Három év alatt tíz nagyon fájdalmas lézeres eltávolító kezelésen és két tetováló kimetszési műtéten mentem keresztül. Itt'az én történetem.

Lézeres eltávolítást és sebészeti kimetszést is kipróbáltam a tetoválásom eltávolítására: Íme az én történetem (fotókkal).

Lézeres eltávolítást és sebészeti kimetszést is kipróbáltam a tetoválásom eltávolítására: Itt'az én történetem (fotókkal).

Canva

Tetoválás kivágás vs lézeres eltávolítás

A bal és a jobb karomon tetoválások voltak, amelyeket el akartam távolítani, és nem volt könnyű. 18 éves koromban kaptam őket Richmondban, VA -ban, és szinte azonnal tudtam, hogy én'd hibát követett el. Eredetileg 240 dollárba kerültek, eltávolításuk összesen 3750 dollárba került. Itt megosztom tapasztalataimat és fotóimat.

Az egyik tetoválást sikeresen eltávolították lézeres kezeléssel, de a másik kivágást igényelt, ami egy sebészeti eltávolítás.

Azért írtam ezt a cikket, mert nem találtam hasznos információkat a tetoválás eltávolításával kapcsolatban, amikor szükségem volt rá. Itt elmagyarázom tapasztalataimat mind a lézeres eltávolítással, mind a kivágási műtéttel kapcsolatban mindenkinek, akit érdekel. Sok gondot okozott csak olyan szakember megtalálása, aki elvégezheti a kezeléseket, és még kevésbé próbálja megtalálni a legjobb árat. Remélem, bármiben segíthetek mindenkinek, aki ugyanazon a megpróbáltatáson megy keresztül.

Tapasztalatom a lézeres tetoválás eltávolításával

Miután megvizsgáltam a lézeres eltávolítást kínáló lehetséges helyeket, az Immortal Images mellett döntöttem Charlotte -ban, NC. Viszonylag alacsony árat kínáltak, és nagyon profik voltak.

Fájt a tetoválás lézeres eltávolítása??

Azt mondom, hogy a kezdeti öt kezelés volt a legfájdalmasabb. Nagyon sok hólyagom volt és némi vérzésem. Az élményt nagyon fájdalmas égésnek lehet leírni, és elég sok tolerancia kell ahhoz, hogy megszokja a fájdalmat. Körülbelül öt kezelés után abbahagyták a fájdalmat.

Meddig tartott?

A seb minden kezelés után 1-2 héttel begyógyult. Ezután 2 hónap után visszamegyek egy másik kezelésre. Tíz kezelésre mentem vissza, ami másfél évet (18 hónapot) vett igénybe. Tíz kezelés után a bal karomon lévő tetoválás sikeresen elhalványult, de a jobb karomon maradt (ezért kellett kipróbálnom a kimetszést).

Mennyibe került a lézeres eltávolítás??

Az egyes foglalkozások ára 150 dollár volt, és a kezelés minden alkalommal körülbelül 10-20 percig tartott.

Működött?

Nem teljesen. A bal karomon lévő tetoválást sikeresen eltávolítottuk elszíneződés nélkül, de a jobb karomon lévő tetoválást nem sikerült eltávolítani. Nem csak nem volt't halványodik, de észrevettem a környező bőr elszíneződését is a lézertől.

Miért nem't a lézeres munka mindkét tetováláson?

Azt mondták, hogy a használt tinta típusa műanyag alapú lehetett, amelyet nehezebb eltávolítani. Mivel a legtöbb tetoválóművész saját tintáját keveri, nem lehet biztosan megmondani, hogy melyik típust használta. Ezenkívül nincsenek FDA szabványok a tetováló tintára.

Fotók a lézeres tetoválás eltávolításomról

Tapasztalatom a tetoválás kivágásával

Tíz kezelés után a tetoválás még mindig nem volt'nem ment el, így az egyetlen másik lehetőségem a műtét volt. Plasztikai sebészeket kutattam, e -maileket küldtem, képeket készítettem és árakat kértem. A legtöbb esetben mind ugyanazt mondták: a tetoválás eltávolítása 2-3 munkamenetet vesz igénybe. Választhattam a kivágást (a tetovált bőr eltávolítását) vagy a bőrátültetést (bőr hozzáadása, amely több érzéstelenítést igényel). A kimetszést választottam. Itt's hogyan esett le.

