Az Atlas tetoválások nagyszerűek változatosságuk és stílusuk miatt. Ezek a tetoválások a hatalom és a hűség érzését nyújtják, amikor velük barangol. Atlasz a görög mitológia egyik szereplője, aki természetfeletti erőkkel rendelkezett. Ennek a folklórnak a leghíresebbje az, hogy Atlasznak erős vállán kellett tartania az eget és a földet. Ezt a büntetést az Atlasznak ítélte az egyik görög isten, Zeusz, aki szerint Atlasz felelős a titánok háborúba bocsátásáért az olimpiai istenekkel, mert átvette az irányítást az ég felett..

A titánok gazdag történelemmel rendelkeznek, hiszen nemcsak erős és befolyásos faj, hanem korábban is uralták a világot a görög isten olimpikonok. Híresek voltak az erőről, a bölcsességről és a mágiáról és az ősi vallási rituálékról.

Atlas Tetoválások

Történelmi kapcsolatok

Atlasz Titan Iapetus és Clymene fia volt. Három testvére volt, Menoetius, Epimetheus és Prometheus. A mitológia története szerint Atlasz volt Calypso és Maia tengeri nimfa atyja. Maia a mezők istennője és Hermész Isten anyja volt.

A folklór kibontakozásakor Atlasz és testvére, Menoetius a titánokat támogatta az olimpikonok ellen. Végül a titánok elvesztették a háborút, és Menoetius -t egy ketrecbe helyezték Tartarusban. Atlasz büntetése azonban más volt. Zeusz isten állította Atlaszt a föld nyugati szélére, és tartotta az eget.

Néhány könyvben Atlasznak tudatos és felelősségteljes szerepe volt az egeket és a földet elválasztó oszlopok felemelésében. Sőt, Atlas számol a történelemkönyvekben az északnyugat -afrikai Atlasz -hegységgel. A legenda szerint a görög Perseus isten Atlaszot pásztorból sziklahegyvé változtatta.

Halhatatlan

A történet egyedi megjelenésű, ahol Atlasz volt Hesperides és nimfák apja. Az arany almafát is védte.

Gaea istennő egy titkos helyre rejtette az arany almafát. Volt azonban egy jóslat az aranyalmafa számára, miszerint Zeusz egyik fia ellopja. Annak érdekében, hogy megakadályozza az ilyen lopásokat, Atlas senkinek sem engedte meglátogatni a helyét. Ezért, amikor Perseus megkérte Atlaszt, hogy engedje be a helyére, Atlas megtagadta. Tehát Perseus felhasználta Medúza fejét, és az Atlaszot a mai Északnyugat-Afrika hegységére cserélte.Atlas Tetoválás

Felszabadulás

Ez vitathatatlanul a legérdekesebb része az Atlaszról és a Herkules tizenkét munkájában játszott mítosznak. Eurystheus király elrendelte Herkulest, hogy ellopja az arany almafát. Ezt a kertet Ladon többfejű sárkány őrizte.

Herkules az utasítások szerint azt mondta Atlasznak, hogy szerezze meg neki az arany almafát. Időközben Herkules Athéné istennő segítségével tartsa fenn az eget Atlasz számára. Amikor visszatért az arany almával, Atlas habozott, hogy folytatja -e az ég felemelését. Ennek ellenére Herkules visszacsábította a munkába azzal a leplezettel, hogy szerzett neki párnákat a súlyhoz. Amint befejeződött az elrendezés, Herkules elvette az almát, és visszaszaladt Mükénébe.

Néhány történetkönyvben azonban Herkules tulajdonképpen oszlopokat épített, hogy távol tartsa az eget a földtől. Ez tette tette Atlas felszabadítását a teher alól.

Atlasz tetoválások és variációk

Az Atlasz kifejezést térképgyűjtemény jelölésére használják. Az Atlas tetoválásnak több üzenete is lehet. Ez nagy elismerés az eredeti és igaz görög mítosz számára.

