Több mint egy évtizede dolgozom a karosszéria -iparban, ez a tanácsom.

Egy emlékmű, amit 2008 -ban készítettem

Egy emlékmű, amit 2008 -ban készítettem

Szóval tetoválást szeretnél…

Nagy! Ha jól csinálják, a tetoválás gyönyörű műalkotás lehet, és megkapja a megtiszteltetést, hogy vászon! Képviselhetik Önt, családját, barátait vagy emlékeit. Lehetnek hűvösek, viccesek, szomorúak, komolyak, politikai, szimbolikusak és kreatívak. Lehetnek fekete és szürke vagy élénk színek. Elrejthetők – a te kis titkod, vagy megjeleníthetők az egész világ számára. Mivel sok minden lehet (köztük állandó lét!), Fontos néhány dolgot figyelembe venni, mielőtt belépsz a testmódosítás csodálatos világába.

Állandóak

Igen, tudom, hogy ezt mindannyian tudják. De a tetováló üzletekben dolgozva megtanultam, hogy sokan nem't * tényleg * fontolja meg állandóságukat, amikor ötleteket kezdenek előállítani tetoválásukhoz. Lehet, hogy azt hiszi'Mindig tetszeni fog a törzsi karszalagod vagy a Tinkerbell a mellkasodon, de higgy nekem, valószínűleg te nyertél't. A tervek kiválasztásakor gondolja át hosszan és alaposan, hogy * mindig * ott lesz. Igen, most van tetoválás eltávolítás, de erre a tényre támaszkodni silány ötlet. A lézeres eltávolítás drágább és fájdalmasabb, mint maga a tetoválás, és nem'ne hagyja bőrét mindig újnak és frissnek. Ha te'belemegyünk a tetoválásba az ötlettel "Nos, később mindig eltávolíthatom", valószínűleg nem kéne'ne csináld azt a tetoválást.

Jelent -e valamit?

én'd becslések szerint az egyik üzletben, ahol dolgoztam, üzletünk 50% -a régi tetoválásokat takar. Az #1 ok? "Ezt a hülye tetoválást 18 évesen csináltam…". A probléma természetesen nem't azzal, hogy 18 évesen tetoválást készítesz, de olyat, ami neked semmit nem jelent. Tetoválás készítése néhány baráttal a pillanat kedvéért szórakoztató kötődési élménynek tűnhet, de ha a darab önmagában nincs értelme az Ön számára, akkor gyűlölni fogja.

Most ez nem'nem azt jelenti, hogy nem kellene'nem kap valami szórakoztatót vagy felháborítót (szeretem, ha furcsa dolgokat kérnek az emberek!), ez csak azt jelenti, hogy meg kell kérdeznie magától, miért'újra megkapja. Ha tudod'ezen kívül semmi más okot ne gondolj "ööö … azt's menő?", Don'ne értsd! A tetoválások az emberek számára a legértékesebbek – az értelmesek – egy emlékmű szülőnek, egy műalkotás'mindig is szerettem, kedvenc emléked, sportod, zenekarod vagy gyerekkori hősöd szimbóluma, belső tréfa közted és legjobb barátod között, spirituális vagy intellektuális jelentőségű darab vagy más szimbólum, amely csak neked lenne értelme.

Nincs rejtőzködő Dühös Méh, a csuklómon van!

Nincs rejtegetve Angry Bee, ő's a csuklómon!

Mi akarok lenni, ha nagy leszek?

én'm 30, és én'Még mindig felteszem magamnak ezt a kérdést, szóval ne'nem hiszem, hogy ez a fiatalabbaknak van fenntartva!

Miközben én'm örömmel jelenthetem, hogy a világ lassan közeledik a tetoválás ötletéhez, sokan még mindig a homlokukat ráncolják. Igen, mi'd mind azt szeretnénk mondani, hogy nem'Nem érdekel mások véleménye rólunk, de ha van olyan karrier vagy életmód, amelyet szívesen keres, akkor lehet, hogy törődnie kell egy kicsit. Bizonyos szakmák továbbra is tiltják a látható tetoválásokat a munkahelyen, ezért fontolóra kell vennie, hogy esetleg valamelyik ilyen szakmába kerül. Bár teljesen szeretem az alkarom tetoválását, én'Többször is megkérdőjeleztem a bölcsességét, mivel tudom, hogy valószínűleg az oktatás területén fogok végezni.

A jó hír az, hogy ez nem így van'nem azt jelenti, hogy képes vagy rá'egyáltalán ne tetováljon – érdemes megfontolni, hogy könnyen elrejthető helyre tegye. A boka, a váll hátsó része, a felkarja vagy a bordája jó választás a rejtett tetováláshoz.

Az időzités minden

Egy tetováló bolt'a legforgalmasabb szezon a nyár. Nem kellene't legyen.

A tetoválásnak megfelelő időre van szüksége a gyógyuláshoz (3-4 hét), és nem szabad közvetlen napfénynek vagy sok víznek kitenni. Ez azt jelenti, hogy nincs szolárium és nincs úszás. Attól függően, hogy honnan szerzi be, akkor is érdemes megtenni, ha van pár nap szabadnapja (a lábam annyira feldagadt, hogy egy napig csak ülnöm kell!). Azt's a művész'az a feladata, hogy jó tetoválást készítsen, de ez's az a dolga, hogy vigyázzon rá; győződjön meg arról, hogy olyan időben kapja meg, amikor megfelelően gondoskodhat róla.

Kész vagy?

