én'közel 20 éve tevékeny a tetováló közösségben. Eddie új dolgokat tanít a művészetről, valahányszor beszélek vele.

Matróz Eddie motorjával a boltja előtt, Bonnie & amp; Clyde tetoválószalonja.

Matróz Eddie motorjával a boltja, Bonnie előtt & Clyde's Tetoválószalon.

Bonnie & amp; A Clyde hagyományos tetoválóbolt: kényelmes, tiszta és hívogató.

Bonnie & Clyde's egy hagyományos tetováló üzlet: kényelmes, tiszta és hívogató.

Matróz Eddie és Bonnie & Clyde's tetoválás

Sailor Eddie -vel először találkoztam az Észak -Karolinai Tattoo Convention -en, Greensboro -ban, NC. Eddie volt az egyik legtávolabb utazó tetoválóművész, aki részt vett a kongresszuson. Szerencsénk volt vele, és remélem, hogy visszatér a jövőbeli eseményekre.

Az első találkozáskor azt gondolhatja, hogy Sailor Eddie durva, vagy akár beképzelt. Igazat mond, és kimondja a véleményét. Őszintén szólva, Ed nagylelkű, barátságos és vicces ember. 50 éves korában már több ismerete és története van a művészetéről, mint néhány tetoválóművész egész életében. Ha ez Eddie -t véleményre készteti, akkor joga van ahhoz. Vannak't sok dolgozó tetoválóművész, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek.

Nemrég Philadelphiába utaztam, hogy videojátékokat készítsek, és amíg a városban voltam, felhívtam Sailor Ed -et, hogy megkapjam -e néhány percet az idejéből, és megnézzem a boltját. Rövid látogatásunk során számos történelmi fotót és történetet osztott meg a tetoválóipar fejlődéséről.

Matróz Eddie'A történetek, a tudás, a történelem és a műalkotások videók és cikkek sorozatát tölthetik be. Az időbeosztásom csak egy rövid látogatást tett lehetővé a boltjában. Ott's nem mondjuk el, mit tanulhatnánk még Sailor Eddie -től, ha több időnk lenne nézni és hallgatni.

Matróz Eddie beszél művészetének múltjáról, jelenéről és jövőjéről

Egyedi tetoválásokat készített Sailor Ed tanítványán, Suzie -n.

Egyedi tetoválásokat Sailor Ed készített tanítványán, Suzie -n.

Hagyományos tetováló művészet't "Egyszerű"

Matróz Eddie elmagyarázta, hogy a klasszikus tetoválásterv lényege három dologon múlik. Színesnek kell lennie, vastag vonalakkal, látni kell a szoba túloldaláról, és örökké kell tartania. Sok tetoválóművész megpróbálja megörökíteni azt, amit szerintük a "klasszikus" tetoválóművészet stílusát, ha lebutítják a terveket, vagy egyszerűsítik a grafikát. Egyszerűsítse a műalkotásokat és remélje, hogy úgy néz ki "hagyományos" valójában bántja a hagyományos tetoválást, mert hamis képet ad az embereknek arról, hogy milyennek kell lennie a művészetnek.

Matróz Eddie és tanítványa, Suzie kilépnek, hogy élvezzék a napsütést.

Matróz Eddie és tanítványa, Suzie kilépnek, hogy élvezzék a napsütést.

Suzie lánya időt tölt a boltban vele és Eddie -vel. Bátorítják művészi tevékenységét.

Suzie'lánya időt tölt a boltban vele és Eddie -vel. Bátorítják művészi tevékenységét.

A tetoválás családi vállalkozás

Matróz Eddie a nagyszüleinél kezdett dolgozni' tetováló üzlet öt éves korában. A tetováló üzletet nagyszerű helynek tartja a gyermek számára.

én'Sok olyan üzletben jártam, ahol nincsenek gyerekek't nem engedik be, még akkor sem, ha a szüleik fizető ügyfelek. Megtaláltam Sailor Ed -et's a gyerekek véleménye a boltban frissítő és felvilágosító. Eddie számára a tetoválás mindig családi vállalkozás volt, és ő's így is tartja.

matróz-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tetoválás Sailor Eddie egyik aláírása. Ez a hátlap kialakítása felakasztható nyomtatásként kapható.

Matróz Eddie egyik's aláírás darabokat. Ez a hátlap kialakítása felakasztható nyomtatásként kapható.

Sailor Eddie által felvázolt legutóbbi hátsó darab. Hamarosan ajándékba küldi az iparág egyik barátjának.

Sailor Eddie által felvázolt legutóbbi hátsó darab. Ő'Hamarosan ajándékba küldi az iparág egyik barátjának.

Színes ceruzák festék felett

Amikor ő nincs't tetoválás, Sailor Eddie tartja a kezét és az elméjét azzal, hogy nagy hátsó darabokat tervezzen hagyományos stílusban. Inkább színes ceruzával rajzolja, mint festékkel. Véleménye szerint színes ceruzák "igazabban olvasni" hogy egy tetoválás valóban hogyan néz ki a bőrben.