Klasszikus mítosz – Atlas Tattoo

Atlasz a görög mitológiában arról volt híres, hogy a rossz oldalon állt az istenek ellen. Milyen következményekkel jár? A földet örökké tartani? Ez a tetoválás Atlaszt erős és izmos férfinak mutatja. A stílus tökéletesen ábrázolja az elbeszélést. Ezt a tetoválást a bicepszedre vagy a combodra teheted, hogy kinézetét kiegészítse.

Ez egy nagyméretű kialakítás, amely tisztességes időt és türelmet igényel a tűzési folyamathoz. Ha mindkettő megvan, próbálja ki ezt a tetoválást.

Görög szobor tetoválás

Ez a tetoválás a legközelebb hozza Önt Atlashoz, mint személy. Az Atlas az elhatározásról szólt, így ez a tetoválás is. Úgy fog kinézni, mint egy csodálatos tetoválás, mintha Atlas még mindig dolgozna és tartaná a földgolyót.

Annak érdekében, hogy tökéletes tetoválást készítsen, a művésznek magasan képzett és képzett személynek kell lennie, hogy a lehető legjobb módon fejezze be megjelenését. Ez a tetoválás egy kis bemutatót hordoz a misztikus Atlaszról.

Lány cipeli az Atlas Globe -t

Ez a női Atlas tetoválás elmélet egy új fordulat ehhez a görög mítoszhoz és a karakterhez. A modern világban a nőknek sok felelősség van a vállukon, beleértve a bolygót is. Ez egy egyedülálló és egyedülálló Atlas tetoválás a szabadságért véget nem érő harc megünneplésére.

Ez a kép nem azt jelenti, hogy csak a showgirls segítheti a globális iparágat, hanem minden nő. Ez nagyszerű tetoválásviselet férfiaknak és nőknek egyaránt.

Erős nő szereti az Atlas tetoválást

Ez egy másik tetoválás, ahol egy erős hölgy hordozza a világgömböt, valami hasonlót a sajátjához. Ez a tetoválás erről szól. Látnia kell, hogy ez a tetoválás egy erőteljes nőt mutat, aki gondoskodó hozzáállást mutat mindenkinek. Ez egy jó tetoválás lehet a karján.

A Földet tartó erős nő tetoválása férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmas. Ha egyetért azzal, hogy a nők keményebbek lehetnek, akkor büszkén teheti fel ezt a tetoválást.

Dinamikus festékmosó Atlas Tattoo

Atlas tetoválásokat keres, hogy megmutassa kemény oldalát? majd viselje ezt az izgalmas Atlas tetoválást. A karod vagy a lábad jó lehet a tetoválás megjelenítéséhez. Szürke festékmosója izgalmas tetoválást tett lehetővé. Ez kiemeli az izmokat szürke árnyékban.

Ez igazi kék színekben mutatja az Atlaszt. Ez a tetoválás a szent földgömbnek ad otthont, nem pedig a földnek, mint azt elvárhatja. Ahhoz, hogy vonzóbb legyen, hozzáadhat egy kék vagy lila árnyalatot.

Absztrakt fekete vonalak tetoválás

Szeretnél egy képzeletbeli Atlas tetoválást, amely az élet hajlandóságát és elkötelezettségét szimbolizálja? Akkor minden rendben van. Ne gondolkozz tovább, hogy újabb tetoválást készíts. Ez hihetetlen tetováló stílusban fog kinézni. Egyenesen a művész vázlatfüzetéből néz ki.

Az Atlasz fenséges benyomását helyesen fejezik ki ezek a vázlatos sorok. Ez egy ideális tetoválás mellkasra vagy vállra.

Felhőatlasz tetoválás

Atlasz minden görög mitológiában úgy van ábrázolva, hogy a vállán hordja az egész ég súlyát. És ez a fekete -szürke tetoválási stílus tisztelgés a legenda fantasztikus magyarázata előtt!