Ott'Sokkal több ahhoz, hogy jó tetoválást készítsünk, mint némi készpénz megtakarítása és egy dizájn kiválasztása. Az egyik sajnálat, amit leggyakrabban hallok az ügyfelektől, hogy az első tetoválást az első boltban látták. Tapasztalatom szerint egy személy valóban készen áll arra, hogy egyszer tetoválást készítsen've:

  • Sokáig gondolkodtak azon a darabon, amit szeretnének
  • Kutatta a környék üzleteit, és a legtisztább, legtapasztaltabb, a legjobb hírnevű üzletet választotta
  • Végignézett a művésznőn's portfólióját, és kiválasztotta a darabjához leginkább illőt
  • Konzultált a művésszel
  • Elég pénzt takarított meg legalább az első munkamenetre (ha egynél többre van szükség)

A tetoválás gyönyörű dolog. Szánjon időt arra, hogy helyesen tegye, és ez egy állandó műalkotás lesz, amelyet örökké magával hordozhat.

Ez a tartalom a szerző legjobb tudása szerint pontos és igaz, és nem helyettesíti a szakképzett szakember hivatalos és személyre szabott tanácsát..

© 2011 Robyn J Williams

Hozzászólások

mecheshier 2012. december 03 .:

Nagy Hub !!!! A lányom tetoválást szeretne, és tinédzser kora óta (most 23 éves). Mondom neki, a divatok jönnek és mennek, de a tetoválás állandó. Szeretem a többi tippet/tippet is. Köszönöm. Hasznosra szavaztak.

James Halpin York, Pennsylvania, 2011. szeptember 23 .:

Nagyon jó hub. Sok nagyszerű pontot hoztál fel, amelyeket mindenkinek követnie kell. Az interneten lévő porfóliók között találtam meg azt a személyt, aki tetovált. Nagyon elégedett vagyok mindkét tetoválással.

Tess45 Dél -Karolinából 2011. szeptember 6 -án:

Az első tetoválást érett, 45 éves koromban készítettem. Felveszi a jobb alkaromat, ami a varrásszeretetemet képviseli, és imádom. A második tetoválásomat augusztus elején készítettem unokatestvéremmel a jobb mellkasomon, hogy tiszteljem nagybátyámat és apámat. Azt's egy tengeri ló. A nagybátyámnak mindkét oldalán volt egy. Hamarosan kapok egy szörnyet, egy emléktetoválás bal karját a fiamnak, aki június 6 -án lecserélte ezt a halandó tekercset. Ez is tiszteletben tartja a lányomat, a húgát. A barátja, egy nagyon tehetséges művész már megrajzolta. Alig várom. Kiváló poszt. Nagyon éleslátó.

Erin LeFey Marylandből 2011. szeptember 6 -án:

Nagyszerű csomópont néhány jó tanáccsal! Szerencsére pontosan ezeket a dolgokat csináltam az első tetoválásommal (és 2., 3., 4.)'annyira addiktív – de nagy józan ész az első időzítőnél! Annyira igazad van, hogy szerzel valamit, amivel végleg együtt fogsz élni (az első 34 éves koromban volt, szóval sokat gondolkodtam rajta), és hogy ennek van értelme. Annyi szép tetoválás van odakint…

aztán a rémtörténetek … én'utálok horror történetnek lenni. Köszönöm szépen a kiváló tanácsot.

Liz Elias Oakley -ból, Kalifornia, 2011. szeptember 05.

Remek cikk! A több embernek először át kell esnie a gondos elemzés ezen lépésein. Van egy barátnőm, akinek a hátán és a vállán egy csodálatos farkascsalád van. Hatalmas, és tudom, hogy komoly pénzbe és időbe került.

Negyvenedik születésnapja alkalmából a lányom leopárd színes borostájával kedveskedett a vádlijának. 6 körül van" és mindezt egyetlen ülésen végezték el. Ez elképesztő "rád jön" 3-D hatás.

Nekem személy szerint az's a "nem, soha" dolog. Először is, óriási bunkó vagyok, és utálom a tűket … Majdnem elájulok, ha csak egy egyszerű vérvételt veszek … így ismételt szúrásoknak vetem alá magam, bármennyire is felületes, nem fog megtörténni. Másodszor, annyira, mint én'Néhány más embernél is értékeltem a művészetet, még nem láttam állandóan olyan dizájnt, amit szeretnék.

De egyetértek a másik hozzászólóval-azok az emberek, akiknek annyi tetoválásuk van, hogy meztelenül mehetnének anélkül, hogy bárki is tudná, hogy levetkőzik, egyszerűen nem tetszetős.

Nagyszerű munka a cikkhez, és gratulálok a Nap központjához! Szavazott, hasznos és érdekes.

Turpin Barbara Észak -Kaliforniából 2011. szeptember 2 -án:

Nagyszerű hub, jó információ, legjobb tanácsok !! Tudom, hogy sokan vannak, akik nem'mint a tetoválás's ~ "soha ne mond hogy soha" 40 évesen kaptam az elsőt, don'nem sajnálom, hogy egyik vagy bárki más'kaptam. Ők're nagyszerű módja annak, hogy szimbolizálja, emlékezzen vagy "felmutat"

Az időzítés fontos …. ebben és MINDEN nagy döntésben.

Nagyszerű Hub és gratulálok a győzelemhez!

Heather McMillan Hampton, VA, 2011. szeptember 02.

