2002 -ben a férjem súlyosan megégett testének több mint 85% -ában egy tűzrobbanásban. Miután az égési sérülések begyógyultak, tetoválták.

tetoválás-égési hegek

Kaphatsz tetoválást sebhelyre?

Nos, pontosan ezt akartuk tudni. Így természetesen online lettem, és elkezdtem keresni a Google -ban. Mindenféle szót és mondatot kipróbáltam "tetoválás," "éget," "sebhely"… érted az ötletet.

Hát nem volt'sok információ van odakint, és amit találtam, főleg a fórum Q volt&Mint. Ami természetesen nagyon különböző válaszokat tartalmazott, nem tartalmazott valós információt, nem tartalmazott fotókat egy hegen lévő tetoválásról, és nem ismertette a hegekre tetoválás folyamatát.

Tehát, ha fontolgatta, hogy tetoválást készítsen egy sebhelyre vagy oltott bőrre, akkor itt van néhány valódi válasz, amelyek megmutatják a folyamatot, fényképekkel, amelyek segítenek eldönteni, hogy készen áll -e erre..

tetoválás-égési hegek

A férjem's Történet

2002. augusztus 6 -án a férjem, Scott súlyosan megégett testének több mint 85% -ában egy tűzrobbanásban.

Scott előtt'balesete volt, egyik vállán egy-egy koponyatetoválás, a másikon nagy varázsló volt. A koponya teljesen leégett, és a varázsló tetején kívül minden's személyzete leégett.

Scott a balesete óta fontolgatott egy újabb tetoválást, de nem volt biztos abban, hogy az oltott bőr hogyan készíthet tetoválást.

Hallottunk arról, hogy az emberek tetoválást kapnak oltott bőrre, de Scott 100% -ban oltott bőrrel rendelkezik a karján, ahol a tetoválást akarta. Tehát fontos volt számunkra egy tetoválóművész megtalálása, akinek volt tapasztalata az oltott bőrrel.

Megpróbáltunk online információkat keresni az égési sebeken vagy oltott bőrön végzett tetoválásról, és üres kézzel jöttünk.

Beszéltünk a tetoválóművésszel, aki eredetileg a karján készítette a koponyát, de szkeptikusnak tűnt, hogy jól néz -e ki vagy sem. Úgy tűnt, nagyon nem szívesen próbálja ki. Tehát a következő állomásunk az volt, hogy megnézzük Dangot. Dang egy régi barátom férje, és ő a művész, aki a középső fiam's tetoválásokat.

tetoválás-égési hegek

A tetoválás helyének kiválasztása

Jó néhány tetoválásom van, néhányuk már több mint 20 éves, ezért sok változást láttam a tetoválóiparban az első megszerzésem óta. A napokban az emberek bemehettek egy tetoválóüzletbe, részeg vagy magas vagy bármi más, és bárhol őrült kinézetű tetoválást készíthettek, amit ott kértek.

Sok régi tetováló üzlet mocskos volt, szutykos motorosok lógtak, dohányoztak, iszogattak és káromkodtak, míg néhány másnapos motoros csiszolt ugyanolyan tűvel, mint amit az utolsó vásárlónál használt.

Igaz, akkor ez a légkör mindenekelőtt a lázadás és a tetoválás izgalmának része volt. Szerencsére az idők megváltoztak. Manapság a tetoválóüzletek általában nagyon tiszta és jól működő vállalkozások.

Jelenleg vannak higiéniai törvények, és a tetoválóüzleteknek be kell tartaniuk a szabályokat, és engedélyt kell kapniuk. Így a tetoválás sokkal biztonságosabb élményt jelent, mint korábban.

Ennek ellenére nem minden vállalkozás működik egyformán. Amikor egy tetoválóüzletet választ, akkor azt szeretné, ha tiszta lenne, és ahol az engedély jól láthatóan és naprakész lenne.

Soha ne csinálj tetoválást olyan boltban, ahol nem csinálnak't kérje személyazonosító okmányát, és töltsön ki egy űrlapot, amely orvosi háttérkérdéseket tesz fel.

