Egyesek azt gondolhatják, hogy a teknős tetoválás jelentése egyszerű. Ez egy lassan mozgó tengeri lény, amelyet az emberek háziállatként tartanak, vagy akik ismerik, megértik, hogy ez az állat sokféle jelentés szimbóluma.

Eleinte előfordulhat, hogy a teknősök nem ütnek rád, mint ideális kisállat a gyermekeid számára. Lassúak, gyengék és védtelenek. De valami furcsa okból kifolyólag a teknősök a tetoválásminták népszerű választásává váltak sok ember számára szerte a világon.

Abban az esetben, ha tetoválást tervez, gondoljon minden lehetséges okra, amiért a teknős tetoválás fantasztikus dizájn lehet a testművészetéhez.

teknős tetoválás

A legerősebb az összes közül

A tetoválások olyasmit képviselnek, amelyhez kapcsolódhatsz az életeddel. Azok az emberek, akik nehéz időszakokon mentek keresztül, vagy szenvedtek szenvedélybetegségektől, teknősbázisú tetoválásokat készítenek, hogy folyamatosan emlékeztessenek küzdelmükre és útjukra. A legjobb dolog a teknősökben, hogy csak néhány ragadozójuk van.

Az okok a teknősök nem esnek ragadozóinak kezébe a kemény héj miatt vannak. A héj megvédi a teknősöket a veszélyes helyzetektől, és azok, amelyek még támadni is próbálnak, frusztrálódnak, és más gyengébb ellenfeleket keresnek.

Az a tény, hogy a teknősök bőrükkel védik magukat, javítja élettartamát; ezért a világ számos kultúrájában a teknős a tolerancia, a hosszú élettartam és a kitartás jellemzője.

A leglassabb teremtmény

Talán hallottál a híres történetről, amely szerint a teknős megverte a nyulat a versenyen. Mindenki tudja, hogy a teknősök lassú és határozott lények. Lassú és határozott hozzáállásuk az, amit az emberek alkalmaznak különböző helyzetekben. A teknősök példát mutatnak a világban, hogy ha lassú és határozott vagy, fokozatosan vezetővé válsz a világban.

Sokak számára a teknős tetoválási minták képesek túlszárnyalni a nehéz helyzeteket, bármennyire is kihívást jelentenek a papíron. A teknősök áttörnek, és ha nehéz helyzetek adódnak, visszamegy a héjába a védelemért, harcolva, hogy még egy napot éljenek.

Az állatok módszere, hogy megvédje magát a különböző helyzetektől, a csatákkal küzdő emberek értékelik a legjobban. Úgy vélik, hogy tudnak viszonyulni a teknősökhöz, akik küzdenek és végül erősebbek lesznek.

teknős tetoválás

Szimbólumok és jelentések

Amikor a teknős tetoválásról és annak jelentőségéről van szó, meg kell értenünk, hogy a lény sok éven át szerte a világon járt, hogy szimbolikussá váljon. Egyes kutatók különböző teknősök kövületeit találták, amelyek közel 200 millió évre nyúlnak vissza.

A teknősök millió éves múltra tekintenek vissza, és különböző szimbólumokat és jelentéseket hoztak létre, amelyeket az emberek használhatnak. A teknős tetoválások szeretetet, türelmet és bátorságot képviselnek, és némileg hasonlítanak a tengeri ló tetoválásához.

A teknősök az élet stabilitását, védelmét és ártatlanságát jelentik, mint a kis madarak.

Egyedi Turtle Tattoo Designs

Sokféle egyedi kivitel létezik, amelyek közül választhat a teknős tetoválás tárgyalásakor. Az alábbiakban bemutatunk néhány egyedi mintát, amelyeket figyelembe vehet a teknős tetoválás kiválasztásakor.

1) Baby Turtle Tattoo

Annak ellenére, hogy a baba stílusú teknős tetoválásnak elbűvölőnek és édesnek kell lennie, ez az egyedi tetoválás még jobban néz ki, ha a tervezők hagyományos vázlat stílusban rajzolják meg. A fekete tinták, egyenes vonalak és egyedi színválaszték teszik ezt a tetoválást az egyik legnépszerűbb választássá minden korosztályhoz tartozó emberek számára.

A hagyományos vázlattervezés mellett az emberek különböző művészeti formákat is keresnek, amikor teknősbébit tetoválnak. A minimalista és sokszögű minták népszerűek a 20 és 30 év közötti férfiak körében.

2) Celtic Turtle Tattoo Design

Az Egyesült Királyságból, Írországból, Skóciából és Walesből származó emberek körében rendkívül népszerű kelta tetoválási minták kívülről egyedülállóak és lenyűgözőek, belülről pedig értelmesek. A kék, zöld és piros színek tökéletesen ötvöződnek egy olyan kivitelben, amely mindenkit lenyűgöz.