Én is szeretném őt, talán meg kell említenem. Egyetértek a snorkyval, bár ebben sok fiatal nem'ne gondolj arra, hogy mit jelent az örökkévalóság. Láttam néhány olyan dolgot 10 évvel ezelőtt, amit most nem szeretnék, és örülök, hogy nem rajtam múlik. Legalább több mint egy évet gondoltam arra, hogy mit akarok, és mit jelent ez mögött, nem csak valami divat, hanem az emlékezés módja. Ha arra gondolok, hogy ez megvan, és annak oka, akkor minden szeretetet felhoztam a barátom iránt, de az összes anyám és én is. Ez nem csak egy wow tényező vagy merész dolog. Meg tudom csinálni'ne várd meg, hogy tényleg megcsináld!

f 2011. szeptember 02 .:

(újra elküldve; hiba a névben, fent; elnézést)

Ty; v. érdekes. Igen, úgy tűnik, anyukád teljesen meggondolta magát, sőt úgy tűnik, szívesen közvetíti a terveit másoknak! Szeretnéd, ha egy napon ő is csatlakozna hozzád a tű alá? és ha igen, akkor szelíden javasolta neki?

Heather McMillan 2011. szeptember 02 .:

Ty; v. érdekes. Igen, úgy tűnik, anyukád teljesen meggondolta magát, sőt úgy tűnik, szívesen közvetíti a terveit másoknak! Szeretnéd, ha egy napon ő is csatlakozna hozzád a tű alá? és ha igen, akkor szelíden javasolta neki?

snorky 2011. szeptember 02 .:

Annyira igazad van abban, amit mondasz. én'm most 70 éves. öreg, tetoválást csináltam '70, amikor ritkán tetovált magának egy nő. Sok választ kaptam. Csak egy rózsaszín köröm méretű horgonyt kaptam, ahol egy oltás egy kis heget hagyhatott. Én (meglepő módon) valóban előre gondolkodtam, de én is 31 éves voltam. Azt mondtam: talán akkor, amikor én'm öreg és kövér vagyok'Eltávolítják. Azt'még mindig ott van, én'm öreg, de nem kövér.

Azt hiszem, 31 éves koromban különbséget tettem a mai gyerekek között "gondol" tudják, mit jelent az örökkévalóság. Annyira biztosak ebben, annyira, hogy emiatt a tetoválás még merészebb, annál inkább "felnőtt", stb. Ez'nem olyan, mint egy fodrász/festés, amely kinő, vagy egy ruhadarab, amelyet a divat befejezése után el lehet dobni. Tény kérdése:"elavult nagyon unalmas. És eljön az a nap. Félek, hogy azok, akik azt hitték, tudják "örökké" sajnálatos módon rájön, hogy mit jelent a túlzottan fiatalos kiütés. Túl késő. Bárcsak találnék egy olyan formulát, amely könnyen eltávolítható lenne. 10-20 év múlva. innentől, talán hamarabb.

Heather McMillan Hampton, VA, 2011. szeptember 02.

Nem vagyok biztos abban, hogy anyám megkapná, de azt mondom, hogy minden bizonnyal eljutott ahhoz a gondolathoz, hogy beszerezzek egyet. Évekkel ezelőtt azt mondta, hogy nem ilyen hölgy. De mivel azt akarom, hogy emlékezzen a barátomra, aki megváltoztatta az életemet, és őt és engem képviseljen, ezért teljes mértékben támogatta. Ő legalább jöhet, amíg én megszerezem az enyémet! És nagyon várja, hogy mások is lássák, ezért jön.

f 2011. szeptember 01 -én:

Heather McMillan:

Ty; érdekes. Tehát anyád; mivel ő is ugyanazt a tapasztalatot élte át, mint te, esetleg ő is fontolgatná, hogy beszerezzen egyet? Például a lány-anya kötődés.

Igen, egyre több nő hajlandó fontolóra venni a kar behelyezését (elhagyni néhány kizárólag boka/váll/alsó hát lehetőségét), sok nő készül fél- vagy teljes ujjú tintát kapni.

Heather McMillan Hampton, VA -ból 2011. szeptember 01 -én:

Izgatott és izgatott vagyok egyszerre! Kicsit aggódom a fájdalom miatt, de megéri! Azt akarom, hogy egy kolibri képviselje közeli barátomat, aki két évvel ezelőtt meghalt mellrákban, és azt akarom, hogy egy rózsaszín szalag kerüljön ki a csőrből, hogy anyámat és engem, akik túléljük. Úgy döntöttem, hogy a jobb karomra teszem, ahol mindenki láthatja. Csak a megfelelő helyet keresem, és meggyőződöm arról, hogy van pénzem. Valójában tudok'várj 🙂

f 2011. szeptember 01 -én:

Heather McMillan:

Így'lesz az első? izgulsz/izgulsz egy kicsit? és gondolom te'az elhelyezésre is gondoltam.

(Sajnálom, hogy a betegségéről olvashat. Sokféle bunkó van itt, akik bíznak Istenben a nehéz időkben.)

Heather McMillan Hampton, VA -ból 2011. szeptember 01 -én:

Csodálatos tanács! Már 11 éve szeretnék tetoválást, és úgy döntöttem, hogy a következő hónapokban fogok csinálni egyet. Különleges jelentése lesz, ezért hajlandó vagyok belevágni. De nagyra értékelem az információit, így nem megyek bele, hogy ne tudjak olyan dolgokat, mint a napfénytől való távol tartás stb…

Nagy 2011. szeptember 01 -én:

Nagyszerű központ, jó tanács! Nagyon hasznos. én'Még mindig gondolkozom azon, hogy vegyek egy kicsiket,

http://www.weddinglenox.com/wedding_vendors/califo…

Dustin Thompson 2011. szeptember 01 -én:

Érdekes cikk. Szívesen olvasnék egy posztot a tetoválás történetéről.