Győződjön meg arról, hogy az Ön által választott üzlet valóban betartja a biztonsági és higiéniai eljárásokat, például sterilizáló felszerelést, kesztyűt visel, és megtisztítja a testét azon a területen, ahol a tetoválást elhelyezi.

Személyes véleményem a B-menő tetoválás, a boltot, amelyet Scottnak választottunk'tetoválása, ötből öt csillag. Tisztább, mint a legtöbb kórház, az ott dolgozók barátságosak, hozzáértők és nagyon segítőkészek. Még harapnivalókat kínáló gépük is van!

tetoválás-égési hegek

Miért választottuk Dangot

Nos, Dang volt az első választásom, de Scott nagyon szerette ezt a koponyatetoválást, és ugyanazt a művészt remélte, hogy valami hasonlót tervezzen. A sráccal való beszélgetés azonban elég volt ahhoz, hogy meggyőzze Scottot, hogy beszéljen valaki mással.

Scottnak rögtön tetszett Dang, tudtam, hogy fog. Dang biztosította őt arról, hogy igen, tetoválásokat készített a sebhelyeken és oltott bőrön, és bár más volt, de mindenképpen megtehető.

Plusz Dang olyan könnyed és szimpatikus személyiséggel rendelkezik. Az egyik ok, amiért azt akartam, hogy Scott Dangba menjen, az volt, hogy már tisztában voltam Danggal's hihetetlen művészi képessége. Sok tetoválóművész az átutalásokra támaszkodik a tetováláshoz. Az átvitel az, amikor fénymásolják a képet speciális festékkel, vagy nyomon követik a képet szénpapírra, majd dörzsölik a szénképet arra a helyre, ahol a tetoválás lesz. Aztán csak alapvetően tetoválnak a vonalakon, és kitöltik a színt.

Tudtam, hogy Scott egyedülálló dizájnt akar, és tudtam, hogy Dang rendelkezik a művészi készségekkel. Mivel Scott tetoválást végez az oltott bőrön, a darab elkészítése több látogatást is igényel. Ez az első látogatás, Dang csak a lángok körvonalait és néhány alapvető árnyékolást végzi, hogy lássa, mennyire jól Scott's a bőr veszi a tintát. Scottról'A következő látogatáskor Dang koponyákat és több árnyékolást épít be a tervezésbe. Hozzáadjuk Scottot's a cikk következő látogatása, miután megtörtént.

Dang fényképet készít, mielőtt elkezdi Scott tetoválását.

Dang lefényképezi, mielőtt elkezdi Scottot's tetoválás.

Beszélgetés Danggal

K: Inkább Dang vagy Mr. Dang?

V: Bármelyik rendben van. Azt'Vicces minden furcsa variáció, amit kapunk, amikor az emberek hívnak. Az emberek sokat kérnek Dan G. -től.

K: Mióta csinál tetoválást?

V: Körülbelül nyolc éve.

Dang felrajzolja a tervezést.

Dang felrajzolja a tervezést.

K: Mikor döntött úgy, hogy tetoválóművész lesz és miért?

V: Megcsináltam a vállalati dolgot, és jó voltam benne, de a tetoválások sokkal személyesebbek. Ha valaki's boldog, mert segítettem nekik legelső [akár bélyegméretű] tetoválásukon, ők'tényleg boldog. Azt'csak több "tiszta."

K: Melyik tetoválóművész vagy művész a kedvenced és miért?

V: Én nem'Nem igazán csinálom a bálvány dolgot, de sok innovatív művész áthidalja a régi iskola stílusát, amit nagyon szeretek: Adam Barton, Stevie Edge, Matt Rinks, Seth Cefari és olyan sokan, hogy senki's hallottam … még.

Dang tetoválni kezdi a körvonalat

Dang elkezdi tetoválni a körvonalat

K: A tetoválóművészek fiatalabb generációjának nagy része címkézőként vagy graffiti művészként indult. Voltál abban a jelenetben, mielőtt tetoválóművész lettél?

V: Nem, farmon nőttem fel. Ott'elég rövid a gyanúsítottak listája, ha megjelölnék egy tehenet.

K: Mi lenne a legjobb tanács, amit adnál valakinek, aki az első tetoválás elkészítésén gondolkodik?

