A virágos tetoválások mindenkit vonzanak, függetlenül attól, hogy milyen virágról van szó. Emiatt a virág tetoválás az egyik leggyakoribb tetoválás, amelyet az emberek szerte a világon szeretnek kapni. Ezek a tetoválások különböző típusú virágokból állnak, a százszorszépektől a rózsákon át a napraforgókig és a tavirózsákon át a krizantémokig. Több százezer virág van odakint, de ha egyedi virágtetoválást tervez, akkor magnólia tetoválást kell választania.

A magnóliák hihetetlenül szépnek tűnő virágtetoválások, különböző színekkel. A magnólia virágok különböző színűek, de az egyik leggyakoribb a rózsaszín. Ezek a virágok nagyon népszerűek Dél -Amerikában és Kínában. A magnólia virágok nemcsak a legvonzóbb virágok, hanem mély jelentésűek is. Sokan értelmet keresnek tetoválásukban, és ha Ön egy közülük, a magnólia tetoválásoknak sok szép jelentése van, amelyekhez kapcsolódhat.

A gyönyörű színek, finom részletek és a szimbolizmus a Magnolia mögött a tetoválásokat nehéz figyelmen kívül hagyni. Annyi magnólia tetoválási ötlet létezik, hogy kissé lehengerlő lehet, amikor egy mintát választ a tetoválásához. Az alábbiakban felsorolunk néhány, a legnépszerűbb magnólia tetoválást, amelyek tökéletesen illeszkedhetnek tetoválásgyűjteményéhez.

A Magnolia tetoválások jelentése

A magnólia tetoválások jól ismertek a szemnek tetsző színekről és a változatos jelentésekről, ezért sokan szeretik ezeket a tetoválásokat. A magnólia tetoválás jelentése a színek és a régió szerint változik. Ezek a virágok népszerűek Kínában és Dél -Amerikában; ezért a jelentések eltérőek.

A magnóliák az egyik legrégebbi virág, amely az idők kezdetén létezett ezen a földön. Hosszú fennállása miatt a magnóliák az örökkévalóságot, a kitartást és a hosszú életet jelképezik. Tehát, ha azt szeretné, hogy valami az életében hosszú ideig megmaradjon, ennek a tetoválásnak a legjobb módja annak kifejezésére.

Bármilyen színű magnólia tetoválást kaphat, de minden színnek más jelentése van. A lila magnólia tetoválás az egyik leggyakoribb szín, és szerencsét és egészséget jelent. A fehér magnólia tetoválás a tisztaságot és a tökéletességet szimbolizálja, míg a zöld magnólia tetoválás a szerencse és a szerencse jele. Sok rózsaszín magnólia tetoválással is találkozhat; megnyugtató érzést kölcsönöznek, és elbűvölőek. A rózsaszín magnólia tetoválások a fiatalságot és az ártatlanságot jelképezik. Mindezen jelentések pozitív hangulattal és tulajdonságokkal rendelkeznek, ami több okot ad arra, hogy ezt most megkapja!

A magnólia tetoválások meglehetősen nagyok és merész megjelenésűek; ennélfogva a pompát és a szépséget is képviselik, mivel ezek a virágok mennyei látvány.

A kínaiak a magnólia tetoválásokat a nemesség, az úttörő és a tisztaság jelének tartják. Több mint ezer éve termesztik ezeket a virágokat. Az amerikaiak számára a magnólia tetoválás meglehetősen jelentős, mivel ezek a virágok Louisiana és Mississippi hivatalos állami virágai.

Ezeknek a tetoválásoknak sokféle jelentése van, ezért nem szabad kihagyni az egyiket. Mindössze a megfelelő tetoválásra van szüksége, és készen áll a magnólia tetoválás elkészítésére. A magnólia tetoválásnak azonban nem feltétlenül kell jelentést adnia. Csak a gyönyörű dizájn kedvéért szerezheti be, de a tetoválás jelentése mindig felülmúlja, még akkor is, ha nem sokat gondol a tetoválás által közvetített jelentésekre.

Ideális elhelyezés Magnólia tetoválásokhoz

A magnólia tetoválások meglehetősen rugalmasak; ennélfogva könnyebb őket bárhol a testen csípni. Az elhelyezés nagymértékben függ a tetoválás méretétől és kialakításától, de a kényelemtől is. Ha egy nagy magnólia tetoválásra készül, sok részlettel, akkor fontolja meg, hogy a hátára, a vállára, a bordák ketrecére, a karokra, a lábakra és a combra csavarja.

A kis magnólia tetoválások tökéletesek a csuklón, a nyakon, a kezeken, a lábakon és a gallércsonton. A Magnolia tetoválás elhelyezésének legjobb módja az, ha először kiválaszt egy alulról készült mintát. Ez sokkal könnyebbé teszi a kiválasztási folyamatot, és megakadályozza, hogy később megbánja döntését.

Magnólia Tetoválásötletek

Akvarell Magnólia Tetoválás

Akvarell Magnólia Tetoválás

Az akvarell tetoválási technika elképesztően jól illik a magnólia tetoválásokhoz, és jobban kiugrik a tetoválás. Ha valami egyedit tervez, akkor ezt az akvarell magnólia tetoválást kell elvégeznie. Ez a tetoválás egy kis magnóliát tartalmaz, rózsaszín és zöld színnel festve; a tetoválás részletei meglehetősen finomak és tökéletesek az Ön számára, ha szereti a diszkrét és kis tetoválásokat. Ez a tetoválás a fiatalságot és az ártatlanságot jelképezi. Az emberek azért kapják ezt a tetoválást, hogy emlékeztessék magukat szórakoztató ifjúsági napjaikra, mivel azt érzik, hogy még mindig olyan fiatalok, mint valaha.

