Heather egy 20 éves macskahölgy, aki szereti a kötést, az operát és a testmódosítást. Ő's lassan azon dolgozik, hogy bejárja a világot.

Feltűnő fekete tetoválás.

Feltűnő fekete tetoválás.

7 dolog, amit szeretnék, ha tudnám, mielőtt tetoválást végeznék egy kongresszuson

Ha te'újra tervezi, hogy részt vesz egy tetoválási konferencián, nagy valószínűséggel Ön'remélve, hogy emléktárgyként új tintát vehet fel. Íme 7 dolog, amit szeretnék tudni, mielőtt tetováltatok egy kongresszuson.

  1. Azt's Hangosan!
  2. Hozz készpénzt
  3. Viseljen kényelmes ruházatot
  4. Az Adrenalin elmúlik!
  5. Mindenki beszélni akar veled
  6. Hozz snackeket
  7. Könyv előre

1. Ez's Hangosan!

Tudtam, hogy ennyi emberrel és annyi tetoválógéppel nem'Pontosan csendes lesz, de alábecsültem, milyen hangos lesz. tudsz'Ne keljen fel, hogy csendes sarkot találjon, és 3-4 óra múlva a zaj elsöprő. Hozzon magával fejhallgatót vagy füldugót, hogy pihenhessen.

2. Hozz készpénzt

Igen, ott lesznek ATM -ek. A fogás az, hogy ezek az ATM -ek magántulajdonban vannak, és túlzott díjakat, kis tranzakciós limitet és hatalmas várólistákat tartalmaznak. te'Valószínűleg ő lesz az a szerencsétlen személy, akinek éppen akkor fogy el az ATM készpénze'sorban a következő. Állítson be napi költségvetést, és készpénzt vegyen ki előre.

A tetováló művész tetoválást készít.

A tetováló művész tetoválást készít.

3. Viseljen kényelmes ruházatot

Valószínűleg egy kicsit semmirekellő, de fontolja meg, hol szeretné tetoválni magát, és válassza ki megfelelően a ruháját. te'nem lesz magánélete a tetoválókonferencián, tehát ha'ha valahol tetováltat, ami megköveteli a ruházat eltávolítását, győződjön meg róla'nem fog véletlenül felvillanni a világ! Ne feledje, hogy a tetoválási konvenciók többsége gyermekbarát hely.

4. Az adrenalin elmúlik!

Nagyon jól érezheti magát a tetoválás elkészítése közben, és izgatottan várhatja a találkozó többi részét. Ha te'bármi olyan, mint én, de körülbelül fél órával a tetoválás elkészülte után a fájdalom és a fáradtság meg fog ütni, és mindannyian'szunyókálni akarok. Szerencsére a legtöbb találkozó több napon át tart, ezért tervezzen minden mást látni egy napon'nem kap tintát.

5. Mindenki beszélni akar veled

Amikor tintát kap egy konferencián, Ön'alapvetően a művészet nyilvános bemutatója. Idegenek beszélni akarnak veled. Készüljön fel a tetoválás megjelenésével kapcsolatos sok megjegyzésre, de sok más beszélgetésre is. Legalább 4 idegen megjegyzést fűzött ahhoz, hogy én tűntem a legmosolyosabbnak ott tetoválónak! Mivel korábban sosem tetováltam nyilvánosan, nem tettem'nem veszem észre, hogy nem'nincs tipikus "tetováló arc." Ha te'újra öntudatos lehet, hogy nem élvezi az összes extra figyelmet.

Egy tetoválóművész dolgozik.

Egy tetoválóművész dolgozik.

6. Hozz rágcsálnivalókat

Igen, a kongresszuson rengeteg igazán nagyszerű élelmiszer -teherautó lehet, de a sorok hatalmasak lesznek. Győződjön meg róla'evett a tetoválás megkezdése előtt, és sürgősségi rágcsálnivalót fogyaszthat közben vagy után. Éhesnek lenni általában nem mulatságos, de igen'kevésbé szórakoztató, ha te'újra tetováltatnak. Ha tudod, hogy hajlamos vagy egy kicsit a fejfájásra a tetováláskor, győződj meg róla, hogy van valami édes, amit ehetsz-csokoládé a mentésre.

7. Könyv előre

Ha van olyan művésze, akitől különösen szeretne tetováltatni, akkor nézze meg'előre foglalhat, vagy korán eljuthat a kongresszusra. Meg tudom csinálni'ne mondd meg, hány embert kellett visszautasítania művészemnek, mert nem tette'nincs ideje beilleszteni őket. A legtöbb összejövetel előadóinak sorát néhány héttel előre bejelentik, és a művészek általában foglalnak időt, ha letétet fizetnek.

Ha te'nem tudsz időpontot biztosítani, érkezz korán és kérdezz. Lemondások történnek, így csak szerencséje lehet. A művészek általában néhány dolgot rajzolnak ki'haldokol a tetováláshoz, így ők is hajlandóak lennének időt szakítani rád, ha te'hajlandó némi művészi szabadságot adni nekik.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

© 2017 Heather

Hozzászólások

Alex 2019. január 05 .:

Valószínűleg a konkrét egyezménytől függ, de a baltimore -i nagyon forró. Kétszer tetováltam ott's csak arra tudtam koncentrálni.

Swerve Phillips 2018. október 19 -én:

Tetoválás konvenciók teljesen rock. Amikor végigsétálok egy tetoválószalonon, valójában hallgatom, hogy emlékeztet -e engem egy tetoválási konvencióra. Szeretem a művészet hangját működés közben. Igen, mielőbb érkezzen a kongresszusra. Lehet, hogy egy mester szabadkézzel készíthet impulzus tetoválást. Az asztalra fektetve nem voltam't nem biztos, hogy elájulok a fájdalomtól, vagy elalszom. Nem sikerült't számít. Emlékeket csináltam. Állandó emlékek. Ezenkívül nagyon alaposan, nagyon óvatosan gondolja meg az impulzus tetoválás tervezését, majd hajrá!

John Goner 2018. május 02 .:

Kösz! én'mindjárt megkapom az elsőt. Tervezzen, és csak most tudtam meg az egyezményről, mint én'm kezdem a vakációt. Gondoltam'jó hely lehet olyan művész keresésére, aki tetszik. Úgy tűnt, mint a sors. De nem szeretnék nyilvános bemutató lenni, és a zaj megérint engem. Gondolom én'továbbra is keresni fog.