  1. A tetoválás területének zsibbadásával kezdték.
  2. Egy székbe helyeztek, és végig tudtam nézni az egész eljárást, ami körülbelül egy órát vett igénybe.
  3. Ellipszis készült a tetoválásom körül, és a tetoválást levágták a karomról.
  4. A fennmaradó területet lezárták és összevarrták.

Az orvosom nagyon hűvös volt, és válaszolt az eljárás során felmerülő kérdéseimre.

Fájt a tetoválás kivágása?

  • A beavatkozás utáni este igazán érezni kezdtem a karomat, és volt némi kellemetlen érzés.
  • Két nappal az eljárás után jól éreztem magam, és rendesen ki tudtam nyújtani a karomat.
  • Visszatérek, hogy a második felét 6-12 hónap múlva, ugyanezzel az eljárással eltávolítsam'teljesen meggyógyultam ebből az eljárásból, és a bőröm visszaállt a normális állapotba.

Mennyibe került a műtét?

Az egyes kivágások ára 850 USD, a konzultáció pedig 50 USD volt. Mivel az eltávolításhoz két kivágásra volt szükség, a tetoválás kivágásának összköltsége 1750 dollár volt.

Fotók a tetoválás eltávolító műtétemről

Mennyit költött a tetoválás eltávolítására (összesen)?

A teljes költség az elejétől a végéig, beleértve a lézert és a kivágást is, 3250 dollár volt. Ez nem tartalmazza a gázpénzt és a borravalót minden egyes észak -karolinai látogatás alkalmával, ami körülbelül harminc dollárt tett ki gázért és 20 dollár borravalót. Tehát adjon hozzá további 500 dollárt, és ez összesen 3750 dollárt tesz ki. Igen, szeretném'Tudtam ezt, mielőtt elköltöttem azt az eredeti 240 dollárt, hogy 18 éves koromban tetoválást készítsek. Összességében ez nagyon jó tanulási élmény volt, és remélhetőleg bárki másnak segíthetek megérteni a tetoválás eltávolításának kínos és elhúzódó folyamatát..

Saját tetoválás eltávolító heg

Tehát megérte a lézeres eltávolítás?

Mindenkinek, aki szeretné eltávolítani a tetoválásait, javaslom, hogy keressen valahol – akár'egy orvos vagy egy tetoválóüzlet – amely lézeres eltávolítást végez, és először ezt próbálja ki. Ha olyan, mint én, és problémái vannak a lézeres kezelésekkel, a kivágás a következő út. Lesz sebhelyed, de az eredmény azonnali lesz. Néhány dolog, amit szem előtt kell tartani:

  • Győződjön meg arról, hogy a talált plasztikai sebész képesítéssel rendelkezik, és ellenőrizze hitelesítő adatait.
  • Rendeljen konzultációt, és tegyen fel minden kérdést.

Vannak olyan tényezők, amelyek meghatározzák, hogy a kivágás megfelelő -e az Ön számára, például a tetoválás mérete és helye.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

Hozzászólások

Föld 2018. május 13 -án:

Nagyon hasznos. Köszönöm.

Michael 2016. április 11 -én:

Szia Michael! Köszönöm, hogy ezt közzétetted. én'Régóta kutatok, és a területemen nagyon kevés orvos végez kimetszést. Megkérdezhetem, hol végezted el a sajátodat??

erica 2014. augusztus 26 -án:

Van egy nagyon kicsi 1×1 -es tetoválásom a lábam tetején. Lehetséges -e kizárni, tekintettel arra, hogy a bőr ilyen vékony és feszes? Ezenkívül elküldheti a sebészek adatait?

norah 2014. július 19 -én:

4 hüvelyk x 4 hüvelyk, még jogosult lennék? Azt's a bal felső bicepszemen, és nem bánom egy kis heget, körforgalmi árat, ha tudsz?

Alejandro 2014. május 09 -én:

Milyen színű volt a tetoválás eredetileg?

Andrea 2012. március 05 .:

Mennyibe került a kivágás? & fizetési terveket állíthat be?

Val 2012. február 21 -én:

Köszönöm szépen Michael! Most kezdtem el kutatni, örülök, hogy rátaláltam!

