Whitney a piercingek és tetoválások szakértője, tapasztalattal rendelkezik a testmódosítás világában.

Az, ami Te vagy'újra tapasztalja a normálisat?

Általában azt'normális, ha a tetoválás körül duzzanat és bőrpír jelenik meg körülbelül 48 órán keresztül az első elvégzés után. A fájdalomnak, gyulladásnak és bőrpírnak azonban idővel javulnia kell, nem pedig rosszabbodnia.

Az, hogy mennyi fájdalma és duzzanata van, attól függ, hogy hol van a tetoválás és mekkora. A nagyobb tetoválások általában fájdalmasabbak és duzzadóbbak lesznek.

Ellenőrizze az alábbi táblázatot, hogy a tünetei normálisak -e vagy a probléma jelei. Ebben a cikkben Ön'Azt is megtalálja, hogyan kell gondoskodni az új tetoválásról, miért fertőződhetett meg, és mi a teendő.

Jegyzet: Ha vörös vonalak jelennek meg a tetoválásból vagy magas láza van, azonnal forduljon orvoshoz.

Gyorsreferencia: Fertőzés tünetei

Tünet Részletek Mit kell tenni

Terjedő vagy fokozódó bőrpír

A vörösség normális közvetlenül a tetoválás után, de ha igen's 2-3 nap múlva növekszik, ez a probléma jele lehet.

Ha 2 nap után tovább nő, kérje meg egy tetoválóművészt.

Növekvő duzzanat (különösen, ha'egyenetlen)

A fentiekhez hasonlóan a duzzanat normális közvetlenül a tetoválás után. A növekvő duzzanat bajra utal.

Az ibuprofen, a tetoválás megemelése és a jegesedés segíthet csökkenteni a gyulladást. Ha a duzzanat 2-3 nap elteltével nő, kérje meg egy művészt, hogy nézze meg.

Hő száll le a tetoválásból

Közvetlenül a tetoválás után normális a meleg. Ha azt's növekszik, probléma lehet.

Vizsgálja meg művészét 2-3 nap múlva.

Törtfehér, barna vagy zöldessárga váladék

Ez genny.

Valószínűleg fertőzés. Látogassa meg tetoválóművészét.

Tiszta, tiszta sárga vagy fehér váladék

Ez normális a tetoválások gyógyításában.

Kövesse a szokásos utókezelési eljárásokat.

Büdös

Biztos fertőzés jele.

Elmenni orvoshoz.

Pustulák, kelések vagy hólyagok

Fertőzés valószínű jele.

Keresse fel tetoválóművészét vagy orvosát.

Fokozódó fájdalom vagy érzékenység

A fájdalomnak csökkentenie kell, nem pedig növekednie kell a tetoválás utáni napokban.

Lásd művész, ha nem'nagyon fáj, majd menjen orvoshoz.

Duzzadt nyirokcsomók

Fertőzésre utal, hacsak nem'más betegség okozza.

Ha tapasztalt más tüneteket is, keresse fel művészét vagy orvosát.

Piros vonalak

Határozottan fertőzés.

Azonnal kérjen kezelést.

Láz vagy izomfájdalom

Ha nem kapcsolódik más betegséghez, a fertőzés határozott jele.

Elmenni orvoshoz.

Növeli a varasodás méretét és a zöldre vagy sárgára váltó varasodást

Általában fokozott kisülés okozza.

A fertőzés lehetséges jele. Lásd tetoválóművész.

Hámlás

Nem jó jel a fertőzésre.

Kövesse a szokásos utókezelési utasításokat, kivéve, ha más tünet kíséri.

Viszkető

Lehet allergiás reakció, bár nem jelzi jól a fertőzést, hacsak nem terjed és nem súlyosbodik egy hét múlva.

Ha nem'ne menj el, nézd meg a tetoválóművészt.

Dudorok

Nem jó jel a fertőzésre, bár allergiás reakciót jelezhet.

Kövesse a szokásos utókezelési utasításokat, kivéve, ha más tünet kíséri. Ha kitartó, keresse fel művészét.

A tetoválás utógondozása

Sokféle módszer létezik az új tetoválás gondozására. Általában azonban néhány alapvető irányelvet követnek.

 1. A tetoválásod nyílt seb. Mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ne érintsen semmit, ami szennyezi.
 2. A tetoválás tisztítása előtt mindig mosson kezet.
 3. Legfeljebb néhány órával a tetoválás után távolítsa el a kötést, és óvatosan mossa le illatmentes antibakteriális kézi szappannal. Tisztításához használjon langyos vizet és a kezét. Ne dörzsölje. Óvatosan távolítsa el az összes kenőcsöt, vért és minden maradékot.
 4. Mosás és levegőn száradás után, vagy nem bolyhos törlőkendővel megkenve kenje meg kenőccsel. A Bacitracin, az A+D kenőcs és az Aquaphor ajánlott. Ne használjon vazelint vagy vazelint. Csak apró mennyiséget használjon, elég ahhoz, hogy nagyon vékony, szinte nem létező réteget hagyjon. A túl sok kenőcs megakadályozhatja a tetoválás gyógyulását. Dörzsölés után enyhe fényűnek kell lennie. Használja a kenőcsöt 3-5 napig.
 5. Naponta kétszer -háromszor mosson tetoválást, és mindig mosson kezet!
 6. A harmadik és az ötödik nap között a tetoválás kemény, vékony réteget képez, és elkezd hámlani (mint a leégés). Ez normális.
 7. Ezen a ponton váltson kenőcsről illatmentes kézápolóra, hogy a bőr hidratált maradjon. Don'ne vedd fel a tetoválást vagy a ráncokat! Hagyják, hogy maguktól elszálljanak. Don'Ne vigyen fel túl sok krémet sem – csak annyit, hogy a bőrbe dörzsölje.
 8. A gyógyulás nagy részét két hét alatt kell elvégezni, bár a tetoválás gyógyulása akár négy hétig is eltarthat.

Egyéb tippek

 • Don'ne aludj a tetoválásodon.
 • Don't merítse bármilyen vízbe.
 • Don't irritálja szűk ruházattal.
 • Don't ne tegye ki napfénynek.
 • Don't túlterhelni a területet. Pihenjen egy kicsit az edzőteremben, amíg a tetoválása gyógyul, különösen akkor, ha Ön'Sokat fog mozogni a tetoválása.
 • Egyáltalán ne szedje, karcolja, ne viszketje és ne érintse meg.
 • A művész által adott utasítások felülírnak minden mást.

Egyéb egészségügyi aggályok és azok elkerülése

Amikor új tetoválást készít, legyen az első, ötödik vagy tizenötödik, tisztában kell lennie a lehetséges egészségügyi problémákkal. A tetoválás megfertőződésének veszélye mellett potenciálisan gangrént, szifiliszt, tuberkulózist, hepatitis B és C -t, valamint HIV -t is fertőzhet fertőzött tűkből és műszerekből.