3) Cartoon Turtle Design

Valószínűleg ez a leghíresebb teknős tetoválás a világon. A tetoválás rajzfilm -alapú dizájnt ábrázol, amelyet az emberek testük különböző részein kapnak. A minták élénkek, új perspektívát emelnek ki. A könnyed, segítőkész és örömteli emberek rajzfilm stílusú teknős tetoválásokat készítenek.

A férfiak és a nők körében egyaránt népszerűek ezek a tetoválások a tizenévesek és az évezredek körében.

teknős tetoválás

4) Hawaii stílusú teknős tetoválás

Ha hagyományos hawaii stílusú teknős tetoválást tervez, akkor ezt a tetoválást választhatja. A hawaii tetoválások különböző elemekről és mintákról szólnak, kombinálva a művészi megjelenést.

Különböző színek és formák illeszkednek ezekhez az elemekhez, és sokkal kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek. A hawaii teknős tetoválások többnyire kék és fekete színűek, ezek a tengeri élőlények ősi történetét ábrázolják, és azt, hogy milyen fontosak lettek az emberek számára szerte a világon.

5) Egyiptomi teknős tetoválás tervezés

Az egyiptomi tervek középpontjában a hieroglifák állnak, amelyek azt ábrázolják, hogy a képek üzeneteket közvetítenek. Minden képnek egyedi üzenete van, amelyet a befolyásolók keresnek, miközben egyiptomi tetoválásokat készítenek. Az egyiptomi minták rendkívül népszerűek az emberek körében a világ minden táján, és továbbra is uralják a tetoválóipart világszerte.

Az Ankh szimbólum az emberiség létezésére reflektál, és az egyik leghíresebb egyiptomi design a piacon. Annak ellenére, hogy a tudósok még nem találják meg a tetoválások és szimbólumok pontos jelentését, sokan úgy vélik, hogy az egyiptomi tetoválásokon belüli függőleges vonalak kiemelik a vízszintes és spirituális konnotációk fontosságát a világban.

6) Japán teknős tetoválás

A japán mitológiában a teknősök szerencsét, bölcsességet, megőrzést és hosszú életet képviselnek. A hagyományos japán tetoválásokban a tervezők algákkal vagy hosszú tengeri algával ellátott teknősöket ábrázolnak, amelyek képet alkotnak a farokról. Ezeket a teknősöket minogame néven ismerik, mivel intelligensek és elég hosszúak ahhoz, hogy tengeri moszat formájában vagy alakban sok évet túléljenek.

Annak ellenére, hogy a minigame vagy a teknősök ritkák a hagyományos tetoválásokban, a tervezők más vízi élőlényekkel ábrázolják őket. Ennek ellenére jelentős jelentőséggel bírnak a japán kultúrában.

A modern japán teknős tetoválás minták a virágokról és a hullámokról szólnak. Sokan úgy vélik, hogy a japán teknős tervek elfedik a női oldalt, de furcsán népszerűek a férfiak körében.

7) Tengeri teknős tetoválások

A kis méretű, de színekben gazdag tengeri teknős tetoválások elterjedtek a nőstények körében, amelyek nemcsak szemet gyönyörködtetőek, hanem egyedi dizájnt is tükröznek. Az élénk árnyalatok és a különböző színpaletta választéka alkalmassá teszi ezt a dizájnt a nők számára.

Könyvekben és történetekben az írók örömteli, barátságosnak és játékosnak írják le a tengeri teknősöket. Fantasztikus társak, és lelkes természetük miatt soha nem adják fel. A tervezők többnyire vörös, narancs, sárga, zöld, kék, barna és sok más színt használnak a tökéletes tengeri teknős tetoválás megtervezéséhez.

8) Polinéz Turtle Design Tattoo

Különböző jelentésekkel társítva a honu vagy a teknős fontos állat a polinéz kultúrában. A teknősök a polinéz hagyományokban az egészséget, a békét, a nyugalmat, a hosszú életet és az életörömöt jelentik.

A Hono, azaz a teknős teknős a marquesan nyelven, sok más jelentéssel is társul, mint például a családok egyesítése és összekeverése, valamint az egység eszméjének kiemelése..

Ami az emberek véleményét és hitét illeti, az egyenes helyzetbe rajzolt teknősök nem utalnak arra, hogy egy halott lelkét hordozzák a világban. Emberi alakot kell elhelyezni a teknős közelében vagy a teknősön.

A polinéz teknős tetoválásminták a minták és formák körül forognak.

9) Honu teknős tetoválás

A Honu tetoválás, közismert nevén hawaii zöld tengeri teknős tetoválás, az egységet, hitet, szerencsét és bölcsességet képviseli. Azok az emberek, akik hisznek a szerencsében, a gazdagságban és a vagyonban, megkapják ezt a fajta tetoválást.

10) Lábteknős minták és tetoválások

Valamilyen furcsa okból kifolyólag a teknős tetoválás fantasztikus ötlet a láb teknős tetoválásához. Ennek oka lehet az erővel és hatalommal való társulás; és hogy óriási választásnak tűnnek a láb- vagy bokatervezéshez.

