Az első tetoválásomat 18 évesen kaptam, majd 32 évet vártam, hogy újabbat készítsek. Közben én'm a TatRing, egy body art weboldal szerkesztője.

csukló-tetoválás

7 csuklótetoválás típusa

 1. Belső csukló: A gyengéd rész közvetlenül a tenyere alatt.
 2. Külső csukló: A csontos oldal – a sugár és az ulna csúcsa és minden, ami köztük van.
 3. Karkötő: Egy tetoválás, amely úgy kering, mint egy karkötő.
 4. A csukló oldala: A csukló külső és belső szélén is vannak helyek, ahol egy kis tetoválás elfér.
 5. Félkesztyű: Tetoválás, amely a csuklótól az ujjakon át a középső csuklóig tart.
 6. Kesztyű: Tetoválás, amely takarja a kezét és a csuklóját, mint egy kesztyű.
 7. Alkar: Ha képeket keres "csukló tetoválás," te'Sok alkarot fog látni. Természetesen ők'csak nem ugyanaz: az alkar a könyök és a csukló között fekszik, és nem szabad'nem igazán szerepel ezen a listán, de a legtöbb ember valamilyen oknál fogva egyenlővé teszi a csuklót és az alkarot, ezért én'm őket is ide.

Csak egy kis színfolt a csuklón. Vagy alkar.

Csak egy kis színfolt a csuklón. Vagy alkar.

Mi a csukló tetoválás jelentősége??

A legtöbb kultúrának vannak asszociációi és attitűdjei a testrészekkel és azok képviseletével kapcsolatban. Íme néhány hagyományos ötlet a csuklóról:

 • Ellenőrzés & Erő … vagy hiánya. A bágyadt vagy gyenge csukló már régóta összefügg az erőtlenséggel. A csuklókat gyenge pontnak tekintik, olyan helyre, ahol a kötelek megköthetik és megköthetik az embert. Másrészt gondoljon azokra az elpusztíthatatlan karkötőkre, amelyeket a Wonder Woman a golyók elterelésére használ.
 • Stabilitás & Központosítás. A kínai akupunktúrában a csukló belső területe megfelel a P6 nyomáspontnak (pericardium 6 vagy nei guan), ami segíthet a hányinger és a hányás enyhítésében. Ha te'Ha valaha is fáradtnak érzi magát, a nyomás gyakorlása ezen a ponton elősegítheti a földelést vagy a rendezést.
 • Rugalmasság & Ügyesség. A csuklóízület az egyik legrugalmasabb a testben. Képzelje el, mennyivel haszontalanabb lenne a keze a csuklója nélkül. Tudja kezelni a szerszámokat csukló nélkül? Lehetővé teszik a mozgást, jártasságot, finom készségeket és elsajátítást.

Ez nagyon hatékonyan ötvözi a képet a szöveggel a karkötő tetoválásában.

Ez nagyon hatékonyan ötvözi a képet a szöveggel a karkötő tetoválásában.

Mit jelent a csukló tetoválás?

Kapcsolat. A csuklójával kezet foghat, integethet valakinek, írhat vagy gépelhet, használhatja a telefont, vagy felemelheti a kezét, hogy válaszoljon egy kérdésre. Amikor nyújtja a segítő kezét, a csuklója lehetővé teszi ezt.

Egészség & Egyensúly. A csukló az egyik legegyszerűbb hely a pulzus mérésére, hogy a "olvasás" és betekintést mire'belül történik.

A spirituális utazásod. Mivel a folt annyira sérülékeny, a bőr olyan vékony, és az elhelyezés olyan jól látható számodra, ez a tökéletes hely tetoválás felhelyezésére, amely emlékeztet az általános célodra vagy életcélodra. Sokan tetováltatják a csuklójukra személyes jelmondatukat, mantrájukat vagy totemjeiket, hogy segítsenek útmutatásul.

Sebezhetőség és erő. A csukló nagyon gyengéd hely, vitathatatlanul még sebezhetőbb, mint az Achille's ín. Azt's közismerten könnyű helyszín öngyilkosságra. Ez a tetoválás mindig emlékeztetni fogja a fájdalom elviseléséhez szükséges erőt és a saját sebezhetőségét.

Nyitottság & Őszinteség. Azt's nagyon nehéz elrejteni a csukló tetoválását – magad és mindenki más előtt. A csuklótetoválás szinte mindig a szabadban van. Azt's mintha a szívedet az ujjadon viselnéd – szó szerint -, hogy mindenki lássa.

Sok szerencsét. A Baci egy hagyományos laoszi szertartás, az élet ünneplésének szertartása's fontos események és változások. A rituálé magában foglalja a szimbolikus szálak kötését az ember csuklója köré, hogy szimbolikusan becsomagolja őket szerencsével. Hogy megtartsd a vagyont, te'Állítólag el kell hagynia ezeket a húrokat, amíg maguktól le nem esnek.