Válassza ki a megfelelő boltot

Amikor tetoválást készít, fontos, hogy a tetoválóművész minden ügyfél számára új, steril tűket és tiszta eszközöket használjon. Mindent, ami érintkezésbe kerül az emberi bőrrel, vérrel és folyadékokkal, megfelelően sterilizálni kell.

Még akkor is, ha nem'nem lát vért a tűkön vagy a műszereken, nem'nem azt jelenti, hogy képes vagy rá't megbetegedést vagy fertőzést kap tőlük. A művésznek világossá kell tennie, hogy az általuk használt tűk teljesen sterilek.

Ezenkívül mindenképpen tájékoztassa művészét minden allergiájáról (különösen a latexről vagy a nikkelről), így megelőzheti az allergiás reakciót. Ha nem'nem tudom, ha te'Ha allergiás a nikkelre vagy a latexre, próbálja ki magát.

Feltéve téged'Már megnézte a tetoválóművészét és a tetoválóüzletet, a következő dolog, amit megtehet a fertőzés megelőzése érdekében, a megfelelő utógondozás.

Hogyan lehet megállapítani, hogy a tetoválása fertőzött -e?

Miért'd A tetoválásom megfertőződik?

A tetoválás fertőzésének leggyakoribb oka az utógondozási utasítások be nem tartása. Azt's az is lehetséges, hogy a művész vagy a művészek' felszerelés valahogy beszennyezte a tetoválást.

Íme néhány más gyakori ok:

 • Ruházatból származó szennyeződés
 • Baktériumok vagy kemény vegyszerek
 • Gyengült immunrendszer
 • Egyéb betegségek vagy betegségek jelenléte

Tetoválásfertőzés gondozása (és mikor kell orvoshoz fordulni)

Ha úgy gondolja, hogy fertőzése lehet az új tetoválásában vagy annak környékén, konzultáljon a tetoválóművésszel, mielőtt súlyosabb problémákhoz és szövődményekhez vezetne. Ha te're pozitív'Fertőzés, forduljon bőrgyógyászhoz. Az orvos megfelelően diagnosztizálhatja az Ön számára a fertőzést, és a súlyosságtól függően kezelést írhat fel a helyi kenőcs mellett.

Általában egy helyi krém alapú antibiotikum segít gyógyítani a fertőzést. Soha ne használjon kenőcsöt, mert eltömítheti bőrét, és tovább súlyosbíthatja a fertőzést. Azonban csak akkor használjon helyi kenőcsöt, ha tudja, hogy a tetoválása fertőzött.

Ne felejtse el szárazon tartani a tetoválást. Ne ússzon és ne fürödjön fertőzött tetoválással, mert potenciálisan súlyosbíthatja a fertőzést.

Kövesse művészét vagy orvosát's Utasítások

Erősítse meg gyanúját tetoválóművészével vagy orvosával, és kövesse az utasításait. Itt'mit mondhatnak neked, hogy meg kell tenned:

 • Mossa le a tetoválást szagtalan szappannal és tiszta vízzel, és hagyja megszáradni. Don'ne takarja le, hacsak nem szükséges.
 • Hagyja megszáradni a tetoválást. Ne használjon semmilyen kenőcsöt. Csak akkor kösse be tiszta gézzel, ha meg kell tennie, hogy ne szennyeződjön tovább.
 • Kötözéskor használjon steril gézt és könnyű krémet. Naponta többször cserélje a kötést, hogy tisztán tartsa. Győződjön meg arról, hogy a kötés tapadásmentes, így nem't tépje le a bőrt, amikor leveszi.
 • Orvosa felírhat Önnek orális antibiotikumot, vagy semmit.

További információk a fertőzésekről

A fertőzés megjelenhet a tetoválás felületén vagy a bőr alatt, a seb mélyén. Ha a fertőzés mélyebb, akkor'Kevesebb ilyen tünetet tapasztal, kivéve az erős fájdalmat és az esetleges duzzanatot.

Mivel a fertőzés a seb mélyén fordulhat elő, győződjön meg arról, hogy a tetoválás nem't gyógyítani rá. Ha igen, súlyosabb szövődményeket tapasztalhat, például tályogot. Ha nem kezelik, a fertőzés átterjedhet a csontokra, az ízületekre és a test más részeire.

Fokozott kockázatok

Ha más betegségei vagy egészségügyi problémái vannak, akkor nagyobb a fertőzésveszélye, még akkor is, ha megfelelően gondoskodik az új tetoválásról. Ha cukorbetegsége, perifériás artériás betegsége vagy csökkent immunrendszere van, azonnal forduljon orvoshoz a probléma első jelei esetén, mivel nagyobb a fertőzés és a szövődmények kockázata.

Ne feledje, hogy csökkentheti a fertőzés kockázatát, ha megfelelő utókezelést végez a tisztításhoz és az új tetoválás gondozásához.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a diagnosztizálást, a prognózist, a kezelést, a receptet és/vagy az engedéllyel rendelkező egészségügyi szakember tanácsát. A gyógyszereknek, kiegészítőknek és természetes gyógymódoknak veszélyes mellékhatásai lehetnek. Ha terhes vagy szoptat, konzultáljon szakképzett szolgáltatóval egyénileg. Azonnal kérjen segítséget, ha orvosi vészhelyzetben van.

© 2009 Whitney

Hozzászólások

Deborah Barfield 2019. október 24 -én:

Azt hiszem, a tetoválásom fertőzött

Azt's széle körül vörös.nagyon fáj egy hét után

Több tetoválásom is volt még soha.

walder 2018. június 16 -án:

volt egy tat 4 hónapja, ez azt mutatja, hogy teljesen meggyógyult a külső anyán fájdalmaim vannak a bőrben, izom- és ízületi fájdalmak a felkaron és a váll körül. nem tudom, hogy a tat van -e vagy sem, ha nem látszik a külső oldalon. de amikor fogom, úgy érzem, hogy megdagadt belül. nehéz forgatni a karomat, mert annyira fáj. lehet -e bármilyen effection eller bármilyen súlyos betegség. korábban nem kaptam ilyen fájdalmakat, tetoválás után történt, és ez aggaszt. kérjek orvosi segítséget, vagy konzultálnom kell a tat művészemmel. Örülök, ha előre kapok egy kis segítséget.

Lilly 2018. január 21 -én:

Volt egy tetoválásom 9 napja a lábfejemen, felfelé a bokám elején és körülötte, el kellett mennem az orvoshoz, mert dühös és gyulladt volt, antibiotikumot kapott, és még mindig nem gyógyult meg gyűrődés a lábam és a bokám között, sír, hogyan kezdjek hozzá, hogy sarokba kerüljek, naponta 2/3 -szor mosom, és próbálok nem sokat sétálni, még néhány napig antibiotikumot szedek, csak meg akarja gyógyítani, a többi rendben van.