A törzsi teknős tetoválások egyedülállóak és merészek a lábukon, és különböznek a tömegtől. Ezek a minták ékszereknek tűnnek a boka számára, míg az akvarell design kitölti az egész teret. Egy teknőshüvely a családot képviseli, és ha tiszteleg a családja előtt, a család hosszától függően kaphat néhány hüvelyes tetoválást.

11) Kis teknős tetoválás

A kis méretű teknős tetoválás minták azt mutatják, hogy a gyönyörű tetoválásnak nem kell nagynak lennie. Minden a választáson múlik. A geometriai minták divatosak azok között, akik kis méretű teknősmintákat keresnek. A fekete szín a legalkalmasabb egy kis méretű teknős tervezéséhez, közvetlen megközelítéssel a különböző formákhoz és vonalakhoz.

Amikor kis méretű tetoválást készítenek, a tervezők festenek egy ötletet vagy történetet. Mivel a teknősök sok érzelmet és érzést képviselnek, a tervezők általában valami érdekeset alkotnak, ami tükrözi az emberek fogalmát és személyiségét.

12) Cartoon Ninja Tattoo

A Teenage Mutant Ninja Turtles népszerűsége után a 80 -as években sok különböző korosztályból származó ember kezdett el ninja teknős terveket készíteni. Az emberek megőrültek ezekért a formatervezésekért, és nyilvánvalóan akkoriban ezek voltak a dolgok.

Merész kijelentéssel ezek a nindzsa -tervek puszta erőt és erőt képviselnek, amellyel ezek a karakterek örömteliek és aranyosak.

Több:

  • 125 legjobb hegyi tetoválás! Lehetővé teszi a magas emelkedést
  • 155 rendkívül imádnivaló macska tetoválás, amelyet ebben az évben meg kell szereznie
  • 155+ Szent Mihály tetoválás: Minden, amit meg kell tanulnod! (jelentéssel)
  • Ujj tetoválás 101: tervek, típusok, jelentések & Utógondozási tippek
  • 125 Kick-Ass koponyatetoválás férfiaknak & Nők

13) Béke Turtle Tattoo Design

Az utóbbi időben számos ökológiai és társadalmi aktivista a teknősöket a béke és a jólét jelének nevezte szerte a világon. A béke teknős tetoválási mintáit sokan használják a világ minden tájáról, különösen a háborút és terrorizmust átélő országokból származó emberek.

A teknősbélyegzőket széles körben használták békés jelek és szlogenek írásában és megalkotásában. Az aktivisták egy teknős képét használják, valamint egy üzenetet, amely kiemeli a világ békéjét és jólétét.

Ha béke teknős tetoválást választ, győződjön meg róla, hogy a megfelelő helyen szerezte be.

14) Hagyományos Turtle Tattoo Design

Ha klasszikus teknősdizájnt keres, akkor ez a teknős művészi tetoválás kifejezetten az Ön számára. A hagyományos, fekete és szürke színekkel festett kivitel kiemelkedő alkotást eredményez. Különféle teknős kivitelek közül választhat, és fekete -szürke vagy színes árnyalatokban végezheti el. Teljesen tőled függ.

15) Törzsi teknős tetoválások

A törzsi tetoválások a világ legnépszerűbb tetoválási lehetőségei az emberek számára. Ezek a formatervezések nem kapcsolódnak a törzsi kultúrához, de ötletet és inspirációt merítenek a hagyományos mintákból és formákból. Ha törzsi tetoválást keres, győződjön meg róla, hogy kellőképpen kutat, mivel minden kialakítás és forma ötletet vagy üzenetet képvisel.

A törzsi tervek többsége különböző jellemzőkre összpontosít, mint például a fekete tinta használata, az ismétlődő minta, a spirituális és mitikus szimbolizmus és a vastag vonalak.

Teknős szimbolizmus a kereszténységben

A kereszténységben nem sokat lehet beszélni a teknősökről, azon kívül, hogy az emberek ne egyék meg őket. A Leviticus-alapú teknősök egyfajta vízi gyík a kereszténységben.

Teknősök az indiánok szemében

Az indián kultúra a világ minden tájáról származó különböző kultúrák kombinációja. Néhány törzsi történetben és mítoszban a teknősök sok tengert felülmúltak, és visszahozták az iszapot, hogy létrehozzák az első földet. Az őslakos amerikaiak úgy vélik, hogy a teknősök földet, vizet, gyógyulást és hosszú életet képviselnek.

Következtetés

Az utóbbi időben egyre többen választanak különböző típusú teknősbázisú tetoválásokat a testükön. Abban az esetben, ha maga tervez teknős tetoválást, ki kell találnia saját, egyedi, a személyiségéhez tökéletesen illő teknős dizájnt.

Eldöntheti, hogy a test melyik részén helyezi el ezeket a tetoválásokat, és győződjön meg arról, hogy ismeri a tetoválás célját. Ne feledje, mindig fontos, hogy legyen ötlete vagy célja, mielőtt kiválasztaná a személyiségéhez illeszkedő dizájnt.