Rengeteg tetoválásom van, beleértve a teljes ujjú mindkét karomat.

Könnyű szablya ujj tetoválás fantasztikus!

Fénykard ujj tetoválás fantasztikus!

Tintás ujjak!

Az ujj tetoválás a tetoválás legújabb őrülete, és szórakoztató és szeszélyes érzést kelt, ami nagyon vonzóvá teszi őket, különösen a nők számára. Rengeteg híresség, Beyoncé -től Miley Cyrus -ig, ujj tetoválással rendelkezik. Csak egy kis tinta az ujján sokat vagy sokat elárulhat rólad. Elhelyezésétől függően az ujj tetoválás bárhol lehet, diszkrét és finom, merész és felháborító. Íme néhány nagyszerű ujj tetoválás minták, valamint néhány figyelmeztető szó, mielőtt úgy dönt, hogy tintaujjat kap.

Komoly ujjfesték!

Komoly ujjfesték!

Aranyos, lányos, ujj tetoválás

Aranyos, lányos, ujj tetoválás

Néhány szó a bölcseknek az ujj tetoválásról

  • Az ujj tetoválások félelmetesnek tűnnek, de sok karbantartást igényelnek, mert olyan nagy forgalmú testrészen vannak, amelyet ritkán fednek le. Ezt vegye figyelembe, amikor az ujj tetoválás elhelyezését és színét választja.
  • Az ujj tetoválás elhalványul, és az érintések elkerülhetetlenek lesznek, különösen akkor, ha élénk színt választ, vagy tetoválást készít az ujja belső oldalán, ahol ez állandó dörzsölés.
  • Ha egy fekete vagy sötétkék egyszínű tetoválást választ, néhány lehetőséget kínál Önnek, mivel ezekben a színekben a tetoválás elég jól tart, még ha elhalványul is.
  • A hidratáló és a fényvédő a legjobb eszközei annak érdekében, hogy az ujjatetoválás friss és élénk legyen.

Tartsd észben

Ne tetoválja az ujjait. Ezek az ujj tetoválások a felismerhetetlenségig elhalványulnak, és gyakran meg kell érinteni őket. Ez idő- és pénzpazarlás. Fontolja meg, hogy az ujjlenyomatai tetoválás elegendőek ehhez a testrészhez.

  • A kialakítás szempontjából az egyszerű a legjobb. Az ujjak egy kis hely, ahol tetoválhatnak, és ha sok formatervezést tömörítenek egy kis helyre, az elmosódott vonalakat és nem vonzó rendetlenséget eredményez az elkövetkező években. Legyen kicsi, egyszerű, szórakoztató.
  • Végezetül néhány szó az ujjak tetoválásának következményeiről. Bár a tetoválás rohamosan társadalmilag elfogadhatóvá válik, még mindig elég komoly megbélyegzések fűződnek a tetováláshoz. És egy ujj tetoválást szinte lehetetlen elrejteni. Gondold át a jövődet és a karrieredet. Ami 20 évesen hűvösnek tűnik, a későbbi években komolyan befolyásolhatja karrierjét és személyes döntéseit. És bár sok tetoválásom van, beleértve az ujjamat is mindkét alkaromon, személyesen úgy döntöttem, hogy nem tetoválom a kezemet vagy az ujjamat, mert nem akarom korlátozni a karrierlehetőségeimet. A tetoválások életre szólnak, kivéve a drága és fájdalmas lézeres eltávolítást, ezért győződjön meg róla, hogy egész életében elégedett lesz az ujjával.

ujj-tetoválás-tervek-ötletek-és-képek

Bajusz Ujj Tetoválások

Ez messze a legdivatosabb ujj tetoválás manapság, és jó okkal: ez's vidám és ez's hasznos. Úgy értem, sosem tudhatod, mikor lesz szükséged bajuszra, igaz? Akkor miért nem tetováltatsz egyet az ujjadra, hogy felkészülj. Két egyszerű vékony, göndör vonal megteszi a mutatót az ujj belsejében.

