Angol nyelvet és beszédkommunikációt tanítok, és flamencót táncolok, és szabadidőmben tetoválástervezést tanulok.

Válassza a La Scapigliata by Da Vinci tervezési ötletet.

Válassza a La Scapigliata by Da Vinci tervezési ötletet.

/wikimedia

Senki sem kételkedik abban, hogy a tetoválás művészeti forma. Bármit is gondol a tetoválásokról és azokról az emberekről, el kell ismernie, hogy ezek egy művészeti forma.

Most néhány tetoválóművész új szintre emeli művészetét. Festői tetoválásokat készítenek.

A tetoválás mint művészeti forma az elmúlt évtizedben átalakult. Az emberek még mindig bemennek, és törzsi szimbólumokat kapnak – vagy akár kínai karaktereket, akiket úgy gondolnak, hogy megértenek. A rajzfilmfiguráknak és a grafikáknak mindig meglesz a helyük. Most azonban egyes védnökök úgy döntenek, hogy ecsetről elcsúsztatott színmintákat szereznek be. Néhányan Picaso-szerű remekműveket kapnak testükre. A tetoválás festői lett.

Lehet, hogy Csehországba kell utaznia, hogy EZT festői tetoválást készítse.

Lehet, hogy el kell utaznia Csehországba, hogy elkészítse EZT a festői tetoválást.

Ondrej Konupík

Art in Tattoo Ink

Mitől mások a festői tetoválások??

A festői tetoválások a testére festettek. Bizonyos esetekben a művészek ecsetvonásokat is tartalmaznak. Amanda Wachob, New York-i művésznő tartósan színeket fest a vevőire' testek, mintha egy művész tesztelné a színeket. A berlini Peter Aurisch agyi alkotásokat hoz létre, amelyek Paul Klee és Picaso hatását vegyítik. Cseh tetoválóművész, Ondrej Konupík, ill Ondrash, nemcsak gesztusos ecsetvonásokat, hanem tintafröccsöket is használ – ő'Még azt is ismerték, hogy állandó graffitit készít ügyfelein.

Te nem'nem kell külföldre vagy akár New Yorkba utazni, hogy festői stílusú tetoválást készítsen. Csak tudd, miben különböznek a festői tetoválások a hagyományos fajtáktól, és keress egy tehetséges művészt, aki hajlandó veled dolgozni.

  • A festői tetoválások nincsenek fekete színnel körvonalazva. Lehet, hogy fekete van a képen, de az összes elem fekete körvonalazása olyan, mint egy kifestőkönyv képe.
  • A festői tetoválásoknak rétegei vannak. Az árnyékolás szerves része ezeknek a tetoválásoknak, akárcsak a művészetben.
  • A festői tetoválások gyakran műalkotásokon alapulnak. Alternatív megoldásként stíluskeverékeket is tartalmazhatnak, mint az Aurisch esetében's munka.
  • A festői tetoválások eredetiek. Ha van egy sablon a képen, az nem festői tetoválás.
  • A festői tetoválás drágább. Ami az állandó tintát illeti, azt kapja, amiért fizet.

Fontolja meg a Monet kezdetét, és legyen olyan tetoválóművész festékfoltja, amely finom képet teremt a bőrén.

Fontolja meg a Monet kezdetét, és legyen olyan tetoválóművész festékfoltja, amely finom képet teremt a bőrén.

Frank Kovalchek

Tehát hogyan hozhatok létre festői tetoválást?

Válaszd a művészetet, amit szeretsz, de ne legyél közhelyes. Mindenki csinálja a kis Da Vinci angyalt – hajrá "Leda" (Fiatal nő kócos hajjal). Vagy válasszon egy témát, és keressen absztrakt művészetet, amely ezt a témát képviseli. Vannak virágok és vannak virágok. A képen látható virágok festői, de nézze meg, mit csinál Amanda Wachob a virágokkal. Látogasson el egy festői tetoválóművészhez, és kapjon ajánlásokat.

Legyen személyes. A végén a Rammstein koncerten Denverben rájöttem, hogy a német fiúk valójában középkorú férfiak. A pokolba, az über-szexi énekesnő nagyapa. Lényeg, hogy talán soha többé nem lépnek fel Denverben, és talán soha többé nem látom élőben a ragyogásukat. Ez egy olyan zenekar, amelyet másfél évtizede szeretek, és akit követtem egész Európában, majdnem középkoromban (áh), és egy kamaszkori álmomat teljesítettem. Állandóan befestettem magam kevésbé nemes okokból, mint a halványuló fiatalságom emlékére (először szeretnék tintát kapni, és élénk színekre vágyom – nem érzelmi okokból).

Elkezdtem játszani egy olyan dizájnnal, amely magában foglalja a zenekart'emblémája és a kedvenc dalom szövegei, "Frühling Blutet Párizsban." Ahogy a dalon töprengtem, rájöttem, hogy fiatalkorom egy része a külföldön töltött évek voltak. A két sor, franciául és németül, Európa felé biccentett, de én egy darab Marokkót akartam. Adjunk hozzá hibiszkuszvirágot, amely még benne is virágzik "téli."

Feltettem a vágyamat a Facebookra, és barátom – a Kastav Filmfesztivál hírnevéről – ráirányított a festői tetoválásokra. Amint felfogtam a lehetőségeket, eldobtam az eredeti képet, hibiszkuszával, feketén körvonalazva, és újrakezdtem. O -t megtartottam'Keeffe's a vörös amarillisz csaknem egy éve a középpontban, csak a kirívó érzékiség miatt. Aztán miután már megbeszéltem a találkozót, visszatértem egy festői hibiszkuszhoz.

Ne féljen festői csillagokhoz – Van Goghhoz – nyúlni's "Csillagos éj" virágozna a festőművész tűjében – mert ez a tetoválás örökké a test része lesz. Ne köss kompromisszumokat, ha nem választottál olyan elemeket, amelyek egyáltalán nem fognak működni. Már az eredeti tervezésekor is tudtam, hogy felbomlik a zenekar's logója betűkkel trükkös lenne. Tervezzen meg egy olyan képet, amely valóban képviseli önmagát, és megemlékezni szeretne róla.

És spórolj a tetoválásra. Takarítson meg szinte bármit, mielőtt fukarkodik egy tetoválással. Ez a kép veled lesz az örökkévalóságig.

Képzelje el a benyomások örvényeit a színekben a la Van Gogh

Képzeld el a benyomások örvényeit a színekben a la Van Gogh's "Csillagos éj" összegyűlik, ha festői tetoválást készít.

Wikipédia