V: Minél személyesebb, annál jobb. Vedd úgy, ahogy akarod, ahol akarod. Ha igazán akarod, akkor megbirkózhatsz vele'érezni fogja.

VESZÉLY tetoválás heges bőrre

VESZÉLY tetoválás heges bőrre

Művészet

Művészet

K: A tetováláson kívül mi a kedvenc művészeti médiumod?

V: Pop art, szekvenciális művészet.

K: Hol szerezhetünk be VESZÉLYES felszereléseket, például pólókat, gombokat és matricákat?

V: Az online boltomban.

Az oltott bőr sokkal több textúrájú, mint a normál bőr.

Az oltott bőr sokkal több textúrájú, mint a normál bőr.

tetoválás-égési hegek

Dang a grafikus regényíró

K: Van egy megjelent grafikus regényed. Mesélj nekünk róla és hogyan alakult?

V: A legújabb könyvem a 11. kiadott könyvem (és az eddigi legnagyobb), GREYDUCK: Volume of Roars. én'Időnként önhirdetéssel foglalkoztam (extra-extra-extra szabadidőmben). A GREYDUCK egy olyan elképzelés volt, hogy minden popkultúránknak van energiája, minden fontosságát, amit a dolgoknak (felszínesnek és nosztalgikusnak) egyaránt tulajdonítunk, egy életet. A könyvben sok saját popfilozófiámat részletezem a Daikaiju (óriás szörnyek) műfaján keresztül. A saját old-school tetoválási stílusomban rajzoltam; azt'vicces, vad és annyira szürreális, hogy a legbizarrabb pillanatai valóban jelenthetnek valamit.

Dang egy gonosz-zseni munka közben!

Dang egy gonosz zseni munka közben!

Kedvenc lövésem!

Kedvenc lövésem!

tetoválás-égési hegek

A tetoválásról a hegszövetre

K: Miben különbözik a tetoválás az oltott bőrről és/vagy hegszövetről??

V: Ha azt tervezi, hogy heges területen dolgozik, legalább néhány évet szeretne várni a sérülés után, várja meg, amíg a heg kifehéredik/világosodik. Gyakran a részletek nem ismertek'Mivel ropogós, a heg textúrája befolyásolhatja a szín/árnyékolás állandóságát, és a bőr eltérő módon hullik.

K: Milyen más típusú hegeket tetováltál??

V: Vágások, égési sérülések, sebészeti sebek, striák. Még egy ügyfelem is volt, akinek egy kis gekkós tetoválása volt a hasán, és félbevágták, és egy kicsit eltolódott egy autóbaleseti hegtől. Újra csatlakoztunk 'im.

K: Milyen típusú cicákat ajánl oltott bőrű és/vagy erősen heges bőrű embereknek?

V: Ugyanúgy, mint bárki más, keresd azt, ami tetszik. Csak egy kis kísérletezés szükséges ahhoz, hogy megtudja, mit vesz fel a szövet.

Az árnyékolás befejezése

Az árnyékolás befejezése

K: Mik a terveid a jövőre nézve … Mit fog csinálni DANG úr 5 vagy 10 év múlva??

V: Valószínűleg ugyanaz, mint én'csinálom' most, segíts' a világ kifejezi magát … de a jövőben … talán egy ezüst kombiné?

Hol tekinthetjük meg és vásárolhatjuk meg a hihetetlen műalkotások nyomait?

tetoválás-égési hegek

K: Mit csinál még művészileg, amiről azt szeretné, hogy az emberek tudjanak?

V: A GREYDUCK még mindig frissen préselt, ezért én'm az idei évben néhány kongresszust találok ennek népszerűsítésére (G-FEST Chicagóban és MNCBA Fallcon az MN vásárhelyén). Továbbá több Flash art és pop art fejlesztésén dolgozik. Lát A'LA DANG frissítésekért!

Minden kész!

Minden kész!

Beszélgetés a férjemmel, Scott

K: Más érzés tetováltatni az oltott bőrre, mint a többi tetováláskor?