Paul Sarver 2011. szeptember 01 -én:

Nagyon szép cikk és annyira igaz. Van egy tetoválásom, amit 40 évvel ezelőtt készítettem a Burbon Streetről, és egyszerűen utálom. Olyan érdekes dolgokat hoztál fel, amelyekre nem gondoltam. én'Tartsuk észben őket, mivel újabb tetoválásra gondolok, miután ezt lefedtem valamivel.

Scarlett Black New Yorkból 2011. szeptember 1 -én:

Nagy csomópont. Én is írtam egy tetoválást. 5 tetoválásom van, és mindannyian a későbbi életemben csináltam. Van egy emlékművem is. Minden tattóm valami nagyon konkrétat jelent számomra, és nem bánom. Ha azonban sajnálom, hogy nem találtam olyan művészt, aki kis munkát végzett, és néhány nagyobb, akkor szeretném, bár jól sikerült. Gondolok néhány másra, akik ugyanazt a témát követik, mint én. Az utolsót egy olyan művész készítette, aki remekül dolgozik kis munkákon. NEM hagyják el, ezért nagyon óvatosnak kell lenni minden fronton.

f 2011. augusztus 31 -én:

Robikan:

Látom! Ty. Szóval átszúrod a füled? és talán egy -két másik elhelyezés, talán?

leahmia09 2011. augusztus 31 -én:

Csodálatos hub! Van 3 tetoválásom, ebből 2 könnyen elrejthető, de egyet az alkaromra kaptam. Időről időre sokat kérdőjelezem meg, de ez a kedvenc tetoválásom is. Mindhárman jelentést hordoznak számomra, és nem vagyok hajlandó újabbat adni, amíg nem találok egy terv- vagy dalszöveget, vagy valamit, ami örökre jelent valamit nekem. én'm emlőrák szalagot gondolok a nagynénémnek! Azt hiszem, sokkal több embernek kell hallgatnia ezt a központot, és az olyan embereket, mint te, akik elmondják nekik … LEGYEN JELENT. Mit's menő 18 nyert'ne legyen 45

Robyn J Williams (szerző) Kanadából 2011. augusztus 31 -én:

Azta! én'le vagyok nyűgözve az összes megjegyzéstől – köszönöm mindenkinek!

f – Csak a piercingbe csöppentem, így csak az alapokat ismerem. Sokat tanultam minden piercingről, de nem'Nem érzem jól magam, ha a legtöbbet magam csinálom.

Vendég-minden bizonnyal vannak olyan nem túl értelmes tetoválások, amelyek tetszenek az embereknek, de ez általában kivétel, nem szabály. És az a tény, hogy ilyen sokáig gondolkodtál rajta, mindent megváltoztat. A legtöbb értelmetlen tetoválás pillanatnyilag készült, ami még sajnálatosabbá teszi őket.

Vendég 2011. augusztus 31 -én:

Szeretném megjegyezni azt a gondolatot, hogy a tetoválásnak értelmesnek kell lennie. Van egy tetoválásom, amely körbeveszi a csuklómat, és számomra nincs különösebb jelentése. Ezért soha nem fogja elrontani a rossz tapasztalat. Természetesen öt évet vártam a tetoválás ötlete és a tényleges megszerzés között. Úgy gondolom, ha öt év után még mindig tetoválást tervezek, akkor én'Kevésbé valószínű, hogy később megbánom, mert nem a pillanat sarkából jött ötlet volt.

rikabothra 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálunk!! Amióta az eszemet tudom, tetoválást akartam csinálni, de valahogy soha nem sikerült lecsinálnom. Az általad említett pontoknak sok értelme van, és észben tartom őket, amikor megkapom az enyémet!

willythuan Phuketből, Thaiföldről 2011. augusztus 30 -án:

Phuket Thaiföldön élek, ahol az utca minden sarkában van egy tetováló üzlet … és néha az utcán! A legtöbb üzlet tisztanak tűnik, de láttam néhány nagyon szörnyű munkát! Köszönöm a jó tanácsokat.

Catherine Simmons a Mission BC Canada -tól 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű központ, jó tanács! Nagyon hasznos. én'Még mindig gondolkodom egy kicsi beszerzésén, de amíg nem döntök a tökéletes kivitelről'várni fog!

Victoria Lynn Arkansasból, USA -ból 2011. augusztus 30 -án:

Fantasztikus. Remek pontok. Az embereknek tényleg sokat kell gondolkodniuk, mielőtt tetoválást készítenek. Szavazott, hasznos, fantasztikus!

Danette Watt Illinois -ból 2011. augusztus 30 -án:

Itt jó pontokat hoz fel arról, hogy mire kell gondolniuk az embereknek, amikor tetoválást terveznek (ha nem az)'t pillanatnyilag). Ha valaha beszereznék egyet, az kicsi lenne és diszkrét helyen. Felszavazták

Sammy Ausztráliából 2011. augusztus 30 -án:

Fantasztikus és informatív. Barátaim öccse borított bennük .. és végül egy hatalmas, színes virágos hallal borította el törzsi karbandáját. Néhány dologra egyszerűen gondolni kell!

Steph0596 Ontario -ból 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű információ!

jean2011 Kanadából 2011. augusztus 30 -án:

Ez egy jól megírt központ. Nem sokat tudok a tetoválásokról, de nagyon sok információt kaptál erről a művészetről. Köszönöm a megosztást!

xkamronx Utah -ból, USA -ból 2011. augusztus 30 -án:

A tetoválások csodálatosak; Don'ne hagyd valakit'Véleménye megváltoztatja a gondolkodását arról, hogy mit szeretne.