Hammy 2012. február 08 -án:

Sziasztok, kivágással tetoválást távolítottak el a bokámról. Bár a nagyobb képet tekintve én'Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel (nincs tetoválás), van egy állandó hegem, amely másfél év után még mindig rózsaszín. Rosszabbá tette azt a tényt, hogy a heg körülbelül négy nappal a varratok eltávolítása után felhasadt, és külföldön nyaraltam, így nem tudtam'ne sokat tegyek érte. A heg tehát sokkal szélesebb, mint amilyen lehetett volna. Tehát ha valaki a kivágáson gondolkodik egy olyan területen, ahol a bőr nagyon vékony (például a boka), és ki kell nyújtani, akkor azt javaslom, hogy hagyja hosszabb ideig a varratokat, még akkor is, ha viszketni kezdenek. Ettől eltekintve a kimetszés az egyik legjobb döntés'készítettem. Drámaian hangzik, de ez van's megváltoztatta az életemet. Régebben attól féltem, hogy valaki meglátja a tetoválásomat, mert nagyon szégyelltem magam. én'd sokkal inkább az emberek látják a hegemet.

Megtréfál 2011. március 06 .:

Van esélye egy éves fotók frissítésére? Kíváncsi vagyok mennyit változott a heg színe.

Kösz,

Megtréfál

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. november 01 -én:

Jacob, orvoshoz kell fordulnia, hogy megvizsgálja a tetoválásait, hogy határozott választ kapjon. Az enyém két eljárást igényelt. Ezt értem a tetoválás eltávolításának alapos folyamatán. A tetoválások eltávolítására nincs gyors és egyszerű módszer. Csak sok időbe telik. Azért írtam ezt, mert az interneten sehol nincs semmi a tetoválás eltávolításáról, ami leírja a folyamatot. Nem tudom elhinni, hogy nem't mélyebb anyag a témában. Ez annyira elkeserített, és csak átmentem a fájdalmas folyamaton, és remélem, mindent a lehető legjobban elmagyaráztam. Meg kell ismételnem, hogy a tetoválás kimetszése radikális, és ez lenne az utolsó lehetőség, ha tényleg csak azt szeretné, ha a tetoválás megszűnne. sok sikert és vigyázz magadra.

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. november 01 -én:

Randy, az utolsó képen a sebhelyem néz ki; kivéve egy kicsit halványabb. Mint mondtam, a kivágásnak az utolsó lehetőségnek kell lennie, mert hege lesz. Vannak eljárások a szabadulás gyógyítása után a hegek felülvizsgálatára. Ami szerintem csak a heges terület kivágása és a hegek vonalának a lehető legpontosabban újradefiniálása. Ha van pénze, és elégedetlen a heggel, akkor ezt kell megoldani.

Jákób 2010. október 22 -én:

Szia MBurton,

Először is szeretném megköszönni, hogy időt szakított arra, hogy ezt közzétegye és válaszoljon az embereknek. Megőrültem, amikor megpróbáltam kitalálni a két tetoválás eltávolításának módját, amit akkor kaptam, amikor nagyon rossz helyen voltam mindkét alkaromon.

A kérdésem az Ön számára a fent bemutatott tetoválások mérete. A bal karomon lévő 2,5×2,5, a másik 3,5×3,5. Azt hiszem, a kisebbikről gondoskodni lehet az egyik menetben, de a másikban nem vagyok annyira biztos. Van bármilyen véleménye (orvosától vagy a méretétől függően), ha ez a nagyobb csak egy eljárást képes elvégezni?

Mégegyszer köszönöm, hogy ezt megírta és elolvasta, nem aludtam és kutakodtam mindenhol, és ez az egyetlen érdemes beszámoló, amit megtaláltam.

randi 2010. október 19 -én:

Szia, van frissített fotód? 3 hónapja elvégeztem a felmentésemet, és még mindig látom, hol voltak a varrásaim.

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. szeptember 18 -án:

nyújtózkodott egy kicsit, és szélesebbeket szerzett

randi 2010. július 29 -én:

Szia köszönöm a gyors választ! Van frissített fotód? Szintén amikor kinyitotta a varratokat, megnyúlt a hege? (Szerezzen szélesebbeket)

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. július 28 -án:

Don'nem hiszem, hogy sok mozgás a heggel jó ötlet, de a te hívásod. a lehető legjobb eredmény elérése érdekében próbálja meg nem zavarni a gyógyulási folyamatot.

randi 2010. július 28 -án:

Nagyjából ugyanazon a helyen távolítottak el egy tetoválást, mint te, de nem volt hosszabb és nem olyan széles (5 hüvelyk és 25 széles), két és fél hét telt el, és minden rendben. Másfél hét múlva csinálnom kell egy wakeboardot, tehát ez azt jelenti, hogy 1 hónappal a műtét után, gondolom a heg újra kinyílhat?