Néhány matróz Ed's back art mintái nyomtatványként kaphatók, amelyeket a boltjában lehet megvásárolni. Az általa létrehozott hátsó munkahelyek nagy részét ajándékként postázza barátainak és kollégáinak a tetoválóiparban.

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy barátságba kerültem Sailor Eddie -vel. én'majdnem 20 éve vagyok aktív a tetováló közösségben, és Eddie szinte minden alkalommal új dolgokat tanít a művészetről és annak történetéről, amikor beszélek vele. Amellett, hogy rengeteg tudást oszt meg, van néhány nyomatom Eddie -ből's flash art és néhány eredeti munkája is.

Hagyományos hátizsák

A tengerész Eddie hátsó darabját Dave Gibson festette a Bill Loika boltjában, a Deep Riverben, Connecticutban, még az 1980 -as években. Majdnem 30 év után a tetoválás még messziről is jól látható.

Matróz Eddie'hátsó darabját Dave Gibson festette Bill Loika -nál'üzlet a Deep Riverben, Connecticutban, még az 1980 -as években. Majdnem 30 év után a tetoválás még messziről is jól látható.

A matróz Eddie mellkasábráját Mike Wilson tetoválóművész festette meg, amikor meglátogatta Ed boltját. Matróz Ed ugyanazon a látogatáson tetoválta Wilson mellkasát.

Matróz Eddie'A mellkas művészetét Mike Wilson tetoválóművész festette meg Ed látogatása során's bolt. Matróz Ed tetoválta Wilsont's mellkasi darab ugyanazon a látogatáson.

matróz-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tetoválás matróz-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tetoválás

Matróz Eddie's Kisállat projekt

Eddie a hobbija, a rajzok visszarajzolása mellett szenvedélye az örökbefogadás és a kutyák mentési munkájának népszerűsítése. Matróz Ed's kutyája, Bonnie mentő volt. Látta, hogy néhány huligán az utcai sarkon kutyaverekedésre kényszeríti. Ed hazavitte Bonnie -t, és ez szenvedélyt ébresztett benne a kutyák mentési munkálataiban.

Jótékonysági szervezet "Pinups a Pitbulls számára" Philadelphiában kezdődött. Észrevettem, hogy sok tetoválóművész támogatja a kutyamentést és az örökbefogadást, különösen a megkülönböztetett fajták esetében. A Pinups for Pitbulls folyóirat- és naptáreladásait különböző projektek finanszírozására használja fel, amelyek támogatják a mentésre szoruló állatokat, és harcolnak a fajtára vonatkozó jogszabályok ellen, amelyek igazságtalanul célozzák meg a bikákat és más kutyákat.

Megkérdeztem Ed gondolatait, hogy miért tűnt úgy, hogy a tetováló közösség különösen érdeklődik a kutyamentés iránt. Sok olyan tetoválóművészt és üzletet ismerek a saját államomban, amelyek támogatják az állatok jótékonysági szervezeteit. Azt mondja, hogy a Pinups for Pitbulls társulást hozott létre a dögös lányok, a tetoválások, a Rockabilly zene és kultúra, valamint a kutyamentés között.

Saját maga számára Bonnie kutyája az oka annak, hogy Ed támogatja és támogatja a kutyamentést. Bonnie -nak saját külön szobája van Eddie hátsó részében's bolt. A napot jóllakottan, gondozottan tölti, sok emberrel találkozik. Ed kedvezményeket kínál azoknak az ügyfeleknek, akik nyolc kilós zsák kutyatápot vagy más szükséges tárgyat visznek a boltjába. Karácsony estéjén és más szezonális ünnepeken Sailor Ed elhozza az összes összegyűjtött élelmiszer-, játék- és takaróadományt a helyi menhelyeknek és a kutyákat segítő szervezeteknek..

matróz-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tetoválás matróz-eddie-of-philadelphia-bonnie-clydes-tetoválás

Barátság, hűség, tisztelet

Bár nekem nincs'Eddie tengerészt régóta ismerem, és a legtöbb interakcióm vele történik a Facebookon keresztül'jó ember, akitől tanulni lehet. Nem csak a tetoválóiparról, hanem az életről és az emberekről is. A Facebookon Ed durva, véleményes, főnök és néha konfrontatív is. Don'de ez ne engedje, hogy rossz képet kapjon a férfiról. Tengerész Eddie -től sokat tanulhat a tiszteletről. Adni és kapni.

Rengeteg vicc és mém található a tetoválásokról és a tetovált emberekről az interneten, különösen a Facebookon. Egy idő után érzéketlenné válik mindenre. Egyszer újra közzétettem egy tetováló viccet, és megcímkéztem néhány tetováló barátomat. Eddie -nek szüksége volt rám, hogy rámutasson, hogy elég durva és sértő, ha egy tetovált ember gúnyt űz egy másik személyből's tetoválásokat. Ez kontraproduktív az egész kultúránk számára.

Mint minden igazán nagyszerű férfi és nő, én'A tetoválóiparban találkoztunk, Sailor Eddie úgy véli, hogy azoknak, akik tetoválással foglalkoznak, mindig professzionálisan kell viselkedniük, és hogy tetovált embereknek barátságosnak kell lennünk, és tisztelettel kell képviselnünk kultúránkat..