Légy óvatos

Ne feledje, hogy a vastagabb vonal a bőr felhasadását és akut fájdalmat okozhat. Az ujj belseje érzékeny, mert a bőr meglehetősen vékony, és nincs sok hús a bőr és a csont között. Ezenkívül komoly nyomást igényelhet a tetoválóművész, hogy a tinta a bőrben maradjon, és nagy valószínűséggel javításokra lesz szükség. Ennek ellenére ez egy nagyon vidám és feltűnő tetoválás, tehát ha te'készülj fel a fájdalomra és egy -két érintésre, aztán hajrá!

ujj-tetoválás-tervek-ötletek-és-képek ujj-tetoválás-tervek-ötletek-és-képek

Szó vagy szöveg ujj tetoválás

Az egyik legmenőbb ujj tetoválás, amit valaha láttam, a szó volt "Teremt," gyönyörű kurzívba vésve valakinek a belsejét's mutatóujja. Írók és művészek voltak, így nagyon alkalmasnak tűnt. Működött, mert a tetoválás forgatókönyve egyszerű és egyszerű volt. Ez volt a tökéletes tetoválás ennek az embernek.

Ha van olyan szava, amely rezonál a lelkével, és szükségét érzi annak, hogy ujjbegyéből áradjon, fontolja meg, hogy az egyik ujja belsejébe vésse. Talán a párod's kezdőbetűi a gyűrűsujj vagy a gyermek belső oldalán's neve körül a pinky. Meglepő módon mind Rihanna, mind Lily Allen popművészek "shhh…" mutatóujjukra tetoválták. Valahogy gondoltam volna a szavakat "énekel" vagy "zene" vagy akár néhány apró hangjegy jobban illett volna.

Maradj az Egyszerűben!

Az ujj tetoválás kulcsa az egyszerűség, ezért tartsa be az apró szavakat vagy kezdőbetűket és ne't válogatni és túl bonyolult szöveget.

Szerencsés 13. számú tetoválás

Szerencsés 13. számú tetoválás

Számos ujj tetoválás

Az emberek babonák. Hogy bizonyítsam az álláspontomat, kérdezd meg a legtöbb embert, mi a kedvenc számuk, és ők is'Lesz egy gyors válaszom. Enyém's 13. Miért? Vannak, akiknek nincs mondókájuk vagy okuk, mások úgy vélik, hogy ez a szám különösen szerencsés számukra, vagy valami különlegeset képvisel. Akárhogy is, a számok sokunk számára jelentősek, és kiemelkedően szerepelnek a tetoválásokban, különösen az ujj tetoválásokban. Például mind Beyoncé, mind Jay Z a négyes számot római számmal tetováltatta a gyűrűsujja alá, mert ez különleges jelentőséggel bír számukra. Mindkettőjüknek születésnapjuk van a hónap negyedik napján, és nem véletlenül a lányuk'középső neve IVY, mint abban "IV," a római szám betűi 4.

Az ujj tökéletes hely egy fontos szám tetoválására. Függetlenül attól, hogy valami merész és mutatós dolgot választ, mint például a Vegas-i stílusú 7-eseket három csuklóján, vagy egy diszkrét 13-at az egyik ujja belsejében, ha egy számot tetovál, akkor azt érezheti, hogy szerencsés talizmánja van mindig.

Félelmetes Könyvmoly csülök tatt! Most ez a hardcore.

Félelmetes Könyvmoly csülök tatt! Most, hogy's kemény.

Csukló Tetoválások

Miután a hardcore motorosok és börtönlakók közé sorolták, a csuklós tetoválások mára a mainstreamévé váltak, és Rihanna és Kelly Osbourne szeretik. Sokan úgy döntenek, hogy minden csuklójukat tetoválják, hogy értelmes szavakat ejtsenek ki "Gengszter élet" Rihanna esetében. Mások csak egyet -kettőt tetoválnak egy aranyos vagy értelmes szimbólummal, mint a Kelly Osbourne -n ​​látható egyetlen rózsaszín szív's rózsaszínű maradt.