Koponya Magnólia Tetoválás

Koponya Magnólia Tetoválás

Szeretne izgalmas elemeket adni a magnólia tetoválásához? El kell mennie ehhez a koponya magnólia tetováláshoz, és szexi és hízelgő tetováló megjelenést kell elérnie. Tartalmaz egy szürke tintás koponyát, amely meglehetősen reálisnak tűnik, és a koponya közelében mindkét oldalon rózsaszínű tintával magnólia virágok jelennek meg. A virágok tengerkék tintával vannak ellátva, ami szépséget kölcsönöz.

A koponya és a magnólia együttesen képviseli az élet kettősségét jó és rossz napokkal egyaránt. Emlékeztet bennünket arra, hogy rendben van, ha az élet nem úgy alakul, és nem csak a jó napokról szól. Meg kell tapasztalnia mindkettő keverékét, és szembe kell néznie az élet előtt álló kihívásokkal.

Magnólia fa tetoválás

Ha nagyobb és kiemelkedőbb tetoválást választ, akkor ezt a magnóliafa tetoválást kell választania. Ez a tetoválás nagy helyet foglal el a testén; ezért meg kell fontolnia, hogy a hátán vagy az elülső testén csípje. Ez a tetoválás egy egész magnóliafát tartalmaz, fekete körben, minimális rózsaszín tintával. A tetoválás vonalvezetése lenyűgöző, és kiemeli az egyes magnóliavirágok jellemzőit. A tetoválóművész betöltött néhány helyet fekete tintával, hogy mélységet teremtsen.

Fehér magnólia tetoválás

Fehér magnólia tetoválás

Ez a fehér magnólia tetoválás ideális választás az Ön számára, ha valami angyali és diszkrétet keres. Ez a tetoválás egyedülálló, és segít szexi body art elérésében. Ebben a tetoválásban két fehér, tintával teli magnólia virágzik, zöld és barna festett levelekkel és gyökerekkel a kreatív érintés érdekében. Ez a virág olyan valóságosnak tűnik, mint valaha, a fantasztikus tetoválási készségnek köszönhetően. Ez a tetoválás a nemességet és a tisztaságot szimbolizálja, két jó emlékeztető arra, hogy az emberek jó életet éljenek.

Magnolia Tattoo ft. A Tőr

Magnolia Tattoo ft. A Tőr

A magnólia tőr tetoválás kipróbálásával is szokatlan dolgokat kereshet. Ez a tetoválás fekete és szürke tintás magnóliát tartalmaz, és középen fekete és szürke tintás tőrön megy keresztül. Ez a tetoválás bemutatja, hogyan szúrják át a tőrök a virágot, ami érdekes kép. Ez a tetoválás meglehetősen szemnyitogató jelentéssel bír, mivel az élet kettősségét képviseli.

A magnólia az élet finomságát képviseli, míg a tőr a halált. Ez a tetoválás azt ábrázolja, hogy az életünknek két oldala van, és hogy elengedhetetlen a jó és a rossz egyensúlya. Ez a tetoválás férfiaknak és nőknek is megfelel, és bárhol megmutathatja a testén.

GYIK

Mi a különbség a magnóliafa és a magnólia bokor tetoválás között?

Nincs nagy különbség a magnóliafa és a bokor között, mivel ugyanaz a virág. Az egyetlen megkülönböztető jellemző a szárak száma, mivel a magnóliafák egyetlen szálat (törzset) termelnek, míg a magnólia bokrok elágazó gyökereket tartalmaznak. Nem szükséges a gyökereket bemutatni a tetoválásában; azonban megteheti, ha nyilvánvalóvá akarja tenni, hogy magnóliafa vagy bokor van megfűzve. Ráadásul a gyökerek a növekedést és az erőt szimbolizálják, amit nem szeretne kihagyni a tetoválásból.

Mennyibe kerül a magnólia tetoválás??

A magnólia tetoválások annyiba kerülnek, mint bármely virágtetoválás. Az ár különbözik, mivel elsősorban a tetoválás méretétől és kivitelétől függ. Egy kis magnólia tetoválás körülbelül 200-300 dollárba kerülhet. Ehhez képest egy nagy magnólia tetoválás, amely több testteret foglal el, 450-600 dollárba kerülne. A költségek a tetováló szalontól is függenek, mivel egyes szalonok óránként fizetnek, különösen a jók. Az óradíj attól függ, hogy mennyi idő alatt készül el a tetoválás. Minél hosszabb ideig tart, annál többet kell fizetnie.

magnólia-tetoválás

Végső szavak

A magnólia tetoválás az egyik legszebb tetoválás ezen a bolygón, és ha lehetősége nyílik arra, hogy a következő testcímke legyen, akkor ne hagyja ki ezt a lehetőséget. Remélhetőleg a fent említett ötletek és jelentések sokkal kényelmesebbé tehetik a kiválasztási folyamatot. Mielőtt véglegesítené, feltétlenül nézze át az egyes terveket. Kicsit nehéz lehet egy dizájnra rendezni, mivel ezek a magnólia tetováló ötletek csodálatosak. Ebben az esetben vegye figyelembe az elhelyezési preferenciákat és a költségvetést. Tehát siessen, és foglalja le a tetoválási találkozót, és fantasztikus virágos tetováló megjelenést érjen el.