Az Égi gömb az eget határként, az összes ismerős csoport földgömbjeként ábrázolja.

A felhő Atlas tetoválás teljesíti célját, ha hasonlít az Atlas történethez.

Tovább hangsúlyozhatja jelenlétét az Ön által választott görög idézet hozzáadásával. Ez egy különleges módja annak, hogy a görögök hogyan emlékeznének Atlaszra.

A világ súlya fekete tinta tetoválás

Ez egy másik módja egy jól ismert görög mítosz bemutatásának.

Atlasz látható lángoló földgömbvel a hátán. Ez azonban nem nagyszerű módja annak, hogy bemutassuk, hogy az emberek nem voltak túl kedvesek a földhöz. De úgy tűnik, fontos tudni, hogyan bánunk a világgal a modern időkben. Mint látható, még a nagy Atlasz is felperzselt ebben a tetoválásban.

Forduljon a tetoválóművészéhez az elhelyezés befejezéséhez. Ez nagyszerűen nézhet ki a gyomor kopásakor.

Arany arány és az atlasz

Ez a tetoválási stílus egy álomszerű helyzet, aki élvezi az ókori Görögországot és a matematikát. Ha a tetoválás aranyarányú, akkor természetesebbé válik a tökéletesség és a szépség érdekében. Ilyen ez a tetoválás is.

Ez az Atlas tetoválásötlet rajzstílusa a reneszánsz korszakra utal. Úgy tűnik, hogy a tetoválást Da Vinci maga készítette. Ezt a tetoválást a testén viselheti matematikussá válással kapcsolatos törekvésekkel vagy anélkül. Jól fog kinézni a bőr bármely részén.

Apa hordozza a világát, mint az Atlas Tattoo

Ha apa vagy, akkor megérted a tetoválás valódi jelentését. Még ha nem is apa vagy, ezt egy napon magad is meglátod!

A családod az egész világod lesz, amelyet boldogan vállára veszel. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy eleget tesz a feladatainak.

Ezt a tetoválást a testére festve használhatja, hogy tiszteletben tartsa a szoros kapcsolatot, amelyet tükrözhet. A személyesebb érintés érdekében átkapcsolhatja a földkerekség térképét szülővárosával vagy városával. Meg kell próbálnia más színt használni, amely a természetes bőrtónuson jelenik meg. A bíbor és a királykék keveréke csodálatos megjelenést kölcsönöz.

Atlasz mitológiai darab

Bár az atlasz görög mítosz évezredek óta létezik,

A görög mítosznak számos művészi értelmezése van, amelyek még nem láthatók. Lássuk, hogyan fog kinézni ez az epikus felvétel Atlasról, aki minden csillagképet a hátán tart.

Ez a tetoválási stílus vonzó lenne az állatövi szakértők számára. Ahhoz, hogy viseljék a 12 csillagjegy összes jellemzőjét, szilárd és határozott izmokra van szükségük, mint az Atlasz. Értékelnie kell az árnyékolási sémát, amely kis pontokból származik, türelmet és stílust adva együtt.

Csontváz Atlasz a világért

Atlas_Tetoválások

Ez teljesen más módja annak, hogy Atlas csontvázaként jelenjen meg. Ennek ellenére Atlasz hordozza a föld terhét. Ez az ő elkötelezettsége a teherviselés iránt. Ez a tetoválás azt tükrözi, hogy Atlas készen áll a csónak evezésére, még csontváz formájában is. Kevesen vitatkoznának azzal, hogy Atlasnak nagy kitartása és bátorsága van ehhez évről évre.

Általában az Atlas tetoválás a legjobb esetben a türelmet és a kitartást szimbolizálja. Ez a hűvös Atlas tetoválás használható koncepcionális tetoválásként. A megjelenése messze lenyűgöző lesz a szürke és fekete árnyalatokban.