Mint korábban említettem, az összes csukló tetoválása meglehetősen komoly elkötelezettség a tinta iránt. Győződjön meg arról, hogy készen áll arra, hogy együtt éljen az ilyen ujj tetoválásokból fakadó következményekkel és tévhitekkel.

A tetováló esküvői zenekarok új értelmet hoznak örökre.

A tetováló esküvői zenekarok új értelmet hoznak örökre.

Gyűrűs Tetoválások

Egy gyűrű, különösen egy jegygyűrű, tetoválással való elkészítése régi kalap lett, de nem olyan régen az örökkévalóság végső cselekedetének tekintették, amikor Tommy Lee és Pamela Anderson kedvelői tetoválták az esküvői ujjaikat's kezdőbetűi a menyegzőjük megjelölésére.

Bár a szeretett kezdőbetűjének tetoválása a gyűrűsujjára továbbra is divatos, most az emberek a díszes kelta zenekaroktól a hozzáillő fekete vonalig bármit választanak.

Bármennyire is pesszimistán hangzik, az összes házasság 50% -a válással végződik, kíváncsi vagyok a jegygyűrűs tetoválások bölcsességére. Gyűrűsujjas tetoválás nyert'Pontosan könnyű elrejteni, ha azt reméli, hogy találkozik valakivel, és örökre emlékeztet arra az időre, amelyet esetleg el szeretne felejteni. Az ilyen típusú ujj tetoválások nem't pontosan könnyen átalakítható vagy más tetoválás borítja. A javaslatom az lenne, hogy kerülje az ilyen ujj tetoválást, mint a pestis. Ne feledje, a szerelem múlandó, de a tinta örök.

Nagyon díszes hüvelykujj tetoválások. Kíváncsi vagy, hogy ezek ki fogják állni az idő próbáját.

Nagyon díszes hüvelykujj tetoválások. Kíváncsi vagy, hogy ezek ki fogják állni az idő próbáját.

Törött szív hüvelykujj tetoválás

Törött szív hüvelykujj tetoválás

Hüvelykujj tetoválás

Hüvelykujj tetoválással komoly szórakozás vár. Valamilyen egyszerű dolog, mint te, a pontok és az ívelt vonal rengeteg élvezetet okozhat magadnak és az életed kis embereinek. Hagyja's lássuk be, egy ujjbáb tetoválás tényleg sosem megy ki a divatból? És az'annyira praktikus. (Oké, így a golyóstoll ugyanazt a hatást érheti el, de mi van, ha sikerül'nem talál tollat ​​és azt's ujjbáb vészhelyzet? Tehát mi van, ha szinte azonnal elhalványul, semmi sem győzi le a rosszul átgondolt új tetoválást.)

Ha egy egyszerű ujjbáb hüvelykujj tetoválás nem az Ön stílusa, miért nem fontol meg egy kicsit összetettebb dolgot? Számos egymáshoz illő vagy összekapcsolt hüvelykujj tetoválást láttam a párokon az egymás iránti elkötelezettségük jeleként. Bármi egy szív két darabjából, egy egyszerű zár és kulcs, vagy az összekötő rejtvénydarab tetoválásai extra jelentéssel bírnak, ha két ember hüvelykujjára helyezik őket. Egyedül ezek a tetoválások megtartják a maguk jelentését, de amikor a két kéz összefog, a jelentés felerősödik.

Ha egy szerelmes galamb, a páros tetoválás nem't a stílusod, miért nem használsz hüvelykujj tetoválást a nyilatkozathoz? A tenyérjóslásnál a hüvelykujj az akaraterejét és a legelső vágyait szimbolizálja. Miért nem emeli ki ezt a aspektusát egy szimbólummal, amely tükrözi valódi természetét, mint például az erő és a stabilitás apró horgonya, a béke galambja vagy egy apró sütemény … 'mert ők'finom.