Valójában a barátomnak van egy tetoválása, amely tökéletesen leírja… "Éljen megbánásmentesen, mert egy adott pillanatban pontosan azt kapta, amit akart."

Megan Coxe 2011. augusztus 30 -án valahonnan innen -onnan:

Nagy tanács. Már egy ideje gondolkodom azon, hogy tetoválást készítsek, de nem vagyok elég biztos abban, hogy belevágjak. Örülök, hogy a tanácsod, hogy várj!

Thelma Alberts Németországból 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálok a nap központjához! Remek cikk. Felszavazták! Köszönet a megosztásért.

kaynelson 2011. augusztus 30 -án:

ez nagyon tetszik, csak egy tetoválásom van, és szeretem, de évekbe telt, mire elkészült!

a rózsaszín esernyő a mélyen bennem sötétlő erdőből. 2011. augusztus 30 -án:

az emberek állandóan azt kérdezik tőlem, miért kaptam az enyémet. kedvencem volt "megkérdezhetem tőled, hogy mit kaptál, hogy ezt az arcodra vigyem" – mondta a sarki boltos. van egy kis csillag az arcomon a jobb szemem alatt. jelentése személyes, és nem sajnálom és soha nem fogom megbánni, hogy megkaptam. arra kényszerít, hogy minden nap a tükörbe nézzek, és emlékeztet arra, hogy még mindig én vagyok. de egyetértek, jobb, ha figyelembe veszi, amikor tintát kap.

JS Máté az Egyesült Államokból, Massachusetts -ből 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálunk, hogy a Nap Központjává választottak!

Ez nagyon hasznos azok számára, akik el akarják dönteni, hogy készítsenek -e tintát vagy sem. Mindig is szerettem volna tetoválást, de vártam 20 éves koromig, hogy biztos lehessek benne. Van néhány eredeti törzsi munka a hátamon, és csak egy művésznek engedtem tetováltatni magam (ő'4 óra múlva!). Nagy Hub! Szavazás és megosztás!

JSMatthew ~

Arizona! 2011. augusztus 30 -án:

Nagy Hub !! Egyetértek azzal, amit írtál. A tshively megjegyzése igaz, hogy függőséget okozhatnak/lehetnek, lány vagyok és 5 tetoválásom van, úgy döntöttem, hogy elrejtem őket, és csak akkor mutatom meg, ha meg akarom mutatni. Számomra a tetoválás nagyon magánügy az egyének között. Saját tetoválásokat tervezek, művészem segítségével néhány dolgot érintünk itt -ott, mielőtt állandósul

Hound Cat az Egyesült Államok dél -kaliforniai Los Angeles területéről 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon érdekes tények ebben a központban. Korábban gondoltam tetoválásra. Ezen a ponton örülök, hogy soha nem követtem a vágyamat. Most már rájöttem, hogy most, amikor idősebb vagyok, mélyen megbántam volna.

Igazad van abban, hogy néhány munkáltató szemöldökét ráncolja a látható tetoválásokra. Egy jó barátom éppen ezért eltávolította az egyiket.

A Lencsém segítségével MA -ról 2011. augusztus 30 -án:

Remek hub !! Azokat a dolgokat, amelyeket mindenkinek tetoválni kell, figyelembe kell venni.

Victor Mavedzenge Oaklandből, Kaliforniából 2011. augusztus 30 -án:

Köszönet a megosztásért. Jó hallani a tapasztalt elméről és kézről.

Sehnonimo San Bruno, Kalifornia, 2011. augusztus 30 .:

Azt hiszem, még valamit meg kell említenie – tetoválás közben a bőre szinte megfékezhetetlenül megrándulhat. Tehát ha apró részleteket igénylő dolgot fog kapni, győződjön meg arról, hogy készen áll erre a tényre! A tetoválásom nem sikerült'apró részletek, de a tetoválóművészem ideges lett velem, mert nem tudtam't nehogy megránduljon a bőröm!

Eddig csak egy tetoválásom van. Már régóta szerettem volna tetoválást, de azt mondtam magamnak, hogy meg kell szereznem, mielőtt beszerezném, így tudom, hogy nagyon szeretném, és jelentősége van. Azonban az első tetoválásomat akkor kaptam, amikor megpróbáltam kiutat találni a növekvő depresszióból. Don'Félreértés ne essék, szeretem a tetoválásomat, és már korábban is gondoltam arra, hogy ezt a tetoválást más körülmények között is megcsinálom, de ez a fajta legyőzött. Négy farkas mancs van a jobb lábamon. Azért választottam ezt a helyet, hogy gond nélkül eltakarhassam. És mindig arra emlékeztet, hogy haladjak előre. Ennek lényege – gondoljon a tetoválására, és alaposan fontolja meg az elhelyezést. én'Nem vagyok az a típus, aki túl gyakran szeretne kiemelkedni, de ha akarom, a tetoválásomnak köszönhetően tudok!

Regand 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon jó tanács! Nagyon fontos figyelembe venni, hogy a tetoválások valóban örökkévalók. Nézem azt, amit 20 évvel ezelőtt kaptam, és még mindig mosolygok az emléken. Nagyon fontos a művész kutatása és a vásárlás. Most, hogy a cicák annyira népszerűek, manapság nehéz lehet jó művészeket találni. Olyanok, mint a fodrászok, ha egyszer kapsz egyet, aranyszínűek. Bárhová követni fogom a pasimat, és nyertem'ne engedje, hogy bárki más tűt tegyen a bőrömhöz. Szép munka!

nyugalom Morgantown, WV 2011. augusztus 30 -án:

Ez mindenképpen nagyszerű tanács. Szeretnék tetoválást csinálni, és elgondolkodtam azon a tetováláson, amelyet szeretnék készíteni, ami egy koponya (szimbólum). Mindig megvan a koponya szimbóluma. Egyébként remek információ.

