és sokoldalúbb ötlete. A mélykék szín, amelyet mindenki ismer, a megfelelő mennyiségű szépséget hozza ki. Nagyszerű választás lányoknak; a mélykék szín lehetővé teszi a nőstények számára, hogy bármilyen más színnel vagy sminkkel kiegészítsék, amely jól néz ki a kékkel. Ez azt a tudatalatti hatást is eredményezi, hogy a mélykék óceánban úszik a halakkal.

A kék szín szimbolikusan a szomorúság érzését jelképezi, ami növeli a tetoválás általános esztétikai hangulatát. Arra is ösztönöz, hogy elfogadjuk a bánatot, mint az élet puszta részét. Feltűnő megjelenése megnehezíti, hogy ne csípjék el valahol, ahol a legjobban látható, például a karon, a nyakon vagy a könyökön. A kék hal tetoválás összességében azokat vonzza, akik szerelmesek a kék színbe, és úgy gondolják, hogy nekik néz ki a legjobban.

Hal lovaglás kerékpárral

Hal lovaglás kerékpárral

Hisztérikusan hangzik, de miért ne! Ez az ötlet a kerékpározó halakról azokhoz szól, akik nem szokványos módon járnak el. Ennek szeszélyessége és humora meglepően szórakoztató. Ez egyben céltudatos beszélgetésként is szolgál. Valószínűleg az emberek kíváncsian fognak hozzá.

Aki szeretné kiterjeszteni az emberi kreativitás határait és kilépni a dobozból, fontolja meg ennek a tetoválásnak a megszerzését. Miért? Mert ebben a korban, te is tudsz !, Ez nem sokban különbözik a sötét költészettől, az emberek értelmezni fogják a látottakat, Ez a műalkotás az emberek saját gondolataiban vándorolhat, miközben megpróbálják felfogni annak jelentését, csuklott a karodon. Tehát, ha Ön az a típus, aki szeret szórakoztatni embereket, akkor ez csak az Ön számára működik.

Horgászat Tetoválás

Horgászat Tetoválás

Ez a tetoválás felhívja mindazokat, akik életük nagy részét a rúddal és az orsóval töltötték. Türelmesen és kitartóan állva, nézi a horizontot, amely a kék vizek fölött halad a halakat keresve. Ez a tetoválás azoknak szól, akiknek a halászati ​​tapasztalata többet jelent számukra, mint pusztán a halak fogása, ez jelzi, hogy minden alkalommal mentek fejjel a nagy fogásért.

A halászat iránti szeretet könnyen ábrázolható tintával, halat és botot ábrázoló tetoválásokkal; a tervezése tetszés szerinti lehet. Ez a tetoválás az erő mutatója. Ez magában foglalja az ember tartását a nagy tenger felett, és hogy mire vagyunk képesek.

Yinyang Koi hal tetoválás

Yinyang Koi hal tetoválás

Az emberek nagy rajongói a Yin-Yang jelű tetoválásnak. Miért nem ötvözik a Yin-Yang formájában létező nagyszerű tetoválási ötletet, és beépítik a Koi halakat a körkörös kialakításba. Ez egy nagyon kreatív és új ötlet lesz, amely a két ősi kultúrát (japán és kínai) együtt ünnepli egy elképesztő művészeti játékban.

Csakúgy, mint bármelyik Yin-Yang kör, a fekete Koi hal is körözheti a fehér Koi halat, és a filozófia továbbra is magában foglalja, mivel a fekete Koi hal a gonoszt, a fehér Koi hal pedig a jót képviseli. Minden hal, amelynek fején ellentétes színű körök vannak, a jót a gonoszban és a rosszat a jóban szimbolizálja. Nem csak művészi megjelenésű lesz, hanem megjeleníti a Yin és Yang sokat ünnepelt filozófiáját is, amely emlékeztet arra, hogy tartsa kordában személyiségét, és tartsa fenn a megfelelő egyensúlyt idegesítő és katasztrofális törekvések előtt..

hal tetoválás

GYIK

Fájdalmas a tetoválás?

A tetoválás menete attól függ, hogy hol készül a tetoválás, és mekkora lesz a tetoválás. Az egész eljárás időtartama határozza meg, hogy milyen fájdalmas lesz. Minél több tintát szúr a bőrébe, annál jobban fog fájni.

Mennyibe kerül egy halas tetoválás?

A haltetoválás ára helyenként eltérő lehet. A költségek a tetoválás típusától is függenek, a fekete -fehér hal tetoválás hozzávetőleges összege 100 és 150 dollár között mozog. A színes haltetoválás pedig 200 és 250 dollár között mozog.

Mit kell tennem a tetoválás előtt??

Kerülje a vérhígító és túlzott vérzésre hajlamosító anyagok – például kávé, alkohol vagy aszpirin – szedését. Az eljárás előtt is jó hidratálni és hidratálni.

hal tetoválás

Következtetés

A tetoválás olyan, mint egy kép készítése. A képek azonban valós idejű visszatartást jelentenek egy pillanatra, amely megosztja az emlékezetet. Másrészt a tetoválások inkább mindennek a tokozásához hasonlítanak, amit szimbolikusan bemutatnak. Emlékeket idéz elő, ha ránézel, és veled marad identitásod részeként. Tehát ne csak a kiegészítők készítésére tetováljon, hanem arra is, hogy mit képvisel, és hogyan javíthatja az életében a döntő és döntő döntéseket. A haltetoválás olyan sokrétű, hogy milyen hatással van az életre, és olyan mély, amikor filozófiailag kijavítjuk, hogy érdemes identitásuk részeként megcsípni.