V: Határozottan fáj a többi. Én nem't már nincs idegvégződése az oltott bőrön, így valóban csak egy kis fájdalom volt a csukló alatt. Mindenütt olyan volt, mint egy enyhe vibráló nyomás.

K: Mit gondol eddig a tetoválásról??

V: Szeretem! Meg tudom csinálni'ne várd meg, hogy visszajöjj, és betedd a koponyákat.

Scott tetoválása egy nappal az első látogatás után. Oltott bőre horzsolódott az árnyékolástól, de nem a körvonala.

Scott's tetoválás egy nappal az első látogatás után. Oltott bőre sérült az árnyékolástól, de nem a körvonala.

Dang befejezi Scottot's tetoválás

Második látogatásunk alkalmával dang ismét azzal kezdi, hogy lerajzolja, hogy hol kíván tetoválni.

Második látogatásunk alkalmával dang ismét azzal kezdi, hogy lerajzolja, hol kíván tetoválni.

Dang hozzáadja a koponyákat Scotthoz's tetoválás

Ismét látjuk, hogy Scott beoltott bőre könnyen sérülést okozhat ott, ahol az árnyékoló tűt használták.

Ismét látjuk, hogy Scott's az oltott bőr könnyen zúzódhat, ahol az árnyékoló tűt használták.

Dang sziklák! Scott nagyon elégedett az új tetoválásával.

Dang sziklák! Scott nagyon elégedett az új tetoválásával.

Egy héttel később

Egy héttel később a zúzódások eltűntek, és a tetoválás remekül néz ki!

Egy héttel később a zúzódások eltűntek, és a tetoválás jól néz ki!

Sikeres tetoválás!

Ma már tudjuk, hogy a tetoválások nagyszerűek lehetnek a sebhelyes vagy oltott bőrön.

Ma már tudjuk, hogy a tetoválások nagyszerűek lehetnek a sebhelyes vagy oltott bőrön.

Scott nagyon elégedett az új tetoválásával, és alig várja, hogy többet kapjon. Megmutatta új tetoválását más égési túlélőknek, és nagyon izgatottak, amikor megtudják, hogy ők is sikeresen tetoválást kaphatnak oltott bőrükön, miután teljesen meggyógyult..

Mi'Szeretném megköszönni Dang úrnak és a Be-Cool Tattoo-nak, hogy lehetővé tették ezt az informatív cikket. Reméljük, hogy ez az információ hasznos lesz más égési sérülést szenvedőknek, vagy bárkinek, aki tetoválást tervez egy hegen.

Köszönöm, Bambi és Scott.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

© 2009 Bambi Watson

Kérjük, írjon megjegyzést alább!

lola 2019. április 25 -én:

olyan szomorú vagyok

Richy 2018. június 30 -án:

Sziasztok, tudna nekem valaki tanácsot adni egy jó tetoválóművészről, aki hajlandó lenne oltott bőrön is dolgozni, kapcsolatba léptem néhány tetoválóművésszel, akik először érdeklődni látszottak, de aztán nem válaszoltak. Biztos vagyok benne, hogy lenne valaki, aki hajlandó lenne eltakarni a tetoválást, csak küzdök, hogy találjak egyet.

Minden ötletet hálásan fogadnának.

Chantel Daley 2018. március 02 -án:

Volt egy tetoválásom a bokám égett területére. Én nem'nem tudom miért? A területen is vérzik's. Hamarosan megyek orvoshoz, hogy megtudjam, miért. De lehet, hogy az'öreg, és lotionra van szüksége?

Bill Layton 2017. március 01 -én:

KÖSZÖNÖM!!! 9 éves koromban tűz volt a házban. Évek óta tetoválni akartam a hegeket. Van néhány tetoválásom a bőrömön, amelyeket nem oltottak be. Néztem a tévét, és volt egy srácuk, aki tetováltatta az oltásait. Gondoltam megnézem. Tudsz mondani Hello Sleves

Freddy 2016. június 24 -én:

én'm 80% és határozottan fedezik, de az emberek már azt hiszik'tetoválás, én nem't elrejteni a hegeimet ott egy beszélgetéskezdő lol .. Facebook: Freddy beeson

Lori 2015. augusztus 13 -án:

Még mindig kórházban vagyok, miután súlyosan megégettem a tűz miatt egy kisebb konyhai robbanásban. Az ilyen történetek olvasása segít emlékezni arra, hogy túl tudok lépni ezen, és újra erős és szép lehetek – akárcsak Scott.

névtelen 2013. augusztus 21 -én:

@névtelen: Liz, van egy állandó sminkeléssel foglalkozó vállalkozásom, amely a védőnői tetoválásra szakosodott. A bőr álcázása sokat segít, és tetoválhat szemöldökre, szemceruzára és meghatározza az ajkakat. Az eredmények elképesztőek lehetnek! A weboldalam sajnos fejlesztés alatt áll (csak most áll össze), de a kérdésedre válaszolva, igen, bőrtetoválás's mindenképpen segít a szín kiegyenlítésében. Remélem ez segít!

névtelen 2013. július 15 -én:

Köszönöm a képeket, most már meg vagyok győződve arról, hogy talán sikerül tetováltatni az égési sebet a vállamon valami gyönyörűvel

bozanap 2013. május 16 -án:

@névtelen: Szia Stacey, érzem a fájdalmas lányod !! Honnan jöttél?? én'm 22 és körülbelül 6 hónapja voltam tűzben .. csak a testem 15 százaléka, de mindenhol fröcskölt, kivéve az arcomat, addig mindent el kell takarnom .. ez lesz az első nyár a hegekkel , és őszintén szólva nem'nem tudom, hogyan fogom csinálni 🙁 .. annyira sajnálatos, de jó lenne, ha lenne valaki, aki beszélne ezzel

névtelen 2013. április 08 -án:

Talán ha jobb tetováló lennél, a művészet ezt tenné'jobban kijöttem!

névtelen 2012. november 06 .:

Felkértek, hogy legyek la tintára, miután az első bőrátültetett tetoválásom ilyen jól sikerült. Azóta minden oltványomat lefedtem (testem 60% -a). Meg lehet csinálni, és elképesztően jól néz ki. Szükséged van egy nagy művészre, és téged'újra bízz bennük. A textúrával kell dolgozni. Keresés a YouTube-laink se02ep01

névtelen 2012. november 02 -án:

6 hónapos baba óta égési áldozat vagyok. Az arcom 75% -a félt, és azon tűnődtem, vajon egy bőrszín tetoválás kiegyenlítené -e a különböző bőrszínt. Most én'm 41 és szívesen látnám másnak magam, mielőtt meghalok. Soha nem láttam egy képet magamról, ha nem ijedtem meg, és vajon ez egyáltalán lehetséges -e.

névtelen 2012. szeptember 15 -én:

omg ez olyan, mint a félelmetes tk isten és istennő, hogy talált valakit' hogy segítsen a gyógyításban' bein folyamata' leégett……

névtelen 2012. július 28 -án:

Nagyon köszönöm ezt. 45 éve volt bőrátültetésem a vállamon, és azon gondolkodtam, hogy tetoválással letakarom. Ez a legjobb példa az interneten, fotókkal és valódi élő történettel a háttérben. Ez tényleg segített nekem.

aanarosey 2012. július 10 -én:

Elképesztően néz ki! De óriási csodálkozom a tetoválás közbeni fájdalom miatt. Nagy vágyam van valakivel beszélni tetoválásról !! tudom'viccesen hangzik, de tényleg úgy érzem. Köszönöm a hűvös hozzászólást.

a legjobb tetováló stúdió kiválasztása

leftys-bar-9 2012. június 17 -én:

Van olyan tinta, amelyet jobb a hegnek szedni? Ha igen, mi az, és mennyibe kerül?

hntrssthmpsn 2012. június 16 -án:

Milyen szép módja annak "visszakövetelni" bőr, amely látott traumát. Scott'A tetoválás csodálatos, és a barátod nagyon tehetséges művész.

névtelen 2012. június 06 .:

Fantasztikus! te'segített dönteni. én'm mellrák túlélője vagyok, bőrátültetésem volt hátról mellre, 2012 májusában hegek maradtak. én'Csak arra várok, hogy meggyógyuljanak. Köszönöm ezt az infót.

