Szeretek sokféle témáról írni, köztük tetoválóművészet, egészség, wellness, receptek, fenntarthatóság előmozdítása és varrás.

A tökéletes tetoválás értelmes és gyönyörű számodra. Kérjen tanácsot a megfelelő design kiválasztásához.

A tökéletes tetoválás értelmes és gyönyörű számodra. Kérjen tanácsot a megfelelő design kiválasztásához.

Hét bűn tetoválás, Little Chute, WI

Csinálnom kell házi feladatot a tetoválás előtt?

Igen. Az Ön feladata, hogy szilárd elképzelése legyen arról, hogy milyen tetoválást szeretne – valamit a beszélgetés elindításához. Az egyik legjobb módszer annak biztosítására, hogy megkapja a kívánt tetoválást, ha képet hoz be, de amíg szilárd elképzelése van, a művész segíthet a stílus és az elhelyezés kiválasztásában.

Mi van, ha nem tudom, mit akarok?

Nem számít, milyen jó a művésze, nem fogják megmondani, hogy melyik tetoválás lenne a legjobb az Ön számára. Bármely tetoválóművész házi kedvencének tetoválást kell terveznie egy olyan ügyfél számára, aki nem tudja, mit akar. Ez egy tetoválás, ami egész életedben lesz! Ha elakad az ötleteknél, akkor jobban meg kell fontolnia, mielőtt a művészéhez fordul. További információ a tetoválás kiválasztásáról itt található.

De annyi jó ötlet létezik, és nem tudom eldönteni!

Igen, ez igaz – ezért van néhányunknak annyi tetoválása! Néha illik fülön játszani, és menni az áramlással, különösen valami apró vagy baráti tetoválás esetén. De az Ön és művésze közötti együttműködés érdekében mindketten sokkal boldogabbak lesztek, ha a tervezés alapja Öntől származik.

"A rózsa rózsa az rózsa." – Gertrude Stein

Hét bűn tetoválás, Little Chute, WI

Most, hogy van egy ötleted, mit szeretsz benne?

Tegyük fel, hogy látott egy gyönyörű fekete és szürke rózsát, amelyet tökéletesen a csípőre helyeztek. Tetszik a darab, de nem akarod másolni. A rózsák szépek és minden, de talán nem jelentenek neked semmit. Néha ez elég, és az emberek megállnak. A végén szép tetoválást kapnak, de nem olyat, ami elragadtatott.

Ha szerencséje van, a művésze végigviszi az utat, de nem szabad függnie attól, hogy a művésze ezt megteszi helyetted. Ahogy Önnek, a művészeknek is van 365 napjuk az évben, amelyek lehetnek jók, rosszak vagy elfoglaltak. Gyakran saját vállalkozást vezetnek, valamint tetoválnak és küzdenek, hogy időt szakítsanak a családjukra. Naponta több ügyfelük van, és kihívást jelenthet a kapcsolattartás mindegyikükkel.

Tehát a rózsa példával élve tegyen fel magának néhány kérdést. Tudja, hogy mindenekelőtt tetszik az elhelyezés, de szeretné, ha valamilyen módon más lenne.

A véres rózsák különböző stílusai.

A véres rózsák különböző stílusai.

Shad Bosmans, Hét bűn, Kis csúszda, WI

Sárga rózsa, fonódó levelekkel a vállán.

Sárga rózsa, fonódó levelekkel a vállán.

Shad Bosmans, Hét bűn, Kis csúszda, WI

Ideje egy ötletbörzének!

  • Ha színt használsz helyette?
  • Vagy más rajz a rózsájáról, például a tövisek kiemelése vagy egy tőr hozzáadása?
  • Hmmm, ez jól hangzik, de talán túl merev lenne a kép. Annak érdekében, hogy a kívánt áramlás megtörténjen, szalagokra vagy valami körülötte kell.
  • Lehet, hogy véletlenül tengeri biológiát tanul, és a szalagok a polip csápjaira gondolnak, és kíváncsi vagy, hogy ez működik -e.