Rachel 2017. november 19 -én:

Miért fájna a tetoválásom a gyógyulás után, de nincs bőrpír vagy duzzanat

deborah 2017. március 27 -én:

Egy hete tetováltam a bal lábamat, és 2 nappal a tetoválás után el kellett mennem a dokihoz. A doktor azt mondta, hogy itt van a cerlitiusom, 4 nappal később még mindig pokolian csíp, és a bokám duzzadt, mit tehetek.

AggódóLány 2017. március 21 -én:

Szia,

Körülbelül egy éve, nyáron tetováltam a vállamról (elöl, közvetlenül a kulcscsontom alatt). Nem sokkal később azonban szúró érzéseket éreztem magán a tetováláson véletlenszerű alkalmakkor, és most barna foltok vannak a tetoválás véletlenszerű területein. Egy ponton 2-3 apró hólyag volt rajta. Aggódnom kéne? Nagyon szerettem volna felfrissülni, mivel ez egy víz színű tetoválás, és az árnyékolás és a szín most észrevehetően (legalábbis nekem) foltos, de aggódom, hogy jobban irritálja. Valami ötlet mi'tévedek, és ha hozzá tudok férni? Meg tudom csinálni't álljon foltos tetoválással!

Köszönöm.

Laurie a rózsás tetoválással 2016. március 26 -án:

Van 2 cicám, amelyeken apró, irritáló vörös dudorok jelennek meg, ez a két cica 1990 elején készült el's a közelmúltig soha nem volt gond. Lehet ez a menopauza korai szakaszától? Én csak nem'nem tudom, vagy nem értik mindkettőt, egy tetoválásparti sok kutatást igényel a művészek megtalálásához. Mindenesetre remélem, ezek a dudorok nem't tönkretenni őket, az életem részei voltak. Gondolom kipróbálok valami antibiotikus krémet, ha valaki menopauzába kerül ugyanezzel a problémával, tudassa velem? Köszönöm

kim13 2012. december 19 -én:

hogyan látom a hozzászólások visszajelzéseit?

Chris 2012. december 19 -én:

Kaptam egy takarást a mellkasomon a melleim között's a 27. és az első fertőzésem …. Nagyon fájdalmas és hármas antibiotikumot használtam'ne gondolja's dolgozik nem puss jus nagyon piros. Azt'5 nap telt el azóta, hogy megkaptam !! ??? Mit kell tenni ? Bármilyen tanács

Amanda 2012. november 01 -én:

2 éve kaptam egy lábszárat a lábamra. Még mindig nincs't meggyógyult, az's duzzadt és nagyon viszket. Ez is sokat ropog. Több különböző orvossal találkoztam, és többféle kezelést kaptam rá. Semmi sem működik. Van valakinek bármilyen ötlete?

jared 2012. augusztus 14 -én:

volt egy tetoválásom egy hónapja, és viszkető és kedves, pezsgő, mint a fekete tinta a bőr alatt't kijön, már kétszer megyek orvoshoz és vacsorázok't dolgozni. és olyan gyógyszert adnak nekem, mint a krém, és egyáltalán nem hatnak. tudsz segíteni, mit tehetek.

moniqua2010 2012. július 11 -én:

Három éjszaka kaptam egy tatot, és nagyon duzzadt, mint a nagyon, és olyan piros kis pöttyök vannak, mint a zúzódások, a tatam az alkaromon van, az alja a csuklóm közelében rendben van, de felfelé a karom, ahol rosszabb és nagyon meleg is'A vazelin használata olyan rossz, és fáj….

618 2012. május 13 -án:

Múlt vasárnap kaptam egy tatot az alsó karomon, piros körülötte, és ragadós a tetováláson, és néhány piros ooz jön ki belőle, még mindig fáj egy kis érintés. Honnan tudom, hogy megvan -e? Segítségre van szükség mielőbb

Sammy 2012. május 05 .:

Ok, szóval o Jusg nemrég letakarást végzett, közvetlenül a bokám fölött, majdnem három napja kaptam, és most vörös forró égő érzés

aida garcia 2012. május 04 -én:

most tetováltam, és kis fehér buborékok jelennek meg a tetoválás különböző területein … ez fertőzés jele??

8805 2012. április 26 -án:

6 napja csináltam meg az első tetoválásomat, és azt mondja: Faith a lábam tetején .. Kicsit vörös a tat körül, de a fájdalom az, ami miatt aggódom .. Nagyon rossz, amikor először felállok vagy elkezdek járni és jobb lesz, miután nyomás nehezedik rá, amíg fel nem emelem a lábam, vagy valami.'6 nap után viszket .. Mit jelent ez??????

jázmin 2012. március 13 -án:

szia, szombaton tetováltatok's egy lil duzzadt, nem fáj, egyáltalán nem vörös, de ma sárga folyadékot kezdett lefolyni, mit jelent az, hogy valaki meg tudja mondani

francis18 2012. március 05 .:

szia mindenkinek, ez a cikk nagyon informatív, de tudni akartam, csak egy óra múlva rájöttem, hogy olyan, mint egy barlangászat, úgymond a tetoválásom egyik szárnyán. kissé vörös a környező terület, és kissé puffadt (egy picivel több, mint a tetoválás másik része, amely puffadt, de nem'egyáltalán nem fáj, nem akartam, ha ez úgy hangzik, mintha fertőzött lenne. hiperkondriás vagyok, és mindig azt gondolom, hogy van valami, szóval valaki mondja meg, ha megint a fejemben van, vagy tényleg van fertőzésem,

P.S. holnap visszamegyek a művészhez, hogy megkérdezze őt is

Stacy 2012. március 04 -én:

Elnézést, utólag gondolkodtam…

A kis piros dudorok az új tetoválás körül általában azt jelentik, hogy túl nehéz krémet használ a bőrének, amely eltömíti a szőrtüszőket, vagy túl gyakran alkalmazza. 2 választási lehetősége van, váltson krémet, vagy hagyja figyelmen kívül. Ez általában elmúlik, ha abbahagyja a kenőcs használatát.

És a LEGFONTOSABB dolog, amit tehetünk az új tetoválás gondozásakor, hogy mossunk kezet, mielőtt hozzáérünk. A bőr nyitott, törött és törékeny. Nincs értelme új baktériumokat bevinni a már sebezhető területre. És nem, nem számít, ha Neosporint használ. Ha piszkos a kezed, a csúnyaság megtalálhatja a módját.