névtelen 2012. május 19 -én:

én'Nagyon örülök, hogy megtaláltam, válaszoltam minden kérdésemre. csak 1 éves koromban nagyon megégettem, és soha nem jártam a házon teljes hosszúságú felső nélkül, még nyáron sem, hogy pulóvert és hosszú felsőt hordok, és soha nem megyek úszni. remélhetőleg hamarosan elkezdhetem eltakarni a hegeimet, csak találni kell valakit, aki nem't egy vagyonba került. 21 éves vagyok és csak boldog akarok lenni a testemmel. néhányan valóban természetesnek veszik a testüket….

névtelen 2012. április 28 -án:

Köszönet ezért!

Lorelei Cohen Kanadából 2012. április 26 -án:

Az oltott bőr feletti tetoválás valóban olyan dolog, amire nem gondoltam volna, de mindenképpen olyan művészeti forma, amelyet sok égési sérült megfontolna. Nagyszerű információ.

imaginemdd lm 2012. február 20 -án:

Köszönöm ezt, nagyon érdekes & tájékoztató az égési hegek tetoválásáról. Érdekeltek a sebészeti hegek feletti tetoválások, és ez egy jól sikerült cikk.

SandraGahlinger 2011. október 03 -án:

Nagyszerű szerviz, minden apró kérdésre válaszolva. Köszönjük a megosztásokat – a tetoválások csodálatosak. Én nem't égési sérülései vannak – de sebészeti beavatkozások, és kíváncsi voltam, milyen lehet ez a folyamat. Köszönet a megosztásért.

névtelen 2011. október 02 -án:

Köszönöm szépen! Én is égési túlélő vagyok, 2 és fél évvel a sérülés után, és abban a reményben, hogy végül tetoválásokat készíthetek, és ez valóban sokat segített nekem! u srácok rock!!

névtelen 2011. szeptember 12 -én:

Nagyon köszönöm ezt, nagyon vágytam rá, hogy újra elkészítsem a cicámat, mióta az 5 évvel ezelőtti házatűzben felsoroltam az eredeti cicámat, de eddig minden művész megtagadta, hogy bármilyen műalkotást végezzen rajtam. Még egyszer köszönöm. 🙂

névtelen 2011. július 3 -án:

@photofk3: Égetési győztes vagyok, már 6 éve a bal lábamon oltások vannak, és a jobb kezem ujjainak tetoválásra van szüksége a hátamon és a lábamon, hogy elfedje az égési sérüléseimet és a hátamat, ahol a bőröm lehámozódott a hátamról. Van valaki közülük, aki tud nekem segíteni, a probléma az, hogy özvegy vagyok és tudok'nem engedhetik meg maguknak, hogy fizetjenek!!!!

Nathalie Roy Franciaországból (kanadai emigráns) 2011. április 5 -én:

Csodálatos tetováló történet! (köszönöm a CCGAL -nak, hogy rám mutatta ezt az oldalt).

CCGAL 2011. április 05 .:

Olvastam egy hölgyről, aki szőlőt kapott & virág tetoválás, hogy elfedje a hasi műtétből maradt sebészeti sebhelyet, de soha nem gondoltam volna az oltott bőr tetoválására. Ez az a fajta dolog, amellyel a Squidoo olyan nagyszerű platform a megosztáshoz. Annak ellenére, hogy nem'Nem tetoválok magam, lenyűgözött a történeted és a fotók. AZTA.

névtelen 2011. február 16 -án:

Évek óta fontolgattam egy tetoválást, hogy eltakarja a felkarom égési sebét. Azóta még a legmelegebb időben is hosszú ujjú ingben borítottam a karomat. Nagyon örülök, hogy megírták ezt a cikket. Alig várom, hogy megnézzek egy jó hírű tetováló szalonot, hogy ismét ne érezzem magam olyan öntudatosnak, és kényelmesen érezhessem magam, ha ing nélkül vagyok. Nagyon köszönöm ezt a cikket!

photofk3 2011. február 08 -án:

Szokatlan és érdekes lencse. Csak így tovább.

topseomarketinggroup 2011. január 12 -én:

