Jason Goodrow, más néven "a Goodboy," engedéllyel rendelkező tetoválóművész, aki cikkeiben megosztja szakértelmét a világgal.

A 3 pontos nyújtás.

A 3 pontos nyújtás.

Feszítési technikák és tetoválás

Ebben a cikkben a bőr tetoválás közbeni nyújtásának különböző módjairól és hasznos módszerekről fogok beszélni, amelyek segítenek a szükséges készségek fejlesztésében.

Az emberek különböző formájúak és formájúak, és ezeknek a formáknak a bőrtípusai is eltérőek, így a bőr nyújtása a tetoválás kulcsfontosságú eleme. Itt'Megtanulja a szokásos 3 pontos nyújtási technikát. Hidd el, kulcsfontosságú, hogy karriered elején megtanítsd magad erre a technikára. Rengeteg frusztrációt, elvesztegetett időt és vacak munkát takarít meg.

Helytelen nyújtás

Először is szeretnék néhány példát mutatni a helytelen technikákra, amelyeket láttam.

 • A leggyakrabban használt hiba az, hogy a kezét a kar köré tekerjük, hogy feszesre húzzuk a bőrt – ez még az évek óta tetováló művészek körében is előfordul. Úgy tűnhet, hogy a bőr feszes húzásakor még mindig a tetováló kezét használja. Ez azonban valójában nyomást gyakorol ugyanarra a bőrfelületre, amelyen dolgozik. Tehát, amikor elkezd dolgozni az egyenetlenül feszített bőr felé, problémái lesznek. Ez magában foglalja a buborékokat a vonalakban vagy a nagyon halvány vonalakat, amelyek hirtelen nagyon kövér és vastag, vékony vonallá alakulnak.
 • A bőr feszesítésének másik helytelen módját általában „húzó-nyújtásnak” nevezik. Ilyenkor az ember megfogja a kezét, mind a négy ujját a tetoválás területéhez közelíti, és lefelé húzza a bőrt, hogy szorosan meghúzza. Ismét, ahogy elkezdi mozgatni a bőrnek ezt a területét, előfordulhat, hogy a tinta nem kerül be. Ha mégis, akkor még mindig lehet, hogy nem a várt eredményt fogja elérni, ahogy fentebb említettem.

Képek a nem megfelelő módszerekről

A 3 pontos nyújtás alkalmazva

Tapasztalataim szerint a 3 pontos szakasz nyújtotta a legjobb eredményeket.

 1. A 3 pontos nyújtás általában a mutató- és a hüvelykujjból áll. Egymástól szétterülnek a bőrön, hogy először szorosra húzzák.
 2. Ezután a tetovált kéz golyójával, vontatott géppel, stratégiailag fogja elhelyezni a kezét, hogy befejezze a nyújtást. Most tetoválhatja azt a területet, amelyen dolgozik.
 • Arra törekszik, ha egy hosszabb sort helyesen tesz meg. Ha azonban ezt a húzást helyesen hajtják végre, és először meg kell erősítenie ezt a bizalmat, akkor mindenképpen kezdje kicsiben, és végezzen rövidebb vonalakat. A mai napig általában én is dolgozom néhány rövidebb vonalon, hogy felmelegítsem a kezem, ügyelve arra, hogy feszesen húzzuk meg a bőrt.

Közelről

intersted-intattooing-lecke-4-nyújtás-technikák

Néhány mutató

Konkrétan megemlíteni akartam, hogy mennyire fontos ismét, hogy megfelelően feszesre húzzuk a bőrt tetoválás közben. Sok kezdő számára a fő problémák a következők voltak:

 1. Két ujj nyújtás, és nem a kezét használjuk a 3 pontos nyújtás harmadik pontjaként.
 2. A „húzás-nyújtás” technikát alkalmazva, és nem használva a kezet második vagy harmadik pontként a 3 pontos nyújtáson.
 3. A kar/alkar köré szorítva szorosan húzza a bőrt.

Ez a három fő kérdés, amelyekkel újra és újra foglalkoztam. Mindezek a bőr helytelen nyújtásával kapcsolatosak. Ennek ellenére itt van néhány tipp a nyújtási technikák kidolgozásához:

 • Sima, szilárd felületen dolgozzon. Azt'Mindig jó ötlet, ha van valami, amire támaszthat egy karot vagy lábat. A legtöbb karrésznél kartámasszal dolgozom. Ha lábtetoválást végzek, mindig egy asztalon pihentetem – könnyű hozzáférés a tetováláshoz, jó nyújtás, ráadásul a kliens nagyon kényelmes. Mindezek a változók nagyszerű élményt jelentenek mindenütt.
 • Használj&D eredeti kenőcs. Kevésbé zsíros, mint a vazelin, és felhordásakor könnyű még mindig feszíteni a bőrt.
 • Használjon papírtörlőt. Ha a kezében lévő izmok elfáradnak a nyújtástól, tartson papírtörlőt a nem tetováló kezében, és használja azt egy kicsit könnyebben a bőr megfogására. Bónusz: használható a felesleges tinta eltávolítására a tetoválásról.