Stacy 2012. március 04 -én:

Oké srácok, itt's az üzlet. Több tetoválásom van, annyi órát dolgozhatok'nem is mondom, meddig vagyok'ültem. én'm az orvosi szakmában is. Ez a cikk valójában nagyon jó; mindazoknak azonban, akik kételkednek, itt van…

Az új tetoválásból tiszta folyadék kifolyása normális. Ez a fehérvérsejtek, a plazma és más testnedvek kombinációja. Ez akkor fordul elő, ha trauma és nyílt területek vannak a bőrön. Ez a test's természetes védelmi rendszere. Ez jó … az immunrendszered működik !! Ragadós is. Don'ne aggódj emiatt sem. Az új tetoválása mindent elvezet, aminek színe van, legyen az sárga, zöld, piros vagy rózsaszín (csak néhányat említsünk). A duzzanat is normális. A szervezet hisztamint termel, ami duzzanatot okoz a sérülésnek. A tetoválás sérülés. Ha a duzzadó testrész túlterhelt, akkor megduzzad. Pihenés, jég, tömörítés és emelkedés segít az eladásban. Ha a duzzanat nem múlik el … menj orvoshoz !! Bármilyen szag nem normális. Ha bármilyen szagot érez a tetoválásából … Menjen orvosához !! A fájdalom normális, a fájdalom azt jelenti, hogy nem't zavart ezzel a területtel. A fájdalom természetes védekező mechanizmus is. Ha a fájdalom túl intenzív az Ön számára vagy túl sokáig tart … Menjen orvosához !! És végül, de nem utolsó sorban, ha úgy gondolja, hogy valami nincs rendben, nézze meg. A tetoválóművész vagy orvosa meg tudja mondani, ha valami nem stimmel. Mindig hallgasson az ösztöneire, ezek évezredek óta megmentették az emberi fajt, és általában igazuk van. Mindig, mindig, mindig hallgass az ösztöneidre !!! Tudod, ha valami nem stimmel.

Elnézést az előadásért. Vigyázzon a művészetére.

DAn 2012. március 01 -én:

Néha olcsó tinta lehet, amely duzzanatot és tetoválást okozhat a vörös parton vagy a tetoválás a bőr mélyén

Samantha 2012. február 27 -én:

Csak négy napja kaptam új tetoválást, a terület még mindig kissé érzékeny az érintésre, de a fő gondom egy olyan terület, amelyet más igényekkel végeztek el, de nem'nem működik megfelelően, amikor a tetováló a színezést végzi, úgy néz ki, mintha egy kicsit mélyen a bőrbe ment volna, akkor mi lett volna az a környék, amely vörös és fájó. Nincs duzzanat, de szeretném tudni, hogy még akkor is rendesen meg kell -e gyógyulnia, ha naponta takarítok.

Steve 2011. szeptember 16 -án:

volt tetoválás a múlt héten nem vérzett egyáltalán tudom, hogy minden gyulladt, és punci jön ki, hogy bármilyen ötletet emberek

grimzyy 2011. augusztus 31 -én:

oké, múlt pénteken kaptam tetoválást, és aggódom. a hámlás és az övék két foltja fájt, vagy nagy tetoválás volt a falkámon, de az övék nem izzadt, nem volt hólyag vagy láz

bármilyen javaslat? szerinted mi az?

Jessica 2011. augusztus 23 -án:

Csináltam egy tetoválást 3 napja a bokámra, nem dagadt, de ég, és fáj, amikor azon a lábon járok. Ez normális?

Quinn 2011. július 27 -én:

Körülbelül 5 napja kaptam tetoválást, és jól gyógyul, de van egy apró folt, amely enyhén vörös, de nem forró vagy fájdalmas. Ez fertőzés??

yari 2011. július 21 -én:

Nemrég talán 3 napja nagyapám tetovált a karján, az első p hámlott és vérzett, és egy művészet zöld lett.'nem tudom, hogy komoly -e, de én'm aggaszt, hogy a fia megtette érte, de tisztítja a borravaló gépet szappannal és vízzel hülye kérem segítsen tanácsokkal ja és ő's azt tervezi, hogy megcsinálja a vőlegényemet, ő is elkap egy fertőzést. Segíts neki hétfőn csinálni.

shannon nettrouer 2011. július 21 -én:

Tetoválást tettem a lábamra, körülötte pillangó és csillagok..A lábam duzzadt..meddig tart ez? egyáltalán nincs fájdalom csak duzzadt..ez normális?

maggie 2011. július 07 -én:

Hé, most tetováltam, még nem fejeződött be a hát alsó részén, a koponya szárnyai …. és olyanok voltak, mint a piros foltok a hátamon, mit tegyek, annyira fáj

Kerry 2011. július 04 -én:

Csak tetoválást végeztem nyaralás közben, és kórházba kerültem, amint visszatértem az Egyesült Királyságba, szóval csak egy kis figyelmeztetés az embereknek!

Katherine 2011. május 31 -én:

A K scap tegnap este lejött's olyan, mint a kezdeti K hegesedése, amint láthatja a rózsaszín húst. A tetoválóművészem azt mondta, hogy folytassam a krémet, amíg meg nem gyógyul. Lehet -e retusálni ugyanazt a területet, vagy heg lesz?

Hanga 2011. május 31 -én:

Nos, egy hete tetováltam, és minden rendben volt'nem tudom, hogy a medencébe való bejutás rendben volt -e, vagy a medencébe került, az elhalványult, és piros viszkető foltok jelentek meg körülötte, ez normális, ha hamarosan beárnyékolom, vagy hagyom, hogy teljesen meggyógyuljon, mert a szív egy része a bokán van. hasn't igazán lehántott???

Kérem, mondja meg, mit tegyek, köszönöm

Claire 2011. május 31 -én:

Sziasztok tetoválást kaptam szombaton az ujjamon {emlőrákos szalag} Tudom, hogy fájni fog, de úgy tűnt, hogy először rózsaszín váladékozással pattan, most sárga/zöld színű? A teteje száraz, gyengéd tapintású, de folyamatosan pattog. Ez normális? Vagy az I terület miatt gyakori dolog'megcsinálták? De a valódi kérdésem az, hogy szerinted kiáztatta-e a színt, ebben az esetben újra kell csinálnom ?? Nem ez az első tetoválásom. Bármilyen tanács nagyon hálás lenne

Katherine 2011. május 31 -én:

A tetoválásomat 3 héttel ezelőtt készítettem a bokám-2 mancsnyomon & a K. Kezdeti héten duzzadt, gyengéd, vörös és viszketett. A mancson lévő rágás (fekete tinta) 1 hete jött le, de a K (piros tinta) nagyon vastag varasodást képez, ami ütni látszik. Egy kis hámlás után kiderült a rózsaszín hús. Mit kellene tennem? Ellentmondásos nézeteket kapok … Továbbra is krémet kenni, hogy a legjobban megmaradjon, így végül a pikkely leválik & ha nem alkalmazzuk, mert helyette vastagabb ráncot képez.

samantha 2011. május 19 -én:

Egy hete kaptam a harmadik tetoválásomat és egy centimétert a bokám fölött. Másnap, amikor megkaptam, egy asztal esett a lábamra pontosan azon a helyen, így kissé horpadtnak tűnt. Ugyanúgy vigyáztam rá, mint a többi tetoválásomra. Nagyon viszketett, és tudom, hogy általában gyógyulással jár, de néhány vastagabb rész körül még mindig vörös. Gondolod, hogy csak a mélység okozza, vagy fertőzésem lehet?