A képpel a kezében és ötleteivel közelít a művészéhez. Végül elhagyja a boltot, és lenyűgöző nyolckarú lábfejű puhatestűet kecsesen pózol a csípőjén. Győzelem!

Lehetséges ugyanazt a megjelenést elérni személyes érintésével.

Lehetséges ugyanazt a megjelenést elérni személyes érintésével.

Shad Bosman, Hét bűn tetoválás, Kis csúszda, WI

Megjegyzés a kommunikációról

A jó kommunikáció az egyetlen módja annak, hogy megbizonyosodjon arról, hogy végül a tetováláshoz jut, amire gondol. Biztos akar lenni abban, hogy az elmédben szereplő kép megegyezik a művész gondolataival, vagy legalábbis nagyon hasonló.

Ne feledje, hogy mindannyiunknak van egy egyedi viszonyítási kerete, amellyel a dolgokat szemlélhetjük. Amint azt a fényképeken is láthatja, egy olyan egyszerű dologban, mint a rózsa, sok különbség lehet. Lehet, hogy egy finom rózsaszín kerti rózsára gondol, akvarell megjelenésben, a művésze pedig egy fényes, színes rózsára, hagyományos, kemény körvonalakkal.

Beszéljen személyesen a művészével

A legjobb tanács, amit adhatok, ha megáll, és személyesen beszél a művészével. Elmondhatja nekik, hogy új tetoválási ötleten gondolkodik, és inputot keres. Ha azt szeretné, hogy a művész idő előtt rajzoljon Önnek valamit, ajánlja fel, hogy fizet nekik az idejükért. Ha egy órát szeretne eltölteni a művész idejéből könyvek olvasásával és a darab megbeszélésével (ha van idejük erre), akkor számítson arra, hogy időpontot egyeztet, és óradíjuk szerint fizeti ki őket..

Ami egy másik kérdéshez vezet: Hogyan válasszon tetoválóművészt?

Hozzászólások

Brandon Hart A játékból 2016. december 07 -én:

Ha te'ha most kezdenéd, kapnál valami aprót és értelmeset, vagy valami nagyobbat és talán még jelentősebbet?

Shauna L Bowling Közép -Floridából 2016. augusztus 27 -én:

Kiváló cikk. Van néhány tetoválásom, a legnagyobb a hátamon. Úgy kezdődött, hogy a jobb lapockámon van vaku. A színeket úgy változtattam, hogy nem't ugyanazzal a tetoválással rendelkezzen, mint mindenki más, aki bemegy egy tetováló stúdióba, és elemeket választ a "kifestőkönyv".

Két további darabot, amelyeket a hátamra tettem, művészbarátok rajzolták. De az, hogy három tetoválást készítettem a hátam stratégiai részein, nem terveztem. Aztán találkoztam egy bajnok tetoválóval, aki annak a srácnak a barátja volt, akivel akkoriban jártam. Fogott egy tintát, és összekapcsolta a három tetoválást, hogy egységes dizájnt hozzon létre.

Azt'gyönyörű és nekem nincs't egy percig nem bántam meg.

Néhány évbe telt, mire elkészült "falfestmény" a hátamon (egyszerre csak egy órát bírtam ki és fizetni), de minden alkalommal, amikor visszamentem, a művész ismerte az eredeti tervezést, és folytatta. Sosem készített sablont. Egyszerűen újrarajzolta a tervet, és onnan ment. Hogy'igazi tetoválóművész. Nincs szükség vakura. Nincs vázlat sablonosan a felületre.

A tetoválások örökre szólnak, és nyilatkozniuk kell. Győződjön meg róla's a helyes. Ahogy öregszik, változik a teste és mi is'fontos neked. Gondoljon erre, mielőtt nekivág a testművészeti útnak.

A hátfestményem több mint 30 éves, és az egyetlen dolog, amit sajnálok, az a tekercs'az életkorral fejlődött ki. Még mindig szeretem a dizájnt és azt, amit rólam mond.