A testdíszítés és különösen a tetoválás csodálatos módja annak, hogy nyilvánosan megoszthassa történelmét, diadalait és érzéseit.

Az egyik gyógyított tetoválásom

Az egyik gyógyított tetoválásom

Katherine Sanger

Majdnem 20 éve csináltam az első tetoválást. Kíváncsian vártam a 18. születésnapomat, hogy szerezhessek egyet. Amióta az eszemet tudom, tintára vágytam – még középiskolás koromban golyóstollal még saját tetoválásokat is rajzoltam, és hamis tetoválásokat vásároltam, hogy kipróbáljam, mit gondolok róluk.

Ha végül úgy döntött, hogy csatlakozik a klubhoz, és a tinták közé tartozik, akkor itt van néhány tanács annak biztosítására, hogy a kezdetektől fogva megteszi. Ez a cikk tippeket tartalmaz…

  • készül az első tetoválásra,
  • fog tetoválni, és
  • utána vigyázzon a tetoválására.

1. Keressen egy képet

A világ tele van képekkel. Lehet, hogy már van elképzelése arról, hogy mit szeretne, de győződjön meg arról, hogy amit kap, megfelel annak, amit szeretne. Ne feledje, ez állandó! Megnézheti a flash művészetet, a tetováló magazinokat és könyveket, vagy más tetováló embereket. Akár művészeti könyveket is megnézhet. Nyilván van internet is. Ellenőrizze a Google Képkeresővel, vagy akár csatlakozzon a Pinteresthez, hogy megnézze, mi van odakint.

Természetesen, ha van ötlete, találhat egy művészt, akivel együtt dolgozhat, és egyedi művészetet kaphat. Néhány tetováló művész szabadkézi terveket készít; mások azt akarják, hogy jöjjön be a tetoválással, vagy vegye le a falakról. Ha a tetoválóművész nem tudja megcsinálni az egyedi művészetet, mindig talál egy grafikust, akivel együtt dolgozhat.

Tetoválás beállítása a karomon

Tetoválás beállítása a karomon

Katherine Sanger

2. Keressen egy tetoválóművészt és/vagy stúdiót

Kérdezd a barátaidat. Kérdezze meg a tetovált embereket. Beszéltem a Chili pincérnőivel, hogy megtudjam, honnan szerezték be a tintájukat. Megkérdeztem idegeneket az utcán. A legtöbb tintás ember szívesen elmondja, mit gondol a tetováló stúdiójáról és művészéről. Ismét jól jön az internet. Nézze meg a Facebookot – meglepődhet azon, hogy mennyi tetoválóművész és stúdió rendelkezik információval.

Gyakran van különbség a tetoválóművész és a tetováló stúdió között. Nem mindenkinek van saját boltja. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy a művészek csak egy kicsit tartózkodnak a városban, és egy barát boltjában dolgoznak. Lehet, hogy bérelnek helyet. Az egyik tetoválásomat Galvestonban végezte el egy tetoválóművész, aki általában egy houstoni üzletben dolgozott, de egy nyaralási hétvégén nem volt több pénzt keresni..

Miután megtalálta azt a helyet és személyt, akinek a tintát szeretné adni, győződjön meg róla. Kérje meg munkájuk megtekintését. Legyen egy könyvük tele tetoválások képeivel. A stílusuk illik a tiédhez? Fekete törzsi munkát keres, és többnyire színrealizmust csinál? Ha igen, akkor a stílusuk nem biztos, hogy olyan, mint szeretnéd. Nos, csak azért, mert egy adott stílusra specializálódtak, vagy sokat csinálnak, még nem jelenti azt, hogy nem tudják vagy nem akarják azt csinálni, amit akarnak, de jó, ha láthatunk mintákat, különösen, ha kapunk valamit hogy egyáltalán szakosodott. És nézzen többet, mint a munkájukat. Nézze meg, hogy tetoválnak valakit. Csinálnak valamit, ami veszélyesnek tűnik? Tudják, hogyan kell használni a tetoválógépüket? Milyen az „ágy melletti viselkedésük”? Barátságosak? Durva? Fantasztikus? Győződjön meg róla, hogy jól érzi magát velük.

Végül nézd meg a stúdiót. Tiszta? Jól karbantartott? Attól függően, hogy hol tartózkodik, engedélyre vagy tanúsítványra van szükségük. Kérje meg, hogy nézze meg, ha nem jelenik meg. Beszéljen velük a biztonsági intézkedéseikről. Kétszer mártják a tintát? A tűk újrafelhasználása? Van valami, ami nem jön ki az autoklávból, amikor kellene? A legtöbb stúdió szívesen válaszol kérdéseire, és nyugtatja az elmét.

Az első lépés gyakran a

Az első lépés gyakran a "hamisítvány" tetoválás, amelyből a művész dolgozhat.