Akarat 2011. május 16 -án:

Hé srácok és lányok, 2 napja készítettem el az első tetoválásomat, úgy tűnik, hogy az egész tetoválás rendben van, Shadin 1 területétől eltekintve'a fekete -szürkéből eltűnt, hogy ez egy puha, puha, zamatos terület volt, csak kíváncsi vagyok, hátha valaki megvilágítja ezt. valóban hasznos lenne

Amy 2011. április 19 -én:

Komolyan segítségre van szüksége, 5 nappal ezelőtt tetovált, nagyon duzzadt hólyagos és szivárgó ragadós goo, nem távolról sem heges, mert állandóan nedves. Nagyon fájnak és gyengédek a lábaim. Segítség!

Amber Michelle Bernal 2011. április 10 -én:

Tegnap megcsináltam a tetoválást, mit tegyek vele alvás közben

wendy 2011. március 29 -én:

Tavaly augusztusban megcsinálták a 3. csuklómat, egy a csuklómon és egy a bokámon, rengeteg bajom van, minden nagyszerűen meggyógyult, de körülbelül 3 hónappal később mindkét macska duzzadni kezdett, és ráncosodni kezdtek, úgy tűntek, mint a buborékok a bőr alatt. és viszkető ment a bőrgyógyászhoz, aki egyáltalán nem segített, csak annyit mondott, hogy lézerrel kell kezelnem őket, ami nagy nem, nem tudom, mit tegyek most, a hely, ahol elvégeztem őket, tiszta, és más tatt nem volt probléma az egyetlen Amire gondolhatok, szteroidokat szedek a PMR -hez, ez okozhatta ezt, és hogyan tudom ezt kijavítani…

Dan 2011. március 24 -én:

Van egy tetoválásom, de volt rajta egy tapintás, és a pólójel alatti alján van egy pár púp a bőr alatt, ahol a javítást végeztem, szerinted a nap lehetett, vagy szerinted fertőzött ??????

Valkyrie 2011. március 05 .:

Köszi az infót, tényleg hasznos és lényegre törő.

kas 2011. február 23 -án:

Oké, így tetováltam 4 nappal ezelőtt a hátamon, a nyakam közelében és a gerincem közepén. Észrevettem, hogy zuhanyozáskor még tudok't ne tegyen rá szappant anélkül, hogy égne addig a pontig, ahol sírni akarok. Szintén a piros színű a tetoválása körül, és észrevettem, hogy erősen ég. Mit tegyek?

tetoválóbill 2011. február 18 -án:

a srácnak, aki zöld árnyékot mondott: azt's lefújás, nem fertőzés, szerezz új tetoválóművészt lmao

perel 2011. február 04 -én:

most olvastam a bejegyzést, és azon tűnődtem, vajon egy év után is érez -e valaki fájdalmat a lábában?

megint a tetoválásom vörös része, ami nagyon fáj, a két vörös csillag megduzzadt, de a többi meggyógyult és jól néz ki, nem vagyok benne biztos, hogy az orvos képes lenne tenni ellene.

Flo 2011. január 19 -én:

Körülbelül 2 éve tetováltam a lábam. A tetoválóorvos adott egy tubusos antibiotikumot, amelyet naponta kell alkalmazni. Mindezt megtettem, és még mindig fertőzést kaptam. Elmentem egy bőrgyógyászhoz, aki azt hitte, hogy fájdalomcsillapítót fecskendezett a tetoválás területére, de egy nap múlva a fájdalom visszatért. Elmentem egy másik bőrgyógyászhoz, aki néhány látogatás és kezelés után úgy döntött, hogy nagyon szokatlan módon eltávolítja a tetoválást. Szó szerint lekaparta, és lyukakat hagyott. Az agónia hihetetlen volt. Úgy döntöttem, hogy felkeresek egy másik bőrgyógyászt, aki megdöbbentett kollégája tettein, de sikeresen kezelte a sebet. Ami most van, azt tetoválásnak nem lehet nevezni, hanem utánzatnak (a tinta itt -ott van, beleértve a hegesedést is). habár, én'd szeretné, ha ugyanazt a területet újra tetoválják, főként a hegesedés eltakarására. Szerinted ez bölcs dolog?

vikki1988 2011. január 06 .:

5 napja tetoválási rohamot kaptam, az első 1 -et a bal oldali vádliján végeztem, egy centiméterrel a boka felett, kórházba kellett mennem, mivel a lábam és a lábam felrobbant, mint egy ballon, abszolút kínban voltam , mennem kell bk -re, hogy ellenőriztessem a véremet, mivel szkeptokémiára gyanakodtam, még mindig kórházba kerülhetek, (arrgghh), de a kórház kémiai égésként kezeli, mivel a tetoválásom vörös színe szó szerint megégett a bőröm hk -ig, nem'nem értem, hogy ez hogyan történhet meg, mivel én elmentem a tetováláshoz, minden lagitamátos felszerelése megvan, és magas színvonalú sikolytintát használ, ellenőrizték és letisztították, van -e másnak hasonló reakciója velem … csak nem értem hogy történhetett ez meg!!!!!

kara 2011. január 05 .:

Nemrégiben tetováltam egy hete. Észrevettem'nagyon viszket, és most piros pontok vannak a felső részén. Feltettem a&d oinment rajta plus lotion, de a pontok még mindig ott vannak. Félek, hogy fertőzött. Bárki tud segíteni?

maria 12356 2011. január 03 -án:

Múlt szerdán a negyedik tetoválást kaptam a csuklómon, pár napig duzzadt és vörös volt, a duzzanat és a bőrpír eltűnt, de amikor a tetoválásom lehámozódott, sebek voltak a tetoválásomon, a tetoválásom fertőzött????

öncím 2010. október 25 -én:

egy hete kaptam egy tatot, és rendben meggyógyult, de a tat egyik része, amely erős árnyékolással, még mindig fáj. én'm fehér fehér folyadék jön ki, semmi őrült, de ez normális, és ez a folt az egyetlen, ami fáj.

justin 2010. október 14 -én:

Most kaptam egy tat egy 3 éjszaka, és most tisztítottam és hidratáltam, és most a vörös körülötte egy kicsit ég, amikor hidratálom. fertőzött -e?