Pompás old-school kéz-, csukló- és alkar tetoválás: szinte egy egész kesztyű.

Pompás old-school kéz-, csukló- és alkar tetoválás: szinte egy egész kesztyű.

Jamakassi az Unsplash -en keresztül

Hogyan készítsünk tökéletes csukló tetoválást?

 1. Először is vegye figyelembe a méretet. te'Valószínűleg bizonyos méretkorlátozások vannak ezen a területen, ezért ezt vegye figyelembe'válassza ki a dizájnt. Általában minél kisebb a tetoválás, annál kevésbé bonyolultnak kell lennie.
 2. Finomítsa a dizájnt. Helyhiány miatt Ön'Valószínűleg minimálisra szeretné csökkenteni a tervezés részleteit. Győződjön meg róla, hogy ez a tetoválás valami Ön'soha nem fogod megunni a nézést (és azt, hogy mások is lássák), mert ez a pont nagyon jól látható.
 3. Válasszon okosan színt. A túl sok részlethez hasonlóan a felesleges színek is elvonják a figyelmet. Ha úgy dönt, hogy a feketén kívül mást is használ, nagyon óvatosan válasszon, ne feledje, hogy ez a bőr gyakran ki lesz téve a napnak, és a színes tinták gyorsabban fakulnak, mint a fekete.
 4. Elhelyezés. Ez egy kicsi és kellemetlen hely, így a tetoválás elhelyezése valóban számít. Ön után've szűkített néhány méretet és tervezési ötletet, azt'okos nyomtatni vagy elkészíteni saját durva vázlatát papírra, kivágni, a csuklójára helyezni, és módosítani a méretét, kialakítását, színét és szögét/tájolását.
 5. Dolgozzon együtt művészével. Ossza meg ezeket az aggályokat és gondolatokat művészével, hogy együtt dolgozhassanak a helyes megoldáson.

Csukló tetoválás a csillagok felé.

Csukló tetoválás a csillagok felé.

Ravisankar S az Unsplash segítségével

Melyik módon tegyem fel a csuklótetoválásomat: fel vagy le?

A csukló tetoválás furcsasága az, hogy ha's szembe kell néznie viselőjével, meg kell néznie "fejjel lefelé" a legtöbb bámésznak, és fordítva. Melyik az út "jobb"? Hogy's neked kell eldöntened.

Melyik irányba kell csukló tetoválást végezni?

A tetoválás neked vagy másoknak való? Neked kell emlékezni, vagy mások láthatják? Ha azt's egy szöveges tetoválás vagy egy kép, amelyet bármilyen okból minden nap meg szeretne nézni (mondjuk emléktetoválást vagy valami vallásos dolgot), akkor azt javaslom, hogy a tervezést úgy irányítsa, hogy az mindig a jobb oldalával felfelé jelenjen meg a szemében.

Teljes panoráma tetoválás, amely körbeveszi a csuklóját.

Teljes panoráma tetoválás, amely körbeveszi a csuklóját.

Melyik csuklómat tetováljam?

Mi a különbség a bal és a jobb csukló között? Van -e más jelentésük vagy asszociációjuk?

A kínai hagyományban a yin és a jang mind az orvostudomány, mind a filozófia alapelvei. A test jobb oldala yang (férfias), a bal pedig yin (nőies). A jó egészség a yin (negatív, sötét és nőies) és yang (pozitív, világos és férfias) egyensúlyával érhető el.

Tartsa szem előtt, hogy melyik kezet használja a választáskor, hiszen Ön'Valószínűleg gyakrabban veszi észre a tetoválását's a leggyakrabban használt kézre helyezik.

A csukló infografikája & apos; akupresszúrás pontok és pontok az impulzus leolvasásához a kínai orvoslás szerint, és mit jelentenek mind sekély, mind mélyebb mélységben.

A csukló infografikája' akupresszúrás pontok és pontok az impulzus leolvasásához a kínai orvoslás szerint, és mit jelentenek mind sekély, mind mélyebb mélységben.

Public Domain és Canva

Egy zenei sor szép tetováló karkötőt készít - különösen akvarellrel.

Egy zenei sor szép tetováló karkötőt készít – különösen akvarellrel.

Fáj a csukló tetoválása … és ha igen, mennyit?

Természetesen a fájdalom relatív, és személyenként változik (és tetoválásról tetoválásra), de összességében a csukló tetoválás az egyik olyan hely, amely nagyobb valószínűséggel fájdalmas. A tapasztalt fájdalom mértéke és típusa attól is függ, hogy a csukló melyik oldalát tetoválják.