Katherine Sanger

3. Tudja, mi következik

Felkészülés a tetoválásra jó ötlet. Ne feledje, hogy fájni fog ott, ahol kapja, és képesnek kell lennie arra, hogy ezt a testrészt mozdulatlanul tartsa sokáig. Ha nagy, akkor több munkamenet során fel kell bontania? Ismerje meg a „gondozást és etetést”, hogy tudja, hogy megfelelően vigyázhat rá. És persze megtudja, mennyibe kerül. Kérdezze meg a művészt, és ha szükséges, kérjen időpontot. Ne lepődjön meg, ha letétet kell hagynia; sokan meggondolják magukat, és a tetoválóművészek sem akarják többet vesztegetni az idejüket, mint te szeretnéd. Továbbá, bár az enyhe egyeztetés rendben van, ne alkudozzon. Nem megy be az étterembe, és felajánlja, hogy 10 dollárt fizet 20 dolláros étkezésért. Ne tegye ezt a tetoválóművészével sem.

Gyors pihenés a festés megkezdése után ...

Gyors pihenés a festés megkezdése után…

Katherine Sanger

1. A készpénz király

Nem rossz ötlet gondoskodni arról, hogy legyen készpénze a fizetéshez. Néhány művész készpénzkedvezményt ad, mert nem kell pénzt elveszítenie a hitelkártya -társaságoktól. (Gyakran átalánydíjat kell fizetniük, plusz egy ráta, amely a keresett összeg alapján növekszik vagy csökken.) Ha hitelkártyával vagy csekkártyával kell fizetnie, győződjön meg arról, hogy a stúdió elfogadja.

2. Tartsa mozdulatlanul

Tudom, hogy nehéz. A tű ezt a zümmögő hangot adja ki, és hé, fáj! De nem fog annyira fájni (attól függően, hogy honnan szerzi), és a zümmögő hang egy idő után megnyugtató lesz, mert tudja, hogy elkészíti ezt a tintát. Ha szünetet vagy mozgást kell tartania, értesítse a művészt, hogy megálljon. Személy szerint azt tapasztalom, hogy a tetoválás nem sokat fáj, de meleget érez, ami értelmes, ha figyelembe vesszük, hogy a tű gyorsan fel -le mozog, meleget teremtve. Nyugodtan hozz barátokat, hogy felvidítsanak, de ne engedd, hogy a művész útjába álljanak.

3. Tipp a művésznek

A tetoválóművész csak ilyen – művész. Annyi embernek adtok borravalót, akik szolgáltatásokat végeznek az Ön számára, és ugyanez vonatkozik a tetoválóművészre is. Nem a borravalókból élnek, de azoknak, akik megcsináljuk a körmünket, tudjuk, hogy a tippek határozottan változnak. Az általános szabály 10-20%, de tudom, hogy hajlamos vagyok legalább 20% -ra, ha nagyon tetszik a tetoválás. Ha bármit kért, ami különleges készségeket igényelt, határozottan adjon borravalót annak a művésznek!

A friss tetoválás

A friss tetoválás

Katherine Sanger

1. Mit kell tennie

Először tartsa lefedve. Győződjön meg arról, hogy jól borítja az antibakteriális kenőcsöt és a kötést. Tartsa lefedve 24 órán keresztül, hogy elkezdjen gyógyulni. Ezután tartsa nedvesen több antibakteriális kenőccsel. A mérettől és az elhelyezkedéstől függően naponta kétszer -négyszer több kenőcsöt kell kenni. Ha lehetséges, fedje le zuhanyozás közben műanyag fóliával vagy kötéssel

A tetoválás hámozása a gyógyulási folyamat során

A tetoválás hámozása a gyógyulási folyamat során

Katherine Sanger

2. Mit kell elkerülni

  • Ne nedvesítse túl korán. Ez zuhanyzást, fürdést vagy akár kézmosást jelent. Néha nem kerülheti el, de nem szeretné, ha túl nedves lenne vízzel.
  • Ne karcolj rajta. Viszketni fog, ahogy gyógyul, és ez normális. El fog nyúlni. Hagyja, és csak nedvesen tartsa.
  • Ne érintse meg folyamatosan. Csábító lehet, ha ez az első tinta. Be akarod bizonyítani, hogy ott van. De kerülje a kísértést, és hagyja, hogy meggyógyuljon!
  • Ne tegye ki napfénynek, amíg nem tud barnító krémet használni. Ez azt jelentheti, hogy legfeljebb két hétig kerülik a medencét. Ha meggyógyul, feltétlenül vigyen fel plusz krémet; a nap elhalványítja, ha nem vigyáz rá!