Shawty22 2010. október 07 -én:

Sziasztok, most kaptam a szomorú szombatot és kész'Már 6 napja azt mondták, hogy bio olajat használjak, és azt hiszem, a bőröm reagál rá, a fáradtságom, kis fehér pattanások vannak a karomon és's hella ichy és nagy keresztem van, így az övéknek sok festéket tettek a karomra, ha aggódnom kell, vagy ez normális

Juicylucy 2010. október 06 .:

9 tetoválásom van's most, és most csináltam egyet a lábamon. Annak ellenére, amit korábban olvastam arról, hogy a láb nagyon fájdalmas, nagyon meglepődtem, hogy nem'olyan rossz !! Ezt mondva én'megállapítom, hogy nem't olyan gyorsan gyógyul, mint a másik tetoválásom's de a láb nem't a test olyan területe, amely túl könnyen pihentethető, különösen akkor, ha dolgoznia kell! Az enyém helyenként még mindig vörös és kissé gyengéd, de csak 5 napja történt! Azt tanácsolom mindenkinek, akinek új tetoválása van, tartsa tisztán, tartsa szárazon, használjon jó könnyű utóápoló krémet (a Tattoo Goo Brilliant -ot találom), és próbálja meg nem dörzsölni, viszketni vagy felvenni a tetoválást. Ha elveszíti a színét, csak fájdalmasabb újracsinálni, mivel hegszövet!!

Yena Williams Kaliforniából 2010. szeptember 21 -én:

Látod, ezért félek halálosan a tetoválásoktól! Ez és az ilyen érzés "állandó" végzet!

Nagy csomópont!

lmv 2010. szeptember 20 -án:

Most kaptam a 3. tetoválást 2 hete, most kaptam valamilyen fertőzést

ashley 2010. szeptember 16 -án:

két napja kaptam néhány kanjit virágmintával a jobb borjamon. a vázlatot és a színt 2 óra alatt készítette szünet nélkül. ez volt a 13. tetoválásom. az alsó vádlim nagyon duzzadt, és a lábam is, de a tetoválás teljesen normálisnak tűnik. megőrülök. ez normális, mivel ez soha nem történt meg más tetoválással!

MiAnGeL 2010. szeptember 3 -án:

szia whitney05

igen, tegnapelőtt kaptam meg az első tetoválásomat, és hullócsillag a vállamon, az egyik satr's fáj a vörösje és a toló tiszta folyadék, hogy megfertőződött -e&D kenőcs rajta, de tegnap ez a kislány, akit ismerek, látni akarja, ezért megmutattam neki, és megérintette, így fertőzött, őrülten fájt, kérlek, segíts

RamandaPanda 2010. augusztus 18 -án:

Hé srácok 🙂

Öt napja kaptam a negyedik tetoválást, és ugyanúgy kezeltem, mint az utolsó tetoválásomat, amelyek szépen gyógyultak. A tetoválás nagyrészt a várakozásoknak megfelelően gyógyul, és csak a pelyhes színpadra jut. A kemény vonalakon és a kemény feketén volt némi kopás, de a múltban ez normális volt a tetoválásaimnál. Ezzel a darabbal csak az a bajom, hogy van egy pont a tetoválásban, ami még mindig kissé fájdalmas, és amikor a tetoválást mosom, a pelyhek egy apró része lehámlott, hogy ragadós, de tiszta folyadékot fedjenek fel. Nekem van'ezt egyik korábbi tetoválásomban sem láttam. Ismét i'm azokat a kezelési módszereket használom, amelyek nekem beváltak … Az egyetlen különbség az, hogy most az étteremben dolgozom … És gondoskodom arról, hogy tisztán tartsam a tatomat. Nagyon remélem, hogy nem't fertőzött … És ha igen, mit tehetek, és milyen lehetséges károkat okozhat a tetoválás? Azt'nagyon fantasztikus darab, és én nem'nem akarom, hogy baj legyen.

Rajzolt 2010. augusztus 18 -án:

Igen, így #%@%felkeltem, és Afganisztánban jártam, amikor egy tapasztalatlan tetováló készített egy darabot, mondanom sem kell, hogy elég rosszul fertőzött -'Próbáltam tisztán tartani, de miután megdörzsölte és peroxidot öntött rá, továbbra is szivárog ez a sárgás váladék. én'elkezdtem szedni az antibiotikumokat (doxiciklin), hátha segít -e …. valószínűleg el kellett volna mennem az alapkórházba, de nem't. Szegény kar, és szégyen engem, mert alkalmatlan vagyok.

symtom77 2010. augusztus 16 -án:

Ami a duzzanatot illeti, tintaallergiája lehet. Tudom, hogy minden olyan festék, amelyben vörös pigment van, duzzadást és fájdalmat okoz, amíg rendesen meg nem gyógyul. Általában elkezdem szedni a benedrilt minden olyan pirulás előtt és után, amikor piros lesz. Segít egyeseknek, de nem teljesen. Remélem's segítőkész.

symtom77 2010. augusztus 16 -án:

@Emmz6 úgy hangzik, mintha a művészed közel került volna a csonthoz, és ez okozta a vonal kifújását. Azt's gyakori hiba a kevés húsú területeken, mint a csukló, láb, ujjak. Tudom én'm bűnös vagyok benne. A zöld-szürke árnyék talán elhalványít néhányat, de győzött't elmenni. Ha zavar, gondoljon a környék árnyékolására.

UH Oh 2010. augusztus 10 -én:

szia, két napja kaptam a cicámat a karom belsejébe, nincs fájdalom, de állandóan erősen forróak, ez a fertőzés jele?

tiff33 2010. július 30 -án:

Az első tetoválást két napja készítettem a lábamon, nagyon fájdalmasan. Lassan tudok járni a lábamon. Ez normális reakció a helyszín miatt?

K808 2010. július 28 -án:

Csináltam egy tetoválást a vállamtól a könyökömig, a karom külső oldalán. Később rendben volt, és két nap múlva vörös lett és duzzadt, a karom pedig a csuklómig duzzadt. Nem'egyáltalán nem fáj, és antibiotikumot kaptam az orvostól. Hallom, hogy ha sok tinta van egy helyen, akkor duzzanat és bőrpír alakulhat ki, de normális, hogy a karomon túl megduzzad?

Jimmy Z. 2010. július 10 -én:

Két héttel ezelőtt egy művész tetovált az alkarom belső részén, és hegszövet alakult ki a tetováláson belül. Mivel feloldottam a heges tetoválást, kapcsolatba léptem egy másik művésszel, hogy lefedje a sebhelyet. A művésznek gondjai voltak a tinta behelyezésével; három -négyszer átmegy a sebhelyes tetováláson, mielőtt befejezi. Azt'három napja, és az alkar duzzadt és fájdalmas, amikor a kar a testem mellett lóg. A tetoválásból vér és tinta is szivárog. Azt's sárga/átlátszó anyagot is szivárog a területeken, amelyeket a művész szürkén használt. Fertőzött a tetoválásom? Vagy ez egy sebhelyes tetováláson végzett munka eredménye?