Vagy miért nem a következő szintre emeli tetoválását, ha egyszerű dekoratív tekercsformát választ, és ragasztható ékszereket ad hozzá az esti megjelenéshez. Szuper szórakoztató és divatos.

Egyszerű szívujj tetoválás. Tökéletesség!

Egyszerű szívujj tetoválás. Tökéletesség!

Fantasztikus ujj tetoválás!

Az ujj tetoválás a végtelen a pimasz szórakozásban. Hol máshol mondhat ennyit egy jól elhelyezett kis szimbólum? És amíg emlékszel arra, hogy kicsi és egyszerű legyen, és gondolkodj, mielőtt festéket készítesz'biztosan boldog lesz tintaujjaival az elkövetkező években.

Boldog festés!

© 2013 Catherine Taylor

Hozzászólások

Richard Ricky Hale Nyugat -Virginiából 2014. április 9 -én:

Tetszett a Thundermama cikke. Megmutatja az összes különböző lehetőséget ujj tetoválás mintákkal.

Ragyogó ír szem Upstate, New York, 2013. május 20 .:

Nagyon érdekes téma. A kedvencem a gyűrűs tetoválás.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. május 10 -én:

Köszönjük, hogy elolvasta és megjegyzést fűzött a FullOfLoveSites webhelyhez. Érdekes név btw. Az ujj tetoválás meglehetősen vonzó lehet az aranyos tényező miatt. Sok sikert a számodra megfelelő dizájn megtalálásához.

FullOfLoveSites az Egyesült Államokból 2013. május 10 -én:

Én nem't szeretem a tetoválásokat általában, de aranyosnak és nem feltűnőnek tartom ezeket az ujj tetoválásokat. Talán én'Kapok egyet ezek közül, el kell gondolkodnom, melyik dizájn illik hozzám. Köszönöm, hogy közzétetted! 🙂

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. április 30 -án:

Köszönöm szépen a gyerekmunkákat. A hallottak alapján kivételesen fájdalmas, különösen az ujj belső oldalán. Nagyra értékelem, hogy beugrik és megjegyzést fűz a tetoválóközpontjaimhoz, annak ellenére, hogy maga nem tetováló rajongó. Élvezem a perspektívádat.

gyerekmesterségek Kanadai Ottawából 2013. április 30 -án:

Azt hiszem, elmondhatom, hogy soha nem láttam tetoválást az ujjamon! Nagyon eredeti… de olyan fájdalmasnak kell lennie, hogy ezt az eljárást elvégezzék. tudom's művészet, de átadom a művészetet a testemen!

Köszönöm a megosztást! Mindig érdekes mondanivalód van a tetoválásokról … ezért minden alkalommal új dolgokat tanulok!

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. április 30 -án:

Sugahware, köszönöm, hogy elolvastad és én'Örülök, hogy tudtam segíteni néhány ötlettel.

Catherine Taylor (szerző) Kanadából 2013. április 30 -án:

Tényleg Bill? Határozottan ujjbajuszos fickónak tartasz. LOL. Értem, unokatestvéreim bőre valójában felhasadt, miközben ujjbajuszos tetoválást végeztem. Nem mindenkinek. Mint mindig, köszönöm, hogy az első helyen áll itt a támogatásával és megjegyzéseivel.

Robyn D Bera Kaliforniából 2013. április 29 -én:

Nagyszerű központ és gyönyörű fotók. én'évek óta fontolgatod az ujj tetoválását és te'nagyszerű ötleteket adott nekem. Bajusz ujja vidám!

Bill Holland Olimpia, WA 2013. április 29 -én:

Gondolom'nyugodtan mondhatom, hogy nyertem'ne tegye ezt ebben az életben. LOL Néhányan azonban menők, és megértem a vonzalmat. Szép munka ez a barátom. A képek remekek.