Carrie Smith Dallasból, Texasból 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálok, hogy a Nap központja lettél! Ez kiváló tanács, és ez'Fontos, hogy mindent figyelembe vegyen, ha/ha'tetoválást készítesz. Köszönjük a megosztásokat – szavaztunk

s.wilson 2011. augusztus 30 -án:

Az egyik szabály, amit a szüleim mindig mondtak nekem, hogy soha ne szerezzenek barátnő nevet. Gyerekek, unokák, szülők, ezek az emberek rendben vannak. De még akkor is, ha férjhez megy, soha nincs 100% -os garancia arra, hogy minden kapcsolat működni fog. Semmi sem rosszabb, mint elmagyarázni, miért egy régi szerető'neve tetoválva van a fenekeden.

David Stillwell Sacramentóból, Kaliforniából 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű hub! Imádom a tetoválásaimat … Remek munkát végeztél a tetoválásokról és azok elkészítésének következményeiről. Állandóak, és a folyamat nagyon személyes. A művészválasztás is nagyon fontos. Minden évben csinálok egy -két tetoválást, és nagyon várom. Nagyszerű munka!

Luis Bivar Ramos Portóból, Portugália, 2011. augusztus 30 .:

Nagy Hub! Nekem csak tetoválásom van, és a gyógyító rész miatt a novemberit választottam. Az Ön tanácsa nagyon fontos! És a valaminek az a része is, véleményem szerint ennek lennie kell "erős" hogy néhány év múlva ne bánja meg!

Capgunsonline 2011. augusztus 30 -án:

Remek cikk. Azt hiszem, sokan, akik tetoválnak, nem't kövesse a legtöbb ilyen lépést. Én is gratulálok a nap központjához.

ó … én'Nem vagyok meglepve, hogy a legtöbb ember nyáron tetovál. Van értelme, hiszen az emberek meg akarják mutatni őket.

ThePelton Martinsburgból, WV USA -ból 2011. augusztus 30 -án:

Egy osztályba jártam, hogy hogyan kell viselkedni egy állásinterjún, és felmerült a tetoválás témája. A közös nézet az volt, hogy elrejtik őket, ha egyáltalán lehetséges. Ha munkát szeretnél a könyvtárban, akkor azt'nem fog segíteni abban, hogy legyen "Vásott" az alkarján.

danielleantosz Floridából 2011. augusztus 30 -án:

Az állandóságra gondolni különösen fontos a gyermeket akaró nők számára. Köszönöm a megosztásokat, és gratulálok a nap központjához!

FloraBreenRobison 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálok a nap központjához. A tetoválás művészet. nyertem'túl fájdalmas lesz a tetoválás, és egyszerűen nincs semmi, amit szeretnék a testemen.

A felemelkedő dicsőség Kaliforniából 2011. augusztus 30 -án:

én'm azok közül, akik homlokukat ráncolják a tetoválásokon, de azt kell mondanom, hogy a HUB -ja nagyon jó, sok józan ésszel azok számára, akik meg akarják jelölni a testüket. Én személy szerint ismerek egy lányt, aki 18 éves, és tetoválást kapott, hogy a legutóbbi szakítás szívszakadását ábrázolja egy sráctól, akivel körülbelül 6 hónapig járt. Beszéljen a rövidlátásról. Egyébként abban, hogy nem a "tetoválás" személy – jó munka!

Jonesy0311 2011. augusztus 30 -án:

18 éves koromban kezdtem festéket kapni, és szerencsére nem'még nem bánom egyik darabomat sem. Ha azonban jobban belegondoltam volna, valószínűleg másképp cselekedtem volna. A központod része az volt, amikor az emberek kiválasztották az első szalont, amit láttak. Bűnös voltam ebben az első 2 tats miatt. Az első srác végül lemészárolta a bőrömet, és évekkel később másnak kellett fizetnem a javításért. A második művészről kiderült, hogy meth függő, amit én nem tettem'nem tudom, amíg nem késő. Azt'Mindig szórakoztató HIV -tesztet kapni, mert úgy gondolja, hogy piszkos tűnek volt kitéve. Azt hiszem, hogy a művész a rejtvény legfontosabb darabja. Ha csak pontosan meghallgatták volna, amit akartam, minden munkám elszarna. Ehelyett ajánlásokat adtak, és saját kreativitásukat helyezték a darabra. Ja, és ha úgy dönt, hogy megőrül, mint én, győződjön meg róla, hogy legalább mindent be tud fedni egy hosszú ujjú inggel, hacsak nem'olyan karrier területen dolgozik, amely valóban nem't törődni.

Vinay szív 2011. augusztus 30 -án:

Ez a cikk tényleg szuper! 7 tetoválásom van, amelyek különböző okokból mind közel állnak a szívemhez, de néha én'Látni fog egyet a járókelőn, és elgondolkodni "mi járt a fejükben?!" Úgy érzem, hogy várakozási időnek kell eltelnie attól az időponttól kezdve, amikor a művész megrajzolja a tetoválását, és az időpontig, amikor megkapja, csak hogy kényszerülhessen rá aludni egy kicsit. Nagy Hub, megszavazták és hasznos!

f 2011. augusztus 30 -án:

Robikan:

Szóval te'áttört is?