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

Hozzászólások

Katherine Sanger (szerző) Texasból 2015. július 08 -án:

Shiann – Én nem'egyáltalán nem találja ezt durvanak. Valójában rendkívül udvariasnak tartom, hogy először kérdeztél. Soha nem árt engedélyt kérni valaki más használatához's műalkotás. Ha azt szeretné, hogy a valódi műalkotást használja, felvehetem Önnel a kapcsolatot a művésszel, aki elkészítette nekem. 🙂 Sok sikert a tetováláshoz!

Shiann 2015. július 06 .:

Udvariatlanság lenne, ha felvennék egy rajzomat, és megkérdezném, hogy a művészem alapozhat -e erről tetoválást?

Kékszél 2014. december 22 -én:

Remélem. Sokat jelent nekem. 🙂

Apám valójában örül, hogy nincs't még nem történt meg. Ő nem't ellentétes a tetoválásokkal. Csak attól tart, hogy végül allergiás leszek a festékre, reakcióm lesz, és ellazul a lábam. Tipikus huh?

A testem valójában elég furcsa a piercingekkel kapcsolatban. Több próbálkozásom és hónapom kellett ahhoz, hogy csapok legyenek a füllebenyemben, hogy átszúrhassam őket. Részben azért, mert őrülten gyorsan bezáródtak, részben pedig azért, mert a fülem folyamatosan evett a bejegyzések között! A fehérarany és a rozsdamentes lopás mindig a legjobb választásom volt, de még ezek is csak ilyen sokáig tarthattak. A középső egyre vékonyabb és vékonyabb lesz. Az emberek azt hitték, csak viccelek, amíg meg nem mutatom nekik a bejegyzéseimet. Soha nem tudtam rájönni, miért vagy hogyan tettem. Egy idő után feladtam.

Katherine Sanger (szerző) Texasból 2014. december 22 -én:

Kékszél – don't ne add fel! Eltartott egy ideig, amíg egyik tetoválásról a másikra kerültem. Néha azt'csak a sors. 🙂

Kékszél 2014. december 19 -én:

Ha ilyen cikkeket olvasok, vágyom az első darabra. én'13 éves korom óta pontosan ugyanezt akartam, de most én'm közel 30 és még mindig tetoválás szűz! én'm egy gyermekbántalmazás túlélője, aki egész életen át tartó testi fogyatékossággal él, ezért az okok, amelyek miatt ezt szeretném, mélyrehatóak. Valahányszor megspórolom a pénzt, történik valami. Amikor egyszer volt pénzem, a következő történt…

Találtam egy tetoválóművészt, akinek néhány évvel ezelőtt tetszett az ötletem, és azt mondta, hogy letétet kell fizetnie a vázlat elkészítéséhez. Ha elmennék érte, a pénz a darabom felé menne. Ha nem, akkor az ő ideje volt. Elfogadtam, és odaadtam neki a kauciót plusz pluszban. Néhány héttel később felhívtam, hogy van -e durva vázlata. Azt mondta, hogy nem't és nem tenné't addig csináld, amíg készen nem állok a tetoválásra! Nem voltam'Nem hozom el neki a készpénzt a darabomért anélkül, hogy először megnéztem volna, ezért kértem tőle a letétemet … és megtartotta. Néha csak úgy teszek, mintha soha nem kapta volna meg az üzenetemet vagy az e -mailjeimet'Pozitívabb módja annak, hogy mindenre gondoljunk. Azt hiszem, ez volt a legjobb, mert 2 hónappal később nagyon rosszul lettem, és mennem kellett a sürgősségi osztályra, és az orvosnál kellett laknom's egy ideig ismét irodában, de mégis.

A 250-300 dolláros tőkehéjakon kívül a bokadarab nagy valószínűséggel kerül, de még mindig nem'nem tudok vázlatot készíteni a terveimről, bármilyen művésztől vagy valódi művészcsoporttól, mivel egy kisvárosban élek,'s 40 percre a legközelebbi közepes méretű várostól. Néha elgondolkodom azon, hogy mikor kell lemondanom arról, hogy ez valaha is megtörténik. Szerinted az univerzum azt mondja nekem, hogy én'nem arra szántam, vagy próbálkoznom kell?

PS: Én vagyok az egyetlen ember, aki úgy gondolja, hogy a tetováló valóságshow -k talán 2 tisztességes művészt választanak minden szezonra, és egy csomó szörnyű művészet adnak hozzá véletlenszerű személyiségekhez, hogy az egy uncia tehetséget jobban nézzék ki?

Katherine Sanger (szerző) Texasból 2013. július 31 -én:

my_girl_sara – A henna határozottan népszerű, de én jobban szeretem, ha a tintám ragaszkodik hozzá, akárcsak sokan. 🙂

Cynthia Lyerly Grúziából 2013. július 31 -én:

Tudni akarod mit's trendi? Tetoválás eltávolítása. Csinálj inkább henna tetoválást 🙂