Lapos felületű mutatók

Sima felületen végzett munka sokkal könnyebbé teszi a bőr nyújtását

A sík felületen végzett munka sokkal könnyebbé teszi a bőr nyújtását

Így a sík felületen végzett munka nagyszerű tetoválást eredményez.

Így a sík felületen végzett munka nagyszerű tetoválást eredményez.

Sziasztok srácok!

Sziasztok srácok!

Csomagolás

Tudom, hogy ez egy csomó feldolgozandó információ, és szeretném ismét kifejezni, mennyire fontos ez, ha komolyan gondolja, hogy ezt karrierként kívánja folytatni, vagy csak javítani szeretne. A jó szokásokkal kell kezdeni. A kifizetés megéri.

Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, kérjük, bátran válaszoljon az alábbiakban.

Köszönöm, hogy elolvasta!

– Gman

Kérdések & Válaszok

Kérdés: Miért akad el néha a tetováló tűm??

Válasz: Néhány ok: előfordulhat, hogy a tű túl messze lóg, nem működik eléggé, vagy a rugófeszítés nem elég erős, és módosítani kell.

Kérdés: Mit jelent a „tetováló kéz” labdája??

Válasz: A kezed golyóját úgy értjük, hogy hová teheted a golflabdát, és tarthatod a kezedben "kezed golyója."

Kérdés: Mivel tisztítja azt a területet, amelyen az elején tetováltatni fog?

Válasz: Az otthon dolgozók számára Lysol törlőkendőket használok, és erősen telítem a területet, és megtisztítom. Ezt még kétszer megismétlem, mielőtt beállítok. Ha boltot alapít, akkor Cavi törlőkendővel tisztítom az állomásként használt területet.

Hozzászólások

Jacob Thyberg 2020. február 01 -én:

Szia én'új vagyok a tetoválásban és én'csináltam néhány tetoválást a családon és egyet egy idegenen, de magamon'befejeztem az egyik felsõ lábszárát és elülsõ lábszárát, valamint a másik felsõ lábszárat I.'Szeretném beindítani a karomat, de hogyan nyújtsam ki a saját bőrömet, ha lehet't ne használja a kar I kezét'm tetoválás. Arra is kíváncsi voltam, kritizálod -e az emberek tetoválásait

Nancy 2019. március 14 -én:

Köszönöm a tanácsot. Van egy másik kérdésem. Mi a helyzet a bőröm lecsípésével a partneremnek, amikor egy olyan testrészét tetoválja, amelyet nem tud kifeszíteni … mi lenne a legjobb technika? Thnx

Bri 2018. augusztus 10 -én:

Köszönöm ezt, valóban hasznos volt

Andre 2017. december 17 -én:

Tudja olyan erősen nyújtani a bőrt egy forgószárnyas tekercs segítségével, mint a tekercs?

Jody 2017. június 29 -én:

Hé ember, tanuló vagyok, és nehezen tetoválok zsíros területeket, például hónaljat és csípőt. Vannak, akik olyan nagyok, hogy gondom van a terület megfelelő nyújtásával. Bármilyen tipp a nehéz súlyú emberek számára?

Jason Goodrow (szerző) Washington államból 2015. április 03 -án:

Úgy tűnik, hogy sok minden rosszul lehet általában … elsősorban annak ellenére, hogy úgy tűnik, hogy nem a megfelelő mélységet kapja, miközben bélést és árnyékolást végez … A gép megfelelő beállítása nagyon kritikus abban, hogy a tetoválás ragad -e vagy sem … a tinta minősége is…

nézd meg a leckék többi részét, hátha segítenek más kérdéseid megválaszolásában.

Alice 2015. április 03 .:

Tetováltam a húgomat a forgógépemmel és ő'hegesztett, de úgy tűnik, hogy hiányoznak a darabok, és ez egyszer már megtörtént, és a tetoválás csak eltűnt? Szerinted mit kellene tennem?

fütykösbot 2013. szeptember 15 -én:

szia mi's a legjobb módja annak, hogy a bőrt kinyújtsam, hogy saját alkaromon gyakoroljak, és most 6 tetoválást készítek másokra, és először magamra akarom gyakorolni az árnyékolást, ez az egyetlen dolog, amiben még nem vagyok biztos, csak tudok'úgy tűnik, nem sikerül működni

Jason Goodrow (szerző) Washington államból 2013. február 20 -án:

Felteszek egy hubot ebben a témában, hogy további segítséget nyújtsak. Lényegében az ujj bőre feszes, a papírtörlő vagy bármi, amit használ, szorítja a bőrt, ami tetoválhatóvá teszi.

joe 2013. február 19 -én:

Hogyan használhatja őket az ujjak bőrének kinyújtásához

Jason Goodrow (szerző) Washington államból 2013. február 19 -én:

Van néhány technika, én magam használtam papírtörlőt az ujja alá tekerve, de láttam ceruzát, kesztyűt, ha semmi más nem volt könnyen elérhető. Használjon értelmes dolgokat steril környezetben. Remélem, ez segített, és köszönöm, hogy elolvasta!

joe 2013. február 19 -én:

Mit's a legjobb módja annak, hogy ujját megnyújtsa a bőrön