Ön a szalon egyes piercingeire szakosodott, vagy teljes skáláját végzi?

krónikás 2011. augusztus 30 -án:

Kiváló tanácsok arról, hogy mit kell gondolni a tetoválás előtt. Van egy kicsi a hátamon, amit 19 éves koromban kaptam, de 15 éves korom óta szerettem volna egyet, és ezt a négy évet nagyon keményen gondolkoztam azon a szimbólumon, amely számomra jelentőségteljes lenne, és az én életem ezen az utamon való reprezentációját jelentené. 30 évesen még mindig jelentősége van számomra, és azt tervezem, hogy végül egy újabb tat design -t adok hozzá. Azt hiszem, ez egy kicsit addiktív néhányunk számára, de én'm ragaszkodom ahhoz, hogy eljuttassam őket oda, ahol eltakarhatók.

SillyRedd 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon jó tanács. Nekem személy szerint két tetoválásom van, és sok jelentőséggel bírnak, és néhány évig gondoltam rájuk, mielőtt beszereztem őket. te'A re tanácsok feltétlenül jók a tetoválások iránt érdeklődőknek.

delmer47 Nebraskából 2011. augusztus 30 -án:

Sokáig gondolkodtam azon, hogy tetoválást készítsek, amely az apámat tiszteli. 6 éve hunyt el, és annyira hiányzik, hogy azt hittem, van valami, ami tiszteletben tartja az emlékét. Ez a központ nagyszerű volt … megszavazták és hasznosak.

Idegenszerda 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű központ, és nem tudott egyetérteni. Szeretem a tetoválásokat, de csak olyanokat kaphatok, amelyeket elrejthetek.

Robyn J Williams (szerző) Kanadából 2011. augusztus 30 -án:

Még egyszer köszönöm mindenkinek.

háztáji, nagyra értékelem a megjegyzést, de tisztáznom kell, hogy én'm nem vagyok tetoválóművész; A recepción dolgozom, és belevágok néhány piercingbe. Azt's a recepciós hölgyek, akik hajlamosak hallani a sajnálatot, hiszen mi vagyunk azok, akik lefoglalják a borítékokat. 😉

NyokaKi a Perdido -öbölből 2011. augusztus 30 -án:

Két tatsom van, és mindkettő jelent nekem valamit! Jogos! Gondolkodnia kell és tudnia kell'amit akarsz, mert neked'életre szóló lesz! Soha ne csípj csak azért, hogy tintád legyen! Könyvelő vagyok, és az enyém megszerzése előtt tudtam, hogy nem mindenkinek fog tetszeni. Tehát az enyém a vállam háta mögött van, és csak azok az emberek, akiket tudni akarok, tudják, hogy megvannak. Vicces hallgatni, ahogy az emberek beszélnek velem a tatsokról, nem tudva, hogy megvannak. És igen, sok beszéd még mindig nagyon negatív!

Cindy Murdoch Texasból 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon szépen sikerült! Sok olyan dolgot hoztál fel, amiket soha nem tartottam fontosnak, hogy gondoljak a tetováláskor. A hub még lenyűgözőbb, mert te, tetoválóművész, nem próbálod eladni, milyen nagyszerű lenne egy tetoválás. Ehelyett nagyon kiegyensúlyozott képet nyújtott arról, hogy mire számíthat és mire nem. Ismét nagyon szépen sikerült.

Mamelody 2011. augusztus 30 -án:

Sosem fogom megérteni, miért akar valaki józan eszével tetoválást .. De jó agy.

Gail Sobotkin Dél -Karolinából 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű csomópont, sok gyakorlati ténymel és javaslattal a tetoválás kiválasztásával és elkészítésével kapcsolatban.

A legtöbb ember tisztában van azzal, hogy a tetoválás készítése bizonyos fertőzésveszélyt hordoz magában, amikor a bőrre kerül, de sokan nincsenek tisztában a lehetséges hosszú távú hatásokkal. Nemrégiben részt vettem egy ápolói konferencián, amely a tetoválások orvosi kérdéseivel foglalkozott, főként azokkal a tetoválásokkal kapcsolatban, amelyeket a test meleg, sötét részeire, például a köldökre és a bőrredő területekre helyeztek. Emellett az embereknek emlékezniük kell arra, hogy a gravitáció és az öregedés természetes hatásai egy napon torzíthatják a tetoválást.

Szavazott, hasznos és érdekes. Ezúton is gratulálunk a The Hub of the Day jelvény megszerzéséhez.

az igazi üzlet? az Egyesült Királyságból 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon jó pontok itt Robikan, lelkes művészként és tetováló rajongóként azt hiszem, a fején ütötte a szöget….