Helen 2010. június 12 -én:

Most kaptam a második tetoválásomat, ami egy tengeri csillaghalmaz. Az egyik egyáltalán nem gyógyul jól. Valójában több mint egy hete égett intenzív fájdalomtól. Nem tudtam't még azt a területet sem mozgathatja anélkül, hogy sikítani akarna. A fájdalom jobb, de most egy nagyon nagy kék pikkely van rajta'nem javult 3 nap alatt. Ma észrevettem rajta egy repedést, és úgy néz ki, mint a ropogós vörös. Én nem'Nem tudom, mit tegyek még, ezért tettem egy kis neosporint a repedésbe. Forduljak orvoshoz? A másik 2 tengeri csillagom szépen gyógyul…

Tracey 2010. június 10 -én:

Kaptam egy neheztelt tetoválást, és egy része volt volt férjem nevének leplezése volt. Amikor először kaptam ezt a tetoválást, a szívek vörös színűek voltak, és megfertőződtek, és soha nem voltak vörösek a gyógyulás után. amikor múlt szombaton (6-5-10) elmentem, pirosra színezték vissza. Most megint nagyon fáj, és egy kicsit vörös a szívek körül, és csak a vörös szíveken van hámlás. Csak kíváncsi voltam, megfertőződhetnek -e?

Lótusz 2010. június 06 .:

Azt's a vállamon is. Nem tudom, van -e különbség, vagy sem, de nem'ne gondolj arra'a legtöbb ember számára különösen érzékeny terület … és ez's csak egy része a tetoválásnak

Lótusz 2010. június 06 .:

Pár napja tetováltam, és ott'ez csak az egyik része'valahogy vörös … és mivel a tetoválás többi része elkezdett hámlani, azt mondták, hogy ez a lényeg a krém használatához, de amikor rátettem a pirosnak tűnő részre, egy kicsit … először azt hittem, hogy a tinta, mert'egy olyan rész's inkább árnyékban és azt's nem duzzadt vagy szivárog, de én'most nem vagyok biztos benne … én'Azt hiszem, holnap orvoshoz fordulhatok, és megkérdezhetem, de gondolja's fertőzött?

kerrip8070 2010. június 02 -án:

Szombaton (ma szerda) kaptam tetoválást a bal mellem felett. én'Kicsit meglepődtem, hogy ennyire mocskolódik. Az utolsó a hátamon gyógyult minden probléma nélkül, és nagyon kevés puffadással. én'm 8 óránként mossa le enyhe szappannal és illatmentes enyhe krémmel. Még mindig rettenetesen fáj, és úgy tűnik, hogy alul van egy CRATER. A tat csak körülbelül 2 1/2 hüvelyk magas és teljesen fekete. Bármilyen ötletet??

91 2010. június 2 -án:

csináltam egy tetoválást 2 napja, és nagyon piros az árnyékolás körül, van rajta pár apró zöld pikkely …. minden tanács?

jjmerc 2010. május 28 -án:

Most csináltam egy tetoválást 5 nappal ezelőtt n nagyon piros és nagyon dagadt volt a lábam tetején n az egész lábam n a bokám duzzadt. hát most még nagyon piros és fáj, de úgy tűnik, hogy a tetoválás a bőr vonal alá süllyedt. 6 tetoválásom van, ez soha nem történt meg, b4 ugyanaz a fickó ugyanaz a szalon minden alkalommal. aznap kaptam 2 másik borítást a tarkómon és a hát alsó részén. de ez a láb megijeszt … minden tanács

mézesmájos1 2010. május 28 -án:

Thanx Whitney Nagyra értékelem az információt. Biztosan leveszi a terhet.

Whitney (szerző) Grúziából 2010. május 28 -án:

Néha a boka/borjú tetoválás fájdalmasabb lehet, beleértve a helyreállítást. Csak nagyon figyelje. Ismertem olyan embereket, akik tetováltak bokát/borjút, és egy héttel később nehezen tudtak járni. Tényleg hidratálni kell. Ha folytatódik, mindenképpen menjen el egy másik művészhez, hogy valaki más nézze meg.

mézesmájos1 2010. május 27 -én:

Sziasztok, több mint egy hete kaptam egy újabb tatot. Ez az 1 a külső alsó karomon van, körülbelül egy hüvelykkel a bokacsont felett. Most nagyon bedagadt a bokám és a lábam, jelentős fájdalom jelentkezik, amikor senki más nem fáj így. A másik lábamon teljes körű bokacsontom van, és nulla duzzanatom volt. Azt's jelenleg hámlik, mint a leégés, de a többiek közül senki sem piszkált vagy hámozott. Ugyanaz a bolt, ugyanaz a művész. Szerinted mi van? Bárki?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. május 25 -én:

A fájdalom helytől és személytől függően változhat. Soha nem szivárogtam ki egy egészséges, gyógyító tetoválásból. A szivárgás néha gyógyulással jár, de attól függ. A bőrpír az irritáció, minden ember más, mint az, hogy mennyi ideig marad vörös és gyengéd.

Chelsea 2010. május 24 -én:

Az első tetoválásomat 6 napja készítettem. Azt's a belső lábamon körülbelül 2 centiméterrel a bokám felett. Ma nagyon gyengéd, szinte úgy érzi's égő. Azt'kissé vörös körülötte, és még mindig szivárog a tiszta folyadék, ami az első nap óta van (azt hiszem, azt mondták, hogy fehérvérsejtek?) A színes részek úgy néznek ki, mintha kis apró piros pontok lennének.

Ez fertőzés? 6 nap után ilyen gyengédnek és fájónak kell lennie? Azt's csak egy kis pillangó.

tink 2010. május 23 -án:

most kaptam az ötvenszer tetoválásomat, és egy lil kiütés volt körülötte, de most és most eltűnt, és 2 dudor van, amelyek az egyik zöld cuccból származtak, amikor kinyomtam, és most van egy másik, amely a tetováláson és a zöld dolgokon van ki tudsz nyomni, ha szerinted rossz? meg van fertőzve ?? majdnem egy hónapja kaptam, az első hónap lesz

Whitney (szerző) Grúziából 2010. május 13 -án:

Azt's lehetséges, hogy a művész túl mélyre ásott ezen a területen, ami irritációt okozott. Határozottan fertőzöttnek hangzik. te'Szeretném tisztán tartani a tetoválást. Vigyen fel egy könnyű A réteget&D. És tartsa a tetoválást a lehető legszárazabban.

Ha a tetoválás nem't meggyógyul, vagy a javulás jeleit mutatja'Valószínűleg orvoshoz kell fordulni.

Borostyán 2010. május 12 -én:

Hat napja csináltam az ötödik tetoválásomat. Elég nagy az alkarom nagy része. Minden fekete. Ez valójában pávatoll. Az elmúlt három nap, ha nedves lesz, kicsit szivárog. Enyhén krémes. Nagyon piros közvetlenül a körül "szem" a toll, de a művész háromszor vagy négyszer átment ezen a helyen, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tinta elvitte. Hagytam, hogy megszáradjon az elmúlt két nap, és aszpirint szedtem a duzzanat enyhítésére. Nagyon meleg van, és minden webhely azt mondja, hogy fertőzésre utal. Azon kívül, hogy DR -re megy. mit tehetek?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. május 12 -én:

Nem minden tetoválóművész jó. Lehet, hogy a művész túl erősen nyomott tetováláskor.