Szép munka, Nagyon szép tetoválásminták, nézze meg néhány házon belüli tetoválásunkat. West Island Tattoo

ChemKnitsBlog2 2011. január 03 -án:

Ez egy hihetetlen történet. Milyen nagyszerű módja annak, hogy az égési sérültek visszaszerezzék testüket!

névtelen 2010. július 28 -án:

köszönöm az információt, nagyon sokat segített nekem. x

Rhonda Albom Új -Zélandról 2010. július 16 -án:

Egy újabb hihetetlen történet. Köszönöm, hogy közzétetted a facebookon

Laurel Johnson Washington KS -től 2010. április 25 -én:

Gratulálok lila csillagodhoz !! Milyen érdekes lencse, és hasznos is.

SzerzőNormaBudden 2010. április 23 -án:

Ezt az objektívet a nap folyamán vagy holnap adjuk hozzá a funkcióhoz. Azt hiszem, érdemes meglátogatni ezt az objektívet: https://hubpages.com/community/luvmyludwigs-purple

névtelen 2010. április 23 -án:

Gratulálunk a Purple Star Bambi -hez – ez egy lenyűgöző tetováló lencse.

Robin S. USA -ból 2010. április 22 -én:

Lila csillagodat a hét lila csillagkirálynője, luvmyludwig díjazta.

névtelen 2010. január 28 -án:

ohh nagyon köszönöm az információt.!

én'Azt tervezem, hogy tetoválást készítek a sebhelyemre, ami még 4 éves koromban volt.

Amióta én'm 18 éves leszek a következő hónapban, törvényes lesz tetoválást készíteni, csak hogy elfedje a lábamon lévő hegemet.

norma-holt 2010. január 25 -én:

Nagyszerű doki egy gyakorlati problémáról, amellyel sok embernek szembe kell néznie. Tetszik a kérdés-válasz megközelítés és a szép képek. Nagyon örülök, hogy Scott felépült a megpróbáltatásokból, és jól érzi magát. Nagyon bátor és inspiráló ember. Felső jegyek

Norma

hlkljgk 2009. július 21 -i nyugati miséről:

menő történet. köszönet a megosztásért

névtelen 2009. július 07 -én:

Szép tetoválás és szép hegek is! 🙂 Most, hogy én'Láttam, hogy valaki más csinálja, én'vajon én'Hiányozni fognak a hegek a lábamon, miután tetováltam őket? én'csecsemő korom óta csaknem 24 éve rendelkezem velük. Azt's minden én'valaha is tudtam, hogy a bal lábam ilyen. De ahogy mondtad, a kívánt, különleges tetoválás megszerzése szép lesz.

névtelen 2009. június 13 -án:

bőrgrafikonok voltak a karomon, miután megégettem. és most nem tudom tetováltatni

klassz, köszi 🙂

jaye3000 2009. június 12 -én:

én'örülök neki'oké! És örülök, hogy sikerült a tetoválás. Nagyon szép objektív, 5 nagy 🙂

cyberpunkdreams1 2009. április 18 -án:

Kiváló, nagyon személyes lencse. A tetoválás képei nagyon érdekesek voltak.

luvmyludwig lm 2009. március 20 -án:

csodálatos munka. Örülök, hogy ön és férje találtak valakit, aki ennyire tehetséges volt a tetováláshoz. Nagy tetováló rajongó vagyok! Biztos vagyok benne, hogy ez az objektív nagyszerű hely lesz az emberek számára, hogy tájékozódjanak.

x3xsolxdierx3x lm 2009. március 20 -án:

ez egy nagyon félelmetes objektív …… jól összerakva …… és személyes …. alaposan élveztem! 🙂

bdkz 2009. március 20 -án:

Egy újabb csillaglencse Bambi! Kiváló információ azok számára, akik tetoválni szeretnének's beoltott bőrön!

MikeMoore LM 2009. március 20 -án:

Nagyon szép objektív. Imádtam a képeket és a személyes hangulatot. Te és Scott csodálatos munkát végeztél. Biztos 5 csillagos objektív.

Shari O.'Leary Minnesotából 2009. március 20 -án:

Szép objektív! én'Biztosan sokan fogják ezt ellenőrizni!