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. július 24 -én:

vissza kell menni, és ki kell venni őket.

agb 2010. július 23 -án:

Vissza kellett menni, hogy eltávolítsák a varratokat, vagy csak feloldódtak maguknak. Kösz

Kay 2010. július 11 -én:

Épp most távolítottak el egy tetoválást a bokámról azzal, hogy kivágták. Szívesen elküldöm azokat a fényképeket, amelyek lehetővé tették az eljárás során.

Brandon korábban nagyon érdeklődött 2010. június 06 .:

Nagyon jól néz ki alig több mint egy hónapja. én'mindenképpen megnézem ezt az orvost. Nagyon értékelem Michael. Kiváló információ.

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. június 06.

Az orvos megbizonyosodott arról, hogy minden más lehetőséget megvizsgáltam, és több véleményt is kikért különböző forrásokból. A plasztikai sebészek egyedülálló szolgáltatásokat kínálnak, mint ez, és a legtöbb meghatározza, hogy a műtét az Ön érdekeit szolgálja -e. Egyszerű volt, ha független gyakorló sebészhez megy. A hegek kezelésére naponta legalább ötször használok medermát.

Nagyon érdekel 2010. június 04 -én:

Szeretném látni a frissített képeket. Ha egyáltalán jól néz ki, lehet, hogy megteszem a 6 órás utat konzultációra. Nehéz volt elvégezni, vagy elég egyszerű volt "Ezt akarom tenni" valamiféle? Tudom, hogy sok sebész NEM végzi el ezt a műtétet. Nem tenném'egyáltalán nem bánja a heget, amíg a mozgásom nem teszi't korlátozott legyen.

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. május 25 -én:

2X2 -nél többet szeretnék mondani. A sebész Norman Harris volt. További képeket teszek közzé a gyógyulásról és a második eljárásról július után. Van egy szép méretű heg, de együtt tudok élni vele, és még mindig gyógyul. Nincsenek korlátozások, és a karom ismét a szokásos módon nyúlik. Szerintem próbáld ki a lézert a kivágás előtt, mert ez elég radikális tapasztalat, és lehet, hogy nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd, mert heged lesz. sok szerencsét

Joe 2010. május 25 -én:

Még egy kérdés. Hogyan zajlik a gyógyulás. Bármilyen korlátozás? Szorosnak érzi a területet, vagy ki tudja nyújtani a karjának ezt a részét, mint korábban? Kösz

Joe 2010. május 25 -én:

Hé, Michael, kíváncsi vagy, tudod -e a bőr méretét, amit kivettek. Van egy csípőm a tricepszemen, amit szeretnék, és körülbelül 2×2 hüvelyk. Azt is, hogy milyen sebészhez mentél, nc -ben lakom, és úgy tűnik, remek munkát végzett. Köszi az infót. Tudod, milyen frusztráló információ a tat eltávolításáról

tud'várj 2010. május 21 -én:

én'Ma elmegyek a konzultációmra, hogy beszéljek a kimetszésről. Köszönöm szépen a bejegyzést, sokkal jobban érzem magam, ha bemegyek.

Bristrom 2010. április 16 -án:

Nagyon köszönöm, hogy ezt közzétetted! Komolyan fontolgatom, hogy kivágnak egy tetoválást az alkaromról, amikor iskolába megyek tanárnak. Szó szerint ez az egyetlen olyan webhely, amelyet találtam, amely személyes tapasztalatokat fűz ehhez az eljáráshoz.

mburton23 (szerző) Blacksburgból, Va, 2010. március 26 -án:

A kimetszés 2010. március 23 -án történt'sokáig nincs válasz arra, hogy mennyi ideig tart a gyógyulás. A képeim nem't mutasd meg, de a kimetszésem szinte végig a karom tetején megy. Csak egy másik oldalt találtam, amely azt mondja, hogy a gyógyulási folyamat nem't nem sokáig tart. 8 hónap múlva visszavonom a második felét. Ha újra megismételhetném, csak elvégeztem volna a kimetszést. A lézeres kezelések nem voltak szórakoztatóak. Ha nem'Ne feledje, ha hege van, csak menjen a kivágással, és sok bajtól kímélje meg magát.

néhány lány 2010. március 26 -án:

Van egy kis tetoválásom a fülem mögött, amely azt mondja: Faith és 6 héten belül el kell távolítanom. én'katonának megyek, de nem't ne tegyen tetoválást a gallér felett. én'Én tényleg fontolóra veszem a kivágást, mert az eredmény azonnali, és én nem'nem kell megvárni, amíg meggyógyul egy másik eljáráshoz. Azonban mennyi ideig tartott a kimetszés gyógyulási folyamata? Körülbelül 6 hetem van az edzésre. Valami javaslat??