 • Tetoválás a tiéden belső csukló (közvetlenül a tenyere alatt) fájdalmas lehet, mivel a bőr puha, vékony és érzékeny. Sok ideg és véna fut végig a belső csuklóján, ezért ez a terület nagyon érzékeny lehet.
 • Tats rajtad külső csukló (azt a részt látod, ha te'karórát nézni) fájdalmas lehet, mert a csontok olyan közel vannak a felszínhez.

A csukló tetoválása fáj az ereknek?

A válasz nem: Nyugodjon meg arról, hogy a tű nem fog olyan mélyre menni. Néhány ember mégis aggódik – valószínűleg azért, mert az erei és idegei olyan közel vannak a felszínhez, hogy azok'láthatóvá válik a belső csuklóján, vagy talán azért, mert ezt a területet társítjuk a cselekvéssel "a csukló vágása," egyesek aggódnak a tetoválás miatt ezen a területen. Kíváncsiak … szúrja -e a tű a vénát? De tényleg, ne'ne aggódj, te'rendben lesz. A tetováló tű nem szúrja el elég mélyen a kockázatot.

Egyszerű és merész vonalak kötik össze az ujjakat, a csülöket, a kezet és a csuklót.

Egyszerű és merész vonalak kötik össze az ujjakat, a csülöket, a kezet és a csuklót.

Seyi Ariyo az Unsplash -en keresztül

A csukló tetoválás az utolsó?

Az elhalványulás az életkorral, az idővel és az expozícióval történik.

 • A csukló tetoválás olyan területen van, amely sok expozíciót kap, ami azt jelenti's inkább idővel elhalványul.
 • Az életkor és a napsütés megteszi a hatását. Vigyázzon bőrére, nehogy elhalványuljon. Használjon fényvédőt, és tartsa lefedve a tetoválását'kint a napon.
 • A fekete a leghosszabb ideig tartó tinta, majd a szürke, majd a sötétebb színek (például sötétkék vagy lila) … az élénk, halvány színek halványulnak el a leggyorsabban.

Ez a két csukló tetoválás

Ez a két csukló tetoválás "beszél" egymásnak.

Mennyi ideig tart a csukló tetoválás gyógyulása?

Természetesen a gyógyulási idő sok tényezőtől függ (egészségi állapota, mennyire ápolja a gyógyító bőrt stb.), De általában 6 hónapot várhat, mielőtt gyógyultnak mondhatja magát. Általában körülbelül 2-3 hétbe telik, amíg víz alá áztathatja (például medencében vagy fürdőben).

Példák szöveges csukló tetoválásokra

Hogyan lehet elrejteni a csukló tetoválását??

Azt's nem könnyű elrejteni a csukló tetoválását's egy ilyen látható területen, de megpróbálhatja…

 • hosszú ujjú
 • egy órát
 • karkötőt vagy karszalagot
 • smink
 • Ha azt'a belső csuklóján, stratégiailag megdöntheti a karját, vagy kezét a zsebében tarthatja, hogy a tetoválás elrejtődjön.

Gyakran ismételt kérdések a csukló tetoválásról

A csuklótetoválás után mennyi ideig viselhetek órát?

Körülbelül 10 napos tiszta, szövődménymentes gyógyulás után szükség esetén viselheti (tiszta) óráját, de ha többet tud várni, amíg teljesen meggyógyul a tetoválása, akkor meg kell tennie. Azt's lehetőleg hosszabb ideig csökkentse a súrlódást. Ha hámlást, bőrpírt vagy fertőzés jeleit észlel, hagyjon több időt.

Vérzik -e jobban a csuklótetoválás?

Még ha az is's a belső csuklóján, győzött't többet vérzik, mint más tetoválások. Mint korábban említettük, nem'nem kell aggódnod, hogy te'átszúr egy vénát, mert a tű győzött'ne menj ilyen mélyre.

Mennyibe kerülnek a csuklótetoválások?

A legtöbb csuklótetoválás egyetlen munkamenet alatt elvégezhető, és költsége 50 és 300 dollár között mozoghat a tervezéstől (kicsi és egyszerű vagy nagy és összetett?) És a művészétől függően's árak. További részletek, színek és változtatások időt és pénzt adnak az összköltséghez.

Miért tűnik ráncosnak a csukló tetoválásom??

A ráncos kinézetű csuklótetoválásnak két oka lehet: vagy az's még mindig gyógyul vagy a tinta a csuklóráncokra került. Ha a tetoválás új, akkor a ráncos megjelenés nem aggódik, és laposan gyógyul. A csukló azonban ráncos terület, és az életkorral még ráncosabb lesz. Ezt tartsa szem előtt, amikor'újra kiválasztja az elhelyezést.

csukló-tetoválás