Létrehoztam egy Hub -ot is ebben a témában, és szeretném hallani a véleményedet a darabomról…

https://hubpages.com/style/How-To-Choose-Your-Firs…

Robyn J Williams (szerző) Kanadából 2011. augusztus 30 -án:

Mindenkinek köszönöm! Azt'Igaz, hogy nem tetoválások't mindenkinek, de ha ilyet szerez, győződjön meg róla'jól felkészült. 🙂

Gordon Hamilton Wishaw -ból, Lanarkshire -ből, Egyesült Királyságból 2011. augusztus 30 -án:

Nagyszerű központ és kiváló tanácsok. Három tetoválásom van, mindegyik a karomon, mindezt kamaszkorom végén csináltam. Nagyon sajnálom mindegyiket, nem annyira a konkrét tetoválások miatt, egyszerűen sajnálom azt a döntést, hogy önmárkás vagyok. Amikor hallom, hogy valaki az első tetoválásról beszél, mindig ugyanazt a tanácsot adom neki: don't tedd meg…

Szent Lőrinc Kanadából 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon jól összerakott hub. Szerintem mindent lefedtél jó alapinformációkkal. Egyetértek azzal, hogy az emberek tényleg nem't ezt gondold át, és csak ugorj a folyóba, mielőtt tesztelnéd a vizet. A fiatalabb generáción belüli kortárs nyomás nem volt't megváltozott, csak a menő dinamikája és a mai trend a tetoválás. De meddig tart a tendencia? Valami, amit nem tettél meg'A borítás a súlyos fertőzés tényét jelenti, nemcsak az üzlet, hanem a rossz higiénia miatt. Városunkban számos üzletet bezártunk az egészségtelen gyakorlatok miatt, és sok problémát okoztak a védnökeiknek. A fertőzés, például a krónikus bőrfertőzés, a vírus új fajtája. A hepatitis valószínűleg a leggyakoribb. én'm tartalmaz egy linket, amely sok hasznos információt tartalmaz az olvasók számára.

https://www.msu.edu/~krcmari1/individual/get_healt…

Köszönöm a törődést, St.L

tiniewinne a világból 2011. augusztus 30 -án:

nagyon érdekes, jól választott téma

chamilj Srí Lankáról 2011. augusztus 30 -án:

Valójában azt hittem, hogy a tetoválás nem állandó. Köszönöm a tájékoztatást.

Jill Spencer Egyesült Államokból 2011. augusztus 30 -án:

Gratulálok a Nap központjává! Remek cikk.

Christin Sander Középnyugatról 2011. augusztus 30 -án:

félelmetes információk 🙂 Imádom a tetoválásokat, de mindenképpen több előzetes megfontolást igényelnek, mint azt hiszem, sokan az állandóságuk és a karbantartási igényük miatt adják nekik (végül elhalványulnak). Szerintem is túlzásba lehet vinni őket. én'd Inkább látok egy -két igazán fantasztikusat, mint valakit, akinek teljes karja van, stb. Túl sok tűnik el a szépségétől.

tshivley Durham, NC, 2011. augusztus 30 .:

Köszönöm ezt a központot, nagyon informatív, és akkor érdemes használni, ha valaki úgy dönt, hogy tetoválást készít. Hozzáteszek még valamit, amit mindenképpen figyelembe kell venni. Megkérdezhet bárkit, akinek tetoválása van, különösen azoknak, akiknek több van: ha egyszer kap egyet, kissé addiktív lesz. Én nem't a függőséget jelenti abban az értelemben, hogy bántani fog valakit, ha nem'nem értem, de az a fajta függőség, amikor ránéz az elsőre, és azt gondolja: "Ó, egy _____ tetoválás nagyon jól nézne ki itt!" Vagy talán bővítsd ki azt, amid van, vagy hozzám hasonlóan szükségét érzem, hogy a szimmetria érzése miatt a másik lábam tetejére vegyem; vagy talán az az igazán klassz dizájn a gerincemen, mert ez igazán félelmetesnek, fájdalmasnak, de jónak tűnik!

Tehát, amikor leül, és megtervezi a tetoválását (és a tervezés nagyon fontos annak biztosítása érdekében, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne, és ne azt, amit a tetoválóművész szeretne), gondoljon arra, hogyan szerezhet egyet, és erős maradhat, és nem a második, harmadik, negyedik és ötödik, még több úton.

Paul Richard Kuehn Udorn Cityből, Thaiföldről 2011. augusztus 30 -án:

Nagyon érdekes témát írtál. Sosem csináltam tetoválást és nem is fogok. Amikor felnőttem, csak ezt mondták nekem "részeg tengerészek" tetoválást kapott. Istenem, megváltoztak az idők! Azt'érthető, hogy olyan sok fiatal rajong a tetoválásért, ha figyelembe vesszük, hogy olyan sok példaképük van, mint a profi sportolók. Egy nő bármilyen látható tetoválással tényleg kikapcsol. Ha a fiúk jól akarják. De miért borítja be tetoválást tetőtől talpig olyan sok fiatal? Számomra ez tényleg durva!

f 2011. augusztus 30 -án:

Hasznos információ.

Felszavazták.

esemchoy Abu Dhabiból, Egyesült Arab Emírségekből 2011. augusztus 30 -án:

Remek cikk tetováláshoz … Ezeket a dolgokat újra és újra át kell gondolni….

SY 2011. augusztus 30 -án:

Köszönöm, hogy megosztotta ötleteit, sok értelme van. Gratulálok, hogy a nap központjává jelölték. http://www.micocrane.com

Simone Haruko Smith San Franciscóból 2011. augusztus 24 -én:

Ez nagyszerű tanács, Robikan, és te'Olyan tényezőket hoztam fel, amelyekre korábban nem gondoltam- például évszakokat/időzítést! én'Megosztom ezt barátaikkal, akik úgy döntenek, hogy tetoválást szeretnének készíteni.

Carlon Michelle USA -ból 2011. augusztus 19 -én:

Megtanultam egy -két dolgot a tetoválásról, különösen a legjobb alkalom, hogy beszerezzek egyet, és hogy mennyi ideig tart a gyógyulási folyamat. Én nem'nem hiszem, hogy'Mindig kapok egyet, de időnként értékeltem közülük néhányat. Ismered a kicsiket és a szerényeket. Mosoly!