DravenRedXIII 2010. május 12 -én:

A 11. tetoválásomat múlt pénteken készítettem egy tetováló konferencián, és azóta a bal kezem azóta duzzadt. Azt mondták, hogy az egész karom és a kezem nagyon rosszul duzzadt vasárnap, és azt mondhatom, hogy a kezem, amennyire tudom, a tetoválást vörös irritáció veszi körül, de nagyon forró, amikor megérintem. Ez az első alkalom's valaha is előfordult és én'elmentem a 3 tetováláshoz's ez előtt.

sophie 2010. május 11 -én:

Köszönöm a tanácsot, valószínűleg nem'nem mentem valami nagy dologhoz az első tetoválásomhoz. én'Figyelni fogsz rá's tapintásra is nagyon forró néha, de nem mindig. én'Valószínűleg csak a semmi miatt aggódom, én'Tartsd szemmel, majd menj orvoshoz, ha a hétvégére nem javul. Köszönöm mégegyszer

Whitney (szerző) Grúziából 2010. május 11 -én:

Nekem csak egy új tetoválásnak tűnik. Néha a lábak érzékenyek lehetnek. Ismerek néhány embert, akik boka tetoválást kaptak, és hetek óta vörösséget, duzzanatot és fájdalmat tapasztaltak. Csak tartsd szemmel.

sophie 2010. május 11 -én:

Az első tetoválásomat 4 napja készítettem, duzzadt és vörös, és nagyon fáj. Azt's az egész lábfejemen keresztül, így némi duzzanatra számítottam, de nem tudom, hogy fertőzött -e. Nem az't bármi szivárog, de a bőrpír továbbra is fennáll, és a duzzanat csak enyhén csökkent. Szerinted fertőzöttnek hangzik, várjak egy kicsit, és nézzem meg, javul -e?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. április 15 -én:

Néha időbe telhet, amíg a szervezet alkalmazkodik, ha valamilyen reakció lép fel. Az orvos képes lesz diagnosztizálni a problémát, de ez valamilyen reakciónak tűnik.

aaron smith 2010. április 15 -én:

Két hete csináltam meg az első tetoválásomat, körülbelül három nappal azután, hogy kiütéses kis sárga fejekkel kezdtem előjönni mindenkivel, akivel beszéltem, hogy soha nem láttak hasonlót, visszamentem a tetoválóboltba, és azt mondták csak a krémet használtam, de'nem vagyok benne biztos, ahogy nem'még nem törlődött, és én nem't több mint egy hétig használta a krémet. a héten megbeszéltem az orvosommal, ha aggódnom kell !!!

Whitney (szerző) Grúziából 2010. április 15 -én:

én'hallottam, hogy az ujjak kissé fájnak és vörösek maradhatnak, mint néhány más területen. A&D nem't kezelés vagy gyógymód. Azt's vitamin krém vagy kenőcs a gyógyulás elősegítésére. Ha te'újra azonnali gyógyulást vár a&d it'nem fog így működni. Azt's egy olyan termék, amely segít a vitaminok ellátásában a gyógyító területen, és megtartja hidratáltságát.

ms lapát 2010. április 14 -én:

omg pont egy hete csináltam meg a 3. tetoválásomat & gyémánt az ujjamon..de a végén még piros & meg is duzzadt, kicsit fáj? idk, ha fertőzött volt -e vagy sem, a&d mennyi ideig, amíg nem tudom megcsavarni?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. április 14 -én:

Ha azt's hegesedés, kipróbálhatja a technikákat az I linken'alább hozzáadtuk.

Testétől és gyógyulásától függően a hegesedés eltérő lehet. A trauma hatással lehet a tetoválásra az első tetoválás után. én'Nem vagyok biztos benne, hogy itt hegesedés van -e, de bizonyos módon úgy hangzik.

https://tatring.com/getting-tattooed/Tattoo-Scarri

Ének 2010. április 14 -én:

Több mint 3 éve tetováltam a szemöldökömet. Az elmúlt hónapban hegszövetük alakult ki (egyik jobban, mint a másik). Nincs vörösség, de egy kis gyengédség. A tetoválás megemelkedett, így én nem'nem tudom, hogy duzzadt -e vagy csak hegszövet. Gyakori, hogy ez ilyen sokáig megtörténik az eljárás után? Ajánlanátok egy gyógymódot?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. április 12 -én:

Nem vagyok biztos benne, mivel a duzzanat és a bőrpír normális lehet. én'm nem vagyok biztos a csomóban. Feltétlenül tudassa velünk, mit mond az orvos.

Liznalisa 2010. április 10 -én:

6 napja készítettem a második tetoválást, hold a csuklómon. Nagyon aggódom miatta, mert kissé duzzadt és vörös, de nagyon fáj, és úgy érzi, hogy van egy "csomó" a bőr alatti tetoválás alatt nem volt utóhatásom az első tetoválásomtól, de ezt egy másik boltban kaptam. Kedden megyek orvoshoz, tudok-e segíteni ebben az időben?

Whitney (szerző) Grúziából 2010. április 3 -án:

Mivel most kaptad a tetoválást'normális, hogy fáj és kissé vörös. Tisztítsa meg a zuhany alatt, és tartsa nedvesen.

amanda 2010. április 02 -án:

most kaptam egy új tat … tegnap..6 éve volt az utolsó … elmentem egy boltba … nagyon tiszta, … steril..de a csuklómon van … nagyon piros és fáj ….. de nincs'még 2 nap sem telt el … adnom kell egy kis időt és megnézem, hogy … javul -e … mondd el, mit gondolsz … köszönöm

Whitney (szerző) Grúziából 2010. március 30 -án:

Lehet a tinta? A zöld árnyék leírásával nehéz megmondani. Ha azt'nem duzzadt, punci, vörös, vagy a fent felsorolt ​​egyéb jelek bármelyike ​​fennáll's nem dagadt. Lehet, hogy csak a bőröd és hogyan gyógyult meg.

Emmz6 2010. március 30 -án:

Hé, nagyjából 5 hónapja készítettem a 3. tetoválást's egy hangjegy a csuklómon, sok színnel és részlettel, de körülötte mindenhol's mint egy zöld árnyék a bőröm alatt … Határozottan nem't nem néz ki normálisan, de nem fáj vagy duzzadt. Bárki tudja, hogy enni kell?

qual7868 Kanadából 2009. május 08 .:

Nagy hub köszönöm a megosztást … Van néhány tetováló központom, de soha nem jöttem rá, hogyan kell kezelni a fertőzést.

Travis Pyle Vinelandből, New Jersey -ből 2009. április 23 -án:

Sosem volt tetoválásom, de szeretnék. talán egy sárkány vagy egy vámpír, nem tudom

gazdag fiú 32 2009. április 14 -én:

Szia Whitney05;

Nagyon szeretném megköszönni a tetoválásfertőzéssel kapcsolatos információkat

Barry