Absztrakt vázlatos atlasz

Ha egy egyedülálló Atlas tetoválást keres jet black tintával, ne keressen tovább ezen az ötleten. Ez egy exkluzív és klasszikus illusztráció. Ez a kép egyedülálló a világos geometriai vonalak és a vázlatos arctalan alak miatt. Vállon, karon vagy csípőn kaphatja.

A kép olyan, mint az Atlasz, amely a tűző napot szállítja. Ne hagyja ki ezt a tetoválást, ha szeretne több kis tetoválást.

Atlasz a Szűz csillagképet hordozza

Exkluzív Atlas tetoválást keres? Emlékeznie kell arra, hogy Atlasz Szűz volt, hogy elviselje a föld súlyát. Másodszor, ez büntetés volt számára, amelyet Zeusz isten adott.

Szóval, szeretheti ezt a tetoválást, ha született Szűz volt. Akkor engedd, hogy Atlasz viselje az ég testére tetovált részét. Add hozzá kedvenc virágodat vagy a Szűz születési virágot, a boglárkát, hogy személyesebb viseletként kiegészítsd a sablont.

Atlasz hordozóvilág és olvadás

Látnia kell, hogy az Atlasz görög mítoszának modern értelmezése elképesztően ötletes és stílusos.

Nézze meg ezt a mesterművet, amelyet tetoválásként viselhet. Tartsa a kék árnyalatait az élet egy mozdulatában, hogy élethosszig tartó tetoválás legyen. Van egy újítás ebben a tetoválásban – ha sportember vagy, akkor labdával válthatod a földgolyót a testreszabásához. Ne feledje azonban, hogy a nagy tetoválási mintákat ideális esetben jó nézni a bicepszeken és a combokon.

GYIK

Arra kényszerült Atlasz, hogy megtartsa a földet vagy az eget?

Megbüntették Atlaszt, hogy vállán hordja a Földet. Míg a titánok harcoltak az olimpikonokkal, hogy megszerezzék az irányítást azokban az egekben, amelyekben kudarcot vallottak.

Megtudhatnám, ki ölte meg az Atlaszt?

Perseus segítséget kért Atlasztól, miután megölte Medúzát. Atlasz belefáradt a föld hordozásába, ezért megkérte Perseust, hogy mutassa meg neki Medúza fejét. Perseus kivette Medussa fejét, és Atlaszból hegy lett, ma Atlasz -hegység néven ismert.

Ki az erősebb, Hercules vagy Atlas??

A folklór és a történet szerint Herkules valóban helyettesítette Atlaszt a föld megtartásához. Ez azt mutatja, hogy Herkules elég erős volt. Atlasz erősebb, mint Herkules, mert birtokolja a földet, és vezető szerepet tölt be a titánháború idején.

Következtetés

A görög God Atlas tetoválások körül sok mítosz volt, és ennek egyik fő oka az volt, hogy nagy erőt, egységet, bölcsességet és erőt tükröztek. Valójában az Atlas tetoválások nagyon jól ismertek a tetoválás világában.

Atlasz a görög mitológia szerint a csillagászat és az állóképesség istene, akit a földgömb a vállán ábrázol. Vannak, akik térképeket szeretnének megjeleníteni az országokról, helyekről a csuklójukon, bokájukon stb..

Hasonlóképpen, a fiúk szeretnek Atlas -tetoválásokat megjeleníteni a hátukon, a mellkasukon, a vállukon, a bicepszükön és más tetszésük szerinti területeken. Azonban a bicepszen lévő bármilyen tetoválás jól néz ki, különösen akkor, ha a tetoválás apró részletei teljes egészében ott vannak.

Ezenkívül a tetoválások gondolkodási mintát képviselhetnek. Tehát az lenne a legjobb, ha átgondolt folyamaton menne keresztül, mielőtt végre kiválasztaná a választott tetoválást.